Värilliset piilolinssit karnevaali

Oikeaoppinen värikkäitä piilolinssit täydellinen puku

Värilliset piilolinssit karnevaali

Koska rautakauppa voit tehdä monia osia hänen karnevaaliasu itse. Mutta joissakin huipennuksena esimerkiksi värillisiä piilolinssejä, sinun täytyy turvautua myyntiä. Mutta se on myös hyvä syy piilolinssien itse, joka ei ole vielä mahdollista. Koska ne ovat olemassa, värikäs motiivi linssit ovat muotia. Niiden avulla voi kääntyä silmänsä lähes kaiken: Alligator silmät, Snake Eyes, vampyyri silmät, hymiöt ja paljon muuta.

Äärimmäisen hyvä saatavuus on suuri etu, että piilolinssit eivät ole puhtaita silmälääkäri verkkotunnuksen pitkään. Kuitenkin hieman Ostaa voi myös olla kiusaus piittaamattomuudesta, mikä on erityisen kohtalokasta, jos tietyt hygienian periaatteita ei noudateta. Yllään värilliset piilolinssit ei mene silmään, seuraavat vinkit tulee noudattaa.

Sisältö Carnival Yhteydet

  • Ongelmia piilolinssit
  • Puhtaita piilolaseja, käyttää sitä oikein ja poista
  • Värikäs piilolinssit ja turvallisuutta jokapäiväisessä elämässä

Ongelmia piilolinssit

Piilolinssit ovat kuin ohut kalvo suoraan silmään. Vaikka materiaali on erittäin pehmeää, ei se kuitenkaan ole kovin ilmaa läpäisevä ja johtaa nopeampaan väsymystä ja kuivattaa silmiä. Vaikka linssillä tehdään silmään, sielläkin noin roskan, joka vaikuttaa vaihtoa kyynelnesteen. Puute ilmaa ja kosteutta, joten se voi nopeasti aiheuttaa ärsytystä. Tällaisessa tapauksessa linssi on poistettava nopeasti. Suurin Kantoaika on kahdeksan tuntia päivässä muutenkin. Päivää ja yötä pitkät juhlia ilman linssejä tauko ei siis ole mahdollista.

Lisäksi monet halpa värikkäitä piilolinssit ovat ns "kertakäyttölinssit"Joka on hävitettävä yhden käyttökerran jälkeen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kalliimpia "Kuukausilinssit" turvautua. Vaikka värikäs linssit voimakkuuksilla ovat saatavilla - täällä optikko luottamuksen on ihanteellinen kumppani. Kuitenkin vahva hajataittoa voi olla värinen mallit yleensä eivät täysin kompensoineet.

Yllään piilolinssit on totuttava. Mutta kun värikäs piilolinssi alusta on tuskallinen, sinun ei pitäisi edes yrittää ajaa ulos kipu, koska se ei ole mahdollista. Kivulias piilolinssi on poistettava heti - se on likainen, jos se on asetettu väärin tai vaurioitunut. Herkkiä ihmisiä voi kehittyä ongelmia kulunut ilman näkyvää häiriötekijä, vain kokeilla sitä etukäteen.

Puhtaita piilolaseja, käyttää sitä oikein ja poista

käyttöTaivuta eteenpäin helpompi asettaminen linssin eteen.

Ennen kuin poistat värillinen piilolasien säiliöstä, pese kädet huolellisesti vedellä ja saippualla ja kuivattava huolellisesti. On tärkeää, ettei myöhempiä Fluseln pyyhkeen tai tikku sormeen jää rasvainen kalvo. Myös eingecremte kädet on pestävä, muuten on silmiä.

Avaa objektiivin astiaan ja irrota objektiivi sisälsi kuivalla sormella vahingoittamatta materiaalia pitkät kynnet. Aseta linssi nyt niin sormenpäällä, että ne voidaan helposti työntää silmään. Sääntö on: Mitä enemmän kostea linssi ja kuivempaa sormien, sitä helpompi piilolinssi voidaan laittaa silmään. Piilolinssien mutta nestettä pitäisi uida.

vihjeJos et ole varma, onko linssi on oikein päin sormeen, auttaa viistosti. Kun linssi sormen on muodoltaan läpikytkentätavan pallo, siis suorat reunat, se on oikea. Jos se on väärin päin, reunat taipumaan ulospäin, kuten esimerkiksi keitto kulhoon.

linssiJotkut piilolinssit ovat erityisen suuria ja kattavat koko silmämuna.pukuZombie pukuja hyötyvät monivärisiä piilolinssejä.

Ensimmäisessä käytössä, linssi on riittävästi puhdistettu ja sitä voidaan käyttää välittömästi. Se auttaa, jos laittaa peilin pöydälle äläkä käytä seinälle kylpyhuoneen peilistä. Pidä esimerkiksi oikealla kädellä, vasemman silmän ollessa auki ja laittaa linssin vasemman silmän. Tulet nopeasti hyödyntää omia ja sujauttaa muutaman sekunnin parhaaseen paikkaan. Tarvittaessa voit siirtää piilolinssi ja varovasti sormin ja kääntyä.

vihje: Värilliset linssit ovat usein huomattavasti ohuempia kuin perinteiset piilolinssit voimakkuuksilla eikä sitä voi käyttää aivan niin helppoa - vain yrittää noin vähän kunnes huojuva asia istuu silmään. Laita nenäliina valmis, silmä saattaa repiä jotain.

Jälkeen vähintään kahdeksan tuntia, linssi on poistettava, jotta vältetään turhaa stressiä silmille. Märkä sormet piilolasien ratkaisu - hyppysellinen on myös vettä - ja poista linssi liu'uttamalla vasemmalle ja oikealle marginaalit samalla keskustaan. Vaikka hieman silmät ummessa mahdollista. Puhdista linssi sitten piilolasien ratkaisu - ei vettä, joka kovettuu linssi! - kämmenelle ja kirjoita se palasi lopulta varastosäiliöön. piilolinssi puhdistetaan ennen seuraavaa käyttöä.

vihjeMedium kostuttaa silmät päivisin tarjota helpotusta kun silmät tulee kuiva ja hiero linssit. Piilolinssien Sopivia tuotteita tahansa apteekista.

Värikäs piilolinssit ja turvallisuutta jokapäiväisessä elämässä

linssiVärikäs linssit rajoittaa näkökenttä on valtava.

Silmälinssit muodikas värejä ei yleensä palvella punasilmäisyyden korjaus, mutta niitä käytetään vain ulkoista vaikutusta. Siksi ne tarjoavat mitään keinoa parempi näkemys mutta rajoittaa se voi jopa vaatia.

Riippuen linssin motiivi myös vain pieni aukko, jonka läpi valo pääsee silmään. Siksi olisi vältettävä istuu tällaisia ​​värikkäitä piilolinssien rattiin tai yleisesti moottoroituja tai olla pois pyörän sitä ehdottomasti. Varsinkin Carnival kauden lisäksi poliisivalvonta paalutus - kuka on pyydetty värikkäitä piilolinssit ajon, se voi jopa asettaa syytteeseen.

Lisäksi on suositeltavaa harjoitella piilolinssejä ennen karnevaali päivinä, koska ne vaikuttavat kyynelnesteen ja voitaisiin tulkita riesa. Myös poistaminen olisi harjoiteltu useita kertoja ennen kuin se tulee monimutkaisempi juovuksissa. Jos haluat käyttää piilolinssejä koko päivän, sinun pitäisi olla uusia tuotteita kosteuttava silmän siellä. Nämä silmätippoja voi ostaa mistä tahansa apteekista. Varmista vain, että tuote on sopiva piilolinssi.

ostaa värillisiä piilolinssejä verkossa