tinker spøgelse

tinker spøgelse

gøre spøgelser til Halloween dekoration i sig selv

Howling spøgelser fortræd i Halloween aften ved klirrende kæder og hjemsøge husene. Derfor kan du ikke mangle på en uhyggelig Halloween dekoration. Enten som et vindue billede, væg eller bord dekoration: Brug af simple materialer, du kan pille spøgelser og ånder selv og dekorere som ønsket med detaljer.

Hvad med et spøgelse iført en Halloween græskar, eller en klassisk Spukgeist fra en hvid klud? Bliv inspireret af de præsenterede håndværk ideer og designe din egen uhyggelig Halloween dekoration fra byggeri papir og andre håndværk materialer.

Indhold: tinker spøgelse

 • tinker spøgelse ud af byggeri papir
 • pille lille græskar til spøgelset
 • tinker ånd med Halloween græskar
 • pille Schlossgeist med raslende kæder
 • instruktioner til spøgelser og hekse Craft

tinker spøgelse ud af byggeri papir

Disse uhyggelige ånd kan pille til Halloween og børn i skolealderen. Derfor er der behov for følgende materialer:

 • hvid bygning papir
 • appelsin konstruktion papir
 • sort filtpen
 • blyant
 • saks
 • håndværk lim
 • muligvis Kalkerpapir og præsentation

Det første trin er at henlede spøgelset med hånden eller ved hjælp af en skabelon til et ark hvidt konstruktion papir og skære det ud langs blyantsstregerne.

tegning sind på byggeri papirSpøgelset trækkes på hvidt byggeri papir.cut spøgelseEfter at skære spøgelse.

Efter at skære en skræmmende grimasse eller en sjov ansigt er malet med en sort markør.

Ghost ud af byggeri papirNu kun ét ansigt mangler fra spøgelse.Laughing spøgelse med ansigtMed en sort pen til at male en smiley eller skræmmende ansigt.

pille lille græskar til spøgelset

Som uhyggelige tilbehør spøgelset stadig får en uhyggelig Halloween græskar. For at gøre dette, skal du blot trække en lille græskar på appelsin konstruktion papir og male to misdannede øjenhuler og en takkede mund. Så du skærer det ud. Tip: For nemt at skære græskar grimasse, er spidsen saks boret gennem midten af ​​fordybningerne og roteret en gang.

maleri græskar og skæretegne en lille græskar med uhyggelige ansigt på appelsin konstruktion papir og skåret ud.Creepy græskar ud af byggeri papirEn uhyggelig græskar ud af byggeri papir.

tinker ånd med Halloween græskar

Endelig er du drys et hjørne på bagsiden af ​​græskar tynd med håndværk lim og holde det på armen af ​​spøgelset. Efter dette, Halloween spøgelse er klar. De, der ønsker det, kan pille en kæde af små grå bygning papir sløjfer for at gøre det klirrende hjemsøgt rummet.

tinker spøgelse og græskarDen færdige spøgelse og en græskar ud af byggeri papir.Pumpkin stick til spøgelseLim græskar med håndværk lim på armen af ​​spøgelset.tinker spøgelse ud af byggeri papirAfslut hjemmelavet spøgelse med en Halloween græskar.

pille Schlossgeist med raslende kæder

Dette Schlossgespenst også fifle af hvidt pap og tegner en smiley eller et skræmmende ansigt. sindet kan således rasle med kæderne, smalle strimler er 6 cm lang, skåret ud af en grå farvet papir. Nu en ende af hver strimmel er belagt med en limstift. For første kædeled af den første strimmel er bundet til en ring. For det andet at skubbe den næste strimmel gennem ringen og enderne limes sammen. Efterfølgende bringe den tredje strimmel med den nye link og vedhæfte danner en ring. På denne måde, en kæde, der er bundet til kredsløbet i hænderne på de Spukgeistes opstår.

trække Schlossgeist på papirtegne et slot spøgelse på papir.tinker Spukender Schlossgeist papSlottet spøgelse kan have en smiley eller skræmmende ansigt.

pille simpel spøgelse fra ostelærred

tinker spøgelse osteklædeDenne lille ånd spooky hængende fra loftet.

Boo! Halloween nærmer sig, og denne amerikanske tradition har for længst slået rod i Tyskland. Hvert år forældre søge efter matchende Halloween forklædninger, uhyggelige udsmykning idéer og bidsk ordsprog til glade børn Haunted. Fra år til år, Halloween kostumer er omfattende og utallige huse er dekoreret med udskårne græskar, spøgelser og lignende. Børn kan have det sjovt på at skræmme nabolaget og se frem til efter tyvagtige over hendes søde bytte.

Når det passerede sommer og den kolde årstid begynder, kan man hygge sig i den rigtige retning og krydderi med en munter spøgelse falde lidt. Halloween er blevet som en anden karneval i Tyskland: paneler, dekoration og slik er tilgængelige på internettet og tilsvarende butikker kæmper om de bedste pladser i supermarkederne. Men plast dekoration af stangen er ikke for alle og selvfølgelig hører til en rigtig uhyggelig fest også en kreativ forberedelse.

I denne opgave, familien Portal Hallo-Eltern.de støttede i år med helt nye ideer og instruktioner. Om en fosforescerende Knogler kæde for spøgelse kostume, Rhymes for kort udseende ved hoveddøren, forslag til panelet eller en opskrift på Halloween fest: Alle ideer er effektive og samtidig enkle at forberede!

Bastelanleitung: "Den lille spøgelse"

tinker spøgelse fra aluminiumsfoliepille første spøgelse aluminiumsfolie og derefter placere ostelærred over det.

materialeliste

 • Ostelærred eller Mullwaschlappen (25x25 cm, fra barnet afdeling af et apotek)
 • Flydende tøjvask stivelse
 • lille glas
 • aluminiumsfolie

Instruktioner for spøgelse fra ostelærred

Klar spøgelse ostelærredEn uhyggelige spøgelse som en Halloween bord dekoration eller til at hænge ned fra loftet.

 1. Placer glasset på hovedet på en vaskbar overflade.
 2. figurer fra aluminiumsfolie, en kugle og en lang linje
 3. Placer bolden på glasset, fastgøre Aluschlange ligesom udstrakte arme
 4. Placer Mullwaschlappen i den ufortyndede vasketøj stivelse, vride ud og drapere som et spøgelse over glasset-aluminium konstruktion.
 5. Lad det tørre og derefter male med øjne og mund.
 6.  Fjern base og spøgelse enten op eller hænge i vinduet.

Tip: Mange andre ordsprog, ideer og instruktioner omkring Halloween kan findes på http://www.hallo-eltern.de/M_feste_feiern/Halloween-Party-kinder.htm.

instruktioner til spøgelser, ånder og hekse Craft

instruktioner til spøgelser og hekse Craft

Endnu flere håndværk instruktioner for spøgelser, uforglemmelige spøgelser og hekse selv vi har sammensat vores plan kollektion for dig. Du kan bladre igennem de forbundne ideer og pille en uhyggeligt smuk spøgelse dekoration. instruktioner til spøgelser og hekse Craft

Køb spøgelser Deco online