Tupakoitsija rakentaa itse

BBQ Smoker rakennusohjeet

Tupakoitsija rakentaa itse

Grilli Tupakoitsija tulevat isänmaan kasvavien grillijuhlia - Yhdysvalloissa. Kaikella on aina hieman suurempi ja rakennettu tavalla karkea terästä. Näytämme tämän oppaan voit rakentaa oman grilli tupakoitsija metallia. Hitsaus taitoja tai hiki lahjakas tuttavuus ovat selvästi hyötyä tässä oppaassa, mutta myös aloittelijat metalli voi kokeilla näitä ohjeita. Määrä hitsit on vähennetty minimiin - rumia hitsit voivat myöskin sitä.

Hinta sinun pitäisi odottaa teidän DIY polta kehyksellä on 200 300 euroa. Tämä määrä vaihtelee tietysti kuinka nostatte komponentteja. Mutta varmista, että osat ovat uusia, puhtaita ja käyttämätön, onhan kyse on ruoan valmistukseen!

Tupakoitsija käyttää vain ulkona: Muista savu!

Sisältö: Tupakka-rakennus ohjeet

 • Grilli Tupakka: Bauskizze ja materiaalit
 • tarvittavat työkalut
 • tehdä kypsennystilan sen jalat
 • muokata ja koota Firebox
 • varustaa tupakoitsija uuni
 • Mount nauhat ja kahvat
 • mount läpät
 • Mount Firebox ilmanvaihto ja savupiippu
 • Tupakoitsija Grilli: Täytyy "angesmokt" olla!

Grilli Tupakka: Bauskizze ja materiaalit

STK.
artikkeli
Mitat (mm)
1 tynnyri 200 litraa, korkeus 885, Ø 585 mm, jne.
1 tynnyri 60 litraa noin 575, Ø 339 mm, jne.
5 terässaranaa 40 x 37
2 teräs kahvat 96 x 27
16 Ruostumaton teräs kuusikulmainen ruuvit M8 x 30
16 Pähkinät, ruostumatonta terästä M8
32 Pesurit, ruostumatonta terästä M8
50 Ruostumaton teräs kuusikulmainen ruuvit M5 x 25
50 Pähkinät, ruostumatonta terästä M5
50 Pesurit, ruostumatonta terästä M5
25 Upporuuvia, ruostumatonta terästä M3 x 12
25 Ruostumaton teräs mutterit M3
25 Pesurit, ruostumatonta terästä M3
4 Ruostumaton teräs kuusikulmainen ruuvit M12 x 30
4 Pähkinät, ruostumatonta terästä M12
8 Pesurit, ruostumatonta terästä M12
4 teräs kulma 70 x 70 x 55
1 arkki 200 x 200, 2 mm: n paksuus
1 grilli 880 x 580, leikataan tarvittaessa
1 raastaa 570 x 330, leikataan tarvittaessa
4 Teräs kulma § 800 x 50 x 50, paksuus min. 4 mm: n
10 Teräs kulma § 400 x 30 x 30, paksuus min. 2 mm
1 ruostumattomien tankojen 2400 x 30 x 3
1 Stovepipe polvi Ø 110 mm, jne.

tarvittavat työkalut

 • Palapelin HSS vannesahan terä
 • lihalämpömittari
 • HSS pora asetettu 12mm
 • pora
 • sähkökatko
 • Steckschlüsselsatz

tehdä kypsennystilan sen jalat

Meidän Tupakoitsija koostuu kahdesta uutta tynnyriä, jotka kiinnitetään ruuveilla tuleen ja muodostavat uunissa. Kätevästi, kypsennystilan on ensin asetettava ylöspäin; niin olet hyvässä korkeus.

mutta leikataan auki suuri tynnyri kerran: Uunin luukun on oltava myöhemmin 68 x 30 cm. näin ollen hyödyntää sylinterin seinämän mitat ja leikkaa levymetallin joko teho leikkuri tai paremmin palapeli. Kumoaa katkaistu kappale - tämä myöhemmin oven.

Nyt ylöspäin on asennettu: Draw 20 cm alle alemman kulmat "reikä" neljä ruuvi pistettä teräs kulma 25 cm alle saman uudestaan. Nyt poraa 8mm HSS pora, neljä reikää teräs kulma ja aseta ruuvit aluslevyt sisäpuolelta piipun ja ruuvaa kiinteässä kulmassa. Nyt te porata jopa neljä reikää Stahleckprofile ja kiristä kulmissa - uuni on nyt etukäteen.

muokata ja koota Firebox

Tulipesän on periaatteessa sama kuin "isosisko" edit: Piirrä tästä aukon 45 cm x 30 cm ja irrota / hän näki sinut ulos putkesta. 

Estämiseksi höyryjen pääsy kypsennyskammioon, täytyy näin on reikä, jonka halkaisija on 10 cm vasemmasta sivuseinämästä tulipesän tai oikealla puolella kypsennyskammion nyt. Draw reikään ennen ja leikkaa se palapelin on kahdessa kerroksessa tynnyri teiltä.

Sen jälkeen, neljä 12 mm ruuvin reiät porataan kaksi keittokuvuissa ja tynnyriä M12 pultit ja kaksi aluslevyä kiinteän (katso kuva). Tuloksena ero kahden tynnyriä suljetaan tiukasti ja kaasutiivis liesi sementtiä.

varustaa tupakoitsija uuni

Tupakoitsija rakentaa itsenoudattaa 5 cm väli

Nyt, arina säädöt on asennettu tupakoitsija uunin: Draw etäisyydellä 15 cm lattiasta molemmin puolin kulloinkin 5 vaakasuoria viivoja. Täällä, push-in nauhat ruoste asennetaan. Nyt poraa molemmissa 2 reikää kohti hylly taso uuniin seinät ja 30mm kulma profiileja, jotta voit ruuvata nauhat kypsennystilasta. 

Nyt säätää grilliritilää, ehkä lyhentää sitä hieman ja sopeutua. Jos kaikki liukuu hyvin ja kunnossa, aseta toinen arinan tulipesässä. Nyt yksityiskohdat!

Mount nauhat ja kahvat

Nyt ottaa kaksi kappaletta metallilevyn aiemmin leikattu uudelleen käsillä. Tiedostot ensin kaikki purseet ja reunat huolellisesti. Nyt leikata 30mm ruostumattomien tankojen seuraavasti koirat:

 • sillä kypsennystilan: 1x 68 cm ja kahdesti 30 cm
 • ja Fireboxtür: 1x 45 cm ja kahdesti 30 cm

sitten leikkaamalla kaksi kulmaa pitkästä reunasta ja kulloinkin kulman lyhyen nauhojen 45 asteen mitre kanssa palapeli; piirtää tähän, ensimmäinen kulma. Rajoitin tarjoaa tarvittavat yksityiskohdat.

Poraa jokainen kymmenen senttiä 3mm reikä pikateräsporilla nivusiin; sitten laittaa ne läpän ja piirtää poraa reiät asennusta varten. Poraamisen jälkeen kaikki reiät, kiinnitä levyt M3-ruuvit, mutterit ja aluslaatat.

Ennen venttiilit ovat nyt asennettu ruuvi vielä keskellä kaksi kahvaa 5 cm alle pitkän valukappaleessa.

mount läpät

Tupakoitsija rakentaa itsemount läpät

Nyt pellit asennetaan: Piirrä kussakin keskuksessa ja kymmenen senttimetrin päähän reunoista kaksi reikää saranoita alareunassa oviaukkojen samoin alapinnalla läpät. Poraa reiät ja ruuvaa venttiilin M5-ruuveilla, kaksi aluslevyä ylös ja alas sekä pähkinöitä.

Tarkista voitko avata kaikki hyvin lähellä, ja että ovet ovat tiukasti suljettuna puoliväliin. Kääntää muuten metallilevyn selviytymään vähän.

Mount Firebox ilmanvaihto ja savupiippu

Tupakoitsija rakentaa itsePeitä levy siirtää ilmanvaihdon ohjaus

Varten Firebox tuuletus yksinkertaisesti näin pyöreästä metallilevyn palasta kaksitoista cm halkaisijaltaan oikealta puolelta tulipesään. Nyt ottaa alumiinipellin käsillä ja sahaa 14 cm pala selviytyä. Kierrä ilmanvaihto läppä nyt piirroksen voidaan nähdä Firebox. Siirtämällä kansilevy, ilman syöttö voidaan nyt säätää tulipalo. 

Toisella puolella Tupakointi, uuni, nyt jopa savupiippu on asennettava. Leikata siihen A kautta, joka vastaa halkaisijaa bell-uunin putki reikä vasemman seinän ja kytke uunin putki. Korjasi sen sisällä ja sen ulkopuolella, jossa liesi sementtiä.

Lopeta tupakoitsija!

Tupakoitsija Grilli: Täytyy "angesmokt" olla!

Smoken on taidetta itsessään: Periaatteessa se on kuuma tupakointi, mutta yhdistettynä grilli. Standardi Smoke menettely toimii seuraavasti:

 • Luoda uunin sisällä noin 5 cm: n hiilen päällä hyvä vankka hiili hiillos. Läppä uunista.
 • Kun hiili alkaa hehkua, voit sytyttää tulipalon puhtaalla ja hyvin kuiva Buchholz kuuluu tulipesässä. Kun tuli palaa kunnolla, avaamalla venttiili kokonaan ja sulje ovi.
 • Jos hiili vedetään ja virtaa ulos savupiipusta, aseta grilli tai ruoka voidaan polttaa uunissa. Riippuen halutusta doneness ja ruskettumista jättää ruoka uuniin.

Tietenkin tämä suositus on vain yksi mahdollinen muunnos; maailma grilli Smokens on erittäin monipuolinen ja nautittavaa. Alla enemmän malleja, joita voi ostaa helposti ja nopeasti verkossa.

Toivotamme aina tupakoida savupiipun!