Tinker aave

Tinker aave

tehdä aaveita Halloween koristeluun itselleen

Howling aaveet pahaa Halloween yöllä kilinä ketjujen ja kummittelemaan taloa. Siksi et ehkä puuttuvat kammottava Halloween koristeluun. Olipa ikkunana kuva, seinä tai kattaukseen: Käyttämällä yksinkertaista materiaaleja voidaan korjailla aaveet ja henget itsensä ja koristella halutulla yksityiskohtia.

Entä aave yllään Halloween kurpitsa, tai klassinen Spukgeist päässä valkoinen liina? Inspiroidu esitteli veneet ideoita ja suunnitella oman kammottava Halloween koristeluun rakennus- paperi ja muut veneet materiaalit.

Sisältö: kattilanpaikkaaja haamu

 • kattilanpaikkaaja haamu pois rakentamisen paperi
 • korjailla pieni kurpitsan aave
 • korjailla henki Halloween kurpitsa
 • korjailla Schlossgeist kanssa hurja ketjut
 • Craft ohjeet aaveita ja noidat

kattilanpaikkaaja haamu pois rakentamisen paperi

Nämä pelottava henki voi korjailla Halloween ja lasten koulujen alaluokilla. Siksi seuraavia aineita tarvitaan:

 • valkoinen rakentaminen paperi
 • oranssi rakentaminen paperi
 • musta tussilla
 • kynä
 • sakset
 • veneet liimaa
 • mahdollisesti Kuultopaperi ja esitys

Ensimmäinen vaihe on kiinnittää haamu käsin tai käyttämällä templaattina arkki valkoista rakentamisen paperin ja leikkaa irti pitkin kynän linjat.

piirustus mielessä rakennustyömailla paperilleHaamu piirretään valkoinen rakenne paperille.cut aaveTämän jälkeen leikkaa haamu.

Leikkaamisen jälkeen pelottava irvistys tai hauska kasvot on maalattu mustalla tussilla.

Ghost pois rakentamisen paperiNyt vain yhdet kasvot puuttuvat aave.Nauraa ghost kasvotMusta kynä maalata hymiö tai pelottava kasvot.

korjailla pieni kurpitsan aave

Kuten aavemainen lisävaruste haamu vielä saa pelottava Halloween kurpitsa. Voit tehdä tämän, piirtää pieni kurpitsa oranssi rakentaminen paperille ja maalata kaksi epämuodostumia silmäkuopin ja rosoinen suu. Sitten voit leikata sen pois. Vihje: Voit helposti leikata kurpitsan irvistys, kärki sakset porataan keskelle syvennyksiä ja kierretään kerran.

maalaus kurpitsa ja leikkaapiirtää pieni kurpitsa aavemainen kasvot oranssi rakentaminen paperille ja leikkaa.Kammottava kurpitsa pois rakentamisen paperiKammottava kurpitsan pois rakentamisen paperi.

korjailla henki Halloween kurpitsa

Lopuksi voit ripottele nurkkaan takana kurpitsan ohut veneet liimaa ja kiinnitä se käsivarteen aave. Tämän jälkeen Halloween Ghost on valmis. Ne, jotka haluavat voivat korjailla ketjun pieni harmaa rakentamisen paperin silmukoita tehdä kilinä ahdisti huoneeseen.

Tinker ghost ja kurpitsanValmiin haamu ja kurpitsan pois rakentamisen paperi.Kurpitsa kiinni GhostLiimaa kurpitsa veneet liimaa käsi aave.kattilanpaikkaaja haamu pois rakentamisen paperiPäätetään kotitekoinen aave Halloween kurpitsa.

korjailla Schlossgeist kanssa hurja ketjut

Tämä Schlossgespenst myös puuhastelun valkoista pahvista ja piirtää hymiö tai pelottava kasvot. Näin mieli voi Rattle ketjujen kanssa, kapeat nauhat 6 cm pitkä, leikattu harmaa värillinen paperi. Nyt toinen pää kummallakin kaistalla on päällystetty liimapuikolla. Ensimmäisen ketjun ensimmäisen nauhan sitoutunut renkaaseen. Toisen liukuvan seuraavaan nauhan läpi renkaan ja päät liimataan yhteen. Myöhemmin tuo kolmas liuska uuden linkin ja liittää muodostamaan renkaan. Tällä tavalla, ketju, joka on sidottu piirin käsissä Spukgeistes syntyy.

piirtää Schlossgeist paperillepiirtää linnan aave paperille.Tinker Spukender Schlossgeist pahviLinna haamu voi olla hymiö tai pelottava kasvot.

korjailla yksinkertainen aave cheesecloth

Tinker haamu cheeseclothTämä pikku henki pelottava roikkuu katosta.

Buu! Halloween lähestyy ja tämä amerikkalainen perinne on kauan sitten juurtunut Saksa. Joka vuosi, vanhemmat etsiä vastaavia Halloween naamiaisasut, pelottava sisustuksen ideoita ja reipas sanontoja onnellisia lapsia Haunted. Vuodesta toiseen, Halloween puvut ovat monimutkaisia ​​ja lukemattomat Kodit koristellaan kurpitsalyhtyjen, aaveet ja muut vastaavat. Lapset voivat pitää hauskaa pelotteluun naapuruston ja odotan jälkeen thieving yli hänen Sweet saalista.

Kun kesän kului ja kylmä kausi alkaa, voidaan nauttia itse oikeassa suunnassa ja mausta iloinen haamu laskevat hieman. Halloween on tullut kuin toinen karnevaali Saksassa: panelointi, koriste ja makeiset ovat saatavilla Internetissä ja vastaava kauppoja tuupata varten istuimia supermarketeissa. Mutta muovi koristelu tanko ei ole kaikille ja tietenkin kuuluu todella kammottava juhla myös luova valmistelua.

Tässä tehtävässä, perhe Portal Hallo-Eltern.de tuetaan tänä vuonna upouudet ideoita ja ohjeita. Onko fosforinsävyinen Luut ketjun aave puku, loruja lyhyellä ulkonäkö etuoven ehdotuksia paneeli tai resepti Halloween: Kaikki ideat ovat tehokkaita ja samalla helppo valmistaa!

Bastelanleitung: "Pieni haamu"

kattilanpaikkaaja haamu alumiinifoliokorjailla Ensinnäkin haamu alumiinifolioon ja aseta cheesecloth päälle.

materiaali lista

 • Cheesecloth tai Mullwaschlappen (25x25 cm, vauvan osasto apteekki)
 • Nestemäinen pyykinpesuaine tärkkelys
 • pieni lasi
 • alumiinifolio

Ohjeet aave cheesecloth

Valmis haamu cheeseclothAavemainen haamu kuin Halloween kattaukseen tai ripustaa katosta.

 1. Aseta lasi ylösalaisin pesunkestävä pinta.
 2. muotoja alumiinifolio, pallo ja pitkän linjan
 3. Aseta pallo lasi, kiinnitä Aluschlange kuin ojossa
 4. Aseta Mullwaschlappen laimentamattomassa pesula tärkkelys, purista ulos ja levittää kuin haamu yli lasi-alumiini rakenne.
 5. Annetaan kuivua ja sitten maalata silmät ja suun.
 6.  Irrota pohja ja peikko joko ylös tai roikkua ikkunasta.

Vihje: Monet muut sanontoja, ideoita ja ohjeita ympäri Halloween löytyvät http://www.hallo-eltern.de/M_feste_feiern/Halloween-Party-kinder.htm.

Craft ohjeet aaveita, henkiä ja noitia

Craft ohjeet aaveita ja noidat

Vieläkin veneet ohjeet kummituksia, kummittelee kummituksia ja noitia jopa olemme koonneet suunnitelmamme kokoelma sinulle. Selata liittyvät ajatukset ja korjailla pelottavan kaunis aave koristelu. Craft ohjeet aaveita ja noidat

Osta aaveita Deco verkossa