Tulenkestävä kassakaapit ja Kassalippaat

Pidä raha ja arvoesineet

Turvallinen rahalla

Jokaiseen kotitalouteen on tärkeitä asiakirjoja, jotka olisi suojeltava varkaudesta ja tuhoa tulipalossa: vakuutukset, syntymätodistus, perhe Stammbücher, testamentit, kartanot, osakkeita, arvopapereita, taloudelliset asiakirjat ja muita arvokkaita tai vaikea korvata asiakirjoja. Vaikka esineitä itseisarvoa tarvitsevat palontorjunta: perintötavarat, valokuvia, kokoelmat, matkamuistoja ja muistoesineitä. Niin turvallinen sopii myös pitää rahaa paloturvallinen. Erityisesti yritysten täytyy suojella tärkeitä asiakirjoja. Omistajat, jotka ovat menettäneet asiakirjoja tulipalon tai varkauden, ilmenee vakavia vaikeuksia. Siksi on tärkeää suojata tärkeitä asiakirjoja.

Asunnossa tai toimistossa tulipalo, sisältö on yleensä eristetyt metalliseinillä on täysin tuhottu. Siksi suosittelemme käyttämään tulenkestävä turvallinen tai paloturvallinen kassan.

Sisältöä tulenkestävä kassakaapit ja Kassalippaat

 • Turvallinen ja turvallinen
 • Kassalippaat
 • tulenkestävä kassalipas
 • tulenkestävä kassakaapit

Tulenkestävä Dokumenttilokero

Jokaisella on tärkeitä asiakirjoja, jotka ovat joko materiaalina tai tunnearvo. Ne ovat yleensä vaikea myöskään jatketa ​​katoamisesta tai. Paloturvallinen Dokumenttilokero suojaa tiedostoja ja asiakirjoja kuten, asiakirjoja, politiikan, rahojen jne

Kasetti on halvempaa ja kätevämpää kuin pankkitalletuksen laatikko, suojaten sitä lämpöä, savun ja tulipalon vettä. Asiakirjan suojata papereita noin puoli tuntia ennen tulipalon, mitattuna ympäristön lämpötilan ollessa 843 ° C Monet mallit soveltuvat asiakirjoja kokoon A4, löytää kaikki tärkeät asiakirjat tulenkestävä sisätilat.

Turvallinen ja turvallinen

Aina kun on pidettävä kotona tai toimistoissa käteistä ja arvoesineitä, voit tuntea turvallisemmin holvissa tai turvallista. Mutta oikeasti todiste kassakaapit ovat myös vastaavasti kalliita. Tarjoamme nykyiset mallit ja niiden keskeisten etuja paremmin.

Vaatimukset kassakaapit

turvallinenTurvallisessa esineiden säilyttämisen lapsi- ja paloturvallinen.

Kassakaapit ja kassakaapit on oltava sellaisia, että ne vastustavat murtovarkaat paikallisesti parhaan mahdollisen vastuksen ja estää varkauksia niiden sisältöä niin tehokas. Sen varmistamiseksi tähän, materiaali, lukot ja pultit teokset on oltava laadukkaita kuin mahdollista.

on siis työn laatuun tallelokerovuokrausta näyttää parhaiten palkitut todistuksia, kuten VdS hyväksyntänsä.

Mutta vaikka holvin on itsestään laatu ja kestävä, jopa vain poistamalla koko holvin on estettävä. Sen sijaan usein tietty vähimmäispaino auttaa yksin. Lisäksi on tärkeää, että turvallinen, kuten seinä turvallinen, voidaan kiinnittää ja ankkuroidaan.

Turvallisuutta Vähimmäispaino kassakaapit

kuollutta painoaSuuri paino suojaa valoa varastaminen.

Jos holvi on raskaampaa kuin 1000 kg olivat yksi, yksinkertainen varastaminen on hyvin vaikeaa kokonaisuutena. Tämä painon turvallisen pitäisi tuoda itsessään jo kuitenkin - ei ainoastaan ​​sisällyttämällä lisäpainoja tai raskaita arvoesineitä.

Valmistelussa holvissa sen on kuitenkin varmistettava, että lattia tämä voidaan merkitä - sallittu lattian kuormitus ei saa ylittää. Sama pätee tapa sivuston, esimerkiksi kuljetuksen aikana hissit tai perävaunuissa.

Secure liitetiedosto seinään tai lattiaan turvallinen holvi

Jos lattiat voidaan kuljettaa raskaita kassakaapit, The Wertschutzschrank on vähintään oltava riittävän turvallisia ankkuroidaan maahan tai seinään. Sertifioidut kassakaapit ovat valmiiksi varustettu oikea asennus.

On tärkeää, että liitos suoritetaan asianmukaisesti ja sopivin asennustarvikkeet - mutta asennusohjeet ovat eniten turvallisia, kun. Kuitenkin yleismies jos tämä on parempi jättää koulutettu henkilökunta, joka voi antaa oikea asennus vahvistuksen.

Tietenkin turvallisuus turvallinen kiinnitys riippuu myös siitä, miten vakaa seinään tai lattiaan on missä / mikä turvallinen on ankkuroitu. Vanha rakennus seinät ovat esimerkiksi usein ole riittävän turvallinen. Rec Hanki vakaa pohjalevy tehty betonista.

Yhdistelmä turvallinen ja hälytys

Erityisesti lasten siellä kun yhdistää seinän turvallinen tai holvissa seurannan hälytysjärjestelmä on. Sitten laukaisee hälytyksen alussa oikeudenkäynti turvallisen lähtö- tai safe ajo, kauan ennen esteitä on voitettava.

Kassalippaat

Rahaa tallennetaan lukittava kassan

kassalipasKassalippaat suojautua opportunisti varkauksia.

Jotka haluavat säästää pieniä rahasummia yksinkertaisesti ja vähän ennen näpistys, käytetään usein käteislaatik-. Erittäin sopivaa käteistä laatikot, esimerkiksi kahvin käteisellä tai kirpputori kojuista. Koska Kassalippaat kuitenkin helppo kuljettaa ja on ratsastaa, turvallisuus on tietysti vain suhteellista.

On Kassalippaat monissa koot ja muodot. Erityisen suosittuja ovat Kassalippaat kolikon lokerot tai Zähleinsätzen. Korkealaatuisesta teräksestä kasetit saumattomasti valmistettu yhdestä kappaleesta. loppuun käteistä laatikot Sylinterilukot.

Kuitenkin pitäisi olla selvillä siitä, että myös usein antaa lukot taitoa, hyvin yksinkertaisia ​​työkaluja, kuten paperiliitin auki.

Turvallisuus tasoille Kassalippaat

Vakuutusturvaa, on Euroopan laajuinen turvallisuuteen luokat, joihin käteistä kasetteja luokitellaan. Testi standardit erityyppisten patruunat ovat VdS ja VDMA. Testin etiketti kiinnitetään sitten sisäpuolelle kassalippaan.

Kaupallisesti saatavana kannettava käteistä laatikot ovat kuitenkin yleensä ole turvaluokitus on siis olemassa kadotessa myös sulkee pois kattavuutta.

tulenkestävä kassalipas

Valittaessa paloturvallinen kassan olemassa joitakin kriteerejä, jotka olisi välttämättä täyty. Tämä osoittaa, onko tuote on huono tai hyvä brändi, joka todella suojaa tulta kaiken varalta tärkeitä asiakirjoja.

 1. Kasetti ei pitäisi vain tulta, mutta myös vesitiivis, joten sen sisältöä ei vahingoittunut tulipalossa vettä.
 2. Laatu Kassalippaat myös suojaavat savua.
 3. Asiakirjan pitäisi pystyä suojaamaan ulkolämpötila on yli 800 ° C: sen pitoisuus vähintään puoli tuntia.
 4. Pitkä valmistajan takuu tukevat lupaus laadukkaita.
 5. Turvallisuus sylinterilukko antaa lisäsuojaa varkauksilta.

tulenkestävä kassakaapit

tulenkestäväPalonkestäviä sopii valmistetaan kiinteitä aineita.

Kun ostat tulenkestävä holvi tulee kiinnittää seuraaviin keskeiset tiedot siitä, että turvallinen on täytettävä joka tapauksessa:

 1. Holvi ei pitäisi vain tulta, mutta myös vedenpitävä. Suojata Jo ennen sammutusvesi toimintaa.
 2. Paloturvalliset kassakaapit täytyy antaa lisäsuojaa savua.
 3. Holvi on sisältöä valmistajan mukaan, kun ulkolämpötila on yli 800 ° C voidaan suojata vähintään puoli tuntia.
 4. Etsiä pitkään takuun.
 5. Turvallisuus sylinterilukko toimii lisäsuojaa varkauksia.

Osta paloturvallinen klo Westfalia