Valo ja valaistus - Living valolla

Valo ja valaistus - Living valolla

Olipa lukee tai työtä, on ruokapöytä tai kylpyhuoneessa: se on todella mukava asunnossa kunnes valaistus on oikea. Hyvä valaistus ei riipu vain suunnittelun valot, mutta myös niiden sijoitus avaruudessa, valon väri ja valaistusvoimakkuus. Talon ympärillä, hyvä valaistus käytetään sekä koristelussa ja oman turvallisuuden auringonlaskun jälkeen.

Sisältö noin valo ja valaistus

  • Turvatoimet sähköasennusten
  • lamppu
  • Connecting kattovalaisin
  • rakentaa valaistus itse
  • Ulkokäyttöön kotiin, autotalli ja puutarha polkuja
  • Puutarhan valaistus ja terassi valaistus
  • Vinkkejä asianmukainen valaistus suunnittelun kotitaloudessa

Turvatoimet sähköasennusten

Työ sähkölaitteiden aiheuttaa myös kytkettäessä lamput vaaroja. Tästä syystä rautakauppa pitäisi kiinnittää huomiota turvallisuusohjeisiin ennen töitä tai sähköjohdot.

Turvatoimet sähköasennusten

Valo ja valaistus - Living valolla

lamppu

Ne, jotka haluavat korvata polttimo lampun, on edessään monenlaisia ​​valonlähteitä, jokaisella lampulla on omat etunsa ja haittansa. Energiansäästölamppujen LED-lamput ja diodit loistelamput: Tämän katsauksen löydät oikean lampun. lamppu


Valo ja valaistus - Living valolla

Connecting kattovalaisin

Kytkeminen kattovalaisin on yksi sähköasennuksia voi tehdä kotiin parannus itse. Näin ollen, tämä oppaassa kerrotaan yhdistää lampun kattoon ja asennettu pj-halogeeni sauva järjestelmä. Connecting kattovalaisin


Valo ja valaistus - Living valolla

rakentaa valaistus itse

Se on usein vaikea löytää oikea lamppu olohuoneeseen tai muita huoneita. Entä jos vain rakentaa unelmiesi lamppua itse? Olemme koonneet kokoelma piirustuksia eri malleja, kuten lattiavalaisimet tai ripustamiseen valaisimet. rakentaa valaistus itse


Valo ja valaistus - Living valolla

Ulkokäyttöön kotiin, autotalli ja puutarha polkuja

Ulkona valaistus valaisee pimeässä sisäänkäynti polkuja ja ajotieltä. Ne, jotka eivät voi päättää kanssa valtava valikoima, tämä katsaus eri ulkovalaistuksen auttaa. Ulkokäyttöön kotiin, autotalli ja puutarha polkuja


Valo ja valaistus - Living valolla

Puutarhan valaistus ja terassi valaistus

Oikea valaistus tekee auringonlaskun jälkeen ja viihtyy puutarhassa ja terassilla. Selvittää, mitä vaihtoehtoja on tarjolla valaisemaan puutarhaan ja miten sietää tiettyjen lamppujen kohdennettuja aksentteja. Puutarhan valaistus ja terassi valaistus

Vinkkejä asianmukainen valaistus suunnittelun kotitaloudessa

Valosuunnittelu for Living

Tarkka valosuunnittelu kuuluu vuonna lehtiuudistuksella huoneen yhtä tärkeää kuin valinta seinien värit, lattiat ja huonekalut. Asianmukaisen valonäytökset tilat kohtauksen ja helpottaa nähdä. varten taustavalo Valaisimia tyyppejä, jotka säteilevät valoaan välillisesti huoneeseen, kuten uplight, joten lamppuja jonka valo loistaa ylöspäin omistavat. Mutta ole varovainen: Liikaa epäsuora valo vie esineitä niiden plastisuus ja voi toimia tilat hieman yksitoikkoinen. On suuri kattovalaisin ei tarvita, käyttö on pienempiä lamppuja, syötäväksi lampuissa lukuvalo tuolilla, hyllylle tai valotäpliä seinällä kirjoja. Lisää mukavuutta himmennin, jolla kirkkautta voidaan säätää halutulla tavalla. varten kohdennettua tehostevalaistuksen, esimerkiksi alhainen jännite halogeenilamppu, kannattaa laskea noin 40 wattia.

Lanka ja tangon järjestelmien

Valo ja valaistus - Living valollaKatto sauva järjestelmään

Ovat erittäin taipuisa kaapeli tai sauva järjestelmien matalan jännitteen versio tai verkkovirralla. Nämä kaikki moniosaajia tyytyvät vain katto ja hallita valaistuksen tehtävä. Joten olla rautatie valokeilassa leveäkeilaisen valoinstallaatio valoisuus, kun taas täplät tarkoituksella laittaa kuvan tai veistos näkökulmasta. Lisäksi pitkä köysi järjestelmä mahdollistaa myös valaistuksen iso asuintilojen yhdellä valon kytkentä. Sinänsä lamppu järjestelmä liitetty luetellaan ohjeita yhteyden kattovalaisin.

Valosuunnittelu keittiössä

Valo ja valaistus - Living valollaPieni seinälle yksiköt lamput tarjoavat hyvän valaistuksen työpinnan

Keittiö on ensisijaisesti työpaikka, jossa valaistuksen on asennettava niin, että kokki leikkuulauta, liesi tai upota on aina riittävästi valoa. Jos siis kaikki työalueet vähintään 50 wattia sopivasti valaistut. Wattage riippuu myös niputtaminen valaistuksen. Valo olisi suunnattava korkealla kulmassa työpintaan. ovat ihanteellisia matalat valaisimet, cm etäisyys työ- pinta on vähintään 50 yksittäin tai voidaan asentaa kappaleiden mukaisesti seinäelementit. Koska lamput asennetaan keittiöön suoraan seinään kaappien tai sen välittömässä läheisyydessä, vain valot on hyväksytty, vieressä ENEC, VDE, - tai GS ja M merkkiä kuljettaa. Valaistus nämä paloturvallisuus ovat palamattomia enintään 180 ° C:

Loisteputket keittiön työtilaa alkavat vilkkuminen ansiosta sähköisiä painolasti että yhdistävät mukavuuden korkea hyötysuhde. Sen valoteho on kuusi kertaa niin suuri kuin tavanomaisen sipulit. Lisäksi tietyt elintarvikkeiden valmistajat tarjoavat valaistu takana seinät. Lisää nämä seinät löytyy meidän konsultointi puolella lokasuojan ja keittiö splashbacks yhdellä silmäyksellä.

Lisäksi hyvä yleisvalaistus välttämätön. Sinun pitäisi valaista hyllyjä, kaappeja ja laatikoita. Hyviä ratkaisuja on jakautunut koko katon pinta, joka on varustettu halogeenilamput downlighteja tai köysi, tanko tai virtakiskojen järjestelmiä. He tuovat valoa jokaiseen nurkkaan ja taata ansiosta säädettävissä ja valonheittimet suuri joustavuus. Keittiö on jo hyvin valaistu työpintojen, lamppu on tarpeeksi useita pienoisloisteputket.

Valaistus ruokasali

Onko erillinen ruokailutila tai ruokapöytä keittiössä: ihanteellinen pöytävalaisin saavuttaa noin 60 cm pöydän yläpuolella ja pitäisi häikäisemättömät valaistus koko pöytälevyn ilman sukeltaminen kasvot ihmiset istumisesta varjossa. Täällä, korkeus säädettävissä riipus valaisimet ovat osoittautuneet. Yleensä kaksi tai kolme toisiinsa lamppuja tarvitaan valaisemaan suuri ruokapöytä. Saat ruokailutila lasketaan noin 60-120 wattia, ei-suuntaava valo jotain muuta. Lisäksi lanka ja tangon järjestelmien kiskot pöydän yli abgependelten lamput ovat sopivia. Lisäksi se on mukavaa, kun valo voidaan sovittaa erityisesti ilmakehään himmentimen kanssa. Lisäksi, asettaa lattian tai seinän palaa ilmakehän aksentteja.

Lamput kylpyhuoneessa

Valo ja valaistus - Living valollaValot asennettu heijastamaton peili.

Kattoon tai kattoon valaisimet soveltuvat erinomaisesti kylpyhuoneeseen valaisemiseen amme, suihku kaappi, kaappeja tai hyllyjä. Kuten kentän valaistus pesualtaan, sinun pitäisi kummallakin puolella peilin häikäisyä seinävaloja asentaa. Ne aktivoituvat peilikuva tasaisesti ja välttää varjoja.

Koska tumma laatat heijastavat vähemmän valoa tästä lisää valoja tai enemmän valoja kuin kirkkaat kaakeloitu kylpyhuone on käytettävä. Ostaessaan kylpyhuone valot Turvamerkinnät VDE tai ENEC tai GS-merkki.

Suunniteltaessa valaistus makuuhuoneessa

Makuuhuoneessa ei ole vain unta vaan myös lukea, cuddled ja katseli tv. Kodikas se on, kun useita lamppuja eri tehtävien suorittamiseen. valoa taustavalo lahjoittaa kuten kattoon tai seinään valot. Moderni teknologia takaa lisämukavuutta: Dimmer Säädä kirkkautta kuin haluat ja vaihtokytkin oveen ja sänky, joka mahdollistaa valaistuksen ohjaus toimii, ovat erittäin mukavat.

tarjoavat sängyn pyörivä ja kääntyvä lukuvalot mukavuutta ajatellen. Tässä tyydyttääkseen jopa pieni teho, esimerkiksi 20-watin jännite halogeenihehkulampusta tai 25 watin lamppu. Joten nauti häiritsemättä nukkuva sängyn naapurit keskiyöllä trilleri.

Riittävän kirkkauden edessä kaapit ja pulisongit tarjoavat upotettu valaistus, esimerkiksi, joissa on energiaa säästävät lamput, tai kisko järjestelmä, emitterin ohjaa valon kaapin syvyys ja laatikot. Toinen vihje viimeksi: Jos pidät katsoa televisiota sängyssä, tulisi kiinnittää huomiota häikäisemättömän näytön taustavalon.

Ostaa suositus: valaisimet olohuone ja ruokailutila