tehdä vesihana puutarhassa pakkanen

Valmistaudu ulkona venttiilit talvella

Hana talvella

Outdoor venttiilit altistuvat jatkuvasti sää, joten pakkasta ja kylmää voi aiheuttaa vakavaa vahinkoa ei päätetä talvella. Vesi jäätyy 0 ° C: ssa ja alkaa laajentua. Ei ole muuta keinoa löydy linjat lisääntyvä paine räjähtää.

On kuitenkin olemassa teknisiä keinoja saada vettä ulkona hana pakkanen määräaika, ilman pelkoa hallavahinkoja varusteet.

Tässä näytämme, miten tehdä ulkona venttiilien winterized ja tuo mukanaan jäätymään ulkona vesihana järjestelmien kanssa.

tehdä sisällysluettelo hanasta pakkasta

  • Jäätymisen aiheuttamilta vaurioilta vesi linjat ovat estettävissä
  • Airpower ulkopuolella hanat pakkasta
  • Jälkiasennuksia: pakkasta vesiputkien uusia ja vanhoja rakennuksia

Jäätymisen aiheuttamilta vaurioilta vesi linjat ovat estettävissä

Vesi jäätyy nolla astetta - tämä on todella hyvin tunnettu. Siitä huolimatta se on kylmän kauden aina hanat puutarhassa tai autotallissa Routavaurioiden: jäädyttää veden putket, se laajenee. Siten, putket voivat rikkoutua ja varusteet tuhoutuvat sisällä. Koska vesi voi tunkeutua muuraukseen ja vaurioitunut kipsi ja eristys, että vaurio on nopeasti tullut hyvin kalliiksi.

Toistaiseksi ainoa vaihtoehto oli talvella: sammuta vesihana ja valuta läpi. Lisäksi kaikkien irrotettavat osat pitäisi purkaa. Tiivisteet leviää vaseliini, joten ne eivät haurastua. Lisäksi sadevesitynnyreiden on tyhjennettävä, muuten vesi jäätyy ja vaurioituneet sen ulkoseinät.

Mutta myös talvella vaatii joskus vettä puutarhassa ja valitettavasti usein unohtuu sammuttaa ulkopuolella hana. Näihin ongelmiin, venttiilivalmistaja ovat nyt löytäneet ratkaisuja veden talvella pysyy saatavilla ja rivit ovat edelleen pidetään pakkaselta: pakkasta ulkona hana järjestelmiä.

Airpower ulkopuolella hanat pakkasta

tehdä vesihana puutarhassa pakkanenPeriaate pakkasta ulomman hanan: Venttiili on sisällä, vesi jää jäätymiseltä sisätila

Oikeastaan ​​on olemassa yksinkertainen temppu: Kun vesi on jo lukittu sisälle jäätymiseltä alueella, se voi jäätyä siellä.

Mahdollista sulkuventtiilin, joka on yhdistetty pitkän akselin kanssa hana. Tämä pitää veden jo takaisin taloon. Ulkona vesihana on jäänyt ilmaa, joka voi lukita hyvin tunnettu talvella.

Automaattinen ilmanvaihto tekniikkaa ulkoisen vahvikkeen myös varmistaa, että vesi-laakeri alueet ovat täysin tyhjä. Joten pakkanen ei ole mitään mahdollisuuksia.

Jälkiasennuksia: pakkasta vesiputkien uusia ja vanhoja rakennuksia

Jääpuikot tapVesijohtojen on suojattava jäätymiseltä. Pakkasenkestävät hanat voidaan jälkiasentaa.

Uusissa rakennuksissa, asennus pakkasta varusteet lämmittämättömässä ulkoalueella pitäisi nyt olla selvä: Koska kyseessä on vahinko, mahdolliset lisäkustannukset ulos suhteessa palauttaminen vaivaa rivinvaihdon.

Mutta myös vanhemmissa rakennuksissa, asennus kannattaa: Useimmat järjestelmät voidaan tarkasti sovittaa erilaisille seinäpaksuuksilla. Lisäksi kiinnitetään huomiota laatuun varusteet ainakin valmistavista yrityksistä.

Tuleva kosketuksiin veden kanssa on valmistettu ruostumattomista tykkipronssista erityistä muovi- tai messinkiä gefertigt.Auf täten voidaan vesivahinkojen vaaraa vähentävät merkittävästi ja puutarha omistajat voivat hanavettä talvella.

Näin valinta pakkasta vesijohto puutarhassa tarjoaa konkreettista hyötyä.

Itsetyhjentyviä venttiilit ja hygieniaa

Hygienian kannalta itsetyhjentyvä venttiilit ovat edullisia tavanomaiseen hana. Kun kukko käytetään harvoin, vesi on linjalla ja tehdä siitä bakteereita.

kuitenkin säännöllisesti restentleerender valuva säädetään veden hygieenisesti optimaalisissa olosuhteissa.

Osta pakkasnestettä lämpökaapeli verkossa