Uuden sukupolven puuikkunoilla

Uuden sukupolven puuikkunoilla

Noin 380 miljoonaa ikkuna yksikköä (ikkuna yksikkö vastaa 1,69 metriä) odottaa Liiton mukaan ikkuna ja valmistaja e.V. parhaillaan remontin. Koska 21% kaikista Saksan ikkunat on asennettu ennen 1978 ja ei ole kaksinkertaiset ikkunat; Toinen 49% on vain varustettu vanhentunut eli päällystämättömän eristävä lasi.

Synopsis:
Ikkunat koostuvat puitekehyksellä joka pitää lasilevy ja on liikkuvasti yhdistetty kiinteään runkoon. Koskevat toiminta, yksinkertainen pyörivä siipi ja kallistus-siipi voidaan erottaa. Tärkeitä laatukriteerit ostaessaan ikkunan lisäksi puun ja esikäsittely / maalaus tehdas, varusteet ja ikkunat.

 

Koska nykyaikaiset ikkunat voidaan vähentää energiankulutusta merkittävästi vuosia, vaihto on vanha vs. uusi kasvun vuoksi lämmityskustannuksia nopeasti poistoja. Lisäksi uuden sukupolven puuikkunoilla ovat paljon turvallisempia ja mukavampaa. Kautta yhden lasitettu ikkuna on jopa neljä kertaa enemmän lämpöä menetetään verrattuna muuraus. Pohja lämmönsiirtymisnopeuden on Ug-arvo (entinen K-arvo) neliömetriä kohti. Pienempi tämä arvo on, sitä parempi eristys - ja äänieristystä.

Sisältö noin puuikkunat

  • Uusi Fenstersysteme- Kestävä
  • ikkunalasi
  • Ikkunahelat ja kahvat
  • Lisämateriaalia ikkunan asennusta
  • Ikkuna asennus: asennusohjeet ja kustannuksia
  • rakentaa ikkunaluukut itse
  • Vinkkejä ikkunoiden pesu - oikein ja ilman raitoja

Uusi Fenstersysteme- Kestävä

Uuden sukupolven puuikkunoilla

Tietenkin luonnontuote puun asianmukaista hoitoa ja huoltoa tarvitaan - mutta uusi maalikerros Nykyaikaisen valmistustekniikat usein tarpeen vasta neljän ja kuuden vuoden kuluttua. New window varustettu tehtaalta pinnan pinnoite, joka suojaa säältä. Aivan yhtä tärkeää elämään puuikkunoilla on rakentaa: Tänään laminoitu mitoitus on yleensä mukana, mikä takaa kestävyyden ja luotettavuuden. Mitä muotoja ja formaatteja, melkein kaikki on mahdollista, kun materiaali puu: Onko yksittäinen tai kaksilehtinen ikkunat, ikkunaratkaisuille kiinteitä tai kallistus ja käännä kattoikkunat tai alle valot, puolisuunnikkaan, kolmion tai kulmaversio. Myös rautakaupasta sinulla ei ole tänään "Window of the bar" Osta: Jotkut tuotemerkin valmistajat tarjoavat lisäksi standardin kentillä omakustannushintaan Maßfenster, niin että jopa historiallisesti asianmukaisia ​​vanhan rakennuksen remontin eivät ole ongelma.

ikkunalasi

Kaikissa lämmitetyissä huoneissa lämmöneristys lasit ovat must tänään. Yksinkertaisin versioissa on Ug-arvot 1,1, ylhäältä ikkuna järjestelmät saavuttaa UG-arvot jopa 0,6. Jossa mukaan otetaan ei välttämättä halutaan, koristelasi voi olla käytännöllinen ja houkutteleva vaihtoehto. Vieläkin enemmän liikkumavaraa avata vaaka- ja pystysuunnassa versoja, joka myös sovittaa moderni ikkunoita perinteistä julkisivuja. Ituja ovat (kuten lasi materiaaliraina kutsutaan "taistelija soittanut"saatavilla) tai patch versio.

Ikkunahelat ja kahvat

Ratkaisevaa mukavuutta ja turvallisuutta, laatua varusteet, joten avaaminen ja sulkeminen mekanismi ikkunan: Se takaa turvallisen ja vähän kuluva toimintaa. Mitä lukitus teknologia Tilt-turn varusteet vallinnut, joka mahdollistaa tilaa säästävän ilmanvaihtoa. Kahvat avaamiseksi ikkunan soittaa ammattilaiset "puoli Olive"; myös monet muunnokset ovat mahdollisia suhteen materiaali, väri ja toiminta.

Lisämateriaalia ikkunan asennusta

Joka kokoaa ikkuna, voisi yhtä hyvin einbauen- ikkunalaudat sisä- ja ulkotiloissa ja hakujärjestelmä suljin laatikon tai tilata yksinkertaisesti päälle ja lift-off-hylkivä. 

Ohjeet: maalattu puinen windows

Uuden sukupolven puuikkunoilla

Ikkuna asennus: asennusohjeet ja kustannuksia

Asentamalla uusia ikkunoita liittyy suuria kustannuksia. mutta jolla on kokemusta työskentelystä muuraus ja puu, ikkunat voi asentaa itsensä, mikä vähentää artesaani laskun. Täältä löydät vaihto-ohjeet ikkunoiden ja yleiskatsaus kustannuksia. Ikkuna asennus: asennusohjeet ja kustannuksia


Uuden sukupolven puuikkunoilla

rakentaa ikkunaluukut itse

Taitto puiset ikkunaluukut ovat hyvä vaihtoehto ikkunaluukut ja antaa julkisivulle maalaismainen tunnelma. Perehtyneen puunjalostus, mukautettuja ikkunaluukut voi rakentaa itse. Tämä kuvaston vie sinut askel askeleelta läpi rakentamisen. rakentaa ikkunaluukut itse


Grooming Vinkkejä Windows

Vinkkejä ikkunoiden pesu - oikein ja ilman raitoja

Ikkunoiden pesu ei ole kovin suosittu, suositumpi vinkkejä ikkunanpesu. Kaikki, mikä helpottaa puhdistaa ikkunoiden, on vain liian tervetullut. Kotiin korjaustoimenpiteitä erilaisia, tai ainakin käyttää klassista lasinpuhdistusainetta? On todella likainen testausikkunan sitä testataan. Vinkkejä ikkunoiden pesu