Tinker Pääsiäinen Kortit

Pääsiäiskortti malleja tulostaa ja lukuja

Pääsiäinen lomakkeessa

Kortit lähetetään usein juhlissa tai luovuttaa yhdessä lahja. Pääsiäinen söpö kaneja, värikkäitä munia ja vähän poikasia koristavat posti- tai taitetut kortit. Lähellä suosittua "Hyvää pääsiäistä" varmistetaan Pääsiäinen sanontoja enemmän vaihtelua suunnittelussa.

Kotitekoinen Pääsiäinen kortti antaa tervehdys persoonallisuutta ja osoittaa, kuinka paljon tarkoita mies. Jotta korttiin itse, on olemassa useita tapoja: Helpoin tapa on ladata Pääsiäiskortti mallin kiinni valkoisen rakentamisen paperi ja varustettu henkilökohtainen Pääsiäinen tervehdys on. Väritys sivut voidaan tulostaa ja värikkäästi maalattuja lasten ennen liimaa ne kartonkiin ja antaa osapuolelle.

Tietenkin voit korjailla pääsiäisen itse kortti - klassinen pääsiäisen kuvioita rakentaminen paperi, koristeltu markkereita, paperilla leikattu tai muodon kani.

Sisältö: Making Pääsiäinen kortteja

  • Photo Kortit pääsiäisenä
  • Pääsiäiskortti malleja tulostaa
  • Pääsiäinen tulostaa malleja, maalaus
  • korjailla Pääsiäispupu Card
  • tehdä kortteja pois rakentamisen paperi
  • Viime hetken Pääsiäiskortti paperilla leikattu
  • Ohjevideo pääsiäisenä Kortit
  • Pääsiäisterveiset ja pääsiäinen sanontoja kortteja ja lahjoja

Photo Kortit pääsiäisenä

Kuka haluaa lähettää valokuvan kortin, hän tinkers valokuvasta kanssa pääsiäisenä tai keväällä motiivi, kuin kanit, poikaset tai kukkia ja värillinen construction paperille. Valokuva tulostetaan valokuvapaperille ja kopioitu valkoinen pahvi. Sitten teet pääsiäisen tervehdys värillisiä rakentamisen paperille ja liimaa sen päälle valokuvan. Suurempi kortit eri teemoilla tällaisia. B. terälehtiä, voidaan suunnitella, jotka on leikattu pois toisen kuvan ja liimattu pieni sieni kumityyny kuvan kartalla niin, että ne erottuvat visuaalisesti ja taika pieni 3-D vaikutus.

Pääsiäiskortti malleja tulostaa

Täältä löydät vapaa Pääsiäiskortti malleja henkilökohtaisen kortin: vain tulostaa ja etiketti. Tietenkin voit muokata kuvituksen kuvankäsittelyohjelma mieleisekseen ja kiinni siihen tulokseen valkoinen pahvi.

Vihje: Jos käytät paksumpaa paperia varastossa, kiiltävä tai valokuvapaperille, katso kartat ammattimaisempaa kuin paperille eivätkä taivu niin helposti. Pitäisi olla sama pääsiäisterveiset kaikkien perheenjäsenten, mutta heillä ei ole aikaa korjailla enemmän kortteja, voit toistaa tätä kopiokoneella hyvälaatuisina.

Korkean resoluution kuvia vaakasuunnassa

Kortti & quot; Osterwiese & quot;Klikkaa suuremmaksi.Pääsiäismunia kaareva kasvejaKlikkaa suuremmaksi.Värikkäitä pääsiäismunia niittyKlikkaa suuremmaksi.Template korttiartikkelit & quot; pääsiäisen koriin perhonen & quot;Klikkaa suuremmaksi.Kolme värillistä PääsiäiskorttiKlikkaa suuremmaksi.quot lomakkeessa &; pääsiäispupun pääsiäisen kori & quot;Klikkaa suuremmaksi.Template korttiartikkelit & quot; kevään & quot;Klikkaa suuremmaksi.Vihreä-keltainen template & quot; Hyvää pääsiäistä & quot;Klikkaa suuremmaksi.

Mallit erikoismuotoon

Pyöreä Pääsiäiskortti & quot; Hyvää pääsiäistä & quot;Klikkaa suuremmaksi.Template Pääsiäinen kortin pastelliKlikkaa suuremmaksi.Funny PääsiäiskorttiKlikkaa suuremmaksi.Pääsiäisterveiset & quot; narsissit & quot;Klikkaa suuremmaksi.quot Pääsiäinen lomakkeessa &; keväällä & quot;Klikkaa suuremmaksi.Pääsiäinen lomakkeessa & quot; Hyvää pääsiäistä & quot;Klikkaa suuremmaksi.Pääsiäinen lomakkeessa & quot; quot Hyvää pääsiäistä &;Klikkaa suuremmaksi.

Motiivit Retro pääsiäisenä Kortit

Retro Pääsiäinen tervehdys poikasten valmentajaKlikkaa suuremmaksi.Template retro Pääsiäiskortti tipuKlikkaa suuremmaksi.
Template & quot; munat & quot; värityskirjaKlikkaa suuremmaksi.

Pääsiäinen tulostaa malleja, maalaus

Kaunis motiivit piirtää vapaalla kädellä, ei ole helppoa kaikille. Täällä värittävät pupuja ja pääsiäismunia hyvä vaihtoehto, koska kuvat voi usein heikentyä muokkausohjelman avulla kokoon ja voidaan tulostaa ja liimattu rakentamisen paperille. Tämän jälkeen lapset luovuuttaan voi valloilleen, kun väritys vahalla värikyniä, värillinen huopakynän.

Vieläkin väritys sivut löytyvät arkistosta suunnitelma pääsiäisenä väritys sivut.

korjailla Pääsiäispupu Card

Meidän malleja voit korjailla Kortin muodossa Easter Bunny. Voit tehdä tämän, tulostaa ääriviivat mallin, leikattu muoto ja piirtää ne rakentamisen paperille. Myöhemmin pääsiäispupun etuosassa voidaan suunnitella vapaasti, kun taas takahuoneeseen oikeinkirjoituksen pääsiäisenä tarjoaa. Harmaa-valkoinen pupu voit pistää valkoinen pahvi, leikkaa se pois ja kirjoita tervehdys selässä. Muut veneet mallit ovat tarjolla pääsiäispupu veneet sivulle.

Luovasti ja pääsiäispupuKlikkaa suuremmaksi.Luovasti pikku puputKlikkaa suuremmaksi.

tehdä kortteja pois rakentamisen paperi

kauniita Pääsiäinen korttejaVärikkäitä markkereita kortit pois rakentamisen paperi on sisustettu yksilöllisesti.

Rakentamisen paperi, huopakynät ja nauha voi olla muutaman minuutin kaunis pääsiäisen kortteja korjailla. Piirtää kahteen yhtä suureen osuuksilla kulma rakentamisesta paperille ja leikkaa ne irti. Voit valita eri värejä myös tyytyväisiä. Sitten tulostaa pääsiäispupu mallin ja soveltaa linjat kuultopaperi yhteen kaksi korttia. Kanssa tuntui ääriviivat jäljittää ja maalattu mukavaa pääsiäisen tervehdys. Etsi onnittelut ja nimet lähettäjän paikka toisen kortin. Nyt teet booli reikä samassa kulmassa sekä paperilla kortit, nauha, pujota ja solmi. Viimeistelyn omatekoinen Pääsiäiskortti.

Vihje: Kuten muut syyt myös kukkia, poikaset tai munat, jotka on maalattu värillisiä kynät ovat sopivia. Niin, että värit ovat selvästi nähtävissä, on suositeltavaa, että voher testata pieni pala rakentamisen paperia, kuinka hyvin ne voidaan nähdä.

Henkilökohtainen Pääsiäiskortti ja munatHuovalla kynät tehdä pääsiäismunat ja värikäs kortteja.Template PääsiäispupuKlikkaa suuremmaksi.

Vaaleanpunainen pääsiäisterveiset munia ja pupuja

Vaaleanpunainen kortteja munia ja pupuVaaleanpunainen ja violetti kortin kanssa munat ja puput.Puna-valkoinen koristeltu PääsiäiskorttiKirkkaasti maalattu kortti pääsiäisen tervehdys.

Toinen mukava idea Tinker lapsille ja aikuisille näillä korteilla. Vain leikata pois valkoista rakentamisen paperia useita munat ja maalata niitä huopaan tai värikyniä. Sen jälkeen, pieni silmukka on sidottu nauhan, joka on liimattu kapea pyöristystä jokaisen munan. Seuraavaksi piirtää rakennustyömailla paperilla kahden vierekkäisen suorakulmiota ja leikkaa ne irti. Taita taitettu kortti kahtia ja liimaa munia. Jos muna roikkuvan karttaa, voi raivata pieni reikä yläosassa kortin mattoveitsellä. Solmu nauha muna ja vetää se läpi kapea aukko.

Vihje: Kahden värin kartta pienempi suorakulmio piirretään rakennus- paperi ja liimattu suuremman kartan leikkauksen jälkeen, vastaavasti. Vaihtoehtona muna lapset voivat maalata ja pääsiäispupun ja keppiä.

Värikäs kortti

Tämä kortti sinun tarvitsee vain valkoinen ja punainen rakentaminen paperi ja valkoinen nauha ja kynät eri värejä.

Valkoinen lauta maali mukautettuja kuvioita, kuten vihreät oksat ja värikäs pisteet, kun taas Ostergruß on kirjoitettu pieni punainen kortti. Lopuksi, porata reikä tai lyö reiät ja sido kortin nauha on valkoinen kortti.

Pöytä ja kortin kanssa pääsiäismunia

Tämä pieni paikka kortteja esimakua pääsiäisen aamiaisen ja voidaan myös esittää taitto kortti. Ne koostuvat vihreä neliö rakentamisen paperia, joka on taitettu puoli on kaksi suorakulmiota. Tämän jälkeen voit leikata piikit vihreä pahvi ja liimataan ruoho tasan reunan kartta - ruohonkorsia ei pitäisi liimata, niin että muna voidaan työntää rakoon. Valkoinen rakentaminen paperi leikattu pois muna ja keppiä keltaisen ympyrän keltuainen tai maalata keltainen kynällä. Sillä munankuori, muna asetetaan beige paperille ja alaosa allekirjoitetaan ennen ylempi puoli on varustettu muutaman pistettä. Tämän jälkeen näyttää siltä, ​​kuori rikki. Ne, jotka haluavat voivat nyt kirjoittaa kanssa huopakynävärein pääsiäisen tervehdys vihreällä kortilla tai munankuoren. Kuivauksen jälkeen, liu'uta muna ja munankuoren vain väliseen rakoon ruohoa ja taitto kortti.

Tinker Pääsiäinen KortitRakentamisen paperi ja markkereita valmistelet vieraille aamiaista Hyvää pääsiäisterveiset.Easter Egg tehty karttaThe Breakfast korttiin liukumäki ja jo paikka kortti on valmis.

Osta värikäs construction paperia Amazon

Viime hetken Pääsiäiskortti paperilla leikattu

Tinker Pääsiäinen KortitEaster kortti paperilla leikattu vihreä ja valkoinen.

Kuka tarvitsee kortin viime hetkellä, mutta silti halua tehdä jotain itse, he suunnittelivat lyhyessä ajassa silhuetti ja kartongin kaksivärisiä. Kevyempi kartonki pääsiäisen kohtaus maalataan kynällä, tällaisia. Nurmikenttä pupu tai pääsiäismunia. Kaikki elementit on kytkettävä niitylle. Kun tallennus leikkaa motiivi terävällä puukolla tai saksilla varovasti. Takki liimalla siltä puolelta, jolla lyijykynä juovia, ja pistää tämän sivun tummempi värilliselle paperille.

Vihje: Paperi leikattu värillinen pahvi näyttää erityisen hyvältä valkoisella rakentamisen paperille.

Viimeisessä vaiheessa, tervehdys tai pääsiäisen loitsu on kirjoitettu huopakynävärein ja kortti on valmis.

Yhtä nopeasti voiko Pääsiäiskortti korjailla pesä värikkäitä munia muodossa. Voit tehdä tämän, leikkaa paljon munia erikokoisia tällaisia. B. pois rakentamisen paperi, aaltopahvi, kuviollinen lahja tai kiiltävää paperia. Järjestää ja yksivärinen kopioi välillä värjättyjä munia ympyrää. Sitten ne liimataan vaaleanruskea tai vihreä pahvi. Näin erkenntbar kuten pääsiäisenä, reuna leikataan rosoiset.

Vihje: Olkoon keskellä Osternests vapaa, voit käyttää tussilla "Hyvää pääsiäistä" kirjoittaa.

Ohjevideo pääsiäisenä Kortit

Osterkarte kierrätetystä materiaalista

Video: Kevätterveisin lumikelloja

tehdä Pääsiäinen kortti Washi Tape: Video

Pääsiäinen kortti kohokuviointitekniikkaa

Pääsiäisterveiset ja pääsiäinen sanontoja kortteja ja lahjoja

Hauskaa festivaali alla Eierbaum hauskoja pääsiäistä sanontoja must. Olemme koonneet pieni kokoelma pääsiäisterveiset joka voi hurrata pääsiäinen kestävää. Olipa klassinen, hauska tai perinteisiä: pääsiäisterveiset sillä kortit ovat aina tervetulleita ja voivat puuttua millään lahja.

Palkinto Pääsiäinen lahjat:
Pääsiäisterveiset vaapputyyppisJa:
Pääsiäinen sanomalla finanssikriisissä:
Lähetän nen rakkaus Ostergruß Pupu, pääsiäismunat Pääsiäinen vaellus nautintoja
ja makea suklaa vaahtokarkkia kaunis Pääsiäinen sää voi aina pilata
koska pidän puput kuin sinä Pääsiäinen lammasta ja narsissit on tietyt:
mukava pääsiäistä! pääsiäisenä pitäisi rock! Pääsiäisen pysyy kriisi-proof!
Anna Pääsiäinen tervehdys aikaisemmin Osterkörbchen
Joka vuosi, yleensä huhtikuussa Pääsiäispupun, pieni ja söpö
heijastuu maan samassa pelissä maalatut munat eri
Herbert maalattu munat ja hän myöhemmin peloton
Trudel Hän sulkee myöhemmin sisälly tähän koriin.
Günter menee Likörchen Hyvää pääsiäistä!
Hugo on jänis Moerchen
Otto syö suklaamunat
kaunis pääsiäistä!

Abstraker Ostergruß

HARE HARE
HASEHA HASEHA
 HASEHAS HASEHAS   
  HASEHAS HASEHAS
    hazeh hazeh
      ON ON
     HASEHASEH
    HASEHASEHAS
   HAEIHASEHEIEH
  HASEHASEHASEHAS
 HARE HARE HARE HARE
  HASEHASEHASEHAS
   HASEHASEHASEH
    HASEHASEHAS
     HASEHASEH
       HASEHA
        HARE

Ostaa pääsiäisen kortit Amazon