Toukkia kirsikka - Cherry hedelmäkärpäsen

torjua kirsikka hedelmä lentää alkukesällä

Hedelmä lentää kirsikka

Alkukesästä, täytyy vastata ulkonäköä kirsikka banaanikärpäsen - odotetaan - Rhagoletis Cerasi. Ne, jotka haluavat saavuttaa vuotta myöhemmin rikas Süßkirschenernte hänen puutarha, joten kannattaa pitää silmällä aikaisin pienhedelmät lentää auki. Suora Taistelu on melko vaikeaa.

Toukokuun puolivälistä kesäkuun alussa, lento kirsikka hedelmäkärpästutkimus alkaa. He ovat aktiivisempia etenkin kuivalla lämpimällä säällä.

Kirsikka hedelmä on samanlainen ulkonäöltään housefly. Se on noin viisi millimetriä pitkä, on kiiltävän musta runko ja isot vihreät silmät. Yhtenä ominaisuutena, se on kellertävä jalat ja - kaikkein silmiinpistävän - keltaista kolmiomainen tunnisteen välillä siivet.

Sisällön kirsikka hedelmä

  • Mikä vaikuttaa kirsikka hedelmä lentää?
  • Toukat kirsikka lentää
  • Torjumalla kirsikka lentää

Mikä vaikuttaa kirsikka hedelmä lentää?

Kirsikka hedelmä lentää, jonka valkoiset, jopa kuusi millimetriä pitkiä toukkia löydetään toukat myöhemmin kypsä hedelmä, on yksi tärkeimmistä tuholaisia ​​imeläkirsikoita, jaoston maatalousministeriön Nordrhein-Westfalenin sanoo.

saastuttamaksi keskiaikainen myöhäinen erityisesti kirsikka ja myöhään, kun taas varhainen kirsikka ja hapankirsikkatuotannosta jopa kirsikka sadon juurikaan vaikuttanut. Harvinaisissa tapauksissa, kuitenkin, tartuntoja kirsikat voidaan havaita.

Uusille viljelmille, on suositeltavaa valita aikaisin lajikkeiden, jotka ovat hyökänneet harvemmin.

Toukat kirsikka lentää

Made in hedelmä kirsikkaToukat kirsikka hedelmiä syövät hedelmän.

Naaraat kirsikka banaanikärpäsen lävistää kirsikka kun he vaihtavat väriä keltaisesta yellowred ja sijoittaa muna sisällä. Koska jokainen hedelmä mahtuu vain toukan kirsikka hedelmä markkaa kullekin kirsikka tuoksu, joka signaloi muut naaraat että kirsikka on jo käytössä.

Ensimmäiset merkit tartuntoja näytä kypsymässä hedelmät ruskeaksi, uponnut paikka vieressä hedelmiä varsi. Massaa alueella kivi, joka on myöhemmin löytää toukkia kirsikka hedelmä on pehmeä. Saastuneissa hedelmät löytyy sitten pieni, kuusi millimetriä pitkä, valkoinen grub. Kypsät toukka porautuu hedelmistä ja lehdet putoavat maahan, jossa ne koteloituvat vuonna pintamaan ja talvehtivat.

Kirsikka hedelmä vihdoin luistaa toukokuun puolivälistä kesäkuun lopulla. Jälkeen kypsytys ruokinta naaraat munivat takaisin kirsikka hedelmä alla hedelmäkulho alkaen. Tämä tapahtuu heti kun kirsikat vihreän värin keltaisen ja sykli alkaa uudelleen.

Torjumalla kirsikka lentää

Hedelmä lentää lähikuvassaHedelmäkärpästen ovat erityisen hankalia.

täynnä toukat kirsikoita olisi kynitty, kyytiin ja tuhosi puu. Elossaoloajan toukkien ja koteloiden maaperässä voi estää ainakin osittain. Ennaltaehkäisy-, pitäisi sato puita varhain ja täysin.

Amatööri puutarhanhoito ei torjunta torjumiseksi kirsikka banaanikärpäsen on tällä hetkellä hyväksytty. Suora ohjaus hyönteisten torjunta-aineiden ei ole mahdollista.

Havaitsemaan infektion varhaisessa vaiheessa, keltaisena tahmeana ansat voidaan käyttää. Kuitenkin tehokas hoito on yksin heidän mahdotonta. Neuvovat käyttöä näiden erottimien alalla, koska jopa hyödyllisiä hyönteisiä tai pieniä lintuja kosketa liimapintaa ja kuolevat.

Jos valita käyttöön ansoja, ne pitäisi ripustaa eteläpuolella yläosan kirsikkapuita, kun hedelmiä kellastua.