Trætrappe renovering

renovering trætrapper indendørs

Trætrappe gelænder med moderne

Hvor irriterende og foruroligende er det, når den smukke gamle trætrappe knirker stille og roligt, mens du går op en Berlin familie har oplevet i sin villa fra 30'erne år. Eftersom forseglingen viste tydelige tegn på slid - nogle steder er det allerede var temmelig slidt - en omfattende Renovieungskur skulle sætte en stopper for grimme og den knirkende og igen giver træet en pålidelig beskyttelse.

De repræsentative rum i stueetagen havde allerede en velbevaret egetræsgulve, som blev renoveret i samme opland. På det tidspunkt blev det besluttet på grund af den angiveligt større holdbarhed for et opløsningsmiddel-baseret maling, som stadig understregede eg i hans ædle udseende og livlig. Trappen til de øverste etager med landing blev oprindeligt udelukket fra renovering.

Men før fyr ville yderligere skade, bør nu
Træ trin renoveret og bragt til sin fulde skønhed til fordel. Når du vælger den interface design havde allerede bestemt af mat lakeret egetræ gulve. Trappen skulle tilpasses til denne farve og glans træ niveau, således at der dannes et ensartet udseende. En Eigenfarbedes træet lidt ver skiftende vandbaseret maling mødte disse krav.

Trin-for-trin: renovere trætrappe

nem betjening

I en første operation, blev behandlet med den kant kværn "Sideboy" og en 24- grus slibes trapper og landing. Den maskine, som kan lejes for et dagligt gebyr på omkring 15 euro, er designet specielt til slibning kanterne af trægulve og små områder som trapper.

Den skive i støbt gummi profil og de understøttende baghjulene sikrer selv i uerfarne hænder til et godt resultat. Så er maskinen altid automatisk på den rigtige måde i kontakt med overfladen, der skal slibes. En effektiv udsugning sikrer også en næsten støvfrit arbejde. Ændringen af ​​slibeskiver gøres ved at skrue og nemt. Eget værktøj til dette, du har brug ikke skruenøgle er inkluderet.

Efter den første formaling operation var forbi, to mere slibning tandhjul fulgt med en 40'erne og 80'erne grus. Da den rå fyr viste sig at være meget rødlig, skulle du være forsigtig, når slibning to gange, fordi især i mørke eller rødlige skoven slibning mærker og ridser er særligt tydelig.

Hjørnerne, der ikke kunne detektere kanten slibemaskine, blev i hvert slibeoperationen manual først med en skraber (skraber), behandles derefter med et slibepapir med den respektive samme kornstørrelse, således at der ikke grimme overgange forblev synligt.

Den knirkende platformen er avanceret med trækiler til kroppen. De små kiler er blevet drevet ind hall rum, at de enkelte elementer havde ingen plads.

Efter endnu skrue brædderne var i et næste skridt, den "Woodboy"-Fugenkitt påføres med en spatel, som fyldte neglen organer og hall rum på piedestal. Den endelige touch med en 100-franc grus forberedt trappen til overfladebehandling. Især med dette skridt, er det vigtigt at kontrollere, om virkelig nogen bunden blev elimineret.

Trætrappe renovere: Trin 1-13

Trætrappe renovering1: I begyndelsen slibningen er: Med "Sideboy" den grove slibning foregår i hjørnerne og ...Trætrappe renovering... på trin af overflader: 2nd Til dette formål benyttes en slibeskive med en 25er- grus.Trætrappe renovering3: Efter grov slibning manuel bearbejdning af kanter og følger ...Trætrappe renovering4: ... af kinderne med en skraber. Efter dette, overfladerne med sandpapir glatte.Trætrappe renovering5: Følgende yderligere slibning tandhjul med 40'erne og 80'erne gryn.Trætrappe renovering6: For at afslutte knirken af ​​gulvbrædderne, er kiler kørt ind i hallen rum.Trætrappe renovering7: Med spatel og klæbemiddel én stykker u.ä.aus søm placeringer.Trætrappe renovering8: finjustering er derefter udført under anvendelse af et 100 grit.Trætrappe renovering9: Primeren er i hjørner, kanter og på kinden med en pensel og ...Trætrappe renovering10: ... påført overfladen med en rulle. Efter en tørretid på en til to timer ...Trætrappe renovering11: ... der er en slibning med 180-grus.Trætrappe renovering12: I slutningen af ​​trappen får den nødvendige glans. Malingen påføres med en pensel.Trætrappe renovering13: Da trappen er overused i hverdagen dårligt, valgte de fire lakeringer.

brochure

En detaljeret brochure til renovering af trægulve og trapper kan findes på:

Overmat Industries
Scharlo 11
5142 CN Waspik, Holland
Telefon: 00 31 / 416-31 23 07
Fax: 00 31 / 416-31 35 61

Køb sander på Amazon