Syksy osio puutarhassa

kaadetut puut ja pensaat

Syksy osio puutarhassa

Syksyllä on aika erilainen puita, kuten koivu, poppeli tai vaahtera ja hedelmäpuita, leikata puutarhassa ennen kuin ne menevät horrokseen. Näin vanha, kuolleet oksat ja lehdet poistetaan siten, että puut ja pensaat jättää enemmän valtaa talvehtiminen ja karkottaa heidät rehevän keväällä.

Kuitenkin puutarhurit pitäisi olla varovainen, että se alkaa oksasakset, sillä vaikka suojaukset vaadittu erityistä karsintaa, vain tietyt osat kasvi leikataan pois muista puuvartisia kasveja.

Tällä neuvoja leikata puita, pensaita, pensaat ja pensasaidat, sekä tarjoaa vinkkejä talvisäilytys puutarhan laitteiden ja työkalujen.

Sisältö: Syksy puutarhassa osiossa

 • Joten puut leikataan
 • cut Woods: Oikeus puutarha ja pensasleikkurit
 • ylläpitää ja tallentaa puutarhatyökalut
 • Perennat ja pensaat leikata
 • pensasaitojen syksyllä

Joten puut leikataan

Periaatteessa seuraavat oksat ja kasvien osat leikataan puita ja pensaita:

 • Kuolleet oksat ja risut
 • Ohut oksat lähellä puunrunko
 • Sairaat oksat ja kasvinosat
 • Liian pitkä kasvaneet oksat (cut yläpuolella nuori ampua)
 • Oksat, jotka ovat päällekkäisiä tai toisiaan vasten

Puut ja pensaat, jotka istutettiin tänä vuonna, ei tarvitse ohentaa. Puu paloittelu silppuri, komposti se vai onko sillä pakkasnestettä läpi kukkapenkkiin ja alle pensaat. Kuitenkin, sairas tai saastuneella oksat sieni- ja kasvi-osat kuuluvat BIO-ton, ei kompostia. Lisäksi kaikki lehdet ovat poimia sairaat osat ja luovuttaa myös sienen tai tauti ei leviä muihin kasveihin.

cut Woods: Oikeus puutarha ja pensasleikkurit

Syksyllä osa puuvartiset kasvit oikea väline helpottaa karsimisesta puita ja pensaita. Seuraavassa taulukossa on esitetty, kun puutarhurit puutarha leikkurit, oksasakset tulisi sitoutua, kaapeli tai suojaukset ja loppers.

Syksy osio puutarhassaYleiskatsaus leikkaava tyypit puutarhanhoitoon

Joka puutarhoissa, pensasaidat ja oksasakset tarvitsen?

 • Käsien ja oksasakset: Katkaisemiseksi viettänyt kukkia tai ohuita oksia.
 • Pensasaitatrimmerit: Vahvempaa oksat ja tiheästi kasvanut puita, sitä vahvempi pensasleikkuri sopii.
 • Lopper: Tämä työkalu on ylipitkät kahvat ja leikkaa sentin paksuinen oksat saavutettavassa korkeuteen.
 • Oksasakset on kaapeli: Kun karsimisesta puita ja oksia poistetaan hankalissa paikoissa. Täällä auttaa erityinen oksasakset kanssa kaapelilla vetotanko.

Lisäksi, erottaa toisistaan Alasin ja ohitus leikkurit. Anvil malleissa on terävä ja sileä terä, jolla ne menevät läpi paksujen oksien ja jakaa voiman tehokkaammin. Koska tie terien väliin on enemmän vaurioitunut, alasin mallit soveltuvat karkea leikkaus. Sen sijaan ohitus oksasakset on kaksiteräinen terät, joiden avulla voidaan puhdistaa, tarkkoja leikkauksia voidaan tehdä. Ne soveltuvat leikkaamiseen ohut, vihreä oksia.

ovat myös hyödyllisiä Puutarha sakset terillä päällystetty, jotka on helpompi poistaa kasvien mahla ja puu hartsia. Useimmat puutarha, puiden ja pensasleikkurit eivät kuulu Erikoismalleja vasenkätisille käytettävissä.

Osta Oksasakset verkossa

ylläpitää ja tallentaa puutarhatyökalut

Jälkeen puutarhanhoito syksyllä hartsit ja kasvismehut usein kiinni työkaluja. Siten sakset ovat toimintakykyisiä pitkään, sinun pitäisi kohdella nivelet ja terät puhdistuksen jälkeen hieman öljyä. Kuivatusta kasvista tähteet voidaan poistaa hienolla hiekkapaperilla sitä vastaan. Paremman puhdistus liikkuvat osat voivat työkaluja purettava. Puhdistuksen jälkeen, tulee säilyttää puutarhatyökaluja suojakotelossa suojaisaan kosteudelta tapahtua esimerkiksi irtoa.

Perennat ja pensaat leikata

Syksy osio puutarhassaLarkspur (Delphinium) leikataan kesällä ja syksyllä

Jälkeen sadon, marja- pensaiden ja perennojen tarvitsevat takaosa, esimerkiksi karhunvatukka tai vadelmia. Mutta jotkut perennat leikataan loppusyksystä.

karhunvatukka trimmataan myöhään syksyllä tai alkutalvesta. Tässä on vanha marja kantavat oksat viime vuoden leikata suoraan paksun oksan lähellä uusia versoja. Näin estät punkit talvehtivat vanhan oksat ja tartuttaa nuoret versot keväällä. Vahva puoli versoja tulisi olla korkeintaan kaksi Knøsen leikattu ja kiinnitetty säleikkö.

at vadelmat Tässä tehdään välillä kesällä ja syksyllä vadelmat. kesällä vadelmat on leikata välittömästi sadonkorjuun jälkeen, kun taas syksyllä vadelmat karsittiin voimakkaasti kunnes talvella. On huomattava, että jokainen käyttöliittymä tekee pensas taudinaiheuttajia alttiita. Ensinnäkin sitoa vasta kasvaneet versot ylös ja leikkaa heikompi tangot ja ne tangot lähellä maanpintaa alkaen joka kantoi marjat tänä vuonna. Taudinaiheuttajia, jotka sijaitsevat vanhat oksat, jotka ovat niin poistetaan. Koosta riippuen laitoksen edelleen noin 8-10 tangot jälkeen karsimisesta ovat. Koska vadelmat ovat kestäviä, ne talvehtia ilman ylimääräistä jäätymissuojauksen.

Normaalisti eniten tarvitsevat Roses ei karsimisesta syksyllä, koska kasvit eivät ehkä enää ole tarpeeksi aikaa sulkea vamma-alueet ennen pakkasta. Lisäksi vanhojen viiniköynnösten suojella nuoria, lyhyempi versoja pakkasvaurioita. Kun tuholaisten ja tautien nousivat mutta saastuneella versoja tulisi perusteellisesti poistetaan ja Rose - karsitaan - tarvittaessa. Terveillä ruusu perheessä riittää tukea tätä kunnolla keväällä.

monivuotinen pensaat, esimerkiksi Larkspur, te leikata kahdesti vuodessa: ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun ensimmäisen kukinnan kesällä ja toisen kerran syksyllä, kun lehdet kellastua ja kuihtuvat kukat. Sitten he kannattivat perennoja noin tuuman yläpuolella juuresta pohjan ja poistaa kuolleet lehdet ja oksat, jotka muuten mätänemään talvella. Mutta ole varovainen: kukkia ja lehtiä Larkspur ovat niin käsineitä.

pensasaitojen syksyllä

Syksy osio puutarhassaLopullinen karsinta tehdään suojaukset loka-marraskuussa

Mukaan 39 § liittovaltion luonnonsuojelulain nojalla, radikaali karsimisesta puutarhan suojauksen kiellettyä 1/3-30/09, koska tällä kertaa linnut oksilla pesä ja kasvattaa nuoria. Ainoastaan ​​muotoilu ja huolto leikkaukset ovat sallittuja tämän jakson aikana. 1. lokakuuta, puutarha omistajien on trimmata suojaus uudelleen. Syksyn-osassa tulee olla Lokakuun puolivälissä ja marraskuun alussa tehtävä, kun jo lepotilassa. On tärkeää, että lämpötilat noin +5 astetta ovat. Näin hedge karkottaa enää uusia, joten nuoret versot saa jäätyä. Kannattaa myös leikata suojauksen myöhään iltapäivällä, joten auringonvalo ei kuivu niin paljon rajapintoja ja mehu on vedettynä rungon kasvi. - Tämä ei kuitenkaan koske aikaisin kukkivat puut, jotka leikataan helmikuussa ja maaliskuussa.

Tiheästi kasvanut suojaukset tarvitsevat voimakasta karsimisesta. Ensimmäinen poistaa vaurioitunut oksia abknickte ennen suojauksen leikataan muotoon. Voit tehdä tämän, katkaise riippuvan oksia. Asennuksen jälkeen suojauksen alarajan tulisi olla leveämpi kuin ylhäältä. Näin lehdet päästä alhainen oksat tarpeeksi aurinkoa ja ilmaa. Jälleen: Liian pitkä kasvanut oksat lyhennetään suoraan nuoret versot.

tilata tuotteita verkossa