Træ orm kontrol

Woodworm kamp gjort nemt

Træ orm kontrol

Den (også kendt som almindelig borebilleAnobium punctatum) kendt woodworm har for det meste sultne og forårsagede store skader på på træmøbler og komponenter.

Når ormen eller dens larver har engang begyndt at spise gennem skoven og kan ses på træets overflade de typiske små woodworm huller, er det på høje tid for Træ orm kontrol. Ellers er der en elsket møbel eller en vigtig arkitektonisk struktur, der skal destrueres fuldstændigt.

Woodworm eller Hausbock godt og pulver efter bille, som også er en del af træødelæggende insekter skal fjernes så hurtigt som muligt får. Her vil du lære at genkende en woodworm skadedyrsangreb, og hvordan den eliminere woodworm.

Indhold: Kampen woodworm

 • kan bekæmpe woodworm tage år
 • Udseende og udvikling af træ orme
 • Foretrukne træsorter woodworm
 • Bankirai woodworm?
 • Abnormiteter i woodworm angreb
 • Kemiske midler til bekæmpelse woodworm
 • Biologiske agenser og hjem retsmidler til at bekæmpe woodworm
 • forhindre woodworm infestation

kan bekæmpe woodworm tage år

Oftest er woodworm falder igennem Huller på 1 til 2 mm i diameter på, hvorfra debris svulmer. Dette er primært et tegn på at larverne er aktive i træet stadig og spise gennem den tidlige træ.

I de fleste tilfælde, vil du finde møblerne bille præference i Kældre, lofter, kirker, brænde lejre og forladte bygninger, for disse er imod stuer ofte opvarmes. I private hjem den woodworm træet er simpelthen for tør, fordi fugtindholdet normalt kun mellem 8-10 procent. Hvis woodworm stadig dukke op i stuer, blev træet dæmpet alt for ofte sådan. For eksempel ved aftørring.

Her woodworm dvæle ligesom hvor de voksede op, og lå der deres æg, hvorfra æggene klækkes. Hvis du har at gøre med woodworm angrebets Så igen, sørg for at du skylle kæmpe woodworm. Ellers har du efter et til fire år, igen det samme problem. Så længe larverne behøver normalt at udvikle sig. Under ugunstige forhold, kan udviklingstiden af ​​larver sidste otte år, selv før de bliver en bille og gemme nye æg. Så hvis en eliminere woodworm angrebets ønsker, frem for alt, at det er nødvendigt at slippe af larverne.

Udseende og udvikling af træ orme

Træ orm kontrolLarve af en træ orm

Før du kan kæmpe møblerne bille, man skal vide, hvordan det ser overhovedet. Fordi en træ orm er meget lig brødbillen. I de fleste tilfælde, møbler bille er 3 til 5 mm lange, har en mørkebrun farve og en ovalt omrids. Hans hoved er beskyttet af en hals skjold. Tre lidt forstørrede ende medlemmer er antennerne. Den larver træet ormen er stærkt buet, men har stærke mandibles, hvormed de spiser træet.

Hver hun lægger omkring 20 til 30 æg i et træ fra revner. Deres larver udklækkes efter tre uger, boring i træ og udvikle det op til 4 år. Når larven er fuldvoksen, de forpupper sig og de voksne biller forlade træet.

Foretrukne træsorter woodworm

Træ orm kontrolWoodworm perforeret træ

især splintved er populære hos de møbler bille. Farvet kernetræ er af fyrretræ, lærk, douglasgran og eg kontrast kun vedvarende angreb angrebet. redigere denne i årevis woodworm den samme stykke træ, indtil de har løst det blankt.

især tidlig træ er tilbøjelig til møbler bille. Dette betyder, at lyse områder i årringene betød meste dannet i foråret. den fastere sen træ imidlertid skånet. Men netop dette skaber en lamelstruktur i træ og det mister sin styrke.

Desuden angrebne træ orme kun døde og og bygget af Wood. Levende eller meget frisk træ styre fri kontrast. Men at spille alder træet for angrebet ikke noget. Om en århundreder gammel tag eller kun et par år gammel havebænk, betyder ikke noget for pæleorm. De vigtigste ting, han kan slå sig ned i døde og fugtigt træ.

Bankirai woodworm?

Mennesker med Bankirai- eller Bangkirai trægulve gør lejlighedsvis bekymre sig, at deres træ var inficerede med woodworm. Dette skyldes det faktum, at bankirai har ofte såkaldte pinholes. Disse er ormehuller, forårsaget af ambrosia bille, som er aktiv på live eller frisk fældet træ. Men i træ, er han ikke længere en fare. Derfor er de små huller for at være kommercielt tilgængelig og er ikke en fejl.

Hvis du vil vide mere om Bangkirai, se under pyntede.

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/278908 '16464 '');

Træ orm kontrol

Abnormiteter i woodworm angreb

Først droppe den førnævnte Huller på 1 til 2 mm i diameter på, er mere almindelige blandt woodworm angreb. fra nummer disse huller kan du mest på indre ødelæggelse Luk træ. Men mens larver af træ orm ophold i deres huller, larver af andre parasitter ofte kommet frem og falde hurtigere på. Derudover Udledning af affald særligt slående. Jo mere affald du finder, jo større angreb af pæleorm.

Kemiske midler til bekæmpelse woodworm

Først metoden til kamp woodworm afhænger også lidt af deres forekomst. Skulle det med en stort antal woodworm nødt til at gøre, er det som regel bedre, hvis du enten kemiske midler arbejde - venligst fuldt ud at respektere alle Sikkerhed efterretning anvendte middel - eller kontakt en professionel exterminator.

Men hvis kun en lille del af træet, eller endda et møbel eller påvirket, kan du bruge følgende biologiske agenser og hjem retsmidler prøve. Fordi det er normalt bedre for miljøet og sundheden.

Køb Holzwurmtod på Westfalia

Biologiske agenser og hjem retsmidler til at bekæmpe woodworm

 1. Woodworm kan kun overleve i træ, der også tilsvarende våd er. Så hvis du for eksempel har en gammel angrebne møbel, der skal gemmes, og slippe af med de træ orme, flytte møbler i et centralt opvarmet rum. På grund af den stigende Tørring af træ larverne vil dø. Du skal ikke være bange, at andre trædele påvirkes i rummet, fordi de allerede er tørret ud tilstrækkeligt.
 2. Endvidere woodworm er yderst reagerer på hede. meste rige 55 grader Celsius med henblik på at ødelægge woodworm. Dette har at gøre med proteinet kerne. Fordi woodworm består hovedsagelig af protein, kan du nedbryde denne varme og dermed eliminere woodworm. Derfor tager det passende stykke træ og placere den for eksempel i Ovn eller sauna og så lade være indtil en time hvile ved nævnte temperatur.
 3. Hvis det ikke er "mobil" Stykke træ, men en solid bar, kan du prøve følgende trick: Woodworm kærlighed agern. Derfor Put et par agern nær det berørte område. Den woodworm vil føle sig tiltrukket af lugten. Når den har trukket ormene ud af hullerne, kan du bekæmpe woodworm.
 4. En anden variant er den Borsalt mod woodworm. Det virker som en forebyggende som Bekæmpelse af pæleorm i tilstrækkelig dosis. Da saltet, men ikke langt fra at komme ind sektion træ kors, er det kun relativt sent, mere præcist kun tilføjet, når de flyver ud af fuld insekter. Eksisterende larver kan fortsætte med at spise et stykke tid, før de kommer for første gang som en fuld insekter i kontakt med salt. Men med permanent behandling med bor salt af pæleorm skal fuldstændig kontrolleret.
 5. En anden hjem afhjælpe er ammoniak. Spørg en dyb tallerken Salmiakgeist på det angrebne stykke møbler på. Pak møblerne lufttæt med folie og tape, og lad det stå i et par dage. Spredeorganerne dampe sikrer, at larverne dø. Men pas på: Nogle træsorter som eg eller bøg kan skifte farve. Til nåletræ denne metode bør den Træ orm kontrol dog ikke være et problem.

På dette tidspunkt igen at bemærke, at det er først og fremmest den larver er, at der skal fjernes i træet ormen kontrol. Mens man relativt let kan ødelægge voksen pæleorm, det er larverne, der forårsager langsigtede problemer. Så tjek nøje, om resten bekæmpe woodworm har. Ellers er der en mulighed for, at du er nødt til at starte forfra et par år senere, fordi de resterende larverne har udviklet sig og deponere nye æg i træet.

forhindre woodworm infestation

Fordi det især på woodworm Fugtindhold i træ ankommer, skal du sørge for, at Træ opbevares tørt godt kan eller er tør. Træ bør udendørs ligge aldrig direkte på gulvet, fordi jordfugtighed tørring ellers forhindret, og yderligere gennemblødt træet selv. De satte også træ på det bedste altid en presenning, at beskytte det mod regn.

ved udvendig træ kan med dig vejrskærmende organer arbejde, som du anvender som en plet på træet. Disse indeholder oftest Selvom ingen lægemidler mod insekter selv, men er vandafvisende og lysbeskyttende, hvorved træet ikke kan være for fugte. En undtagelse er Holzwurmtod af Westfalia. dette Holzwurmtod er en bejdse, som du har brug for at understrege på træet. Den indeholder en aktiv bestanddel mod woodworm, hvorved de kan ikke optræde.

i interiør til gengæld kun bruge midler med den blå engle er i, fordi du ellers sætte dit eget helbred i fare. Da du sparet i de varme stuer normalt af træ orme, dine kontroller på taget og lignende kan koncentrere sig. Kontrollér, at der lejlighedsvis, hvis fugt trænger ind i træet.

Og så snart du opdager de første tegn på woodworm angreb, bør du med det woodworm kampene begynde.

Køb middel mod pæleorm Amazon