tinker pruiken voor carnaval

Ideeën voor barok en kleurrijke carnaval pruiken

pruik

Goede voeringen zelden zonder pruiken. In het oude Egypte en in het oude Rome droegen mannen en vrouwen synthetisch haar en uitgebreide haarstukjes - deels om cosmetische redenen, maar vooral om te kleden feestelijk. Ook een acteur elk tijdperk toevlucht tot pruiken, want het is de ideale "montuur" zorgen voor een kostuum en geef hem ook meer expressief. In dit carnaval kunt kiezen uit talloze pruik modellen. Vooral populair zijn bonte pruiken gemaakt van synthetisch haar, dat het hoogtepunt van de outfit zijn. Ook pruiken, die slechts uit glittergaren beschikbaar. In tegenstelling tot zijn barokke pruiken die bijzonder sierlijk uitzien.

Dit artikel geeft informatie over het gebruik en de selectie van carnaval pruiken, tips zijn om zelf te maken en verklaart de symbolische en historische achtergrond van "vals haar Schopf",

Inhoud: Carnaval pruiken

  • Kenmerken van een goede pruik
  • Pruiken - historisch en symbolisch op hetzelfde moment
  • Kleurrijke carnaval pruiken voor freaky kostuums
  • maken pruiken zelf - niet gemakkelijk, maar wel mogelijk
  • De Udo pruik van heimwerker.de
  • Spice up oude pruiken
  • barokke kostuums

Kenmerken van een goede pruik

Pruiken moet goed zitten op het hoofd, maar ook niet te strak. de "tweede hair" moet stevig aan de ondergrond worden ingedrukt om realistisch en niet voortdurend handelen uitglijden. Het dragermateriaal voor het draagcomfort is belangrijk: Het moet ademend en goed aanpassen aan de individuele hoofdvorm.

de "echtheid" een pruik is vooral afhankelijk van het materiaal en dus op de prijs: echt haar pruiken zijn erg duur, maar kan worden gestyled voor bijna net zo normaal haar. Pruiken van synthetisch haar zijn veel goedkoper, handelen over het algemeen maar ook minder reëel. Echter, voor een carnaval weekend, de kunsthaar modellen variëren van perfect als je in de avond zorgvuldig gekamd met een grove kam terug in de vorm en op de juiste nacht bewaard.

Pruiken - historisch en symbolisch op hetzelfde moment

kreekOok componist Johann Sebastian Bach droeg een pruik. Ze was in de 18e eeuw kenmerk van adellijke burgers.

Kunt u de aangrenzende Heer voorstellen zonder een pruik? Zeker niet, want in de 17e en 18e eeuw niemand ging zonder synthetisch haar in het openbaar, tenminste niemand van rang en adel. Zelfs vandaag de dag, rechters en advocaten in het Verenigd Koninkrijk moeten pruiken in de rechtszaal, die verschillen alleen in de details van de barok model Bach's dragen.

Speciaal voor historische en traditionele oude kostuums een witte haardos is bijna onmisbaar. De Düsseldorf en Keulen erewachters worden gezien elk jaar op televisie met witte carnaval pruiken en kostuums zoals "oude Fritz" of "Mozart" ondenkbaar zonder klassieke pruik.

Als je het leuk minder formele, kunnen sommige suggesties te brengen met onze andere, meer kleurrijke pruiken, natuurlijk.

barokMet barokke pruiken en bijpassende kostuums reis je terug in de tijd.barokBaroque pruiken zijn bijzonder hoge kwaliteit en elegant. Ze zijn bekend uit de Venetiaanse carnaval.

Kleurrijke carnaval pruiken voor freaky kostuums

groene pruikKleurrijke pruiken kunnen bij uitstek geschikt zijn voor het kostuum.

Heks, duivel of futuristische fantasie wezens? Carnaval pruiken niet alleen benadrukken de sierlijke, maar ook de freaky kant van een persoonlijkheid. Net als de dame op de foto aan de rechterkant of in een andere stijl: heb je de keuze uit normale outfits een helemaal gek uiterlijk. Omlijst door een bijpassende make-up en een bijpassend kostuum je natuurlijk nog steeds zeer verschillende effecten kunnen bereiken. 

Vooral bij lange heksen kostuums, shaggy pruiken zijn vrijwel onmisbaar, als ze worden gecombineerd met een puntig hoed of hoofddoek. Zelfs de grote kwestie "Omdat we van film en televisie" zijn elementaire Hair: De pot-sectie "Mr Spock-stijl", De manen "Conan the Barbarian" of Iroquois "Mr. T"? Geen probleem met al een goede pruik handel.

maken pruiken zelf - niet gemakkelijk, maar wel mogelijk

kleurrijke pruikMet kleurrijke pruiken, kunt u snel een tijdelijke lang haar toveren.

Pruiken zelf te maken, maar dit is niet eenvoudig zonder ervaring. Echter, voor een carnaval kostuum, het was goed genoeg.

Je hebt dit nodig, haarstukjes, zogenaamde "uitbreidingen" Ook geschikt om te zwemmen pet of strakke cap en textiel lijm. bedekt het gehele hoofd, zijn zeker nodig tot 500 gram haarstukjes. Het naaien enkele haar is veel te complex voor leken: Om een ​​goede vorm te bereiken, moet de ervaring en expertise.

De haarstukjes zijn gewoon vastgelijmd aan de badende kap of muts. Indien bevredigende hechting niet houdt kunnen bovendien worden ondersteund met naald en draad.

De Udo pruik van heimwerker.de

UdoZijn handelsmerk lange haar fluwelen hoed.

Een relatief eenvoudige variant van de pruik, maar voor mannen, is het model "Udo" in de stijl van een Duitse nachtegaal, hoeft u niet om hier verder voorstellen. Wat nodig is, is niet veel meer dan een zwarte, grote hoed, wat ongeveer 30 cm lang zwart haar stukken, 30 cm hatband en draai textiel lijm.

De haarstukjes naast elkaar geplaatst en gemakkelijk gelijmd overlapt de hatband, waardoor ze een strak "mat" resultaat. Vervolgens wordt de hoedband verlijmd met het haar op de rug binnenzijde van het hoofddeksel. Als alternatief kan de hoedband naaien met enkele steken. In combinatie met een zonnebril, een zwart pak en een zwarte stropdas Udo perfect en het lachen is ook.

Spice up oude pruiken

pruikKinderen zijn dol op veelkleurige pruiken - een clown kostuum, ze zijn een absolute must.

Een oude pruik die dit jaar niet doet echt het kostuum van de "geweldige dag" past, hoeft niet per se te worden weggegooid of worden vervangen door een nieuwe: Met zeer eenvoudige middelen is het mogelijk om een ​​oude pruik helpen om een ​​tweede leven.

Ten eerste kan de schaar gemakkelijk te gebruiken: Een cross-hair pruik kan worden afgebroken, kunnen patronen voor kapsels online worden gevonden. Moet er een echt haar pruik, het kan ook worden gekleurd. Vanwege de hoge prijs van zulk een pruik, maar deze stappen zullen zorgvuldig worden overwogen.

Natuurlijk kunt u ook uit te breiden kort haar pruik: Als gevolg van de eerder genoemde verlengingen of eenvoudige wollen draden een wig kan ook worden uitgebreid. Hiervoor wordt de bestaande Schopf eenvoudigweg verlengd met enkele centimeters met extensie lijm of stoflijm.

de "radicaal nieuw begin" is ook een methode: Als u de pruik te snijden alleen maar om de fundamentele haarnetje en verwijdert de oude haar, kan ook een alle nieuwe pruik geïmproviseerd zijn. Voor deze, vereist hoewel slechts een goedkope Knüpfhaken en wol draden, maar heel veel geduld. De afzonderlijke strengen van wol worden gevoed met de Knüpfhaken in het haar net en geknoopt aan de basis. Langzaam maar zeker, het resultaat is een nieuwe pruik. Met gekleurde wollen draden bijkomende accenten kan worden ingesteld van punk tot hippie - een creatieve taak voor de lange januari avonden dat het wachten op de Rosenmontag gemakkelijker maakt.

kostuum

barokke kostuums

natuurlijk een barokke pruik is alleen erg goed, hoewel de juiste kostuum wordt gekozen. Hier vindt u aantrekkelijke inspiratie voor historische kostuums met Venetiaanse maskers en uitgebreide jurken. barokke kostuums

Koop Carnaval pruiken bij Amazon