tinker fødselsdagskort

Instruktioner for at gøre hilsen fødselsdag

3-D fødselsdag kort med balloner

Fødselsdag stadig glæde sig i dag mange små og store fødselsdag børn over hilsen. Enten på den klassiske post som kontant gave eller hilsener i en pakke: Et sådant kort kan gøres personlig med lidt indsats for at passe forskellige lejligheder.

Og 3D-effekter kan laves selv med små stykker af tyk pap og farvet papir. For at gøre dette, først udforme en kort af farvet konstruktion papir og derefter de ønskede billeder fra et særligt smukt papir, såsom glimmer eller iriserende papir. derefter papstykkerne limes herunder til 3D-effekt. Bedste ønsker og digte, se indersiden rum.

Ud over den fødselsdag dette kort er også kompatibel med andre festivaler, såsom indskrivning eller eksamen. Her kan du dekorere balloner med bogstaver. Bliv inspireret af de præsenterede instruktioner og håndværk dine egne lykønskningskort og fødselsdagskort.

Instruktioner for at gøre fødselsdagskort med balloner

Alle trin i vejledningen kan du se i vores Fotogalleri.

materialer

Til denne smukke 3D-kort med balloner, du har brug for følgende håndværk materialer:

  • Farverige konstruktion papir til kortet
  • Glitrende, iriserende eller Motif konstruktion papir til ballonerne
  • Snore i forskellige farver
  • 3-D-klæbende prikker eller tyk pap eller karton
  • gluten
  • blyant
  • saks

tinker kort

Fold rektangel i et kvadrat-kort.Fold rektangel i midten af ​​et kvadrat-kort.

Det første skridt er at vælge en farve for kortet. Således at de lyse og farverige balloner er visuelt god effekt, anbefaler vi en overdækket skygge som lys grå, sort og hvid eller subtile pastelfarver. Så du beslutter formatet for kortet, for eksempel kvadratisk eller rektangulær. I denne vejledning crafting af et firkantet fødselsdagskort forklares.

Tip: For et kvadrat, et rektangel kort registreres, når foldet på den lange side i halve og skæres ud. Så får du to lige firkanter.

Køb farverige byggeri papir på Amazon

Glitrende balloner med 3D-effekt

tinker fødselsdagskortBalloner skåret i lyse farver og arrangere dem.Under hver ballon et stykke tykt pap stick.Under hver ballon et stykke tykt pap stick.

Hvis du allerede har en idé om, hvordan den lykønskningskort skal udformes, kan ballonerne optages direkte i forskellige størrelser på glitter eller iriserende papir. Tænk så på den nederste del forbliver på højden af ​​kortet nok plads til kablerne. Hvem ønsker at prøve det først, fifle i et par minutter simple skabeloner. Til dette formål balloner er på papiret, for. B. fra en gammel avis, registreres og skæres. Disse kan arrangere efter behag på kortet tom. Mark med en blyant de steder, hvor ballonerne overlapper og afskære dem de omfattede områder - og dermed spare effekt papir senere.

Nu ballonerne sendes ved hjælp af papir skabelon på glitter eller iriserende papir og skåret ud. Forsigtigt de er placeret en gang på kortet uden at klæbe.

Tip: En smart alternativ til dekorative byggeri papir er stemplet balloner. Med enkle propper dyppet kort i farve, eller motiv-stempler og farvet stempel pad, de kan dekorere individuelt. I akvarel, men tykkere papir skal bruges til at forhindre det i curling. På samme måde kan børnene male balloner med farvet og farveblyanter.

den 3D-effekt opnås gennem et tykt stykke pap, som er limet på hver ballon med håndværk lim. Spidsen skal forblive fri. Tidligere er flere små stykker fra pap skæres der ikke længere er synlige senere på færdige kort. Alternativt kan man tillægger 3-D pletter af klæbemiddel også.

Køb iriserende papir og 3-D selvklæbende prikker på Amazon

vedhæfte ledninger og balloner

Med en dråbe lim, er balloner placeret på kortet: Nu selve lappeløsninger af fødselsdagskort begynder. - I tilfælde af klæbemiddelpletter filmen let skrælles. Som et særligt højdepunkt for lykønskning kort, skæres for hver ballon et stykke farvet snor, og knude den korte ende forsigtigt rundt om hjørnet. De lange ender er draperet på folde kortet, knyttede til dannelse af en streng og dekoreret med en løkke. De, der ønsker kan ordne det med noget lim på kortet.

tinker fødselsdagskortholde balloner på kortet.skæring farvede snore af samme længde og slips.skæring farvede snore af samme længde og slips.tinker fødselsdagskortbinde snorene at danne en sløjfe og vedhæfte til kortet.tinker fødselsdagskortFærdig den hjemmelavede fødselsdagskort.

Venligst udlånt af Franziska Günther af frantasiaaa.de.

Flere ideer til lykønskningskort og fødselsdagskort