Julisteilla ja taidejulisteita on sellainen asia: Jotkut juliste kuviot ovat niin suosittuja ja haluttuja, että ne täyttävät jonkin taas sukulaisten ja ystävien kanssa. Koska se tapahtuu nopeasti, että haluat heidät kotiin enää kärsiä ennemmin tai myöhemmin, tai edes nähdä. Jos arvostat yksittäisen siksi olisi parempi käyttää omia motiiveja kuin suosikki valokuvan minun viimeinen matka ja pysyvästi loma tuulella ja iloisia muistoja omassa neljän seinän. "Tässä ovat otoksia paitsi sovellu seinäkoristeen", kertoo build-ja elävät asiantuntija Johannes Neisinger of Ratgeberzentrale.de (www.ratgeberzentrale.de). Pikemminkin voi siten myös vuotiaiden hyllyt ja kaapit aufhübschen.


Kanssa sealers ja omat tilannekuvia huonekaluja voi kaunistella aikayksikön.


Onko sillä verho puutarhan portilla, tilanjakajana tai seinäkoristeen: kuviesi Postikorttikoossa koon sopivaksi monet käyttävät koristeluun.


Vanhasta uutta

Vain huonekaluja, joka on itse asiassa jo tullut hieman ruma vuosien varrella, voidaan muuntaa yksittäisillä valokuvat todellinen katseenvangitsija. Verkkokaupoista kuten pixum.de myös liimakalvot voi nyt nimittäin määrätä voidaan painattaa omilla tilannekuvia - erilaisissa muodoissa ja kokoja. Leikkaa sopivaksi nämä voivat sitten helposti kiinni kaapin ovet ja muut kalusteet. Kuin olisi motiiveja suosikki rannalle viimeisimmän lomasi tai mieluummin on abstrakti motiivi jää henkilökohtaisen maun. Jokainen, joka voi täysin päättää luoda koko kuva-kollaaseja useita kuvioita ja nämä sisustaa talon - esimerkiksi verho, joka koostuu useista postikortin kokoisten kuvien. Paljon enemmän kuin booli ja värilliset johdot ole tarpeen: Sinulla tinkered yksittäisen huoneen sisustus muutamassa minuutissa.

Täydellinen keräilijöiden ja metsästäjien

Tällainen kuva-verho voidaan käyttää monin eri tavoin on myös - esimerkiksi tilanjakajana tai verho puutarhan oven. Tällä hetkellä varsinkin klassisesta tapauksessa taas nauttii kasvavaa suosiota koriste fanit: Yhdessä matching kuvia innoittamana kuori ja hiekka keräilijät voivat käyttää tekemät havainnot kauniimpi kohtaus. Jälleen asianomaiset vähennykset voi tilata internetin kautta - joskus jopa puhelimitse. Kuka haluaa edelleen kaipaamaan viimeisen silauksen hänen valokuviin, tämä voi olla noin sopiva suunnittelun ohjelmistot, joka on yleensä saatavilla maksutta verkkokaupoista kuten Pixum.