Valentinsdag: Morgenmad på sengen

Romantiske ideer til kærester

Valentinsdag: Morgenmad på sengen

En romantisk idé til Valentinsdag - bare nyde en kærlig morgenmad på sengen. Med de rigtige ingredienser og smukke Valentins dekorationer til det skaber den rette stemning til at kæle og nyde. Så er en god start på dagen ikke flere forhindringer.

Det er vigtigt, at du tager i alt nok tid og lade stress ud af sengen. Planlæg din morgenmad allerede i god tid. Dagen før, kan du købe alt om friske råvarer og skabe en tidsplan, så kaffe, vafler og smoothies er det samme på tablet. Er først og fremmest den romantiske morgenmad serveret i sengen, resten af ​​dagen som et urværk kørsler.

Vi giver nyttige råd til hånden, så du kan nyde Valentinsdag morgen stress fri.

Indhold på Valentinsdag morgenmad

 • Små charmerende overraskelser til morgenmad
 • Tjeklisten for den perfekte Valentinsdag morgenmad
 • Opskrift: Tasty hjerte vafler

Små charmerende overraskelser til morgenmad

Til vores romantiske Valentinsdag morgenmad på sengen først, har den rette atmosfære, der skal oprettes, for kun da smage de varme ruller, fluffy croissanter og vafler hjerteformede mindeværdige lækre. Så kan du gøre med et par små, men smarte tricks af en normal morgenmad en atmosfærisk lanceret i Valentinsdag.

Fra simple æggebægreValentinsdag: Morgenmad på sengen kan fremmanede hurtigt en sød budskab om kærlighed. Med en lyserød satin bånd til at forbinde de to kopper - der symboliserer graden af ​​parret - og malet på æg små hjerter eller etiketter dem med søde beskeder til partneren. Således ægget siger hurtigt: Jeg elsker dig!

Noget at mellemmåltid bør ikke gå glip af. Den friske, varme vafler hjerteformede dåse for to dobbelt så godt spise op - en sød forførelse. Flormelis og en skål af ahornsirup afrunder smør vafler.

Eller hvad med et hjerte-blod-røde jordbær smoothie? Ikke alene gør frynsegode, men også styrker for aktiviteter, der er planlagt på Valentinsdag. Så drikken ser godt ud, er det serveret i et champagneglas. For at gøre en skål af jordbær, er en banan og et æble med frisk appelsinsaft simpelthen pureed i en blender og krydret med lidt honning. En sand vitamin bombe.

Valentinsdag: Morgenmad på sengenVerbändelte Morgenmad æg til morgenmad ValentinValentinsdag: Morgenmad på sengenHjerteformede vafler sikre hjertelig atmosfæreValentinsdag: Morgenmad på sengenEt hjerte blod-røde jordbær smoothie i elegante glas

Tjeklisten for den perfekte Valentinsdag morgenmad

kaffeEt hjerte af mælkeskum for elskere. Alternativt drys et hjerte af kakaopulver på den varme skum.

Dagen før du skal gå på indkøb alle produkter, så du ikke behøver mere stress om morgenen og hyggeligt kan starte dagen i hendes slåbrok. Aufbackbrötchen fra isen smag for eksempel mindst lige så godt som frisk brød fra bageren - og du behøver ikke forlade huset.

Husk også, at alle domstole skal samtidig gøres. Intet forstyrrer en romantisk stemning mere end tanken om, at de samme burn vafler eller ægget er for hårdt, og du er nødt til at kravle ud af sengen igen. Pandekager eller vafler kan holde varmen, for eksempel i en lidt opvarmet ovn indtil selv de røræg eller smoothies er endelig færdig - for den perfekte morgen derfor allerede nogle planlægning nødvendig.

Hvad andet bør man være opmærksom, afslører vores tjekliste:

 1. Kærlighed er i luften: Med romantisk musik og en blid kys alle vil elske vækket. Så maden smager dobbelt så godt.
 2. Glem ikke blomster: En rose eller den yndlingsblomst af partneren må ikke mangle på mad bakke, selvfølgelig.
 3. En god morgen starter med en varm kop kaffe. De tilbyder også frisk frugtjuice eller en hjemmelavet smoothie.
 4. Smager er forskellige: Uanset om pandekager, friske croissanter, fuldkornsbrød eller en lækker granola - før planlægning bør overveje, hvad deres partner morgenmad favorit.
 5. Først, sar, så sød: Ud over kød og oste omfatter søde behandler ligesom Nutella, marmelade og honning på bakken. Skal det være noget usædvanligt, røget laks, kan røræg eller frisk frugtsalat serveres med yoghurt.
 6. Rolls kan allerede være halveret i køkkenet - så du undgår ubehagelige krummer i sengen.
 7. Den opvask: Bare glem ikke at fjerne de tallerkener og kopper igen og skyl - nu den kæreste er forvist fra køkkenet.

Opskrift: Tasty hjerte vafler

Valentinsdag: Morgenmad på sengenHeart vafler - romantiske godbidder

forberedelsestid

 • Arbejdstid: 40 minutter
 • Bagetid: hver ca. 2 minutter

ingredienser

Til dejen:

 • 250g smør
 • 75 g sukker
 • 6 æg
 • 1 pakke vaniljesukker
 • 1 knivspids salt
 • citronskal af 1/2 citron
 • 250 g Mehl (fx Aurora Sonnenstern Type 405 eller Aurora Urkraft af kimen)
 • 250 g Sun Star semulje af hård hvede (fx fra Aurora)
 • 2 niveau tsk bagepulver
 • 1/2 l mælk eller vand

For topping:

 • 10 modne ferskner
 • Saft af 1/2 citron
 • 4 cl appelsinlikør
 • 4-5 spsk sukker
 • 1 vanille pod
 • 500 g flødeskum

også:

 • Smør vaffeljernet

Fremstilling af vafler i form af hjerte

For det første skal smør, sukker, æg, vaniljesukker, salt og citronskal røres glat. Derefter melet sigtes og blandes med semulje og bagepulver. mel semulje blandingen omrøres skiftevis med væsken under cremen - så længe der er afholdt, indtil en viskøs dej. Dette bliver så bagt de gyldne vafler.

For topping bliver ferskner skoldes, flået, halveret og udstenede. Derefter kan de skæres i smalle huller og kontakte udstrakt grad i saucen, som er sukker fra citronsaft, appelsin likør og en til to spiseskefulde. Så vanille bønne er skåret, ridset ud marv og, i cremen. Tilsæt resten af ​​sukkeret og slå cremen indtil stiv.

Køb vaffeljernet på Amazon