Suuri rakentaa Wall itsestään: rakennusohjeet

rakentaa suuria Wall itse

Ostaminen Wall, ei ole suuri haaste ja myös hintaa tälle ei ole vakava este. Jos ostettu Wall kuitenkin ripustettu lähinnä kulmat ovat pois, koska ne yksinkertaisesti liian ohut ja labilist. Ne, jotka arvostavat vakaampi malli on päästä paljon syvemmälle niiden taskuihin jo. On myös vaikea löytää halutun kokoiseksi.

Paremmin ja halvemmalla lopulta voi olla rakentaa itse suuri ja vakaa seinään. Meidän rakennusohjeet rakentaa muuri, joka on tarkalleen tasainen seinälle ja mahtuu paljon tärkeitä muistiinpanoja.

Ohje kuvaa kokoelma, joiden koko on 50 x 100 cm, mutta se voidaan myös sovittaa asiakkaan tarpeita. Kaikki mitä tarvitset se on saatavana tahansa rautakaupasta ja voi myös tilata verkossa.

Suuri rakentaa Wall itsestään: Sisältö

 • Työkalut ja tarvittavat materiaalit
 • Vaihe 1 - liimaa korkki
 • Vaihe 2 - noin leikattu puurunko
 • jyrsintä syvennys reitittimen - vaiheen 3a
 • sahauksen pöydällä saha - Askel 3b
 • Vaihe 4 - pyöristäminen reunat
 • sahaus puun runko mitre - Vaihe 5
 • liitoskehykseen kanssa Wolfcraft undercover Jig - Vaihe 6
 • Vaihe 7 - aseta korkki matto ja korjata kulma

Työkalut ja tarvittavat materiaalit

Kokoelma voi olla melko helppo rakentaa ja tunnistaa työkaluja ei välttämättä tarvitse käyttää. Hieman mielikuvitusta ja omia ideoita, seinään voidaan toteuttaa myös muualla.

 • Jiirisaha (tärkeä)
 • Reititin / jyrsinpöytä
 • pöytäsahaa
 • Wolfcraft Undercover Jig
 • akkuruuvinväännin
 • hammaslastalla

Työ tarvittava materiaali olisi aiheuttanut rautakaupasta, ja voi ostaa suurempia eriä alentaa kustannuksia muissa projekteissa.

Työskentely materiaalit CollectionTyöskentely materiaalit Collection

 • 9,95 € korkki matto 1000 mm x 500 mm x 6 mm
 • 2,18 € kovalevyn 1000 mm x 500 mm x 3 mm (voidaan leikata rautakaupasta)
 • 8,50 € runko puuta höylätty 2,5 m x 74 mm x 24 mm
 • 4.15 € Korkkleber (1 kg muiden hankkeiden)
 • 6,08 € 4. pieni kulma / tasainen liitin kappaletta 140 x 140 x 2 mm
 • 2,15 € Nastat
 • 1,95 € taitto silmät (kuva koukkua)

Hintojen klo 3/2017 Bauhaus rautakaupasta. Artikkelit voi myös tilata Amazon.

Vaihe 1 - liimaa korkki

6 mm korkki on melko stabiili suotuisa ilmoitustaulut, korkki mutta yleensä murtaa helposti. Siksi on tärkeää tarjota vakautta.

15 minuuttia edelleen jalostettavaksi

Tämä tehdään, että korkki matto on liimattu kovalevylle. Kun läsnä, vanha huonekalu takaseinään voidaan käyttää. Kuitenkin tämä on leikata sopivan kokoiseksi. Uusi kovalevyn koko maksaa 2 € ja ne voidaan leikata sopivan kokoiseksi rautakaupasta.

Liimaamalla levyjen käytämme Korkkleber, joka on saatavilla eri pakkauskokoja. maksimipyörimisnopeus 500g. Nämä ovat jakautuneet tasaisesti hammastetulla lastalla (maalari osasto rautakaupat), ja sijoitettu korkki matto. Samalla tavoin olisi läheistä koska korkki matto on vaikea liikkua. 

Käsittelyaika on noin 15 minuuttia. Tänä aikana korkki matto on sijoitettava ja työkalu voidaan puhdistaa vedellä.

Tasaisesti hammastetulla lastallaTasaisesti hammastetulla lastallatasattuna tarkalleen puukuitulevyätasattuna tarkalleen puukuitulevyä

Vaihe 2 - noin leikattu puurunko

Ensimmäinen leikkaus voidaan tehdä karkeaEnsimmäinen leikkaus voidaan tehdä karkea

Puurunko on myöhemmin tarkoitus taitetut, tämän täytyy olla ennen tai jauhetaan kuitenkin. Helpottaa leikkaaminen ja välttää lohkeilu, Holzrahm ensimmäisessä vaiheessa on karkeasti leikattu.

Leikata nauhat puu: 2x 1150 mm ja 2 x 650 mm

Pituudet vaaditaan tuloksena koko korkki matto ja välipuuhun: korkki matto + 2x suikaleiden leveys on puuta. Joiden leveys on korkki matto 1000 mm ja puurimojen, jonka leveys on 74 mm, on siis tyhjä noin 1150 mm saadaan. Koska lautoja ostettu ovat 2500 mm long, voi myös helposti jakaa, tuloksena on kaksi kappaletta, joista jokaisella on 1250 mm. Supernatantti sahataan pois myöhemmin. Sillä pystypalkit kaksi kappaletta, joissa on noin 650 mm tarvitaan.

Reitittimen taulukon voidaan jauhaa tarkasti ja turvallisestiReitittimen taulukon voidaan jauhaa tarkasti ja turvallisesti

jyrsintä syvennys reitittimen - vaiheen 3a

myöhemmin puurunko on imeä korkki matto on liimattu ja suunnitella vasten seinää vielä. Tätä varten on tarpeen jyrsiä syvennys. Tämän pitäisi riittää noin kaksi-kolme senttimetriä puuhun ja olla niin syvä, että liimattu korkki matto ja pieni kulma voidaan sovittaa. Siten, leikkaussyvyys on 6 mm korkki matto + kovalevyn 3 mm + 2 mm = kulma tärkkelys 11 mm. 

Leikkaamiseen erityisesti jyrsinpöytää on, koska hyvä tuulella levyt ja voidaan suorittaa turvallisesti. Joten kaikki aukot on neljä puista nauhat ovat hyvin tasainen. Toinen mahdollisuus olisi reitittimen halkaisuohjain, mutta tarkkaa ennustetta on raskaampaa ja monimutkaisempaa säätö.

sahauksen pöydällä saha - Askel 3b

Jota yksikään jyrsinpöytä on saatavilla, syvennys voi valmiiden pöydälle sahan. Kanssa puretun vartija, mutta työ ei ole vaaratonta. Sen pitäisi olla erittäin varovainen.

Ensimmäisessä vaiheessa, kantapään leveys sahataan 3 cm. Terän olisi siis säätää keskimäärin syvyys on noin 3 cm. "noin"Koska tämä taso voi vaihdella. Mutta on tärkeää, että se on sama kaikille neljälle nauhat. Repäisysuojusta taulukon saha on linjassa olakkeen syvyys miinus terän paksuus. Kappaleeseen syvyys 11 mm, ja levyn paksuus on 3 mm, etäisyys repäisysuojusta on vastaavasti 8 mm. Hieman mutta ei vahingoita - vähemmän, mutta sen ei pitäisi olla.

Ilman laikkasuojus erityisen varovainenIlman laikkasuojus erityisen varovainenSyvennyksen korkinSyvennyksen korkin

Toinen leikkaus on siirretty 90 ° käännetty mitat. Leikkaussyvyys on nyt 11 mm ja halkaisuohjain on kohdistettu 3 cm miinus terän paksuus.

Vaihe 4 - pyöristäminen reunat

Tarkka lastuamissyvyys on tärkeääTarkka lastuamissyvyys on tärkeää

Sen paremmin, reunat kehyksen hirret voidaan pyöristää tai varustaa profiilin toiveidesi. Tämä kuitenkin edellyttää reitittimen tai vielä parempaa jyrsinpöytää tarvitaan.

Koska reuna muoto pitäisi näyttää myöhemmin, ei ole merkitystä, että lisärakentamisen minkä vuoksi ne voidaan valita tarpeen. On kuitenkin tärkeää tarkka asettaminen jyrsinsyvyydestä jyrsijä. Pyöristys reitittimen täytyy olla täysin muodostava säde, mutta ei ehkä ole markkinoilla jäljellä pinnalla. Kuitenkin vähän näkyvä kohta katoaa aikana myöhemmän jauhamisen pinnan. Puolella tukirengas reitittimen toimii rajan, joka tarjoaa tarkan muodon fileen.

pyöristetään vasta myöhemmin näkyviä reunoja kehyksen puun. Reunat takaisin yksinkertaisesti purseet.

sahaus puun runko mitre - Vaihe 5

Seuraavan vaiheessa yhdiste jiirisaha tarvitaan. Vastaavasti taulukon sahaa kulma pysäyttää minkä tahansa muun saha, joka toimii kirjurina olisi käytettävissä mahdollista, mutta ei tule käyttää. Työ tuote on liian epämääräinen, joka myöhemmin on selvästi näkyvissä, kun yhdistää yksittäisiä osia.

1. Leikkaa sivu mitre1. Leikkaa sivu mitre2. Aseta korkki on jyrsintä reunalla2. Aseta korkki on jyrsintä reunallaMerkki 3. 5 mm vieressä korkkiMerkki 3. 5 mm vieressä korkki4. Saw Molemmat levyt yhteen4. Saw Molemmat levyt yhteen5. sahaus Merkintäajoituksen5. sahaus Merkintäajoituksen6. Gap 2,5 mm6. Gap 2,5 mm

Asetus on vaadittu pituus on monille ongelma, mutta on hyvin yksinkertainen menetelmä, jonka avulla ja karkea ja pidempi leikkaus.

 1. Kanssa 45 ° kulmassa, jossa leikkaus on tehty vain reunalla kaikkien neljän nauhat. Kuitenkin tämä kiinnitä huomiota kulma oikeaan suuntaan. Ulkoreunan puun tarpeet nämä olivat pidemmän sivun. Joten kaikki neljä nauhat leikataan toisella puolella.
 2. Sitten kukin luo pitkän ja lyhyen baari kohta ylös työpöytään ja kohdista korkki mukainen matto kuvan 2 siihen.
 3. Toisaalta, palkki tulisi olla pidempi ja 5 mm merkitty vieressä korkki matto kantapää. Joka ajattelee toimimaan erittäin hyvin, jopa alle 5 mm voidaan käyttää etäisyyttä. Käytetty tässä mitata tuloksia (jaettuna kahdella) myöhempi peli, jossa on korkki matto kehyksessä. Arpi on tehtävä vain pitkän ja lyhyen aluksella.
 4. Myöhemmin tarkan kokoonpanon, pitkä ja lyhyt sahataan kunkin parin ja yhden toisen jännittynyt.
 5. On jiirisaha DASA puutavara on kohdistettu siten, että sahan terä täsmälleen vastaa kirjuri reunalla. Kantapää, siis lauta on lyhyempi kuin kirjoittajaa ja pidempi ulkoreuna. Joten kaksi pitkää ja kaksi lyhyttä lankkuja sahataan.

Seuraavassa kokeessa olisi kaikki neljä levyt zusammelegen ja korkki matto, jossa on aukko toimenpide sovitus noin 2,5 mm jauhetulle kohdassa. (Kuvia voi suurentaa yhdellä klikkauksella.)

liitoskehykseen kanssa Wolfcraft undercover Jig - Vaihe 6

Wolfcraft Undercover Jig voi vain suorakulmaisiin verkkoyhteyksien lisäksi myös yhdistää palkit pitkään.

Kuitenkin, käytettävissä oleva tila on suhteellisen pieni, ja se on otettava tässä, että kalteva reikä ei voi nähdä ulkoreunaan. Tarvittaessa reiät tulisi suorittaa kussakin enää levyt tapauksessa ulostulon reiät sijaitsevat ylä- ja alapuolen Wall ja I ei näy suspendoituneena.

luomaan suhteita Undercover Jigluomaan suhteita Undercover JigVaroitus: Poraus voi täyttää partaalleVaroitus: Poraus voi täyttää partaalle

Jokaisen pitkä tai lyhyt levyt porattiin vasemmalle ja oikealle, ne voidaan ruuvata ja liimataan. Tätä varten niiden olisi makuulla penkillä ja turvallisesti kiinnitetty liukumisen välttämiseksi.

Varoitus: Myös höylätty nauhat harvoin tarkka yhdenmukainen. Se voi käydä niin, että leikatut pinnat ovat epätasaisia. Tässä tapauksessa on suositeltavaa kohdistaa sisäreunan ja laittaa offset kokonaan ulkopuolelle. Merkitys on myöhempää käsittelyä varten. Runko voidaan helposti jauhaa ulkopuolelta kuin sisäpuolelta, koska kulmaa ei voida jauhaa tarkasti. Jälkeen pelkistämällä offset ei ole enää näkyvissä.

Aina yhdenmukaistaa sisäreunanAina yhdenmukaistaa sisäreunanEroja voidaan hioaEroja voidaan hioa

Vaihe 7 - aseta korkki matto ja korjata kulma

Kulma pitää korkin ja vakauttaa rungonKulma pitää korkin ja vakauttaa rungon

Kiillotettu osassa on sileä pinta ja voi kadota viimeiseen kohtaan. Höylätty puu kehykset ovat hyvin sileä ja hiukkaskoko 180 tai 240 on niitä täysin riittävä. Jos haluat, mutta voi karkeasti pregrind ja luo viljaa 400 täysin sileä pinta. Ollakseen jälkeen öljytty pinta - eivät jauha hienompaa kuin 180 viljaa.

Sitten kulma, kuten on esitetty kuvan käytetään ja kiinnitetään ruuveilla 3,5 x 20 Kulmat pitää korkki matto ja varmistaa samalla paremman vakauden rungon. Lisäksi korkki matto, kuten kuvasta näkyy, on kiinnitetty ylimääräisiä ruuvit ja aluslaatat.

Sitten kuva koukku tai muita vaihtoehtoja on kiinnitetty jousitus. Kun suspensio haluttuun paikkaan on ristikkolinjalaserin hyödyllistä. Suurempi esineen keskeytetty, selkeämpi vino asemointi olisi näkyvissä.

Poikkijanan laser takaa täydellisen paikannusPoikkijanan laser takaa täydellisen paikannusTarpeeksi iso paljon muistiinpanojaTarpeeksi iso paljon muistiinpanoja

ostaa valmiina corkboard päälle Amazon.de