tehdä Rococo ja barokin pukuja itse

Ideoita rokokoo pukuja ja Venetsian naamiot

maskit

Tänä vuonna puvut ovat suosittuja uudestaan ​​rokokoon ja barokin ajan. Kiva juttu näistä pukuja, ne näyttävät erityisen hyvältä, kun niitä tuetaan suuremmissa ryhmissä. Tästä syystä nämä puvut 17. vuosisadalta ovat ihanteellisia naamiaispuku puolue.

On tietysti sinun, jos hän yhdistää hänen puku hieman vampyyri ilmettä hänelle joitakin punasoluja huulille runterläuft onko joku mätä miehet rokokoo kauden (koska ei sitten istuu hiukset niin täydellinen ) vai haluatko edustaa klassista ja mahtipontinen kuva barokin ja rokokoon aikakausi.

Ihanteellinen upea vaatteet sopivat siro puoli maskit tunnetaan Venetsian karnevaali. Vaihtoehtona on täynnä naamioita että näyttävät erityisen pelottava ja nukkemaisten.

Sisältö: Rococo ja barokin pukuja

  • Pukeutua kuten 17-luvulla
  • Rokokoo peruukki karnevaali
  • perinteiset naamarit
  • Naamiaispuku puolue rokokoo ja barokkityyliin

Pukeutua kuten 17-luvulla

tehdä Barokki tai rokokoo puku itsessään on hyvin kallista ja aikaa vievää. Lisäksi taitava käsittely ompelukone on välttämätöntä. Koska puvut ovat kalliita markkinoilla, se on sen arvoista, tietenkin, jotta ne itse.

Mekko edellyttää monia jaardin kangasta - tässä tafti tai silkkiä käytetään yleensä. Pysyä uskollisena tyyliin, mutta ei anna karnevaali puvut ovat liian kalliita, kiiltävät synteettiset kankaat voidaan käyttää. Väri seuraavat äänet ovat: pastellit, rohkea punaiset ja siniset ja kulta kirjonta. Tarvikkeet kuten peruukit, renkaiden tai tangot ovat kaupoissa.

Rokokoo peruukki karnevaali

Peruukki on lähes ruumiillistuma rokokoon ja barokin. Se tunnetaan myös nimityksellä Renaissance peruukki. Hetkenä ei peruukki kuului yhtä paljon klassiseen päivittäin kuvan. Nykyään peruukit pääasiassa kuluneet Carnival. Selväksi, jotta voit ihanan yhdistää nämä kaksi tapahtumaa yhdessä! Classic on valkoinen tai musta peruukki. Mutta jos haluat jotain silmiinpistävää, tietysti voi myös valita vaaleanpunainen tai sininen peruukki.

perinteiset naamarit

maskitBauta koko maski kattaa koko kasvot.

Tulliin, kasvonaamion ja koko Veiling etenkin kausina Carnival on läsnä kaikkialla. Verrattuna meikkiä peite pelle barokki maski on jäykkä.

Kuka ei halua nähdä karnevaali juhla ystävien kanssa, on hyvät barokin pukuja, koska täällä oli vain tapahtumia silmä naamarit naisille ja miehille asialistalla. Onko maski asetetaan illalla, tietenkin, jokainen itse jää.

Muita kuuluisia naamarit Venetsian karnevaalit ovat. Puoli naamarit kattavat vain puolet kasvot ja siksi erityisen hyvin Verantaltungen silloin puhunut, joivat ja söi. Alun perin tämä naamio lomakkeen varattiin toimijoita, jotka olivat pukeutuneet hänen kanssaan, mutta voisi puhua selkeämmin lavalla mutta kuten ns Bauta, koko maskin. Voit näyttävät erityisen nukenkasvot ja asettaa silmät huomion.

Venetsian karnevaaliKiiltävät kankaat sointuvat herkkä puoli maskit.Venetsian karnevaaliTäysi naamarit näyttävät tummempi ja uhkaava.

Naamiaispuku puolue rokokoo ja barokkityyliin

Venetsian karnevaaliErityisen kaunis puvut toimivat suuremmissa ryhmissä - kuin jos matkustanut ajassa.

Kuten jo mainittiin, nykyinen puku trendi on yhtä ainutlaatuinen kuin hauskaa ja tuntuu suurissa massoja. Siksi sillä ei ole väliä, että hän täyttää varten karnevaalit ystävien kanssa tai yksityinen teemabileet mottona "Rokokoo ja barokin" haluaisi järjestää.

joka työskentelee huomiota yksityiskohtiin, voit luoda ikimuistoinen ilta: värikäs venetsialainen naamarit voi ostaa kautta verkkokaupasta tai kesällä ja laita vieraita eri aikaan takaisin. Lisäksi tarvittaessa musiikki Johann Sebastian Bachin soitetaan ja yrittää tanssia kuin tuolloin, illuusio on täydellinen.

Jos mieliala niin se pitäisi kaatua, muutos takaisin karnevaali musiikki on hyvin radikaali, mutta sitäkin hauska. Myöhään yöllä lopulta syrjään laadukkaita naamioita ja tanssia aamunkoittoon asti jätetty pois.

Osta Venetian naamiot Amazon