Syksyn lehdet ja komposti: kerää lehdet ja komposti

Miksi lasku syksyllä lehdet puista?

Syksyn lehdet ja komposti: kerää lehdet ja komposti

Syksyllä, paikallinen puut kantavat väri Hyvää puustosta, ennen lehdet putoavat maahan ja he valmistautuvat kylmänä vuodenaikana. Mikä upea näky toisaalta, puutarhurit on paljon työtä. Koska varisseita täytyy laittaa pois ja kompostoida. Mutta miksi meidän, lehdet puista? Syynä on pakkasessa loppusyksystä kevääseen. Suuri, vanhojen lehtipuiden haihtumaan lehtien useita satoja litraa vettä päivässä, jossa ne kompensoi tasainen vettä ja ravinteita juurien kautta maaperästä. Haihtuminen on kautta ilmaraot lehdet, jotka tarjoavat yhdessä juuripaine tarvittavia imu. - menetelmä tunnetaan Transpirationspumpe kutsutaan. Vuonna jäädyttäminen puita voi absorboida nestettä, mutta silti veden haihduttamiseen lehtiensä kautta. Suojana kuolemalta janoon he heittävät pois lehtineen.

Sisältö: syksyn lehdet ja komposti

  • Miksi lehtien väri muuttuu syksyllä?
  • Puita ja kasveja värikkäitä syksyllä lehdet
  • kerätä lehdet: Kun on paras aika?
  • poistaa oksat ja lehdet: leikkaus, haravointi ja pilkkominen
  • kompostointi syksyn lehdet

Miksi lehtien väri muuttuu syksyllä?

Jo loppukesästä, puut alkavat valmistelut talvi: he paeta lehtien tärkeitä ravintoaineita ja tallentaa ne ensi vuonna. Tämä johtaa pitoisuuden laskiessa klorofylli, joka antaa vihreän värin lehtiä. Menetys ravinteiden johtaa hajoamisen prosessissa, jotka johtuvat muiden väriaineiden tai määräävän näkyviin ja antaa jättää sen erityinen syksyllä. Lopussa tämän prosessin varsien corked tiellä, jotta ravinteet päättyy lopulta ja lehdet putoavat maahan. Lisäksi korkki kerros estää patogeenien ja tuholaisten hyökätä puu.

Kun leuto keväällä, versot kasvavat ja muodostavat uusia lehtiä ja lopulta nuppuja. Vasta sitten ne vetää läpi niiden juuret ravinteita ja vettä ja huolehdittava uusia versoja ennen lehtien pudotetaan jälleen syksyllä.

Puita ja kasveja värikkäitä syksyllä lehdet

Syksyn lehdet ja komposti: kerää lehdet ja kompostiVaahteranlehden muuttuu keltaiseksi punertavaanSyksyn lehdet ja komposti: kerää lehdet ja kompostiNeidonhiuspuu lehdet paistaa syksyllä rikas kullankeltainen

Puutarha omistajat, jotka haluavat nauttia värikkäitä kasveja ja lehtien kruunua syksyllä, on olemassa monenlaisia ​​monet kasvit.

Monissa puutarhoissa ja puistoissa nauttia vaahtera sen kellertävä punertavaan jättää katsojan silmän. Hänen loistava värit (vasta puun lehdet Amberlännenambrapuu) Ylittyy, kelta-oranssista punaiseen mustaan ​​violetti olettaa eri colorations. erfeut kirkkaan kullankeltaisia ​​Blatten Neidonhiuspuu (Ginkgo biloba), ennen kuin hän heittää pois hänen viuhkamainen lehdet syksyllä.

Lisäksi on monia muita pensaita ja puita, jotka ottavat syksyllä upea väri. Joten laskea upea bell (Enkianthus) Sen herkkä Bell kukkia ikivihreä pensaat. Oranssi tummanpunainen lehdet itse näyttää Amelanchier (Amelanchier), kun kruunu Ironwood puu (rautapuu) oranssi ja violetti valo.

Korkflügelstrauch (Euonymus alatus), Kahden kolme metriä korkea, koristeltu punaisia ​​lehtiä kaikkiin puutarhoihin. on kuitenkin pienempi tunnettu, koska syksyllä lehtien Suuri höyhenpensaat (höyhenpensas) oranssi ja punainen läpi kullankeltainen väri.

Lisäksi jotkut köynnökset ottaa syksyllä kaunis väritys, kuten Villiviini (Parthenocissus) syvä punainen lehdet Kiipeily (Hydrangea anomala) kanssa kellastunut lehdet tai keltainen tiilenpunainen Scarlet viiniä (Vitis coignetiae).

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/278908 "16464, '');

Syksyn lehdet ja komposti: kerää lehdet ja komposti

kerätä lehdet: Kun on paras aika?

Syksyn lehdet ja komposti: kerää lehdet ja kompostilevitä vuodepaikkaa lehtien suojaa herkkiä juuria

Lehtien lasku tapahtuu puut syksyllä. Siksi, puutarhurit pitäisi odottaa kanssa lehtien haravat puutarhassa alkamiseen saakka ensimmäisen pakkasen. Jalkakäytävät, torit tai ajoväyliä alas pudonneet lehdet on poistettava säännöllisesti, kuitenkin pidon varmistamiseksi.

Jotka työskentelevät harava ja lapio on liian työläs, joka poimii lehtipuhallin. Alueilla, joilla sora on luotu, puhallus laitteen toimintaa on käytetty. Joten lehdet puhalletaan soran päällystettyä tai ruohoinen alue, joka imeytyy siellä.

Nurmikolla, lehdet tulee poistaa kokonaan ennen talven, muuten kosteus kertyy sen alla nurmikolla on mätä, kellertävä läiskät. Kukka ja vihannes vuodepaikkaa, pensaiden alle ja rungon ympäri hedelmäpuiden sen ympärille jää erinomaisena lannoitteena ovat. Samalla se muodostaa eristävän kerroksen ja suojaa talvella, kasvien juurille. Se on myös käytetty suojaa hyödyllisille hyönteisille, kuten siilit ja lieroissa. Jälkimmäinen ilmasta maahan ja löysää sitä. Tämä puutarha työ on tehtävä viimeistään ennen ensimmäistä pakkanen, kun teet puutarhassa talven.

poistaa oksat ja lehdet: leikkaus, haravointi ja pilkkominen

Syksyn lehdet ja komposti: kerää lehdet ja kompostiLehteen tyhjiössä nopea poistaminen lehdetSyksyn lehdet ja komposti: kerää lehdet ja kompostiJossa hakkuri oksat murskataan

Lehteen alipaine imee lehtiä ja nappaa sen pussiin. Joissakin malleissa on myös sisäänrakennettu mini-chopper, joita ne murskataan, jotta ne vievät vähemmän tilaa pussiin. Useimmat lehtipuhaltimet imeä lehdet kokonaisuutena niin, että pakkaus on tyhjennettävä säännöllisesti kompostiin.

Nurmikolla toisaalta, syksyllä lehtien lehtiä ruohonleikkuri kerätä korkeimmalla Mähstufe. Niitetyn lehdet kerätään ruohonkokooja, jonka sisältö kompostointia.

Jotka yhdessä kääntää levyt käyttämällä perinteistä menetelmää, jossa rake, olisi luotava suuri kokoelma bin lähellä häiritsee rasittava nostettaessa lehtien orgaanisten jätesäiliö tai komposti. Tätä varten repäisylujasta, suuret roskapussit ovat käytettävissä, kun lehdet kerätään samalla puutarhanhoito. Jälkeen, se voi pilkkoa tai biologisesti kierrättää.

Suuri laitteisto komponentteja, kuten oksat, viiniköynnökset ja muiden kasvien jäännökset voidaan murskattiin murskaus. Murskaamisen jälkeen, tuloksena olkikate myös lisätty kompostia tai lisätään kuin eristävän kerroksen kukkapenkkiin ja pensaat.

kompostikasa

kompostointi syksyn lehdet

Kun syksyllä lehtien kerätään, se voi olla ympäristöystävällistä ja edullista kompostoida. Kerromme, kuinka luoda komposti ja miten se toimii.

Komposti ja kompostorit

Osta Laubsauger verkossa