Työkalulaatikko 129 kpl. Of KWB testissä

Työkalulaatikko 129 kpl. Of KWB testissä

Tehty varustetuista työkalulaatikko on saatavana monia versioita ja tarjoavat monia etuja: ne sopivat liikkuvaan käyttöön, pitää kaiken käsillä ja ovat siksi hyvin suosittuja. Kuitenkin hinta mennä kovin kaukana toisistaan ​​ja spontaani ostoksen alennuksella lainan ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa, kaikki on mahdollista.

Mitä saat yhden harvoin ja joka toimii ainoastaan ​​tuotenimiä, voi todellakin usein hyötyä laadusta tiedä, mutta se on myös maksettava, joka voi olla hyvin kallista joskus ja erityisesti harvoin tarpeen. 

129-osainen työkalu tapauksessa KWB liikkuu - verrattuna laitteet - puolivälistä halpasavukkeiden ja todistaa testi, onko työkalu on hyvä ja halpa tai vain halpaa. Tätä varten laitteiden ja laatua yksittäisten työkalujen arvioidaan. Molemmat tulisi liikkua tasapainoinen hinta-laatusuhde.

Sisältö: työkalu laatikko KWB testissä

 • 129 osaa replica ominaisuuksia
 • Työkalu laatikko laatua ja näppäryyttä
 • Työkalut kullekin alueelle
 • Turha väline, mutta hyvä laatu kohtuulliseen hintaan

129 osaa replica ominaisuuksia

 • 1 x jännitteenkoetin
 • Lukkorengas 1 x + 4 liitteet
 • 4 x ruuvimeisseli raon ja syötön raon
 • 4 x Pihdit
 • 1 x Messer kanssa vaihdettava terä
 • 6 x kaapelikengät
 • 1 x puristustyökalu
 • 1 x Jakoavain
 • 1 x magneettinen alumiini tasolla 300 mm
 • 1 x + 4 terää Puksäge
 • 1 x räikkä ruuvimeisseli
 • 1 x mittanauha
 • 1 x Hammer
 • 9 x haarukka avaimella 8, 10, 11, 12, 13, 15, 17, 19, 22 mm
 • 1 x tarkkuus ruuvimeisseli teränpitimen 3
 • X 31 bittiä vähän laatikkoon (5 x PZ, 5 x PH, Torx 6 x 7 x Allen, 7 x rako 1 x pitimen)
 • 1 x 1/2" liitoskappale
 • 13 x 1/2" Pistorasiat 10, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 24, 27, 30, 32 mm
 • 1 x 1/2" räikkä
 • 2 x 1/2" Sytytystulpan 16 ja 21 mm
 • 2 x 1/2" Laajennukset 1 x 125 mm ja 1 x 250 mm
 • 1 x 1/2" T-Gleitgriffeinsatz
 • 1 x 1/4" liitoskappale
 • 1 x 1/4" bitholder
 • 13 x 1/4" Pistorasiat 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 mm
 • 1 x 1/4" räikkä
 • 2 x 1/4" Laajennukset 1 x 50 mm ja 1 x 100 mm
 • 1 x 1/4" T-Liukuva T
 • 9 x kuusiokoloavain kanssa pallomaisen pään 1,5, 2, 2,5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm

Työkalu laatikko laatua ja näppäryyttä

KWB tulee tumman harmaa ja erittäin vakaa toimiva alumiinirunko. Kunnon paino paljastaa rikasta sisältöä, mutta kiitos vakaan ja kumitettu kahva voi olla työkalupakki kulumista hyvin.

Vakaa ja pehmeä hyvän mukavuudenVakaa ja pehmeä hyvän mukavuuden

Kaikki reunat on vahvistettu ja lukitusmekanismi, tekee kiinteän vaikutelman. Ylimääräinen profilointi reunojen päälle ja alaosa takaa hyvän tiivistyksen niin varma, että jotkut voidaan pitää pöly ja spray. Sisempi treenata vaahto on todellakin jumissa joissakin paikoissa ei aina 100% puhdas, kaiken kaikkiaan, mutta joka vähentää tuskin vaikutelman laadukas tapaus.

Laaja valikoima työkaluja on yhteensä neljä pintaa (saranoitu pohja), joka sijaitsee ja on kiinnitetty avulla kuminauhojen ja tarranauhakiinnittimiä. Näin kukin työkalu on erittäin siisti sijoitettu ja löysi nopeasti. painettu pinnanalainen kuvien auttaa lajittelussa. Vaikka lukitus kaksivaiheinen välipohja tekee mielenkiintoisen vaikutelman mielessä ei kuitenkaan paljasta itseään minua niin täydellisesti: se on asia esitys varmasti mielenkiintoinen, koska sen paremmin yleiskuvan erilaisia ​​työkaluja tulosten lisätilaa tai parempi saatavuus jäänyt työkaluja voi olla tätä ominaisuutta ei kuitenkaan tee sitä. Kuka ei pidä, toiminto ei myöskään käytä - mahdollista haittaa se ei todellakaan ole.

Vakaa käsitellään kaikki reunatVakaa käsitellään kaikki reunatNopea lukitus insertinNopea lukitus insertinPitkä lukko antaa tietoaPitkä lukko antaa tietoa

Valitettavasti sopivaan sijoittamiseen ja kiinnityksen Velcro ja kuminauhojen osoittavat pieniä heikkouksia luovutaan erillisistä työkalut: erittäin hyvä tallennuksesta tekee siitä erittäin pikkutarkka ja aikaa vievää niin monia työkaluja. Rasvainen kädet kuin niitä ei voida välttää, koska työskenneltäessä ajoneuvoihin todennäköisesti vaikuttaa haitallisesti menettelyn lisäksi ja ennen kaikkea luoda pysyvän vaikutuksen sisäpuolella asian. Ennen mutta negatiivisesti arvioi takavarikko-, olisi harkittava, jolle työkalu kokoelma suunnatun: With vatupassi, mittanauha tai Puksäge vähemmän vakuuttunut Autoschrauber todennäköisesti. Jopa sähköasentaja ei ole tyytyväinen jännitemittarin, puristuspihteihin ja jotkut kaapelikengät - asentaja tai puutyöntekijöiden mainita.

Sisällä isot kirjaimet puoliSisällä isot kirjaimet puoliHylly jakoavaimenHylly jakoavaimenKunkin ruuvin oikea ratkaisuKunkin ruuvin oikea ratkaisu

Laaja sisältö työkalupakki sisältää vähän kaikkea ja näin tilaa säästävä ja kannettava kattaa yleinen väline asuntorahoituksen tarpeeseen, kellarissa tai puutarhassa. Vaikka laki vaatii jälleen pienimuotoinen ongelma, se on nopeasti hyvin valmistautunut. Täällä harvoin rasvainen kädet ja ei tarvitse syntyä tarvitse poistaa yksittäisiä työkaluja nopeasti ja ehkä yhdellä kädellä pois matkalaukku. Kuitenkin työkalupakki on katettava valikoima sovelluksia, helppo kuljettaa ja varastoida etenkin työkalun turvallisesti. Tämä sovellus täyttää takakonttiin KWB 100%. Hän myös näyttää tyylikäs ja saa olla piilossa asunnossa.

Työkalut kullekin alueelle

Kunnianhimoisena yleismies varma on laaja työkalu tarjoaa että reilusti yli neljä pihdit, vasara tai pieni näki sammuu. Jotenkin työpaja on kuitenkin edelleen liian pieni, työkalu ei ole koskaan tarpeeksi, ja jopa rautakaupasta ei tarjoa tarpeeksi. Lyhyesti sanottuna erinomainen työkalu valinta ei ole olemassa. mutta ei omistettu yhdelle kentälle, mikään ei voita perusmukavuudet.

Bitbox klipsilläBitbox klipsilläBittiä kunkin ruuvinBittiä kunkin ruuvinTarkkuusruuvimeisseli vaihdettavilla teräTarkkuusruuvimeisseli vaihdettavilla terä1/4 & quot;, quot 1/2 &; ja bitit, joilla on räikkä1,4", 1/2" ja bitit, joilla on räikkä

Kuten aiemmin on kirjoitettu, KWB laukusta tarjoaa kanssa 129 osaa kattavan kokoelman työkaluja. Tämä on hyvin tasapainoinen ja kuten - toistaiseksi en kaipaa mitään. Hyvä valikoima bittien, yhteinen räikkä ruuvimeisseli, monet hylsyvääntimet, ratchets ja joukko kahta avainta ei ruuvi löysällä. Tässä kukin kierrettävä on todella katettu. Pidän erityisesti pikku Bitbox, joka jopa sisäinen hammastus bittiä (oikea nimi: Kuusi pyöreä), jossa on reikiä turvaruuvit. Bitti laatikko voidaan kiinnittää klipsillä vyöhön tai vyötärönauha ja on siten aina olemassa.

Tarkkuusruuvimeisseli jossa pidin ja vaihdettavat terät jättää myönteisen vaikutuksen: Terät voidaan vaihtaa erittäin helposti, mikä mahdollistaa eri ulosvedettävä pituus yksittäisten työ- syvyyteen asti 90 mm. Tämä on hyödyllistä ja käytännössä, vaikka nimenomaan tämä laatikko ei yhtä helposti poistaa kotelosta ja aseta se voi.

Erittäin raskas ja vakaa, kaksi teosta 01.04" ja puoli" räikkä. Molemmat tarjoavat laaja joukko tulpan pähkinät ja laajennuksia, jopa yhteinen-sovitin ja T-Liukuva Tee ei puutu. Niin että jokainen ruuvi pääsee.

Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää.

Kun hinta on noin 150 € ja valtava pakki työkaluja ei ammattitason voidaan turvallisesti olettaa. Jossain todellinen hinta-laatusuhde on johdettava, mikä näkyy niin paljon yksityiskohtia. Kun katsot metallityökaluilla vaikuttaa melko massiivinen, mutta joskus puuttuvat työn laatuun. Tämä on ilmeistä, esimerkiksi jakoavaimella joka on huonosti leikattu tai säädettävä leuan, joka on vahva peli. Kuitenkin, leuat lähellä rinnakkain ja antaa hyvän voimansiirron.

Myös ei niin hyvin tehty ja ilmeisesti valitsematta, taso, joka tuottaa eri tulokset kääntyminen testi tasaiselle pinnalle osoittaa. Johdonmukainen taso olisi jälkeen kierretään 180 ° osoittaa saman tuloksen (joko vaaka- tai väärin), millä tasolla KWB mutta ei ole taattu. Tarkkuuden kanssa ruuvimeisselit, mutta tämä voidaan korjata, jolloin magneettinen vatupassin alumiini varmasti tekevät käytännön palvelua.

Heikkolaatuiset jakoavainHeikkolaatuiset jakoavainPeli leuassa oppaassaPeli leuassa oppaassauudelleenjärjestely välttämätönuudelleenjärjestely välttämätön

kiinnostavia yksityiskohtia

Laadun heikkeneminen mainitut ovat rajalliset ja KWB tehdä hyvin mielenkiintoisia yksityiskohtia keksiä. Todella mahtava löydän Lukkorengas vaihdettavilla liitetiedostoja. Esseet ei vain salli vaihtamista erikokoisia ja curvatures, ne voivat olla yhtä ulkona ja sisällä jännitteen kytkin. Seegeringzangen ei tarvitse niin usein, että hankitaan useita eri versioita on kannattavaa. Tämä muutos muunnos edustaa siten ihanteellinen ratkaisu.

Täydellinen mittatarkkuusTäydellinen mittatarkkuusKaksi käytännön pysäytystoiminnoilleKaksi pysäytystoiminnoille

Positiivinen laski erinomaisesta dimensiostabiliutta avaimella. Enemmän kuin 0,2 mm suurempi kuin ruuvin nimellinen koko ei voitu havaita.

Joskus on pieniä asioita, jotka ovat tuskin huomasi, mutta yksinkertaistaa työtä ja helpottaa. Kaikki tietävät varmasti lukkoon, että kukin mittanauha on. Tämä yleensä tietää "löysä" ja "kiinteästi asennettujen"Mitä ei yleensä tarvita mittausnopeuteen. Mittanauha on KWB on kahden päätelaitteen - tunnettu yritys kiinnityksen kautta liukusäädintä ja painike lyhyen aikavälin liittimiin. Jos tämä vapautetaan, nauha vapautuu välittömästi. Pieni yksityiskohta, jossa on hyvin käytännöllinen käytössä. Merkintä ruuvimeisseli Myös kuuluu tähän ryhmään. Se ei ole iso hässäkkä tulostaa kädensijan pää - mutta se auttaa nopeasti löytää sopiva ruuvimeisseli.

Kun taas kaikkien muiden välineiden ja erityisesti kiinnitys välineitä on erittäin vakaa ja vankka, hämmästynyt keveys pieni vannesahan - tunnetaan myös Puksäge. Tämä koostuu hieno sinkki die valu, kun taas sininen kahva kuoret ovat muovia. Kuitenkin saha melko vakaalta. Myönteinen piirre on myös se, että on olemassa kolme enemmän ensi kiristysasentoa sahanterän saatavilla. Tämä palvelu on harvinainen, ja pidän todella.

loogisesti jälkiloogisesti jälkivaihdettavissa Lukkorengasvaihdettavissa LukkorengasPuksäge of sinkkipainevalukoppaPuksäge of sinkkipainevalukoppa

Turha väline, mutta hyvä laatu kohtuulliseen hintaan

Ennen positiivisia ominaisuuksia näiltä kritiikki ovat suuremmat, käyttötarkoitus ja hinta KWB-laukusta yksi on pidettävä mielessä:

Tarkastelu työkalupakki KWB

Työkalupakki KWB 129 osat ja online hinta on noin 150 € kohtuuhintaisia. Sitä ei ole suunnattu ammattimaisille käyttäjille, jotka tarjoavat sen sijaan erittäin hyvä valikoima kohtuulliset työkaluja jokapäiväiseen käyttöön kotona, puutarhassa tai autotalli. Vaikka poistaminen yksittäisten työkalujen joskus valmistelee pieni sählätä Works, turvallinen ja ennen kaikkea hyvin tavallinen liikenteen kiinteässä alumiinirunko on taattu.

Työkaluja on hyvä erittäin hyvä laatu ja todennäköisesti monia sovelluksia kestämään kotikäyttöön. Vain pieni vannesahan voisi tarjota vakaa metallitangot sijasta valettu sinkin paremman vaikutelman.

Pienistä virheistä, laukusta tekee joskus toteuttamisen laatuun yksittäisten työkalut, jotka eivät leikattu kunnolla tai on liian paljon välystä liikkuvia osia. Näissä kohdissa, hyvin kohtuulliseen hintaan täydellisen tarjoavat havaittavissa. Lle yhteensä 150 €, mutta tuskin korkeampi laatu työkaluja voidaan saavuttaa. Päinvastoin - tämä laatu on todella hyvä ja huomattavasti odotettua suurempi. Niin suuri, että jopa KWB 10 vuotta takuu myönnetty, joka löytyy melko harvinaista tässä hintaluokassa.

129-osainen laukusta tarjoaa ole ammattilaisen työkalu tavaraa, mutta lyömätön hinta-laatusuhde. Kuka tarvitsee hyvin varustettu, kuljetettava ratkaisu tai perusjoukko työkaluja kotimaan tarpeisiin, täten saa kaiken, mitä tarvitaan. Siksi ilmaisemme ostaa suositus tämän työkalupakin.

Osta Tool tapaus KWB päällä Amazon.de