suunniteltua loma? Joten puutarha on kaunis, kunnes tulet takaisin!

Vinkkejä puutarhanhoito ja kasvien kastelu lomakautena

kesäinen kukkapenkkiin

Me kaikki tarvitsemme häntä rentoutua pois arjen stressiltä - vapaapäiviä. Kuitenkin puutarhurit täytyy varmistaa, että puutarha on mallikas ajalla niiden puuttuminen.

Ajatus siitä, että palattuaan lomalta kukista roikkua päämme ja lukuisia puutarhakasvit kuivuneet, ei vaikuta oikeastaan ​​loma ennakointia.

Ongelma: Useimmat pidemmän loman osuu kuumina kesäkuukausina, jolloin puutarhakasvit ovat erityisen riippuvaisia ​​riittävä kastelu. Kukkia ja kasveja paitsi veden määrä asioita, mutta myös oikea aika kastelun.

Sisältöä viheralueiden ylläpitoon ja kasvien kastelu lomakautena

 • Kun on oikea aika kasteluun?
 • Joka kasteli puutarhan loman ajaksi?
 • Vinkkejä ja temppuja tehdä puutarhan ilman tukea pysyy tuoreena
 • Kylpyamme edullisena kastelujärjestelmän varten ruukkukasvien
 • Tarjonta kautta kastelujärjestelmät
 • Kastelu yli keraaminen kartio tai pumppujen

Siliävät kuitenkin on ylpeys monet puutarhan omistajat - nurmikkoa. Ylimääräinen kastelu on tarpeen vain silloin, kun ei ole satanut pitkään. Jälkeen kaatosade, nurmikko aina täsmälleen nestettä se tarvitsee kasvaakseen.

Kukkia kukkapenkissä tai vihanneskasvituotannon kasvimaalla mutta ei ole kykyä sitoa vettä. Ne ovat riippuvaisia ​​jatkuvasti ja riittävän vesihuollon. Jotain vähemmän vaativa hedelmäpuita ja pensaat. Tämä puutarhakasvit tulevat huomattavasti vähemmän vettä kesällä.

Kun on oikea aika kasteluun?

Kukka auringonlaskunKastellaan illalla, jotta ei polttaa.

Ratkaisevaa tila puutarhakasvit ei ole vain veden määrä, mutta myös ajoitus kastelun. Jos vesi teidän kasvit päivällä, vesipisarat kiinni lehdet. Aurinko paistaa, on niin sanottu liikkeen vaikutus.

Vesipisarat voi toimia suurennuslasilla eikä auringon säteet polttaa pimeä reikiä kasvien lehtiä. Tämä ei vain näyttää ruma, vaan vahingoittaa kasvi. Kasvi voi enää optimaalisesti ravitsee ja voi lopulta kuolla.

Lisäksi haihtuu paljon nestettä kuin kaadat päivä. Aurinko ja lämpö päivällä ovat vastuussa siitä, että puutarhan kasvit eivät pysty kaiken veden. Toinen syy vähentää veden imeytymistä että monet kasvit lähes kokonaan säätää aineenvaihduntaa auringonvalossa.

Tämän seurauksena se on parhaiten kukkien kastelua yöllä ja kerro "väliaikainen puutarhuri" miksi valu on tärkeä rooli kasvien terveyteen.

Joka kasteli puutarhan loman ajaksi?

Mies kastellut puutarhassaPyydä naapureita apua. Lyhyet etäisyydet helpottaa päivittäistä puutarhanhoito.

Haluat mennä hyvin ansaittua kesälomaa, mutta ei ole mitään käsitystä siitä, jotka valtaavat juottamisen kasveja? Varmistaa, että puutarhassa kasvaa ja kukoistaa jopa poissa ollessasi, sinun täytyy antaa tehtäväksi kastelu vääriin käsiin.

Naapuri valtaa kastelu

He tulevat hyvin toimeen naapurisi? Hyvä suhde on hyvä, jos antaa joku huolta puutarhan. Käytetty aika pitää hänet kurissa, koska naapuri on otettava ole laaja Directions in ostamista.

Selitä huomioon tiettyjen kasvien ja tehdä tarvittavat puutarhatyökaluja käytettävissä, jonka toimintaa voit silti huomauttaa. Tee suunnitelma yhdessä, kuinka paljon vettä tarvitaan ja miten se näyttää kanssa Gießhäufigkeit eri puutarhakasveja.

Kypsiä ja raakoja tomaattejaAnnatteko työntekijöitä hyödyntää poissaolosi aikana keittiön puutarhassa tai marja pensaan.

Opeta lähimmäistäsi niinkuin kiitos matkamuisto lomalta tai - jos rakentaa hedelmiä tai vihanneksia - He kiitos luontoisetuna pihalta. Tai voit järjestää tilapäiseen puutarhuri että hän voi käyttää aikana poissaolon hedelmä- ja vihanneskasvit.

Etu: Kun annat naapurit sato vihanneksia, hän on vieläkin voimakkaampi ja huolellinen hoito puutarhan. siten, että ne estävät myös riskiä tomaattien, marjoja tai muita puutarhan tuotteita ovat myöhässä aikaan oman poissaolon ja lahoa.

Maksaa sinulle mahdollisimman pian itse valtaavat loma korvaamisesta. Tai lataa naapurit loman jälkeen ottaa rentouttava grilli omassa puutarhassa.

Ruoka grilliLoman jälkeen, voit kutsua kiireinen mehiläiset yhteiseen grilli.

palkata ystävien tai sukulaisten kanssa kastelu

Pyytää ystäviä tai sukulaisia ​​apua, jos et ymmärrä niin hyvin naapureiden tai tämä itsessään on vain lomalla. Ihannetapauksessa nämä ylimääräiset puutarhurit asuvat lähellä, koska sinun täytyy muistaa, että jotkut kasvit joka ilta on kasteltava kuivissa olosuhteissa.

Siksi pitää Ajo mahdollisimman lyhyt.

Myös selittää sukulainen tai ystävä miten vesipumppu toimii, jotka tarvitsevat hoitoa yksittäiset puutarhakasvit ja mistä he voivat löytää puutarhan työkaluja.

Tuliaisia ​​loma, kutsu illalliselle tai grilli tai kostaa seuraavalla kerralla lupauksen, tapoja kiittää luotettava auttajia.

Vinkkejä ja temppuja tehdä puutarhan ilman tukea pysyy tuoreena

GißekanneKastelu määrä voidaan vähentää ennen loman alkamista.

Heillä ei ole naapureita huolehtia puutarhan? Perheesi ja ystävät asuvat liian kaukana? Tällöin kastelujärjestelmän järkevää. Yleensä tällainen järjestelmä on suhteellisen korkeat kustannukset, jotka liittyvät.

Mutta on olemassa vaihtoehtoja, jotka säilymisen puutarhan kasveja.

pidättäytymään lannoitusta ja kastelua vahva

Pidättäytymään muista lannoittaa kasveja edessä loma. On hyvä syy: Lannoite stimuloi verenkiertoa kasvin ja tämä parantaa aineenvaihduntaa myös veden tarve.

Jos lähdet lomalle ja kukaan ei välitä siitä kastelu ns lannoitetta suolat kerääntyvät lehdet. Tulos: "polttaa" kasvi. Jatka kastelu summan takaisin muutamaa päivää ennen loman. Näin ollen kasvit saavat käytetty pienempiä määriä vettä ja puutarhan kasvit osoittavat itse kestävät paremmin kuivempaa aikoja.

Ruohonleikkuri nurmikonNurmikko ei niitetty ennen pitkä loma.

ei leikata nurmikkoa ennen loman

Monet puutarhurit tekevät virheen, että he erityisen jyrkästi leikattu nurmikko ennen loman, joten vihreä ei umpeenkasvu liikaa.

Parempi: Leikkaa nurmikko, mutta jätät sen keskimääräinen korkeus. Radikaali lyheneminen ei suositella, koska usein kalju laikkuja uusiutumista.

Ota kasveja auringolta

Ennen kuin otat loma, tee ruukkukasveja varjoisassa paikassa. Joko asettamalla pienempi puutarhakasvit pensaan alla tai käytä markiisi antaa kasveille varjoisa paikka. Näin ollen ne ovat optimaalisesti suoralta auringonvalolta suojattuna.

Kaivaa ruukkukasvien suoraan potin maahan. vihje: Aseta veden varastointi matto potin ennen istutusta. Pieniin ruukkuihin, riittää jos kasta se ennen lähtöä veteen. Savipataa ja maa niin on mahdollisuus tulla kyllästetyllä vedellä, jonka kasvi voi piirtää aikana poissaolon.

voikukkaPoista rikkaruohot kuin mahdollista, ennen pitkää matkaa.

Verblühtes ja poistaa vioittuneet

Ottaa ennen lähtöä kierros puutarhassa. Tarkasta kukkapenkit ja kasvien pensaat erityisen huolellisesti ja poista vahingoittunut kasvinosat ja kuihtuneet kukat. Leikaten kasveja, veden tarve vähenee.

Älä huoli, et ole estänyt tämän toimenpiteen että kasvit pian kukkivat jälleen omassa puutarhassa. Päinvastoin, puutarhakasvit nopeasti uudelleen ja voit odottaa uutta kukkii jälkeen lomasi.

Ja toinen asia: Harvest kypsiä hedelmiä ja vihanneksia ennen saapumista ja poistaa hankala rikkakasvien. Palattuaan, sinun täytyy poistaa vain hieman pilkottu hedelmiä ja leviämisen rikkaruohot, joka todellakin käyttää ravinteita maaperässä, pitää se kurissa.

Kylpyamme edullisena kastelujärjestelmän varten ruukkukasvien

kasteluVaihtoehtona kylpy yksittäiset kulhot tullut epäsuoraa kastelu ko.

Edullinen vaihtoehto kallista kastelujärjestelmä on kylpyamme. Täytä tämä jopa korkeus on kuusi senttimetriä vedellä ja aseta se vaativa ruukkukasvit sisällä.

Tarkista ennen lähtöä, jos sulkeminen on sataprosenttisesti todisteita, jotta vesi pysyy kylpyammeessa. Hengissä, kasvit niin tarvitsee vain auringonvaloa. Jos sinulla ei ole ikkuna kylpyhuoneessa, pitää ovi auki, jotta hieman valoa muista huoneista tuli huoneeseen.

Kuitenkin, etteivät kaikki kasvit reagoivat sama jatkuva vesihuoltoon kylpyammeessa. Ota selvää lavalle kuin http://pflanzen.org/pflanzen/index.htm tarpeista yksittäisten kasveja, jotka ovat aakkosjärjestyksessä tässä.

Neljä ylimääräistä vinkkejä pitää puutarhasi on edelleen kaunis katsella vaikka palaat:

 1. Tee pieniä ruukkukasvin suuren potin märällä hiekalla.
 2. Käytä kukkalaatikot käytännöllisen kaksoispohja.
 3. Viivästyttää sadon puhkeaminen kukkia (hyödyllinen kasvikset kuten tomaatti, kurkku tai kesäkurpitsa).
 4. Tutkia kasveja ennen lähtöä tuholaisiin ja taistella niitä tarvittaessa niin, että ne eivät leviä.

Tarjonta kautta kastelujärjestelmät

kastelujärjestelmänKastelujärjestelmien maataloudesta tulevat pienempiä versioita kotiin puutarhan.

Kastelujärjestelmät ovat aina kätevä ratkaisu, jos sinulla on suuria kasveja omassa puutarhassa ja nämä kasvit ovat juurtuneet syvälle maaperään. Ammattikäyttöön järjestelmät puutarhamyymälöissä ja rautakaupat.

etuKastelujärjestelmä takaa, että kasvit johdettavan veden, pyytämättä naapureita, ystäviä tai perheenjäseniä. Tällainen järjestelmä on vain kerran hankkimaan sääntö.

haittanaInvestointi kastelujärjestelmän puutarhan liittyy suuria kustannuksia.

Niin sanottu kasteluun tai kastelujärjestelmiä ovat yhä suositumpia. Yksi syy tähän on se, että tekniikka on parantunut ja järjestelmät tulevat luotettavampia on. Näiden kastelu järjestelmät toimivat hyvin tehokkaasti, koska vesi virtaa suoraan kasville. Näin voit säästää rahaa, koska veden kulutus on huomattavasti pienempi. Tavanomaiset valu menetelmiä tarkoita sitä haihtuu paljon vettä. Tavoiteltu kukkien kastelua imevät elämää antava märkä heti.

Kastelu yli keraaminen kartio tai pumppujen

huonekasvitAseta kaikki huonekasveja paikkaan, joka helpottaa kastelua.

Niinkin erilaisia ​​kuin tarpeet kunkin puutarhakasvit ja tyypit kastelujärjestelmiä. Helpoin kastelu mahdollisuus on kautta tippaletkun ratkaisu. Moderni aikaa, ottaa tietokoneohjattu vesijohtoverkoston.

Minkä tyyppinen järjestelmä valitset riippuu ensisijaisesti aikaa et voi huolehtia puutarhan. Jos haluat matkustaa viikoksi enintään 14 päivää, edullinen malli on riittävä. Kalliit vaativat monimutkaista asennusta - kuluksi, joka ei olisi sen arvoista, että lyhyen sillan ajan.

Tähän on kaksi yleistä kastelujärjestelmiä. Järjestelmä toimii kanssa Tonkegeln, kun taas toinen muunnos perustuu pumput.

Kastelu savea kartio

Tämän kastelu menetelmä käyttää onton keraaminen kartio, jotka puristetaan alustalle. Letkun avulla järjestelmä asettaa sisäiset onkalot veden alla. Mikä on veden määrä epäonnistuu riippuu erityisiä vaatimuksia. Tärkeää on vain, että taso vesisäiliön ei niin suuri, että vesi päätyy kasveja.

Erityinen merkitys tässä tapauksessa Tonmembran joka tarjoaa mitatusta kastelu. Etuna on, että tarvitset tätä kastelu menetelmä ei ole sähköä ja älykäs järjestelmä toimii täysin itsenäisesti.

Haittana on, että et voi säädellä veden virtausta. Alueilla erittäin kovaa vettä on olemassa vaara, että Tonmembran tukkeutunut ja se on vaihdettava. Mutta tarvitset luotettavaa järjestelmää sillan lyhyessä ajassa, ontot keraamiset kartion ovat ihanteellisia.

puutarhaletkuKanssa puutarhaletku joka tavoittaa ylöspäin pumpataan pohjaveden laastari.

Kastelu pumppujen kautta

Kastelu menetelmä perusteella pumpun tuottaa kasveille vakio ja ennalta määrätty määrä vettä.

Etulyöntiasema menetelmän onton Tonkegeln koostuu pääasiassa siitä, että voit säätää vesimäärää tarpeisiin puutarhakasvit. Kova vesi on, että järjestelmä ei ole ongelma, ja pumppu järjestelmä pidetään erityisen pitkän aikavälin vakaus.

Huonona puolena: Jotta pumppu, tarvitset sähköä. Seuraavat viisi kohtaa voi olla hyötyä:

 1. Luo virtaustilavuus, jotta kasvit eivät ole vedessä.
 2. Mieti vedenkorkeus, takaat jatkuva kastelu.
 3. Käytä ajastinta, jotta kasvit kastellaan vain kerran päivässä.
 4. Järjestelmän testaus ennen loman.
 5. Laske optimaalinen määrä vettä.

Riippumatta siitä, minkä kastelu valitset loman poissaolon. On olemassa useita tapoja tarjota tarvittava vesimäärä puutarhaasi niin että sinulla on aromaattinen vihanneksia ja kauniita kukkia jopa palattuasi iloa mehukkaita hedelmiä.

kastelujärjestelmän

Moderni kastelujärjestelmän

Kesällä, kukkia, pensaita ja kasveja tarvitsevat paljon huomiota ja huolenpitoa, jotta estettäisiin veden puutteesta tai kuivausta. Lue lisää tietoa suunnitellaan tehokkaat kastelujärjestelmän täällä.

Florian Dargatz kirjoittaa toimittajana lehden loman Ferienwohnungen.com GmbH.

kastelujärjestelmät verkossa