Testi: Akun lataus ja kunnossapito laitteen Energy 8 plus Ansmann

Testi: Akun lataus ja kunnossapito laitteen Energy 8 plus Ansmann

Akut meille liikkuvuutta missään tilanteessa. On se radiossa, digitaalikamera tai älypuhelin. Kuitenkin akut menettävät tehoa ja se on ladattava. Tämä on mitä tuhansia erilaisia ​​latureita ja latausasemaa saatavilla, jotka mainostavat eri etuja. Useimmissa tapauksissa se on lastaus nopeus, joka on etualalla ja lupauksia ihmeitä. Että akku on täysin takana myös, mutta helppo akun, se on hyvin harvoissa tapauksissa. Sen vuoksi on harvinaista napata etua parhaiten latureita.

Hoito ja latausaseman Energia 8 plus Ansmann kuultavissa ovh noin 110 € (verkossa 63 €) turvallisesti hyväpalkkainen ja usein ei ymmärretä, miksi summa on tarkoitus käyttää. Testi osoittaa, onko investointi on kannattava tai riittävän tehokkaita laitteita.

Sisältö: Akun lataus ja kunnossapito laitteen Energy 8 plus

 • Tekniset tiedot ja ominaisuudet
 • Pakkaus ja toimitus
 • Ensimmäinen (vaikuttava) vaikutelma
 • Kuka tarvitsee opasta?
 • Perillä käytännön kokeen
 • Joissa pieni virhe on erittäin hyvä kokonaisvaikutelma.
 • Huomaa Ansmann AG Alkaliner havaita akkuja

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

(Valmistaja)

 • Auto Diagnostic asetettu paristot
 • räätälöityjä nopeasti latauksen
 • 5-kertainen ylilataussuoja
 • maailmanlaajuinen käyttö
 • Akkukoot: AAA, AA, C, D, 9V
 • Latausvirtoja:

  • 6 x AAA (Micro) = 400 mA
  • 6 x AA (AA) = 1000 mA
  • 4 x C (Baby), D (Mono) = 1000 mA
  • 2 x 9V = 60mA
 • Tulojännite: 100-240 V
 • Lähtöjännite: 4/6 x 1,45 V DC ja 2 x 10,15 V DC

Pakkaus ja toimitus

Värikäs ja ystävällinen, kätevä laatikko akun lataamiseen ja ylläpitoon laitteen Energy 8 plus esittelee. Suunnittelijat ovat tehneet ihmisarvoista työtä ja esitys on erittäin tyytyväinen. Taitettavan läpän ripustaa myös selvästi ilmi, että paketti on suunniteltu suora hankinta elektroniikkaliikkeestä. Mutta siinäkin, pakkaus ei ole sama pakkaus: Vaikka Plister pakkauksessa selvästi ilmoitettava sisältö, mutta laitetta, joissa ei saa sijoittaa sen, ja avaaminen tällaisen paketin on varmasti tehnyt jo useita verinen sormien uudestaan.

Houkutteleva ja informatiivinen pakkausHoukutteleva ja informatiivinen pakkaus

Ansmann tukeutuu myynninedistämiseen pahvi, joka voi olla enemmän kuin erinomainen: selväsanaisesti laturi on näkyvissä, mahdolliset akkukoot näkyvät ja ovat sivusuunnassa ja takana yksinkertaistettu, katso tekniset tiedot monilla kielillä. Mutta se ei riitä, että etukansi on kiinnitetty Velcro sulkemiset ja voidaan avata. Alla, lisäksi jo riittävä ja värillinen oppaat ja ikkunoista avautuu näkymä laturi. Tätä tarkoitusta varten, mutta muitakin erilaisia ​​materiaaleja pakkaamista varten tarvitaan, mutta nämä voidaan osoittaa kierrättää. Ellei ole tarpeen - pakkaus säästää tilaa, on erittäin vakaa ja sopii pysyvään varastointiin ja suojelemaan taidetta. Vuosienkin jälkeen, heidän ei pitäisi kärsiä merkittävästi laadukkaita ehdottaa.

Sisällä on valmistettu muotti paperimassasta, joka vastaanottaa laturi, kiinteä, ja myös suojaa kuuluu. Tässäkin lisärengasheteroatomi vaahto vieläkin enemmän suojaa tarjoaa. Harvinaiset - tai vielä parempaa, ei koskaan - Annoin paketti kädessään, joka on myös houkutteleva, vakaa ja informatiivinen, joka tarjoaa täydellisen suojan sisältöön. Silmän ostaa kanssa ja tässä tapauksessa on jo mainostettu ulkoisesti laatua. jälki "3 vuoden takuu" tukee kurssin valtavasti.

Avaamatta laite on näkyvissäAvaamatta laite on näkyvissäKannessa tärkeimpiä toimintojaKannessa tärkeimpiä toimintojaSisustus turvallisesti pakattuSisustus turvallisesti pakattu

Ensimmäinen (vaikuttava) vaikutelma

Ulkoisesti pakkaus on tehnyt vaikutuksen jo, nyt on hoitoa ja latausasema otetaan omiin käsiinsä. Ensinnäkin virtalähde tekee myönteisen vaikutelman.

Sopii hyvin missä tahansa ympäristössäSopii hyvin missä tahansa ympäristössä

Vaikka se on usein nytkin, integroida virtalähteen liittimeen, jotta laite pienempi, en ole suuri fani tämän variantin. Yhä valtaa, virtalähteet ovat suurempia ja joskus voidaan käyttää jatkojohdon viisi yhteydet vain kolme. Ansmann luopua tämä muunnos ja varustaa laturi irrotettava Euro-kaapeli. Kuten maailmanlaajuinen käyttö ja tulojännitteen 110-240 V edistetään, mikä on myös ihanteellinen ratkaisu säätää tulppa yhdessä kaapelin kansallinen standardi. Mutta ilman vaihtoa niin tämä muunnelma. latausasema vastaanottaa pysyvä paikka kaappiin, pistorasia on yleensä taakse tai alle. Kuitenkin, latausasema 100% irti sähköverkosta, on riittävää pistokkeesta laitteesta. Kaapelissa katkos vain uusi standardoitu johto on ostettava, korjausta ei tarvita. edelleen yleisesti käytetty vuotta sitten, tämä variantti valitettavasti kustannussyistä nykyisin yhä harvinaisia ​​käyttöä.

Hoidon ja latausaseman Energia 8 plus vaikuttaa sinänsä neutraalilla hopeaa tumma pohja metallinen sininen: neutraali, hienovaraiset värit, jotka mahdollistavat sijoittaa laitteen kaikkialla. Puhuminen sijoitus - arvioinnissa alaosan valitettavasti Kaipaan mahdollisuutta seinäasennuksiin. Akut toimivat kannattavasti yleisyydestä ja siksi maksu. Joten joka käyttää ladattavia paristoja, vaatii myös latausaseman usein. Käytännössä kun se voi olla jossain kiinnittää seinään, jos se vielä ole jalanjälki väitti hyllyillä ja aina helposti saatavilla.

Tyylikäs muotoilu ja tilaa paljon akkujaTyylikäs muotoilu ja tilaa paljon akkujaBack-toiminto julistuksenBack-toiminto julistuksen

Kuitenkin positiivinen piste osuu alareunassa juuri - lisäksi tulostiedot turvallisuusohjeita ja selkeä selitys toiminnoista (tai LED) on lisäksi löytää. Jopa latausvirta eri akkukoot mitään puutu. Tästä on hyötyä nopeasti tiedotustilaisuuden laitteita, mutta ei vaikuta kokonaisuuteen. Todella mielekäs toteutuksen.

Hienovarainen sisällyttäminen LEDienHienovarainen sisällyttäminen LEDien

Edessä on melko perus syvä kaivoista työntämistä varten akkujen, hienovaraisesti sisällytetty musta raita ja värilliset LEDit selityksiä LED merkitystä. Nämä edustavat punaiset ja vihreät suorakulmioita tai suikaleiksi ja niihin liittyvät termit, kuten latauksen, virkistävä, virheestä tai Ready, kaikkien pitäisi ymmärtää. Jotkut jää finaali ja pölysuojausta selkeä muovinen kansi, mutta se ei pidä unohtaa lämmöntuotanto latauksen aikana: Tämä pakenee ilman kantta, tietenkin, mikä puolestaan ​​säästää akun virtaa huomattavasti paremmin.

Haluttuun Seinäkiinnityksen, hoito- ja latausaseman Energia 8 plus leikkauksia Ansmann todella täydellinen. Pakkaus- vakuuttunut suunnittelussa latausaseman ja se voi jopa löytyä kaikki tärkeät tiedot toiminnasta.

Kuka tarvitsee opasta?

Periaatteessa monet odottaa saavansa lukea käsin vain silloin, kun se on todella mitään muuta keinoa. Kokemukseni monien tuotteiden testeistä, joissa luin jokainen käsikirja yksityiskohtaisesti, ovat osoittaneet, että se on aina tärkeää lukea piste pisteeltä käyttöohjeen ja turvallisuusohjeet. Tämä ei vie paljon aikaa, mutta selventää mahdollisista onnettomuuksista ja piilotetut ominaisuudet, johon voisi ole ajatellut.

Pieni mutta täysin riittävä käsikirjaPieni mutta täysin riittävä käsikirja

Kun kyseessä on hoitotyön ja laturin Energia 8 plus mutta myös minulla on tapana silmäillä manuaalisen vain lyhyesti. Kaikki tärkeät tiedot ja ominaisuudet latausaseman pakkaus voidaan nähdä takapaneelin ovat jälleen kaikki tiedot, ja jopa päälle merkityksiä merkkivalot näkyvät luonnossa. Lisäksi on täysin elektroninen laite, joka ei asetuksia vielä seurantaa. Ne, jotka eivät voi käyttää laitetta nämä laajat tietojen lisäksi ei manuaalista luultavasti auttaa.

Olen kuitenkin lukenut tästä, että on järkevää rajoittuu pienen kirjan ja kaksi sivua saksaksi. Kuten aiemmin mainittiin, on mielestäni tärkeä ja palkitaan: lisäksi yleisiä turvallisuusohjeita ja jo tiedossa olevat seikat, on myös viittaus, että vain ladattavia paristoja voidaan laskuttaa, jotka soveltuvat nopean. En ollut koskaan kiinnittänyt huomiota ja oppinut jotain uudelleen.

Että latausasema on itsestään selvä eikä asetuksia tarvitsi käyttöohje ei tarvitse tarjota. Kaikki tiedot löytyvät ja huolimatta hyvin pienellä kirjasinkoolla, käsikirja on helppo lukea, mikä johtuu ole valkoinen, mutta erittäin kiiltävä.

Perillä käytännön kokeen

Merkitys LED-näytötMerkitys LED-näytöt

Akku laturi lataa akkua käydä kunnes ne ovat täynnä. Joten mikä on testi akun latausasema ja erityisesti akun latauksen ja ylläpito laite?

Ensinnäkin tietysti virtaliitin. Tämä on noin 1,8 metriä pitkä ja siten antaa riittävästi liikkumavaraa valittaessa sijainnin. Pian kaikki merkkivalot vilkkuvat muutaman kerran ja signaalin laitteiden valmius. Kiva olisi valvonta-LED, joka osoittaa pysyvää virtaliitäntä. Ilman sitä jää ensi silmäyksellä valitettavasti mysteeri onko laturi on parhaillaan kytketty vai ei. joten aseta ensimmäinen akku ja välittömästi signaloi LED-virta lataustila. Vihreä tarkoittaa yli 80% maksu, Orange 25%: sta 80% ja Red hukkua alle 25% maksun uudelleenlastausta. Viiden sekunnin kuluttua laturi siirtyy valtiolle korvauksetta. Sen pitäisi riittää, onko akku poistetaan jälleen latausasemasta latauksen tai pysyy siinä. Mitä varaustila, akku ei sillä ei ole väliä. Tämä mitataan ja lataus on puhdistettu, joka viestii LED-näyttö.

puna-vihreä vilkkuva

vihreä vilkkuva

vilkkuva punainen valo

punainen valo

vihreä valo

virkistävä Palautussyklin prosessi henkiin vanhat paristot uudelleen, vähentää muisti-ilmiötä ja pidentää akun.
Esilatausvaiheen Tyhjät paristot on valmiiksi ladattu varovasti.
virhe Akku on viallinen, syötetään ylösalaisin tai on emäksinen akku.
Lataaminen Lataus on käytössä.
valmis Akku on ladattu ja noro maksu on päällä

Avulla selkeä LED osoittaa saada tietoa aina tilasta lisätyn soluja. Vaikka alkaliparistoja on tunnustettava, mutta tämä ei toiminut 100% testissä. Ikään kuin akku on asetettu akun tilan - tai tässä tapauksessa akut - näyttöön ja lataus alkaa. Kaksi akkua olivat toistaiseksi "ladattu" (Lähes täydellinen paristot), että vihreä tasainen valo viestittänyt täyttä latausta ja akut voidaan todellakin käyttää digitaalikamera salamalla. Alkalipariston on tunnistettu oikein virheilmoituksen ja kaksi jäi pysyvästi latauksen tila. -A-9 V emäksinen lohkon eteen virheentunnistuksen "ladattu", Toiminnan havaitsemiseksi alkaliparistoa siis ei aina toimi. Tietenkin jokainen akku on "Älä lataa" merkitty ja kaikkien pitäisi tietää, että nämä paristot ole sijaa laturiin.

Alkaliparistoja ei aina tunnistetaAlkaliparistoja ei aina tunnistetaVanhat paristot pelastettiin kanssa virkistysfunktioVanhat paristot pelastettiin kanssa virkistysfunktio

Vuonna lisätestejä, Omistan itse aito akkuja, jotka olivat täysin ladattu oikein. Tämä voitaisiin täydentää testi - akut on ladattu ja ylläpidetään ansiosta latauksen asenne täyden latauksen jälkeen optimaalisessa varaustilan. Kuitenkin Ansmann mainostaa mikroprosessoriohjaus ja virkistysfunktio, Vanhat paristot pitäisi piristää uudelleen. Haluan luonnollisesti jatkaa ja satunnaisesti olivat niin paljon näitä vanhoja malleja ympäri. Halpa aurinko-valaisimet muovia on se haitta, että ne ovat hauraita ja läpinäkymättömiä, muovi kattaa. Muutaman vuoden kuluttua, ne ovat menneet yli 1000 latauskertaa ja enimmäkseen heikkolaatuisten paristojen hyvästit ikuisesti. Jossa on vapaa tuotemerkin latu ladattu näiden paristojen toistuvasti käytetty ja ladattu uudelleen minimoimiseksi muisti-ilmiötä ja saavat akun uudelleen käyttöön. Joskus he pääsivät jopa tehdä suorituskykyä, kuvia digitaalikameran (ilman salamaa), mutta sen jälkeen kamera jo ilmoittanut, kun laitat pieni paristot ja sammunut. Akut sopivat ihanteellisesti 8 plus testata taitoja hoidon ja latausaseman energiaa.

Lisäämällä näiden kuuden uskotaan paristoja on kuitattu vaihtelevalla menestyksellä. Kaksi hylättiin virheilmoituksen ja otettiin käyttöön loput neljä täydentämisprosessia. Oletettavasti hyödyntäen kaikki kuusi latausasemaa, lataus veti jotain ja kesti, kunnes neljä ehjä paristot näytetään ladataan. Testi digitaalikamera todisti - vasta 97 kuvia salamalla, kamera kieltäytyi palvelunsa. Uudistetun lataus prosessi alkoi lempeä esikuormitukset ja näytti sen jälkeen vain kaksi minuuttia virhettä paristot. Ei, ne eivät nyt ole lopullisesti ohi, mutta liian lämpimänä raskasta kuormaa. Jälkeen lyhyt vierailu pakastimeen lataus nauhoitettiin valmistui alle 20 minuutissa. Kuten ennenkin, hyvin vanhat akut saatiin (NoName - ilman nimeä) työsuorituksellaan digitaalikamera. Tästä lähtien ei akut hävitetään ennen niitä ei ole tarkasteltu hoitotyön asemalla ja lopulta pelastettiin. Minulle se on maksaa pieni ihme ja syy akun latausasemaa paitsi hintaan. Lisäksi aion poimia talvella kaikki aurinko-valaisimet, ja antaa akut hieman hyvinvointi.

Joten en voi nyt lopuksi myönteisen yleisvaikutelman minun testi.

Joissa pieni virhe on erittäin hyvä kokonaisvaikutelma.

Autotallista yhtiö johtava - niin Ansmann aloittaa sen yrityksen kuvaus. Vaikutelman maailman markkinajohtaja on jo nähtävissä pakkauksessa, joka tarjoaa ammatillista suunnittelua, kiinnostavia ajatuksia ja järkevä suunnittelu.

Testi Ansmann akun ja huolto laitteen

Sama ammattitaito näkyy siinä, hoidon ja latausaseman Energia 8 plus. Hyvin suunnitellut, hyödyllisiä varustettu ledit ja selittää täydellisesti joka kohdassa, latausasema tarjoaa erittäin tekninen sisäkorvan toiminnasta on vielä tyylikäs eikä veloitti toimiva kotelo.

Vaikka latausasema ei havaita Alkaliner akkujen virheen, joten en voi antaa viisi tähteä, mutta vaikutuksen täysin toimiva virkistysfunktio, voi elvyttää jolla jopa vanhojen ja muuten ei voida enää käyttää paristoja. On lähes uskomatonta, kuinka akkuja, jotka on ladattu useita kertoja ilman menestystä, herätetään hoitoyksikössä on Ansmann henkiin.

Huolto ja latausasema kapasiteetti on jopa 6 Micro, 6 Mignon, 4 vauva tai 4 mono paristoa plus kaksi 9 V-lohkot. Ympäri akkuja voidaan ladata yhdessä automaattisen tunnustamisen ilman erityisiä asetuksia. Mikroprosessori ohjain määrittää tarvittavat tiedot, kuten paristo, varaustilan tai optimaalisen latauksen polku. Yksinkertainen laite ei voi käyttää.

Huomaa Ansmann AG Alkaliner havaita akkuja

"Tunnistus perustuu muun muassa Alkaliner paristot ja laatua (sisäinen vastus) ja akkuja käytetään. Laturi emäksinen paristot pelkästään korkea jännite latauksen aikana. Normaali ladattava soluilla on alemmalla jännitetasolla (NiCd / NiMH 1,2 V 1,5 V emäksinen). Ylitetään, jännite 1.75V lastaus, sitten hylkäämistä (alkali tunnistus). Jos emäksinen solu on täysin tyhjä ja aikana maksua ei edes nouse yli jännite 1.75V, niin sitä ei voida määrittää olevan viallinen."

Ostaa Ansmann laturi Amazon.de