understrege træloft

Hvid loft kontrast med mørk væg

Et træ loft i en naturlig farve ser altid lidt mørke. I store, høje rum er ikke et problem, men i et lille rum eller ved lav loftshøjde træpaneler virker ofte tung og undertrykkende.

Du har brug for panelerne eller foring, dog er ikke lig med at fjerne, hvis du ikke kan lide designet. Med en maling problemet er løst meget mere elegant og med en mindre indsats. Uanset om du ønsker at fremhæve eller træloft hvid monteret med en farverig nuance - her kan du læse, hvordan du gør dette, fra forberedelserne i løbet primeren til det færdige maleri.

Oversigt: understrege træloft

 • Værktøj og materialer
 • Forberedelserne til loftsmaleri
 • Sealing leddene og reparere skader
 • understrege Træ Loft: primer, mellemliggende og slutstrygning
 • Mørk Blitzer på lyse loft

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Format: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/651157 '17.861, '');

understrege træloft

Værktøj og materialer

 • Pensel og malerulle
 • smal spatel
 • Maler nonwoven og film til at dække
 • malertape
 • Excentriske eller rystepudser
 • Sandpapir, grus 100 og 180
 • Beskyttelsesbriller og støvmaske
 • fugemasse
 • Træ fyldstof
 • underulden
 • male

Forberedelserne til loftsmaleri

Før du kan fremhæve træloft, bør du dække vægge, møbler og gulv for at beskytte det fra maling stænk. For vægge og møbler, en maler film, som er fastgjort med malertape på loftet overgang er. På gulvet anbefales en maler fleece. Den stofbetræk er stærkere end en film, skridsikre og kan bruges flere gange. Det bør i hvert fald altid være mindre end den del af loftet, hvor du fremhæve lige, men du kan lige så godt lægge ud i hele lokalet med det.

Nu gå i skoven med 100 sandpapir korn og en excentersliber. En rystepudser er også velegnet, men for dig at komme lidt langsommere. En eksisterende klar lak, du ikke helt male, det er blot et spørgsmål til ru overflade af loftet og bane uregelmæssigheder. Arbejde langs Paneelverlaufs på loftet og sand med korn.

Før de resulterende støv og træpartikler kan jeg beskytte med beskyttelsesbriller og støvmaske. Efter formaling af vedhængende støv fjernes med en fugtig klud fra loftet.

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/651157 '16464 '');

understrege træloft

Sealing leddene og reparere skader

påfyldning træ glatBuler, fejl, revner og lignende grundes glat. Således kan det mørkt træ tone ikke kommet frem senere og forstyrre udseendet med hulrum, kan fordybninger ikke blive bemærket af skygger.

Åbne fuger og revner, men revner er mørke og især falde betydeligt i øjnene, når du sletter eller loft hvid til at bruge en anden lyse maling farve.

Til en vis grad kan du beskytte dig selv, når du skubber leddene med en permanent elastisk, overmalbar akryl fugemasse. Fugemassen - med maling til senere matchende farve - du fortsætter med hjælp af en pusher fra patronen.

Små fejl eller skader kan fyldes med træ kit eller træ kit reparation. Han har til at helbrede ifølge producenten, kan du trække ham til at producere en glat, flad overflade i disse områder.

understrege Træ Loft: primer, mellemliggende og slutstrygning

Primer spray på træA - muligvis tilstoppe - primer, kan du fremhæve eller, hvis du har de nødvendige værktøjer til rådighed, selv spray.

Ved maling af træ - og det gælder også for loftet - flere tynde lag maling er altid bedre end en tyk. Så ikke alene behandlingen lettere, og resultaterne er mere jævn og risikoen for drypper lavere.

For det første kan man derved anvende en primer eller underuld. Han sparer lidt dyrere top coat og forbedrer vedhæftningen mellem træ og lak. Og kemiske problemer såsom indtrængen af ​​maling ingredienser eller deponerede stoffer såsom nikotin, kan undgås på denne måde. Sørg for, at underuld og top coat kemisk matche, så begge har en akryl-baseret, for eksempel. Det er sikrest at anvende produkter fra rækken af ​​den samme producent er.

understrege træloft med en børsteMed en børste, er blækket først påført i længderetningen. Fordybningerne mellem de profilerede brædder behøver særlig omhyggelig håndtering. Der er et loft, der dækker meget brede paneler, at komme foran hurtigere med rollen.

Når male loftet fortsætte i kloster. Det betyder: Påfør malingen først på langs og derefter verschlichten dem på tværs af det. I profilerede træplader, panel lofter og kassette er først slår leddene med den smalle børste, derefter de områder med den rolle. altid knalde et loft element helt at undgå visuelle tilgange.

Hvis primeren færdig, han har til at tørre i henhold til producentens anvisninger. Derefter en mellemliggende slibning med 180 papir følger. Overfladen er kun svagt glattet, er det kun lidt materiale, der skal fjernes.

Støv fra loftet med en fugtig klud, fugtighed lad tørre og derefter male med topcoat. Afhængigt af tonen i træ to lag kan være nødvendig. Hvis det er tilfældet, en let slibning og derefter afstøvning også monteres igen - loftet giver dermed bedre senere, malingen ser glattere og mere jævn.

Træloft før malingMission fuldført: Hvor tidligere de naturlige farvede loftsplader til rummet "klemt", ...Træloft malet hvid... nu sikrer den hvide maling til mere luftighed og en venligere atmosfære.

Mørk Blitzer på lyse loft

En beklædning profiler eller paneler er på grund af hævelse og krympning af træet få lidt bevægelse. Selv hvis du helt annullerer loftet oprindeligt uigennemsigtig, kan træet være lidt fade i tør luft, og selv de originale mørke tone blinker videre. Dette kan være et problem, især om vinteren.

Du kan være helt sikker på, før kun når du fjerne panelet, fremhæve de elementer individuelt og derefter vedhæfte. Indsatsen her er dog høj, og problemet ikke forekommer normalt så dramatisk dag, at denne tilgang ville være umagen værd.

Blitzer ved træ bevægelseNår paneler af træ forsvinde i tør luft, kan rillen trække lidt fra foråret det tilstødende panel. Her den oprindelige træ farve er synlig.intakt panelsamlingmørket "Blitzer" er usynligt til malerarbejde med en fin pensel. Da loftet er normalt en god afstand væk fra beskueren, denne lille retouchering er ikke mærkbar i reglen.

Hvis mørk Blitzer forekomme på loftet, kan du male det med en fin pensel. Udseendet er det næppe påvirker så at få loftet så tæt sjældent, at man er opmærksom på sine disse steder. for det meste af året, disse steder alligevel ikke synlig - Når malerarbejde som regel også en en-coat ansøgning er tilstrækkelig.

Alternativt kan man også svare til loftet maling om vinteren, når luften er tør. ikke bare at kigge på det, men en indefrysning koldt dag, da du også skal ventiler området denne tid af året i løbet af maleriet.

Af disse fartkameraer vil du i øvrigt det mindste generet, hvis du - også af hensyn til indeklimaet - altid sikre en relativ luftfugtighed i komfort zone på omkring 40 til 60 procent.

købe materiale til loftsmaleri på Westfalia