tehdä pekoni ruusut itsensä

Valentin reseptejä Miesten

tehdä pekoni ruusut itsensä

Valentin reseptejä miehille: Bacon Roses ja suolaisia ​​muffinsseja

Pekoni Rose - floristic innovaatio, joka tekee Ystävänpäivä miesten jotain aivan erityistä. Tämän resepti ravitsevaa koristekasvien aamiaiseksi voi oikeastaan ​​kaksi ristiriidassa asiaa lopulta yhdistää: Bacon ja romantiikkaa.

Valmiste on yksinkertaista ja nopeaa, vaikutus on suuri ja hieno ironiaa ilmeinen. ja erityinen itse rakennettu laite ruoanlaittoon - vieressä kaunis pala juovikas, lievästi suolattua pekonia yksi tai useampi varret muovi ruusut tarvitset vain. Ylimääräinen kangas kukkia voidaan sitten käyttää koristeluun.

Asiakkaat voivat myös löytää toinen reseptivaihtoehtoja suolaisia ​​muffinsseja ja rapeaa pekonia koreja, let sydämet sykkimään nopeammin Ystävänpäivä. Hauskaa jäljitelmä!

Sisältö: Valentine reseptejä Miesten

 • Pekoni Rose aamiaiseksi
 • Rempseä juustoa muffinsseja pekoni
 • Maukas vaihtoehto: muffinssi Spreckrose ja rosmariini
 • Rapeaa pekonia kori täyttöön

Pekoni Rose aamiaiseksi

Työkalut valmisteluun

Työkalut:

 • 1 mini-muffinssi tina, halkaisija yksittäisten muffinsivuokia noin 2 cm: n (tai vaihtoehtoisesti, kakku pop-muoto)
 • 5 mm pikateräs porat
 • Akkubohrschrauber

Ainekset ja materiaalit:

 • pekonia pekonia, kevyesti suolattu, yhtenä kappaleena tai viipaleina
 • tarvittaessa terävää veistä lihan leikkaamiseen ja Specks
 • Art Rose varret ilman kukkia

Alkaen muffini tina pekonia nousi muoto

muffinssi tinaTässä resepti tarvitset pienen muffinssi tina. Erityisen herkullinen: suolaisia ​​muffinsseja.

Tuotantoa varten meidän mehevä ruusut vuokaan ensin osaksi "pekonia muodossa" vaihdettava. Muffin Tin ei saa olla liian kallis kuin mahdollista, usein löytyy vähittäiskaupassa halpoja tarjouksia ihan riittävä tähän tarkoitukseen.

Meidän ajatus Ystävänpäivä miesten tekee kahvan työkalukaappi väistämätön: on 5 mm: n terästä poraa pieni reikä porataan keskelle kunkin Kuppikakkuvuoat. Tällä voi myöhemmin pellille alle aiheutti, valuta ylimääräinen rasva pekoni. 

Erittäin tärkeää: on huolehdittava puhdistaa pois kaikki pelimerkit sekä heikkolaatuiset - nieleminen voi olla hengenvaarallista!

Bacon - lähtökohta miespuolisen aamiainen

pekoniOnko suora tai jo viipaloitu - maistuu pekonia!

Miehillä on erittäin suosittu epäilemättä pala rapeaa pekonia ja runsas brunssi. Sillä pekoni ruusut tarvitset palan pekonia lievästi suolattua pekonia variantti. Nämä on myös valmiiksi leikattu supermarketissa.

Hieno viipaletta pekonia, jonka ei tulisi ylittää leveys 2-3 mm, kelataan ja insertoitiin Muffinssivuoat.

Koska Bacon itsessään on jo hyvin runsaasti rasvaa, voidaan luopua lisäämällä rasvaa. Pekoni ruusut edelleen helposti ratkaistavissa usein jopa päällystetty muffinssi tina.

Ruoanlaittoon ja valmistelu

Se voi osoittautua ongelmalliseksi, että pekoni tietyllä tavalla "point" on paistettu: Vaikka rapea, mutta pehmeä eikä poltettu. Näin ollen valmiste uunissa noin 200 ° C: ssa (tuuletin) on seurattava tarkasti, jos pekoni loistaa valoa ruskehtavan punainen ja veden läpi ja rasvan menetys "kukka" on tehnyt sopimuksen, muotti voidaan poistaa uunista.

Kukinnan pekonia sitä

tehdä pekoni ruusut itsensäPekoni Rose tarjoillaan lasi.

tekstiili kukinta on nyt poistettu keinotekoinen ruusut ja jonka "liha kukinta" vaihdettava. Tätä varten Rose pään tyyli vähennetään useimmiten yksinkertainen. On kuitenkin tärkeää, että keinotekoinen verholehdet vivussa seis - tämä on myöhemmin pekoni "tuettu",

varret tulee pestä myös lämpimällä vedellä vähän pesuainetta Ennen kiinnittämistä yksittäisten pekoni rullat. Tuotanto keinotekoinen ruusuja ei noudata ruokaa politiikkaa! Ne, jotka haluavat tehdä täysin varma, että tuo ylimääräinen salaatinlehti välillä Bacon Rose ja muovinen kahva - tämä on tietenkin vain koristelussa ja ei syönyt. Sitten pekoni rullat vihreää Rosenstiel sijoitetaan. Valmiit pekoni Rose!

Tämän jälkeen tämä prosessi toistetaan, kunnes haluttu määrä pekonia ruusut on valmis. Näitä voidaan sitten käännetty yksittäisiä, saatetaan aamiaista levy tai aidosti miehen pekonia ruusukimppu maljakko. Koska pekoni Rose on suhteellisen raskas, koristeellinen hiekka tulee sijoittaa maljakko ensin.

Jos ei vain pekonia palveltavaksi aamiaiseksi, on erinomainen lisuke munakokkelia tai paistettuja. Toivotamme teille hyvää ruokahalua ja ennen kaikkea karuselli"miespuolinen" Ystävänpäivä!

Rempseä juustoa muffinsseja pekoni

Taikina muotoPekoni käytetään rajan, jossa muna-juusto taikina on täynnä.lopputuote15 minuutin kuluttua paistoaika, suolaisia ​​muffinsseja tehdään.

Vaihtoehtona pekonia Rose voimme suositella runsaita juustoa ja pekonia muffinsseja uunista. Tämä ruokalaji, joka tekee mies onnellinen, sinun pitäisi suunnitella valmisteluaika on noin 30 minuuttia. Ainesosien antaa 12 muffinien.

ainesosat:

 • 200 g pekonia (viipaleet)
 • 100g voita
 • 2 munaa
 • 300 g Mehl
 • 2 tl leivinjauhetta
 • 3 tl suolaa
 • 2 puristaa cayennenpippuria.
 • 1 nippu ruohosipulia
 • 150 grammaa juustoa (raastettua)
 • 150 ml maitoa

valmistelu:

Lämmitä uuni 200 ° C (tuuletin) ennen ja voitele muffinsivuokia hieman margariinia. Nyt Pese ruohosipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaat. Sekoita voisula kanssa munat kulhoon. Sekoita kulhossa, jauhot, leivinjauhe, suola ja cayennessa. Anna sitten jauhoseos vuorotellen maitoa voin muna seos ja taita ruohosipuli ja juusto.

Sitten kukin muffinssi tina mukaisesti yksi tai mahdollisesti kaksi pekoni viipaleiksi reunan ja taikinaerät alkua - noin kaksi-kolme ruokalusikallista kohti muotin. Nyt paista kaikki noin 15 minuuttia. tee puutikun näyte tämän ajankohdan jälkeen - ei saa olla enemmän nestettä taikina kiinni syömäpuikot. Ratkaistiin lopulta avulla veitsen, suolaisia ​​muffinsseja varovasti ulos muotista, koristele tuoretta ruohosipulia ja tarjoile lämpimänä.

Maukas vaihtoehto: muffinssi Spreckrose ja rosmariini

pekonia MuffinOksa rosmariinia antaa pekonia muffinssi Välimeren kosketuksella.

Jos siellä on jotain Välimeren suolainen pekonia voidaan optimaalisesti yhdistää joitakin rosmariini oksat. Rosemary ei vain maistuu hyvältä, mutta muodostaa myös toinen visuaalisesti kaunis väri kontrasti - lisäksi rosmariini oksat muistuttaa vihreää nousi varret.

Orientoitukaa tuotannossa edellisestä muffinssi resepti. Sen sijaan, pekonia vaan "Muffin reuna" käyttää, joka on kiertynyt siivu pekonia, pekonia nousi, puristetaan täytetty muffinssi. Siinä ylhäällä kolmannes Spreckrose pitäisi silti varoa taikinasta - tämä peli on kauniisti teräviä, kun taas alaosa antaa voimakas maku taikinaan. Oksa rosmariinia voit mitbacken tai jumissa jälkikäteen vuonna Muffin, joten se ei pala - niin kuitenkin Muffin on vähemmän aromaattinen.

Rapeaa pekonia kori täyttöön

Pekonia lomakkeellaPekoni nauhat yhteen "punoa yhteen",pekonia koriJäähdytyksen jälkeen syötävä pekoni kori voidaan täyttää erikseen.

Etsit luova ajatus palvella salaattia tai salattu miehiä ystävällinen? Sitten meillä on täydellinen idea voit: kori rapeaa pekonia. Tämä resepti voidaan tehdä itse minuuteissa ja toimii aina jonkin lausutaan wow tekijä. Lisäksi sillä on kaikki ainekset tämän reseptin jo talossa.

Tässä resepti tarvitset:

 • viipale pekonia
 • muffinssi tina
 • alumiinifolio

valmistelu:

Lämmitä uuni 200 ° C (tuuletin). Kierrä Muffinformauf pään ja kattaa ramekins takaapäin alumiinifoliolla. Nyt alatte luoda pekoni muodon ympärille. Yritä kiinnittää huomiota, että olet kutoa nauhat yhteen, d. h. ainakin kolme pekoniviipaletta ovat vierekkäin pystysuunnassa, että lisäksi viipaleet vaakasuoraan yli ja vetää alla. Kuva esittää prosessia - sen jälkeen, kun ensimmäinen yritys on taattu on helpompaa.

Sitten pekoni kupit paistetaan noin 8-10 minuuttia. Joskus tulos tarkistetaan: Kupit pitää olla mukavaa rapea, mutta se ei saa polttaa. Anna jäähtyä korin muotoa ja täytä se vasta juuri ennen tarjoilua salaatin, munakokkelia tai muita herkkuja.

Lisää resepti ideoita Ystävänpäivä