Varme knalde Heizkörperlack

Varme knalde Heizkörperlack

Instruktioner: malede radiator ret

Selvom radiatorer ofte ikke fjernes, men ikke senere end når den gamle maling flager off eller den originale White er blevet gullig i årenes løb, er det tid til et nyt lag maling. Men det betyder ikke, at de er nødt til at få en maling job i klassisk hvid, fordi radiatorer dekorativ effekt, hvis de er malet i matchende farve boligudstyr.

Radiatorer, varmtvandsledninger eller genstande, der ofte udsættes for højere temperaturer, har brug for særlige varmeresistente malinger. Disse er tilgængelige under navnet Heizkörperlack fra forskellige producenter på hardware butik.

Ud over de klassiske hvide og forskellige farverige nuancer, er der nu også radiator maling med specielle effekter sådanne. B. aluminium effekt.

Indhold understrege om opvarmning

  • Særlig radiator maling til varmelegemer
  • Fremstilling af radiatoren
  • Primer af radiatoren med anti-rust
  • Radiator Maling: mellemliggende og sidste lag
  • Spraymaling til radiatorer

Særlig radiator maling til varmelegemer

For at understrege radiatoren bør kun særlige radiator maling anvendes. Dette er særligt resistente over for varme og store temperatursvingninger. Konventionelle maling og belægninger reducerer værste præstation af radiatoren og ændre farve på grund af varmen. Også give nogle malinger af de høje temperaturer fra skadelige dampe.

Alle fartøjer halvvejs klog handyman kan selv udføre opvarmningen maling. Her sensommeren er det ideelle tidspunkt før fyringssæsonen begynder. Fordi for at male radiatorerne skal være unbedingtl køligt. På varme varmeapparater særlig maling tørrer for hurtigt, så strejken er unødigt vanskelig. Desuden i dette tilfælde en ru, uregelmæssig overflade.

Fremstilling af radiatoren

Varme knalde HeizkörperlackTilberedning: Ren Varme

Før maling bør du udstille Varme, så den er afkølet helt under det forberedende arbejde. Efter at must rustne steder og tilhugget gammel maling fjernes med en stålbørste eller sandpapir. mod støv og fedt hjælper en universel tyndere.
Absolut nødvendigt grundig rengøring er især tilfældet, hvis rustpletter er synlige. En korrosion af opvarmningen forårsaget i værste fald en oversvømmelse lækket varme vand.
Efter at ru med varmelegeme 120s eller 180s sandpapir at fjerne slibestøv og rengør igen med universel tyndere. I sidste ende skal overfladen være helt fri for støv og fedt.

Primer af radiatoren med anti-rust

Varme knalde HeizkörperlackGrundes med akryl antirust

I det næste trin rå radiatorer eller slebet er erstattet med en akryl Rostschutzgrund eller Rostschutzgrund vandbaserede og en radiator pensel slettet. Denne første lag forhindrer ny rust. Efter tørring er overfladen belagt med 220-eller 280-sandpapir korn ru og støves.

Som udgangspunkt skal det rum være godt ventileret, da både Rostschutzgrund og nogle farver dampe. Det er også tilrådeligt at læse brugsanvisningen af ​​radiator maling grundigt og følg vejledningen, der fulgte.

Radiator Maling: mellemliggende og sidste lag

Varme knalde HeizkörperlackTopbelægning: maling radiatorer

Den efterfølgende midlertidige og sidste lag er gjort med radiatoren maling, findes på isenkræmmere og specialbutikker. Ud over den klassiske hvide og lysegrå maling der er forskellige farvede malinger. Du skal også bruge en lille malerulle med et langt skaft, der gør det muligt at fremhæve de radiator riller, og en radiator børste til svært tilgængelige steder.
til hvid radiator Brug radiator hvid, fordi denne akryl lak ikke gul. Derimod er en akryllak eller akryllak opvarmning vandbaseret til farvet topcoat, fordi disse indeholder næsten ingen opløsningsmidler, er varmebestandig og bevarer deres farve, selv ved høje temperaturer, uden gulning.
vigtigt: Radiator Maling skal påføres tyndt, for at undgå ikke kun uskøn næse og løbere. En malet for tyk opvarmning mister varmeledningsevne, hvilket medfører en højere energiforbrug.

efter mellemliggende coating tørres er overfladen ru forsigtigt med 500 sandpapir og slibestøv fjernes. til slutstrygning male opvarmningen igen med radiatoren maling.

Når malingen er helt tør, kan varmelegemet blive slået tilbage.

antydning

Hvis finishen udføres med lyse farver i en lejet lejlighed, kan udlejeren kræve at fjerne radiatoren, når du flytter ud igen i en neutral farve, f.eks. B. med en hvid eller lys grå maling.

Spraymaling til radiatorer

Flere og flere hjem forbedring afhente den praktiske Heizkörpersprühlack, hvilket eliminerer den kostbare strejke for opvarmning. Ved brug, dog iført åndedrætsværn er tilrådeligt. Desuden bør vinduerne være lukket under male, at sprayen på væggen eller enheden blæses at undgå.

Vi malede radiatorer med sprøjtemaling:

Lakken skiftevis først vandret, så lodret, og derefter diagonalt sprøjtes på radiatoren. Disse såkaldte. Cross teknik tillader en ensartet anvendelse. Når radiatoren malingen er helt tør, skal mellemrummene grundigt afsløret.

Køb Heizkörperlack online