Træ skåret ned: fra godkendelsen til omkostningerne

Træ skåret ned: fra godkendelsen til omkostningerne

Hvis du planlægger at skære ned et træ på egen hånd, skal først gøres allerede nogle forholdsregler. Den præcise planlægning på forhånd er meget vigtigt at sikre sikkerheden for alle personer og fodgængere.

Først skal du afgøre, om og på hvilket tidspunkt af året du kan starte med træfældning. Generelt skal fældning være afsluttet mellem den 30. september og 1. marts for ikke at fare for indlejring og ynglepladser for indfødte fugle. Desuden er visse træarter beskyttet og må kun ske med udtrykkelig tilladelse. Mere detaljeret information og individuel rådgivning er til rådighed på lokalt degnen kontor i dit samfund.

Fik du endelig få godkendelse, du har brug for en passende beskyttende tøj og udstyr. Nedenfor finder du en vejledning i, hvordan man sikkert skære ned et træ.

Træ faldt i oversigten

  • bestemme udgangssituationen
  • Tilladelse: Hvor kan jeg få lov i træfældning?
  • Træfældning: De kompetente myndigheder i Tyskland
  • Den passende beskyttelsesbeklædning
  • Motorsav og fældning kile - de nødvendige materialer
  • Beskytte farezonen
  • Professionelle redigeringsteknikker

bestemme udgangssituationen

For at finde ud af, om du kan skære ned dit træ på egen hånd, anbefales det først og fremmest at undersøge den grundigt og besvare følgende spørgsmål:

  1. Er der egenskaber, der kan føre til komplikationer? Hvis træet om forkert, det er meget højt eller det er placeret på en skråning?
  2. Har du brug for, når sager tage særligt hensyn til ustabilitet forårsaget af råd eller barkbillen angreb?
  3. Er din have masser af plads, så træet kan falde at påføre huset, skur eller naboejendomme uden skader?

Har du tjekket fakta, og mener, at det, at gøre arbejdet selv, kan du begynde at forberede.

Tilladelse: Hvor kan jeg få lov i træfældning?

fældningAt fælde store træer kræves en tilladelse.

For at skære ned et træ i haven, du har brug for på grund af den Tree Protection Ordinance, først en Godkendelse i træfældning degnen kontor i dit samfund. Dette gælder for træer fra en kuffert omkreds på 80 cm, målt i en højde på 1 m til 1,30 m. Men disse data er forskellige fra samfund til samfund,.

den Omkostninger af tilladelsen er afhængig af kommunen, mellem 25 og 85 euro. En investering, der kan betale sig, fordi prisen på sagerne uden tilladelse er høj: Op til 50.000 euro kan koste sådanne forbrydelser. Tilfælde af denne ekstremt høje bøder er ikke meget almindelig, men en bøde på flere tusinde euro er meget irriterende. For frugttræer dog forskellige regler, der er reguleret af Federal Have lov gælder.

Vidste du nyde den kompetente myndighed har udstedt godkendelsen, er det nødvendigt at undersøge i følgende rækkefølge, som arter er: Afhængigt af hvilken type af fibre træer har anden sag adfærd. Såkaldte "problemområder træer" også kræve en særlig behandling. Gennem grundig research på forhånd, kan du optimalt justere til hvad du forventede, så man undgår grimme og farlige overraskelser.

fældningFældning af træer, det afhænger af en ordentlig selvsikkerhed og godt værktøj.motorsavEn motorsav er velegnet til fældning af store træer.

Træfældning: De kompetente myndigheder i Tyskland

Berlin
Bevarelse Office
Rinkartstr. 13
12437 Berlin
Telefon: 030 / 90.297-0

For mere information om, hvordan man anvender i Berlin

Düsseldorf
Have, Kirkegårde og Skovbrug Office
Gardens 68 Abt.
40200 Düsseldorf
Telefon: 0211 / 89-94.832

ansøgningsskema

Hamborg
District Office Hamburg-Mitte
Infocenter for miljø og sundhed
Klosterwall 6
20095 Hamborg
Telefon: 040/343536

ansøgningsskema

Leipzig
Office byggeregulativer og historisk bevarelse
Technisches Rathaus
Prager Straße 118-136 (Bygning C)
04317 Leipzig

For mere information om, hvordan man anvender i Leipzig

München
Lavere naturbeskyttelse myndighed
Blumenstrasse 28b
80331 München
Telefon: 089/233 til 28.484

For mere information om, hvordan man anvender i München

Stuttgart
Have, Kirkegårde og Skovbrug Office
Maybachstrasse 3
70.192 Stuttgart
S-Nord

For mere information om, hvordan man anvender i Stuttgart

Den passende beskyttelsesbeklædning

Træ skåret ned: fra godkendelsen til omkostningerneEn hjelm med visir beskytter ansigtet fra flyvende træstykker.

For at undgå ulykker, anbefales af eksperter, er professionel under fældning tilstrækkeligt beskyttelsesbeklædning at beskytte mod skader. At have alting sker, du bærer et Hård hat, en Beskyttelsesbriller, handsker og vandtæt tøj og robust fodtøj, helst sikkerhedssko med stålkappe.

Har du arbejde ofte med kædesaven, køb af en beskyttelse bukser, særlige snit beskyttelse handsker og skærefast handske værd. Din stof er fanget på kontakt med motorsav kniv og blokerer det, før det kan forårsage dybe nedskæringer.

Godt udstyr hjælper dig ikke kun for større uheld med en motorsav, men også bevarer før Vorletzungen af ​​mindre chips og savsmuld flyvende ved høj hastighed gennem luften kan forårsage alvorlige øjenskader. 

Køb skovbrug hjelm på Amazon

Motorsav og fældning kile - de nødvendige materialer

For de tilfælde af store træer med bred trunk en motorsav er meget god. Igen: Gør tidligere bekendt med enheden, så du ikke skade dig selv eller andre. En ideel forberedelse til arbejdet med disse enheder er at besøge en motorsav kursus. Gæsterne vil også finde nyttige oplysninger i vores detaljerede rapport om kædesave.

Afhængigt af arten af ​​stammen Du skal bruge såkaldte Fällkeile, at du også skal angive på forhånd klar. Fældningen tager på to væsentlige opgaver: Det skubber hamre træet i den tilsigtede retning af efteråret, hvilket forhindrer samtidig, at kædesaven boder. Derfor er de fleste Fällkeile at komme, når der skæres træer til brug, også lavet af plastik, så for ikke at beskadige motorsaven lavet.

Beskytte farezonen

At true nogen med dit projekt, skal du slukke for hele farezonen rundt om træet. Dette refererer til området omkring træet med en radius to gange træet længde. Sørg for, at deltaget i begivenhederne folk er til stede under Baumfällung kun umiddelbart på dette område og om nødvendigt orientere naboer, der kunne bruge tilstødende fortove. Du bør også sætte skilte op iøjnefaldende advarsel farve tydeligt, satte ukendte forbipasserende informeret og advare om potentielle overlappende filialer.

Professionelle redigeringsteknikker

Når du har udfyldt alle forberedelser og tilstrækkeligt beskyttet, kan du endelig begynde med sagerne.

Med henblik herpå følgende savning teknologi tilbyder, den såkaldte udhugning conditionFørst oplevede tilfælde hak - det er et hak på den side af stilken, som træet til at falde. Til dette formål savning eller foreslå 20-30% dybt ind i bagagerummet på en vandret sål sektion og ca. 45 ° afstand af taget sektion.

Derefter placere på den anden side af stammen til fældesnittet på. Dette skal være et par centimeter over sag hak, således at træet bliver overvægtige og falder i den forudbestemte retning. Du skal dog ikke så igennem til sagen hak, men lade nogle få centimeter som en fejl scarp stå. Dette garanterer, at træet falder i den forudbestemte retning. Hvis dit træ ikke er vippe sig selv nu, kan du Fällkeile slå ind fældesnittet at bringe ham kontrolleret grundlag.

udskæringsteknikSkæring teknik: tether udfældning af et træSkæring teknik med motorsavSkæring teknik: Oversigt over grænsefladerne efter udfældning

Chainsaw købes online på Amazon