Miten poreallas

uida altaassa - uima vihjeitä

Jos veden kuplia tulevat porealtaassa?

Toiminta kylpytynnyri on mennä yksinkertainen: Kun amme, vesi imetään pumpun tai puhaltimen ja sitten sekoitetaan useita tulo- ja paineen alaisena tahtoa ilmalla ja poistetaan sitten pannulle yli pieni pyörresuuttimista.

Jotkut kylpylät toimivat myös vasta ilmaa periaatetta. Paitsi sydäntä enempää vettä ei tarvita.

Sisältö: ulkouima-allas ja poreallas

  • Whirlpool suihkukoneet
  • uida altaassa - uima vihjeitä
  • Uiminen kylpytynnyrissä tai poreamme
  • Ominaisuus poreallas
  • Puhdistus poreallas
  • Ohjeita Whirlpool uimiseen
  • Whirlpool: Puhdistus ja huolto
  • Ennen ensimmäistä pulahtaa porealtaassa
  • Säännöllinen Desinfekton Whirlpool
  • Puhdistus, huolto ja puhdistus poreamme

Tämä pätee myös tässä kuvassa porealtaassa Whirlpool rakennusohjeet "Squadra" tekemät Hoeschin olemme rakentaneet yksi meidän toimittajien rakennustyömailla. Se on itsetyhjentyvä pyörre ja asennettu putkisto, jossa jäljelle jääneen veden tyhjennys. Lisäksi Whirlpool on tyhjäkäyntisuoja: Kun vesi on saavuttanut liian alhainen, järjestelmä kytkeytyy pois päältä automaattisesti.

Whirlpool suihkukoneet

uida altaassa - uima vihjeitäuida altaassa - uima vihjeitäuida altaassa - uima vihjeitäKuvat: Hoesch

Yksinomaan pyörrettä Hoeschin tuotemerkki on nyt uusi, pieni pyörre suuttimien halkaisija on vain 60 mm.

Korostus: Huolimatta tällaisten pienikokoinen pyörteen vaikutus ei heikkene. Kun "Venturi pyörre" suuri joustavuus on tarpeen, koska pieni halkaisija tekee lähes jokainen suutin kohdistuksen, joka tarjoaa hyvin yksilöllinen Whirlwannenspass.

Houkutteleva design, on olemassa myös "Nova Deluxe" mukautuvat täydellisesti amme suunnitteluun. Suuttimet ovat yksivärinen, ja viisi suosittua väriä (kromi, messinki, valkoinen, Manhattan, Pergamon) käytettävissä.

Kontrolliin ovat pyörre toimintoja paneelin yläreunassa. Sen avulla voi säädellä eri pyörre valtioiden sekä valaistus.

uida altaassa - uima vihjeitä

Uiminen kylpytynnyrissä tai poreamme

uida altaassa - uima vihjeitä

Ei ihme, että porealtaita ovat yhä suositumpia: lämpö, ​​vesi ja ilma pyörivät Whirlpool uskomattomia vaikutuksia. Te rauhoittaa kehon ja edistää mielen. He ottavat kivut ja säännellä liikkeessä. Terveet syytä valita poreallas.

Whirlpool uiminen voi todella myös melkoinen määrä terveysongelmia, matala verenpaine päänsärkyä ja nivelkipuja, lievittää havaittavissa. Yksilöllisesti ohjelmoitavat hieronta ohjelmat antavat kylpytynnyri aivan räätälöidä kylpyhuoneen henkilökohtaisia ​​tarpeita.

Ominaisuus poreallas

on olemassa Kahta eri järjestelmää kuten kuplivaa ja edullinen vaikutus tuotetaan:

uida altaassa - uima vihjeitä

1.Mit Jet-järjestelmä luo voimakkaan vesihieronta. vesi pumpataan paineella takaisin kouruun suuttimien kautta, tuottaen siten hieronta virta voidaan säätää tarpeen mukaan ja jännitystä.

 

2. ilmajärjestelmä kuitenkin, on hieman poreileva ja elvyttää kehon hoitoon, joka syntyy vain ilmaa. Kompressorilla, ilma vedetään ja vapautetaan jälleen altaaseen suuttimet.  

 

Myös Yhdistetyt järjestelmä. Nämä mallit ovat sekä jet-järjestelmä, ja paineilma. Joten sinulla on mahdollisuus muokata hieronta voimaa itse.

Puhdistus poreallas

Asianmukainen puhdistus Whirlpool pitää olla etusijalla. Ne, jotka haluavat nauttia tämän poikkeuksellisen uiminen huoleton ja huolimaton, pitäisi kiinnittää huomiota hygieniaan. Välttää pinnan puhdistus liuottimia ja hioma-aineet. Ottaa sen sijaan mieluummin lievä etikkaa puhtaampaa. 

Myös putkisto on puhdistettava säännöllisesti. Jos putki on vain tukossa, se voi olla kallista. Siksi kannattaa mennä veteen jokaisen käytön jälkeen desinfiointiainetta tablettia. Lisäksi voit pitää putket puhtaina kun lisäät erityinen putki puhtaamman porealtaita epäsäännöllisin väliajoin 

Ohjeita Whirlpool uimiseen

Kylpy tulisi kestää veden lämpötila on noin 37 astetta noin 20-30 minuuttia. Sen jälkeen, huuhtele viileä kylmä. Koska: Vuonna lämmintä vettä, huokoset ihon ja verisuonten ovat laajentuneet, stimuloi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lisäksi kylpy rentouttaa lihaksia. Ovat myös rohdosvalmisteita tai eteeriset öljyt sekoitetaan veteen, on samaan aikaan
kannustanut hengitys ja vahvisti vesi hauskaa.

Whirlpool: Puhdistus ja huolto

Ennen ensimmäistä pulahtaa porealtaassa

uida altaassa - uima vihjeitäKuva: Kaldewei

Ennen ensimmäistä kylpy uusi kylpytynnyri tehokas huuhtelu putkiston tulisi suorittaa desinfiointiaineella. Tyypillinen menetelmä: Täytä poreallas tarpeeksi kylmää vettä ja 50-100 ml desinfiointiaine 100 litraa myöntävät vettä. Sopiva desinfiointiaineella saat usein jälleenmyyjältä.

Sitten pyörre pumppu käynnistyy noin 30 minuutin ajan. Desinfioinnin jälkeen, vesi voidaan poistaa Bath uudelleen. Lopuksi, sitten kun akryyli pinta, huuhtele ja puhdas normaali pesuainetta.

Säännöllinen Desinfekton Whirlpool

Säännöllisin käytön kylpyamme, huuhtelu ja puhdistus olisi toistettava noin 10-15 kylpyjä. Jos viimeinen käyttö kylvyn jonkin aikaa myös jäänyt. Periaatteessa valmistajan suosittelemaa puhdistusaineita tulisi käyttää, jos mahdollista. 

Puhdistus, huolto ja puhdistus poreamme

uida altaassa - uima vihjeitäKuva: Kaldewei

Jokaisen kylpy, kylvyn pinnan spa huuhdellaan vedellä ja pyyhitään kostealla liinalla.

Satunnaisesti puhdistusta, se riittää antamaan muutama tippa pesuainetta pinnalle ja jakaa pehmeällä kemiallinen pesu kankaalla. Kovempia tahroja voi
poistetaan lämpimällä vedellä ja neste miedolla pesuaineella tai saippuaa. Kalkkeutumista vain prosessin etikan ja vettä kuin mahdollista.

Varsinkin jos vaippapinnan kylpytynnyri on päällystetty akryyli, kova hioma voidaan käyttää kaikissa olosuhteissa.