Torakat: kipsi poista Boschin PMF 250 CES

Terävä työkalu pintoja

Torakat: kipsi poista Boschin PMF 250 CES

Boschin PMF 250 CES tulee yhdessä monipuolinen työkalu arsenaali. Koti parantaminen kaavin on monipuolinen työkalu. Se sopii poistamiseksi kipsi, kuten esimerkissä, samoin kuin poistaa maali, erityisesti paksu, vanhan maalin kerroksia. Sillä Autoschrauber kaavin on erityisen kiinnostava: Esseen voidaan myöntää vanha, kova Poista alustan suojaukseen. Vaikka vanha laatta liima lääkäri on parhaiten luoda puhdas ja sileä laattojen pinnan.

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/wissen, Muoto: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278911 "17861, '');

Torakat: kipsi poista Boschin PMF 250 CES

Putz poistaa värähtelevää tyyppiä

Torakat: kipsi poista Boschin PMF 250 CES

voi poistaa kipsi rautakauppa hyvin, hyvin vaikeaa. Jos näin ei käy, koska pieni laastari kipsi on meidän tapauksessamme, vanha tiili, työskentelee taltta ja vasara on nopeasti tulossa hikinen eikä varsinkaan erityisen huolellista asia.

Tasolle 6, Bosch Multi Tool luo värähtelevän nopeudella 12 m / s ja ovat 140 wattia tehoa joutokäynnin määrät peräti 20000 kierr / min. Yourselfers, nämä Power Development ilmenee huomattava, mutta ei epämiellyttävä tärinä laitteen. Schabaufsatz heilahtaa edestakaisin niin nopeasti, että silmä tuskin huomaa tämän liikkeen.

Kun tunnustetaan, lääkäri kehittää merkittävä voima: Puhdistus paloina lentää sivuttain, kun homogeeninen tavaramerkkien rikotaan erittäin nopeasti värähtelevän kaavinterän kvasi. Vuonna video, suorituskyky näyttää.

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/wissen, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/278911 "16464, '');

Torakat: kipsi poista Boschin PMF 250 CES

Käsittely ja tulos

luottavainen käsittely Bosch Multi Tools raapimisessa: Voimakas heilahteluliikkeellä Laitteen lähetetään vain kohtalaisesti käyttäjän käteen. Lukuun ottamatta betoni pysyy Schabeaufsatz ei ollut hävyn, laattaliimojen tai maali kerrokset eivät myöskään ole ongelma, koska kuivatun kipsi.

Positiivista myös, että pölyn muodostus oli rajallinen. Tämä johtuu siitä, että toimintaperiaate laitteen: Toisin kuin säteittäin tai lineaarisesti toimivien koneissa poistetun pölyn ei kiihdytetään suuntaan ja lentää pois; pikemminkin se on edelleen suhteellisen yhtenäinen lisäksi kaavin tai ainakin ei heitetä pois toistaiseksi.

Johtopäätös on momentin torakoita

Boschin PMF 250 CES tekee Schabearbeit helposti ja nopeasti. Työkalu on hyvin hallinnassa, pöly on kohtalainen. Pienten ja suurten remonttien jotka aiheuttavat Schabarbeiten, laite on aivan sopiva. 

ostaa tuotteita Amazon

Lisätiedot