understrege fliser

Tile maling med fliser maling.

Hues, der stadig er i tresserne og halvfjerdserne "i" blev, kan badeværelset nu se gammel. I modsætning til nutidens lyse farver kan de kombineres med forskellige kontrastfarver også dårlige.

Hvem ønsker at give et nyt design sine fliser, men viger tilbage fra en overdådig bad eller køkken remodeling, kan stadig give et nyt udseende til sine fliser. Der er ingen grund til flise vægge nye, huskede fejer det med en særlig flise maling i den ønskede farve. Denne metode er især anbefales, hvis de gamle, grimme fliser ikke er beskadiget.

Til maling fliserne ikke kræves nogen håndværk viden, så selv nybegyndere handyman stand til at realisere dette projekt.

understrege flise med fliser maling og fliser farve: Indhold

 • understrege fliser
 • Juridisk: flise maling i lejeboliger
 • Instruktioner: flise maling med fliser maling
 • Understreget gulvfliser
 • Flise maling fra Molto

Juridisk: flise maling i lejeboliger

Desværre kan feje af fliserne ikke fortrydes tit. Lejere, der ønsker at forskønne deres badeværelse med fliser farve skal tune under alle omstændigheder kun med udlejer. Den bedste får lov til at tilmelde sig en skriftlig tilladelse.

understrege flisergamle keramiske fliserunderstrege fliserprimerunderstrege fliserlakkenunderstrege fliserdet nye badeværelse

Ansøgningen blæk er sammensat af to lag. For både - en primer og topbelægning - bør anvendes Epoxyharpiks. Du kan blande forhandleren i enhver ønsket farve nuance og er kendetegnet ved ekstra holdbarhed.

Epoxyharpiks er tokomponentsystemer bestående af maling og hærder. Disse kombineres og grundigt omrørt, påføres derefter rigeligt med en pensel eller rulle. På isenkræmmer, er der også særlige fliser til at købe maling sæt, hvor alt er inkluderet, der er behov for.

Instruktioner: flise maling med fliser maling

Det er vigtigt at forberede: Selv om det kan synes irriterende - grundig rengøring og eftersyn af fliserne og injektionsmørtel har en afgørende indflydelse på det endelige resultat.

Understreget gulvfliser

Generelt er det muligt at fjerne alle brikkerne, men det bør erindres, at gulvfliser er særligt berørt emne. Derfor er de fleste af note "Wall fliser" eller "til lodrette fliser" noteret. Special to-komponent belægninger er også velegnet til gulvfliser, som er langt mere holdbare. Du bør dog også bruges med forbehold. Små fejl i præparatet kan allerede hurtigt forårsage skader.

1. Kontroller leddene Før maling

For det første skal leddene kontrolleres. Revner og små huller kan repareres med fælles hvid. Se silikone fuger allerede dårligt voldsramte, er det tilrådeligt at fjerne dem. Med en skarp kniv, kan massen let skæres og derefter gnide af. Også nyttigt er en speciel remover silikone. Hvis ventilerne ikke lader skrues let, bør de omhyggeligt dækket med tape.

Vigtig bemærkning:

Kommercielt tilgængeligt silicone er ikke males og skal derfor tapes eller fjernes. For at undgå hæle, er det tilrådeligt at fjerne alle silikone samlinger og forny efter fjernelse af fliserne.

understrege fliserRengør overfladen grundigt.understrege fliserrene fliser med en svamp.

2. Rens fliserne grundigt

rengøre fliserne i næste trin. Afgørende betingelse: Overfladen skal være ren, tør, støv og fedt.

Dette kan opnås med en grundig behandling med en sæbe eller eddike renere. Der er også særlig flise renere, der virker specifikt mod snavs og fedt. Også, alkohol eller endda en saltsyre-indeholdende middel (Forsigtig, kaustisk!) Opfylde dette formål.

Check igen omhyggeligt: ​​Der må ikke limrester, for eksempel fra gamle håndklæde kroge, give mere.

Nogle fliser maling kræver en ruhed af flisen overflade før maling. Fliserne skal være ensartet ru. endnu bedre - - slibning fleece, der er tilgængelige i butikkerne for dette er klassiske sandpapir eller egnet. for eksempel med 240 grit sandpapir.

Dette gælder især for fliser maling, der ikke kræver en primer. Følg altid instruktionerne, der leveres af producenten!

understrege fliserPrimer eller første lag maling fliser.

3. primet fliser

Nu det virkelige arbejde begynder. Primeren med flise primer kommer med en fin skumgummirulle og uerfarne let af hånden. Påfør de godt blandede komponenter hurtigt.

Nogle producenter tilbyder 2in1 produkter, hvor en første primer er ikke længere nødvendigt, men vil begynde samtidig med den første lak ansøgning.

4. Første tørrefase

Efter 16 til 24 timers tørring tid, primeren er klar til det første laklag.

Køb bruser og fliser maling på Amazon

5. Første maling

Bland flise maling omhyggeligt og begynde straks med ansøgningen. Til gengæld en hård, lukkede porer skumgummirulle er egnede. Efter blanding malingen er kun omkring 6 timer at behandle, hvorefter hærdningen påbegyndes. Så sørg for at forberede en passende mængde af maling og ikke at afbryde arbejdet med lange pauser.

6. For det andet tørrefase

Hvis du har anvendt det første lag, en re-tørringsfase på mindst 12 timer er nødvendig.

7. For det andet maling

understrege fliserEndanstrich- letze laget af fliser farve.

Efter hærdning det første lag, kan den anden maleriet begynder. Bland passende mængde flise maling igen og bære dem med en frisk roll på dig. Du vil se, hvor godt malingen dækker meget mørke fliser, der giver dig en strålende resultat senest efter tørring, dette andet maleri. Især mørke fliser har brug for mindst tre lag maling job, så at den gamle maling viser gennem.

 

8. hærdning af flisen farve

En god og tilstrækkelig hærdning kan tage op til tre dage, kun så skal du fortsætte med de yderligere skridt.

9. sidste hånd

Efter hærdning kan ventilerne monteres igen. Nu kan du udstede leddene med fælles hvid eller en anden farve af flisen farver. Efterfølgende til silikone samlinger af bump og hjørner med sanitetssilikone og muligvis fælles bånd fornyes, for eksempel på vask og badekar.

Pro tip:
Placer flere af de respektive skum ruller klar, da dette kan blive angrebet af de særlige forberedelser og skal udskiftes.

Flise maling fra Molto

Flise maling er tilstrækkelig (en balje eller to brusekar) til 2,8 m² og fås i alle farver.

Efter 5 dages tørretid karret eller flise spejl kan bruges normalt.

Den professionelle sæt består af:

 • 2-komponent lak
 • børste
 • engangsskumgummirulle
 • smørbare badekar
 • Entkalker
 • renere
 • tack klud
 • 4 ark sandpapir i 2 kornstørrelser

købe flise maling af Molto på Amazon

Ökotipp: lad det tørre pensel eller rulle efter arbejde og bortskaffes med husholdningsaffaldet. Så behøver forurenende opløsningsmidler til ikke engang brugt.

Retningslinjerne for at feje fliserne skal overholdes af hensyn til sundheden i hvert enkelt tilfælde omhyggeligt. Er den primære coating tørret natten, bør de være jævnt slibes til opnåelse af endelige overtræk holdbarhed.

Dette påføres derefter på den samme måde. Således at makeover er færdig. Vil den nye "hud" ikke chokeret med stærke kemikalier, forbliver deres "teint" pletfri i årevis.

forbrug
Tile primer
Tile Paint
1-10 m² 250 ml 1,5 l
11-20 kvm 500 ml ca. 3,0 l
21-30 kvm 750 ml ca. 4,5 l