tehdä makea seppele

Makea Advenzkranz jotta Selberbasteln

tehdä makea seppele

Vuonna Adventin ja joulun olemme tottuneet monia Tradtionen ja tulli: Valmista joulua seppele, leipoa keksejä, keksit ja Stollen. tämä makea seppele yhdistyvät sekä modernilla tavalla ja tekee joulun leivonta aiheesta. 

Seppeleen ikivihreä oksat on neljä ruskea, joka on kääritty vihreät ruudullinen keula nauhat. Herkullisia piparkakkuja tai kanelia anna adventin eivät vain näytä koriste, mutta myös kutsua sinut välipalan. 

Kuka hunrige makealle talossa, joka vain voi vastustaa, olisi ehkä mieluummin käyttää St NE ja sydämen houndstooth kangasta tai kartonki. Selkeästi ilmaistu pidempään.

Niille, jotka ovat tällaisen Advent tehdä itsestään halua käyttää vastaavia Bastelanleitung täällä.

Sisältö: tee makea seppele

 • materiaali lista
 • Bastelanleitung
 • Makea seppele purukumi tippaa, marsipaani ja hyytelöä
 • Adventti seppele hedelmiä
 • Adventti seppele karkkia

materiaali lista

 • 1 kakku lasilevy
 • Kranz sekalaisen ikivihreä oksat, z. B. Buchsbaum ja kuusi
 • 4 Kerzenteller / kynttilöitä Coaster
 • 4 ruskea pilarin kynttilät
 • 1,00 m kapea vihreä ja valkoinen ruudullinen nauha
 • 4 kirjava Stoffherzen
 • Piparkakut tai kanelia
 • Kakkumuotit (valinnainen)
 • ruskea tai vaaleanpunainen -valokuvapaperille (lisävaruste)
 • Ruutukangas (valinnainen)
 • Craft liimalla tai kuumaliimalla

Bastelanleitung

valmistelee seppele

Osta ikivihreä seppele kukkakauppias tai sitoutua. Jos haluat korjailla seppeleen voida varmistaa oikea valinta oksat ja liimaus tekniikkaa. luovat seppeleen lasi kakku lautaselle ja kiinnitä kynttilä levy seppele.

koristella kynttilöitä

Nauha neljään yhtä suureen osaan jakaa. wrap kukin kynttilä, kukin pala teippiä silmukan ja pää, jossa on silmukka. Haluat ehkä myös kierre keksi leikkureita nauhalle.

sovelletaan evästeet

kiinnitä ruutukangas, piparkakkuja tai Zimtsterne veneet liimalla tai kuumaliimalla vanteeseen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sydämiä ja tähtiä pois värillinen kartonki. Ne, jotka haluavat pysyä uskollisena teema joulun leivontaan, käytetään valokuva Hallitus eri sävyt. Irrotettaessa mutta sinun pitäisi kattaa joitakin lomakkeiden ruudullinen kangas. 

Makea seppele purukumi tippaa, marsipaani ja hyytelöä

tehdä makea seppele

Nämä makea seppele teet peräisin ikivihreä seppele, hammastikkuja, nauha ja värikäs purkkaa tippaa ja hedelmät purukumi, tikkareita ja muita Süßgikeiten. Ensin seivästää makea putoaa ja hedelmät purukumi hammastikun. Liitä sitten tippaa Advent seppele. Selkä pysyy vapaana. Pakatut karamelli, tikkareita, esimerkiksi pieniä suklaa palloja tai marsipaani hedelmät kiinnitetty myös hammastikulla vanteen tai - sidottu vihreä nauha - kovempien karamelli. Koska syötävä sisustus on pehmeä ylikuumenemisen vuoksi, kannattaa välttää kynttilät tällä makea joulun seppele. Sen valmistumisen jälkeen, hän koristeltu taulukoita ja ovet. Vihje: palvelee laajempaa, vakaampi lanka roikkuu.

tehdä makea seppele

Adventti seppele hedelmiä

Kuka ei halua muokata karkkia seppele, koristeli sen sijaan hedelmiä, kuten pienet omenat, mandariinit, appelsiinit, sitruunat ja muita hedelmiä. On huomattava, että hedelmät on vaihdettava jonkin ajan kuluttua ennen mädäntyä tai alkaa homehdu. Erittäin kypsää hedelmää, siis ei suositella. Poraa yksi tai kaksi hammastikkuja kussakin hedelmät ja juuttunut hedelmän vaahtomuovia seppele. Näin voit koristella ikivihreä seppele. Ilman kynttilöitä se sopii myös joulun ovi seppeleen.

Adventti seppele karkkia

tehdä makea seppele

Tästä alkuperäinen Advent tarvitset ripustin, värikäs nauha, ja monet pakattu makeisia, esimerkiksi mini suklaapatukat ja karkkia. Ensimmäinen vaihe muodostaa ripustin ympyräksi - koukku pysyy muuttumattomana. Nyt te sitoa nauha karkkia, esimerkiksi ulkonevaan päähän paperin karkkia, ja sido se lujasti lankamallikuvana. Sen jälkeen, enemmän karkkia on sinun vuorosi. Vihje: Mitä lähempänä ne on sidottu viiran runko, enemmän muodossa vastaanottaa seppele. Kun koko rengas oli koristeltu karkkia, asetettu erityisiä yksityiskohtia houkuttelevia aksentti, esimerkiksi pieniä marsipaani päärynöitä tai boxed suklaata. Nämä on sidottu joko nauha tai kytketty hammastikulla, joka on asennettu suklaa bar. Lopuksi voit sitoa kaunis rusetti. Vuoteen naulakot seppeleen voi yksinkertaisesti katkaista.

Tilauskirjat Online