Turvajärjestelmät oviin: varashälyttimen kotiin, kellari ja terassi ovi

Turvajärjestelmät oviin: varashälyttimen kotiin, kellari ja terassi ovi

Ovet ovat usein ensimmäinen yhteyspiste murtovarkaat päästä taloon. Koska oikeat työkalut, he ovat syyllistyneet vastustavat juuri mitään. linna on nopeasti vetää pois pahoja vaurioita yksinkertainen ovi laitteisto tai rekennettiin auki koko ovi.

Varsinkin takana, terassi ja kellari ovet ovat yleensä vaikea nähdä ulkopuolelta ja suojata murtovarkaat ennen valvovan silmän.

Suoja tarjoavat erilaisia ​​turvallisuuden tekniikoita, joihin sisältyvät uudet rakennukset vakio ja se voidaan jälkiasentaa vanhempiin ovet. Siksi tarjoamme tietoa nykyisestä turvatekniikan jotka mahdollistavat asunnon lisäävät murtosuojaus ja antaa yleiskuvan vastuksen luokkia Murtovarma ovet ja tarvikkeet.

Sisältöjä murtosuojaus oviin

 • Einbruchschutz- ja palon havaitseminen teknologian EiMSIG
 • Intrusion: Tällä EiMSIG Hälytykset
 • Toimintaperiaate ovien lukot
 • Lukkosylinteri: Laadukas lukot suojaavat murtovarkaat
 • Muita lukko turvallisuus linkki
 • Panssaroitu pultti lukko
 • Resistance luokat Murtovarma ovet
 • Murto hidastava turvallisuus asennus: rakenne ja vastus luokat
 • Türaushebesicherung: suojaus vipu avata ovet
 • ovisilmä

Einbruchschutz- ja palon havaitseminen teknologian EiMSIG

Tietoja EiMSIG

Yhtiö EiMSIG on keskikokoinen, perheyritys perustuu Pohjois Hesse Gudensberg lähellä Kassel. EiMSIG tarjoaa laajan valikoiman moderneja Einbruchschutz- ja palohälytysjärjestelmät monia mukavat elementtejä. Osa tuotteista on yksi tunnustus riippumaton toimielin VdS (luottamus turvatarkastuksen läpi). Sen lisäksi, että yhtiön pääkonttori EiMSIG on maanlaajuinen jakeluverkosto myyntiedustajat. Luotettavana ja vahva kumppani, yhtiö EiMSIG tukee asiakkailleen neuvoja ja apua - henkilökohtaisesti tai etänä. Sivustosta EiMSIG myös nykyisten asiakkaiden asiakastukeen. Jokainen asiakas neuvoo yksityiskohtaisesti ja erikseen - joissa keskitytään erityisesti henkilökohtaisia ​​tarpeita ja haavoittuvuuksia omaisuutta.

ikkuna Security

Turvallisuus vaikka kallistaa ikkunatTurvallisuus vaikka kallistaa ikkunat

Useimmat murtovarkaat tulla ikkunan läpi rakennukseen. urkkia kaupallinen ikkunan minuutissa ja ovat välittömästi rakennuksessa. Siksi Tietoturvayhtiö EiMSIG on myös täällä. Patentoitu ikkunahälytysanturia sijoitetaan kehyksiin ikkunoiden ja ovien, jossa he oppivat ikkuna valtioiden auki, kiinni ja kallistaa. Radiolla ne ovat järjestelmän ydin, keskustoimistossa yhdessä. Jos on Aufhebelversuch, anturit laukaisee tämän päämajaan - murtohälytin laukeaa. Suuri etu: Järjestelmä voi myös olla keskipisteenä, kun ikkunat ovat kallellaan eikä vain silloin, kun ikkunat ovat kiinni. Ei käyttänyt liiketunnistimet, käyttäjät voivat siirtää, vaikka järjestelmä aktivoituu vapaasti talossa pelkäämättä laukaista hälytyksen.

Lasin rikkoutumisen ilmaisimet

Monet käyttäjät pelkäävät, että murtovaras tulee läpi rekisteröity ehdotetun ikkunat rakennuksessa. Tavallisesti kuitenkin parempana murtovaras, väännä ikkunan hiljaa hälyn ja estää löytö. vaan ne omassa kiinteistön pitkä lasiset julkisivut tai talvipuutarha, asennuksen Lasirikkoilmaisimilla suositellaan. Se on asennettu suhteessa suojattu lasi edessä ja ratkaisee järjestelmä aktivoidaan sitten, kun lasi hajoamaan.

Intrusion: Tällä EiMSIG Hälytykset

Yhtiö EiMSIG tarjoaa asiakkailleen kahta eri hälytysjärjestelmät vaihto: EiMSIG talon näyttö ja sen edelleen kehittämiseen, älykkään kodin EiMSIG. Molemmat hälytysjärjestelmät turvalliseksi kehysten ikkunoiden ja ovien ulkokuori omaisuutta avulla rakennettu langattomat anturit. ilmoittaa murron yritys, anturit välittömästi päämajaan, murtohälytin laukeaa. EiMSIG aloitusnäyttö on hieman halvempi vaihtoehto, merkintä malliin. Smart Home on muita hyödyllisiä toimintoja, helpottaa käyttäjän elämää.

EiMSIG Smart Home ja hälytysEiMSIG Smart Home ja hälytys

 • EiMSIG talon näyttö on VdS-sertifioitu jälleen ja saatavana eri väreissä. LED päämaja EiMSIG talon näyttö näyttää käyttäjälle yhdellä silmäyksellä tilan kaikki ikkunat ja ovet liikennevalo värit: Suljettu (vihreä), kallistettu (keltainen) ja auki (punainen). Avulla pyörän, käyttäjä voi helposti siirtyä valikossa ja lisää ikkunat ja nimi. Jos ikkuna rekennettiin auki järjestelmää, mene välittömästi kovaa ulkoisen sireenin. Samaan aikaan keskus ilmoittaa tallennetun peräkkäin käyttäjän puhelinnumeroita. Luukut menevät alas murron, valo talossa menee.
 • EiMSIG älykäs koti on kehitys kodin näyttöjen ja eroaa lähinnä kannalta käytettävyyttä ja enemmän mukavuutta hänen pikkuveljensä. Käyttö voi olla EiMSIG älykotipilotoinnin moderni kosketusnäyttö, joka on saatavana mustana tai valkoisena. Smart kotikäyttäjille nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä ikkunat avataan, kallistetaan tai suljettu. Murron yritys, anturi vaikuttaa välittömästi ilmoittaa päämajaan. Hälytys laukeaa, ikkunaluukut alas ja estää tunkeilija pois. Keskellä ilmoittaa tallennetun käyttäjän numeroita. Älykkään kodin voidaan helposti ja turvallisesti ohjata sovelluksen.

Palon havaitsemisen tekniikka

Niitä tarvitaan lähes jokaisen valtion ja elämää savuilmaisimien. Siksi, tietenkin, niitä ei voida puuttuu kodin turvallisuus. Sinun pitäisi ripustaa joka huoneessa ja on helppo EiMSIG hälytysjärjestelmien integroitu. Savu voi nähdä käyttäjän tai saapuvan ensiapuhenkilökunnalle, jotta näytön. Raportit savuhälytin palohälytys laukeaa automaattisesti. Kompleksi reagoi sitten samalla tavoin kuin siinä tapauksessa, että tauko-ja lisäksi kehottaa tallennettujen numeroiden. Luukut automaattisesti menevät tässä tapauksessa ylös ja antaa ihmisille poistumistien.

vesi anturit

Lisäksi savu ilmaisimet ja asennus lämpötilan anturia on mahdollista, joka voidaan kiinnittää, esimerkiksi altaan alta tai kellarissa, jos ongelmia nouseva pohjavesi tehty asutusta alueella, jos vesi, vesi anturi rekisteröi tämän ja lähettää tämän informaation keskelle. Tämä voi ilmoittaa käyttäjälle tai puhelimitse esimerkiksi laukaista hiljaisen, sisäisen hälytyksen.

Kaihtimen ja valo-ohjaus

EiMSIG hälytysjärjestelmät avulla käyttäjä mukavan ja kodin valvonta. Kevyt ja kaihtimet voidaan helposti suunniteltu kotona tai tien päällä ja hallinnassa. Kanssa vilkaisu päämajassa käyttäjä näkee arvojen ja -tilojen valon ja ikkunaluukut koko talon. Jos lähdet lomalle, kaikki osat voivat timen niin että talo näyttää siltä kuin se on aina kiire. Joka jo toimii pelotteena murtovarkaat.

Yhdistelmä anturit ja turvallisuustekniikkaYhdistelmä anturit ja turvallisuustekniikka

säästää energiaa

Kodin ohjaus mahdollistaa käyttäjälle paitsi ikkunaluukut ja valoa mukaan oman toiveita säädellä, mutta myös auttaa häntä säästämään energiaa. Johtuen yksittäisten valaistuksen ohjaus päättää, mitkä valot pitäisi kytkeä päälle milloin. Ikkunaluukut alas auringonvalossa vasta kun huone saavuttaa tietyn lämpötilan. Kaikki komponentit voidaan ohjata sovellusta ja säännellä tiellä. Lämmityksen termostaatit ovat radioteitse pääkonttori yhteyttä. Älykkään virransäästötoiminnot, käyttäjä säästää rahaa. Termostaatti, esimerkiksi, vähennetään automaattisesti hengityksen aikana. Ajo käyttäjä lomalla ja unohtanut poistaa valoja tai lämmittimiä, mikä ei ole ongelma. Sovellusta kohden hän haluaa oikeat laitteet ja antaa ne pois. Radion myyntipisteistä sammuvat heti, kun asukas lähtee talosta ja se keskittyy. Joten se voi säästää kustannuksia mukavasti poissaolevana.

Yksinkertainen jälkiasennuksia ilman poraamista

Monet käyttäjät tohdi ostaa hälytysjärjestelmä, koska ne pelkäävät hankala jälkiasennusta paljon likaa. Tämä on tarpeeton EiMSIG hälytysjärjestelmien - koska ne toimivat langattomasti ja radion kautta. Ikkuna-anturit voidaan asentaa tavallisella akkuruuvinvääntimellä ikkunassa ja ovenkarmit ja on saatavilla tästä päivämäärästä kanssa pääkonttori radioyhteydessä. Vetää johtoja ja repiminen seinät on näin eliminoitu täysin. Järjestelmä on helppo jälkiasentaa milloin tahansa ja voidaan laajentaa ja räätälöidä käyttäjän tarpeiden ja omaisuutta. Uudessa rakennuksessa, oikea sähköinen suunnittelu suosittelee, niin energiatehokkaita ratkaisuja tulevaisuuden voidaan pitää ja paljon rahaa voidaan säästää.

soitonsiirto

Hälytys järjestelmät EiMSIG talon näyttö ja EiMSIG älykäs koti on kutsunsiirto hälytyksen. Yritti murtovaras, urkkia ikkunan anturit ilmoittaa asiasta välittömästi päämajaan. Tämä puolestaan ​​ilmoittaa tallennetun käyttäjän numero. Tämä voi olla omaa tai esimerkiksi sukulaiset. On myös mahdollista antaa tunkeutua järjestelmään ammatillinen turvallisuus- ja valvontatoiminnasta, joka voi ryhtyä lisätoimiin, jos hälytyksen. Yhtiö EiMSIG ja sen kumppanit toimivat yhteistyössä valtakunnallisen johtavien turvallisuus- ja valvontapalvelut.

Laadukas ja nykyaikainen muotoilu Made in Germany

Molemmat hälytysjärjestelmät vakuuttavat sataprosenttisesti luotettavan toiminnan ja sopeutua jälkeen kaunis ympäristöönsä. Ne ovat intuitiivinen käyttää koko perheelle. Kaikki osat on valmistettu Saksassa ja koottuna. Hyvin koulutettu huoltohenkilöstö rakentaa kasvien kunnolla kiinteistö- ja sitten aina siellä asiakkaille. Väärät hälytykset ja viat voidaan siten sulkea pois.

App-Ohjaus iOS ja Android

Sovellusta kohden aina kaiken yhdellä silmäykselläSovellusta kohden aina kaiken yhdellä silmäyksellä

EiMSIG älykäs koti voidaan ohjata sekä ohjauspaneelin kautta, sekä sen kautta sovelluksen kautta älypuhelin tai tabletti. Käynnistä-valikosta, iOS-sovelluksen käyttäjä voi nähdä, jos järjestelmä aktivoituu kotona tai toimistossa. Sovelluksen kanssa voit jopa useita rakennuksia, johon olet asentanut älykkään kodin, pitää mielessä. Käyttäjä voi nähdä yksittäisten valtioiden ikkunoita tai ovia - suljettuna liikennevalo värit vihreäksi kallistuu keltainen ja punainen auki. Hän voi tehdä järjestelmästä päälle- ja poiskytkentä kautta App. Käyttäjät voivat hallita kaikkea ja ohjaus ja käännä taloon kameran kautta lomalta. Sovellus on käyttökelpoinen eri tilassa: Käyttäjä voi soveltaa niitä lukutoimintamuodossa ja niin pitää talon ainoa näkyvissä. App myös ohjattavissa täyden kontrollin. Tarvitset tarvitaan Internet-yhteys. Datan lähetys salataan, kuitenkin, SSL / TLS, ja siten sillä on korkea turvallisuustaso.

tietoturva

EiMSIG hälytysjärjestelmät toimivat itsenäisesti, jossa on oma, salattu langaton verkko. Väliin on palvelin, joka tallentaa arkaluonteisia käyttäjätietoja. Järjestelmä tulee klassikko tehdä ilman Internet tai Wi-Fi käyttöön. käyttäjä haluaa käyttää laitoksen (jos käytössä älykkäät kodit) sovellusta kohti älypuhelimella tai tablet, se käyttää suojattua SSL / TLS-yhteyden.

rahoitusmahdollisuuksia

Talossa EiMSIG näyttö on tunnustettu ties kuinka monennen kerran riippumattoman toimielimen VdS (luottamus turvatarkastuksen läpi). Kannattaa tarkistaa kotitalouden vakuutusyhtiöiden: Monet antavat alennusta vakuutuksen VdS-sertifioitu murtosuojaus tekniikka on asennettu omaisuutta. Edistävät myös EiMSIG hälytykset KfW on mahdollista: eri rahoitusjärjestelyjen alueella kuusi (turvallisuus, suunta ja viestintä), voit hakea rahoitusta.

ostaa tuotteita Amazon Eimsig

Toimintaperiaate ovien lukot

Kuka haluaa pelastaa ovelle, pitäisi ensin tietää, miten lukko toimii: tavanomainen näppäinlukko yleensä toimii lukkosylinteri, jossa useat lukitustapit on järjestetty erityinen koodaamisessa (# 1).
Nyt, jos oikea avain työnnetään, hampaat sisältämä näppäimen painalluksella, yksittäiset lukitustapit alas oikeassa järjestyksessä ja oikealla etäisyydellä. - lukko on auki (kuva nro 2 ja 3). Jos väärä avain asetetaan kuitenkin kaikki tai osan nastat pysyvät lukittuna. Lukko ei voida avata (kuva ei. 4).

Hyökkäykset linnan aina pyrkinyt outwitting tai tuhoutuminen piipun: Kun lukot huonolaatuista voi olla näin helppoa poraa ulos erikoisteräksestä pora. Kuitenkin valinnat paina yksilön sulkeminen nastat ja anna romahdus tapahtuu tuhoamatta. Laadukkaita ja nykyaikaisia ​​lukot paljon taitoa ja aikaa on täällä kuitenkin välttämätöntä - ja aika on juuri sitä, mitä useimmat murtovarkaat eivät.

Turvajärjestelmät oviin: varashälyttimen kotiin, kellari ja terassi oviKuva no. 1: lukkosylinteri ilman avaintaTurvajärjestelmät oviin: varashälyttimen kotiin, kellari ja terassi oviKuva no. 2: lukita sylinteri oikea avainTurvajärjestelmät oviin: varashälyttimen kotiin, kellari ja terassi oviKuva no. 3: Avattu lukkoTurvajärjestelmät oviin: varashälyttimen kotiin, kellari ja terassi oviKuva no. 4: lukko sylinteri väärää näppäintä

Lukkosylinteri: Laadukas lukot suojaavat murtovarkaat

Moderni lukkosylinteri on tehty useita karkaistua terästä ja pystyy käyttämään huomattavasti kauemmin kestää murtovaras kuin sylinteri huonolaatuista. Turvallisuus sylinteri suojattu poraus ja uuttamalla ja muita mekaanisia iskuja. Lisätä murtosuojaukseen on malleja, joissa ylimääräinen anti-poraus ja louhinta suojaus tai ydin uuttamalla suoja. Vaikka nämä lukot eivät tarjoa taattua turvallisuutta, mutta ne vaikeuttavat murtovarkaat päästä taloon.

Muita lukko turvallisuus linkki

Turvajärjestelmät oviin: varashälyttimen kotiin, kellari ja terassi oviYlimääräinen lukko turvallisuus linkki lisää turvallisuutta yksinkertaisiin lukot.

Ylimääräinen lukko turvallisuus linkki on erityisen hyödyllinen kodeissa vanha talo ovet. Vanhemmille ovipaneelit on tehty suhteellisen pehmeä puu, joka on, jos murron hajonnut nopeasti. Astiassa, joka on varustettu lukituskaari lisävaruste lukko on vaikea tunkeutua murtovarkaat, niin että se voi jättää huomiotta sitä.
Lisäksi, kuten lisäsalpoja eivät ole näkyvissä, joka on toinen etu. Jos murtovarkaat jo säröillä lukkosylinteri oven lukko ja yritti päästä asuntoon, lyhyen saalis pysäyttää hänet, joka yhdistää oven runkoon.
On kuitenkin olemassa eroja eri malleja. Esimerkiksi jotkut lisäsalpoja voidaan sulkea vain sisäpuolelta, ja siksi ne tarjoavat vain korkeamman murtosuojaus jos joku on asunto. Suojata oven jopa ilman lukitussalpaa, erityinen malli täytyy asentaa, joka voidaan lukita sisäpuolelta ja ulkopuolelta. Tästä on kuitenkin reikä on porattava ovesta lehtiä.

Panssaroitu pultti lukko

Turvajärjestelmät oviin: varashälyttimen kotiin, kellari ja terassi oviSäiliö salpa lukitsee oven koko leveydeltään.

Vahvistettu pultti lukot, joka tunnetaan myös rajat pultti lukot, ovat yksi lukot parhaan mahdollisen suojan. Massiivinen tanko on kiinnitetty sisäpuolen poikki koko ovilevyn. Kiinnittää palvella joko raskaiden vaarnoja tai sulkemalla laatikoita, jotka on ankkuroitu seinään oven. Muutos tapahdu, kaksi massiivista baaria push up ovenkarmiin. Tällä tavoin suojella panssaroituja pultti lukitsee oven molemmin puolin. Lisäksi ne voidaan sovittaa portaattomasti oven koko. Lisäksi lukitussylinteri on suojattu sen ulommalla puolella ns. Panssaroitu kaulus on valmistettu teräksestä.
Yhdessä Murtovarma ovi metalliytimellä poikittaispalkki tarjoavat erittäin korkea suoja murtoja.
Haitta panssaroitu pultin lukot on niiden rajallinen saatavuus: anna oviin asennetaan ainoastaan ​​sisäpuolella. Lisäksi suojatun oven on avauduttava sisäänpäin. Ihannetapauksessa ne ovat siksi erityisesti kellarissa tai takaportteja, jotka eivät ole usein avoimia ja joilla on suurempi riski murron varten. Kuten vapaasti seisova rakennuksia.

Resistance luokat Murtovarma ovet

Hyvä anti-varkaus ei ole pelkästään vankka linnan lisäksi tallin ovi. Malleja yksinkertainen tuotanto eivät tarjoa suojaa työkaluja ja on helppo urkkia tai vaurioitui pahasti. Sen sijaan Murtovarma ovet ja kehykset, linna, ovilevy ja sumua heikkoudet. Riippuen paloluokka heillä erilaisia ​​tunkeutumisen menetelmiä ja työkaluja seisoo:

paloluokka
Tunkeutumisen menetelmällä ja tekijät
RC 2 Mahdollisuus murtovarkaat yrittänyt käyttää yksinkertaisia ​​työkaluja, kuten ruuvimeisseliä, pihdit kiila ja murtamaan oven. Hyökkäys kestävä lasitus oven (jos sellainen on) on kestettävä 356 P4A laskevan 9 m alalla standardin EN.
RC 3 Habit syylliset käyttää muita välineitä,. B. Brecheisen, pistepuikolla, kaksi ruuvimeisseliä tai akku-pora.
RC 4 Kokeneet tekijä tietoisena mahdollisista saalis yrittää avata oven raskaan työkaluja kuten. B. Axt, pora, taltta, vasara ja taltta, ja on valmis tekemään melua.
RC 5 Kokenut ja hyvin organisoitu syyllinen tietoa mahdollisista saaliin käytetty sähkötyökaluja ja varaosia ei melua. Sillä murrot hän käyttää rei'itetty tai saha, pora ja kulmahiomakone.
RC 6 Hyvin järjestetty rikoksentekijä tietoisena korkea saaliin käyttää porat ja Spalhammer lisäksi sen sähkötyökaluja RC. 5

Murto hidastava turvallisuus asennus: rakenne ja vastus luokat

Turvajärjestelmät oviin: varashälyttimen kotiin, kellari ja terassi oviTurvallisuus laitteisto murtovarkaat vaikea rikkoutuminen oven

Turvallisuus varusteet asennetaan nykyään monia uusia rakennuksia oletusarvoisesti asunnon ja talon ovet. Oven merkkejä valmistettu erityisesti karkaistua terästä ovat erityisen paksuseinäisiin ja vastustavat eniten katkaisijat ja vipu yrityksiä.

Kuitenkin, kuten liittimet puuttuu, erityisesti vanhoissa rakennuksissa, joissa usein vain yksinkertainen peltiä tai Alubeschlag on asennettu. Ne suojaavat linna pääasiassa lialta ja sään, mutta eivät tarjoa suojaa murtoja. Sama koskee muoviliittimet että helposti ruuvata irti tai anna lähteä. Erityisiä turvatoimenpiteitä liittimet koostuvat ulkokotelon, jonka taakse suojakalvo koostuu useista terästä kerroksia.

Helat on yleensä varustettu sylinterin kannen tai toisen sylinterin suojelun järjestelmiä. Näin ne estävät poraus- tai vetämällä ulos linnasta. Nämä osat ovat saatavilla eri malleja ja voi siten valitsemalla sopivasti ovi.

Murtovarma turvallisuus varusteet ovat DIN 18257 in neljä vastus luokkaa jaettu:

Resistance luokan ominaisuudet

ES 0

Alhainen murron: poraamatta

ES 1

Keskinkertainen Murto kestävyys: Kestää Anbohrversuchen profiilin sylinterin ja vipu kokeita yksinkertaisilla työkaluilla

ES 2

Vahvat murron: Pitää puhaltaa taltalla ja murtaa yrittää seisoi erilaisia ​​työkaluja, kuten kiilat ja ruuvimeisseli.

ES 3

Korkea kopiosuojaus: suojaa profiili sylinterin vastaan ​​poraus- ja vetämällä ulos. Oven levy kestää tee kokeita ja korkea väkivaltaa.

Türaushebesicherung: suojaus vipu avata ovet

Yksi yleinen tapa murtautua taloon, pakotetun oven avaamisen. Voimalla ja vastaavasti pitkä vipuvarsi oven nostetaan ulos rungosta. Kun hän on pudonnut pois paikaltaan, luki- kamerat eivät enää tehoa ja sisäänpääsy on ilmainen. Türaushebesicherungen, jota kutsutaan myös Scharnierseiten- ja oven sarana sivusuojat, estää sen. Mallista riippuen, ne ovat yhtä teräsnauloja, turvallisuus saranat saatavilla jäykillä kynnet ja sulakkeet erityistä Bolzenverkrallung. Heillä paineessa enintään yksi tonni seisoi ja ovipaneelin ja asennettu runkoon. Kautta erityistä tekniikkaa pyörimään avattaessa. Lisäksi, ne eivät ole näkyvissä ulkopuolelta ja on saatavilla sekä ruostumattomasta teräksestä ja valkoinen tai musta malleja.
Yhdessä turvallisuus varusteet ja profiloida sylinterin lukita kodin ja kellari ovet voidaan kiinnittää myöhemmin tällä tavalla.

ovisilmä

Turvajärjestelmät oviin: varashälyttimen kotiin, kellari ja terassi oviKlassinen ovisilmä

Ei kaikki murrot sattuvat salaa hankkia Joissakin tapauksissa huijarit pääsy huoneistoon varastaa arvoesineitä tai katsella ympärilleen tiloissa, onko myöhempi lama kannattaa. On hyväuskoinen asukkaat avasi oven, he jäävät kaikkein pysyvää ja voi olla niin helppo lähettää pois. On parempi jättää tällaiset ihmiset kohtaavat suljetun oven. Kanssa ovisilmä tunnistaa asukkaille, jotka on toisella puolella ja sitten päättää avata vierailija.
Nykyään vakoojia koostuvat laajakulmaobjektiivi joka laajentaa aluetta toisella puolella ovea ja estää vierailijoiden katsoa sisälle asuntoon. Ne on valmistettu kovasta muovista tai metallista ja asennettu silmien tasolla ovilevyn. Lisäksi klassinen oven katsojat, on malleja, joissa linssi on integroitu oveen kiinnitettävän tai muun oven koristelu ja näin ollen ole yhtä helposti nähtävissä.