Tag tætning med montering skum

Produktiv konstruktion skum til store hulrum

Tag tætning med montering skum

Hvis området forsegler ottende eksempel i området tag prisbevidste hjem forbedring på produktiv Bauschäume til isolering. I mellemtiden er der polyurethanskum, der når op til 50% mere volumen i behandlingen under opskumningen af ​​hulrum.

Fyldningen af ​​tag hulrum er afgørende. For kun da stuen er godt isoleret og beskyttet mod fugt. Hvorvidt fyldning af fuger, isolering af hulrum, påfyldning røråbninger eller forsegling af tilslutninger - den kommer her til det faktum, at man tager ud fra PU-skum dåser så meget isolering.

En særlig produktiv konstruktion skum er for eksempel Sista Mega montage skum til indvendig og udvendig. Dens fordel er, at 500-ml beholder og smart formulering bringe den samme ydelse som 750 ml konventionelle PU-skum og således skabe en stigning i området 50%. For handyman, der betyder: Mindre er mere!

Så PUR-skum anvendes i tagisolering

overfladen skal være ren for anvendelsen, være fri for støv og fedt. Efter at dække tilstødende områder - f.eks med tape - og fugte jorden. Rystes kraftigt og skrues adapteren forlængerrøret fast på ventilen. Nu kvaliteten af ​​produktet med et let tryk for ventilen vægtstangen ved de smalle rør kan være ideelt dosis. Påfør skummet sparsomt, fordi det udvider omtrent fordoblet fra. Han imponerer også med fast skum struktur og stabilitet. Den 360-graders anvendeligheden af ​​dåsen for maksimal brugervenlighed.

Tip Sista:

Den Sista Mega montage skum klæber til næsten alle faste overflader, sikrer fremragende termisk isolering og beskyttelse mod fugt. Efter cirka to timer, har samlingen skum hærdede - udragende rester kan f.eks. B. fjernes med en kniv. Efter at skummet, som iøvrigt også er egnet til Styrofoam, malet over, überkleb- og klistret. Kvaliteten produkt er modstandsdygtig over for ældning, rot-resistente og tåler temperaturer på -40 ° C til + 110 ° C var.