Työkalut laattojen

Työkalut laattojen

Entistä kehittyneempiä työtä DIY sektorilla laattojen. Silti se ei ole taikuutta. Tarvittavat perustaidot, oikeat työkalut ja välineet sekä hieman käytäntö, myös ne hankkeet yleismies voidaan toteuttaa.

Koska laskemme laatat vaatii erikoistyökaluja, korjauslaitteita, kotimainen harvinainen tarpeeksi ja ensimmäinen investointi hyviä välineitä tarvitaan. Mitä työkaluja tarvitaan riippuu suunnitellusta hankkeesta ja ammattitaito. Vain tekemisissä Knabberzange tai laattaleikkurissa vaatii hieman harjoittelua. Poranterä meno leikkauksia, kuitenkin, on jonkin verran kalliimpaa, mutta aloittelijoille parempi vaihtoehto. Ratkaisevaa investoinnin ovat myös rakennussuunnitelmat. Ne, joilla vielä on täyskäsi poisto oikeus tulisi investoida isompi ja parempia koneita.

Sisältö: Työkalu laattojen

 • Mittaus- ja apulaitteet
 • Masonin Työkalut
 • Manuaalinen laatta leikkuri
 • laatta ristit
 • Laattaliimojen ja Fugemörtel tai Fugenbunt
 • Yhteinen-kumi lastalla
 • Sienellä tai sienellä lauta
 • Hammastettu lastalla tai lastalla
 • Apu assistance, Knabberzange, papukaija pihdit tai laatan booli
 • laatta
 • Tiedot silotuslastat

Mittaus- ja apulaitteet

Tarkan laskemme tietenkin asianmukaisten mittauslaitteiden tarvitaan. Tämä on kaikki yleismies talossa ja harvoin on ostettu nimenomaan laskemme laatat.

 • Tuuman Stock (mitalle), mittanauha tai vastaavia mittausvälineet
 • Bleistifft tai CD markkereita merkitä laatat
 • Pysäytin kulma helpottaa tarkkoja kirjuri laatta.
 • Käytä tasolla ja / tai juottaa laatat ovat linjassa seinään tai vedetään suuntaviivoja.
 • Rajat linja laser on valinnainen, mutta helpottaa suuresti työtä.

Masonin Työkalut

Sen lisäksi erikoistyökaluja laattojen, myös tyypillinen muuraus työkaluja ei tarvita.

 • Heittimen putkessa sekoittamiseen laattaliima
 • Sähkövatkain helpottaa sekoittumista ja takaa paakuton liimaa.
 • Lastalla soveltamisesta laattaliima
 • Vedellä täytetty ämpäri tai ylimääräinen laasti piippu olisi lähdössä puhdistaa työkalu. Hyödyllistä on myös vanha pensseli

Manuaalinen laatta leikkuri

Manuaalinen laatta leikkuri koostuu sänky, johon laatta on suorakulmainen. On olemassa kaksi ohjaintankoa, johon leikkuri johdetaan sängyn yläpuolelle. Leikkuri kaivertaa kovalla-metallin katkaisulaikkaa pitomurtokohdaksi lasite laatta. Laatta on ladattu rikkomatta temppeleitä ja väistyy heikennetty alue. Näin he saavat nopeasti ja puhdas laatta leikkaukset.

Electric laattaleikkurissa

Sähköinen laattaleikkurissa toimii kuin pöytäsahasta. Timanttiterällä ja kova posliinilaattojen voi olla helposti ja tarkasti luotettavasti erillinen ja leikata sopivaksi. Säädetään sähkö- laattaleikkurissa ja toimintaa märkäsahaukseen että tapahtuu jopa täysin pölytön. Suuri etu on kyky erottaa laattoja ei vain täysin. Esimerkiksi kulmat voidaan leikata ja jauhaa pieni tunne hyvin pyöristetty.

laatta ristit

Työkalut laattojenLaatta ristit auttaa linjaus laatat

Ilman liitoksia tai laatan ristejä on tarkoitus sijoittaa ne risteyttämällä neljän laatat ja kohdista ne sitä. mutta on osoittautunut muulla menetelmällä. Tätä tarkoitusta varten, vaikka useamman laatan ristejä tarvitaan, kun laattojen, mutta ne voidaan helposti käyttää uudelleen ja uudelleen.

Erityisesti halvempia laatat on hienoisia eroja koko ja muoto kulmat. Siksi normaali käyttö laatta ristit on vaikeaa tai jopa mahdotonta. Parempi ja helpompi on käyttää, kun laatta ristit ovat kiinni vain yhdellä jalalla laattojen väliin. Tämä antaa mahdollisuuden suorittaa pieniä korjauksia ja laatat ristit voidaan poistaa uudelleen ja uudelleen. Myös porrastettu yhteinen sisältää ei syötön sopisi, voidaan kohdistaa tällä tavalla.

Laattaliimojen ja Fugemörtel tai Fugenbunt

Liima, jolla laatat seinä, mutta on myös samanaikaisesti puskuri mitään jännityksiä pohja. Lisäksi sementti laattojen liima sisältää elastisen lisäaineita, jotka antavat sille joustavuutta. Kun sekoitetaan liima, valmistajan ohjeiden tulee aina noudattaa. Kuivua laatta liima voi olla vaikea käsitellä ja liima on liian nesteen, laatat dia nopeasti.

Jos kaikki laatat liimataan vastaavan yhteisen väli ja liima kuivataan, muuraussaumojen voidaan sisällyttää. Tärkeitä erityisiä ominaisuuksia, jotka eroavat mukaan sauman leveyden, pakkasenkestävyys, joustavuus, tai vettä hylkivän ominaisuuksia. Fugenbunt ovat saatavilla eri värejä, jotka voivat saavuttaa hyvän kontrastin. Jos päätös on suuri kontrasti liitokset, saumat tulisi kehittää täysin tasaisesti. Sitä suurempi kontrasti välillä laatta ja laasti, sitä enemmän virheitä lasku yhteinen malli.

Yhteinen-kumi lastalla

Sisällyttämään sauman kumilastaa käytetään. Kumi huuli massa vedetään vinosti laatat ja puristetaan nivelet. Riippuen koosta valettu alueella on suuria ja pieniä kumi lastalla. Kun injektointi seinälaatat ja vaahtomuovia lauta on hyvin. Tämä tarjoaa sen edun, että voidakseen soveltaa laatta laasti ja voidaan jakaa.

Sienellä tai sienellä lauta

Jos laatta laasti on kuivunut, laatat pestään pois ja tasoitetaan nivelet. No sienellä tai sienellä lauta on sopiva. Tämä olisi totta pestiin uudelleen ja puhdistaa, mutta liitokset voivat itse ei pestä pois. 

On nivelet niiden haluttuun syvyyteen, ja kuivataan, laatat voidaan puhdistaa kunnolla. Ensisijaisesti tämä tapahtuu sieni hallituksen ja runsaasti vettä ja lopuksi kuivalla liinalla.

Hammastettu lastalla tai lastalla

Työkalut laattojenhammaslastalla

Sivun pituus laatan   Suositeltava hampaiden koko
50 mm 3 mm: n
50 100 mm 4 mm: n
101 mm 200 mm 6 mm
201 250 mm 8 mm
251 mm 500 mm 10 mm

Laattaliima on paras levittää lastalla tai hammastetulla lastalla. Tämä on joukko hampaita, että liima tasaisesti päällä ja siten takaa optimaalisen tarttumisen laatat. Koosta riippuen laatan ja vahvuus profiilin laatta takaisin, hampaan syvyyden täyteaine tulisi valita.

Apu assistance, Knabberzange, papukaija pihdit tai laatan booli

Joka leikkaamiseen käyriä ja muita ei ole sopivaa leikkauslaitteen tai poranterä voi tyytymään Knabberzange. pieniä laatta se mahdollistaa tauko ja muokata ääriviivat. Tämä edellyttää kuitenkin hieman harjoittelua ja ei sovellu muotoja, joissa kapeat reunat laatta ei saa pysähtyä.

laatta

Fließensäge on yhtä mielestään Knabberzange tehdä ääriviivat. Mutta vaikka siististi ja pienet säteet ovat helpompia valmistaa. Laatta saha on samanlainen kuin palapelin rakennettu ja käyttää samalla tavalla. Vakaampi rakenne ja vastaavat terät mahdollistavat leikkaus keraaminen, savi ja lasi laatat.

Tiedot silotuslastat

Trowels ovat saatavilla eri muodoissa. Mutta yksi asia pysyy samana: lastalla Terät on valmistettu nauhan ja hitsatut onki päässä pyöröteräksestä. Hyvän kauha levy on niin kovetetaan, että se pysyy joustava. jauhetaan lastalla terä, joka kapenee takaa eteen. Kartiomainen hionta takaa hyvän joustavuuden lastan terä. Karkea maaperää hyvän tartunnan käyttäytymistä laasti. Yksinkertaisiin laadut - alemman vaatimuksiin - levyt eivät jauhetaan kartiomainen. Toiminta on tallennettu, lehdet pysyä koko pituudelta sama paksuus. Ruostumaton silotuslastat ruostumattomasta teräksestä ovat ihanteellisia kipsin ja synteettisten laastarit, koska ne ovat pitkälti vastustuskykyisiä kemiallisia aineita.

DIY myymälöissä Kellen ovat erityisen hyvin täytäntöön ruostumaton teräs: Tällä "ruostumaton"Kuvake pidetään täällä todisteena laadusta. Ruostumattoman silotuslastat on helppo puhdistaa ja saada mitään kartiomainen hiominen, koska alkuperäinen materiaali on joustavaa. Kalastus on saatavana suorassa muodossa tai joutsenkaula. Tärkeää on paikka enkelin keskelle lastan terä jotta lastaa ei kallistuu eteenpäin tai puhkeaa sivuttain. Hitsin hiotaan puhtaana, ettei laastijäännökset kiinni. Kelle kahvat on valmistettu puusta tai muovista. Kaksi-kahvat, joissa on pehmeän ja kovan alueet lisäävät pitoa ja varmistaa optimaalinen voimansiirto, missä sitä tarvitaan. Kahva päättyy kumihatulla sopii koputus ja yhdenmukaistaa laatat. Grip päättyy lyöntinuppi valmistettu metallista käytetään yhdenmukaistaa ja koputus kiviä.

Osta Laattaleikkuri verkossa