Vegetarisk grill: grøntsager, ost, frugt og tofu som grillet mad

Vegetarisk finger mad til grillen

Vegetarisk grill: grøntsager, ost, frugt og tofu som grillet madVegetarisk grill med grillede grøntsager

Vegetarisk grillning bliver mere og mere populære, og derfor er det ikke overraskende, at der ud over grillet kød og pølser og oftere ender grøntsager på grillen. For grillede grøntsager smager lige så lækker og kan tilberedes på grillen i sammenlignelige mange varianter.

Selvfølgelig kan den vegetariske grillet mad let kombineres med en saftig bøf eller grillede pølser. I forbindelse med en lækker marinade eller krydderi tofu, grøntsager, svampe og Co. få en krydret smag.

Men ikke kun grøntsager og tofu er placeret på nettet, bare kan grille frugt og ost.

Hvad er en Portobello champignon?

Portobello champignon er en brun kæmpe svampe, hvis hat er op til 12 centimeter høj. På grund af sin størrelse er ideel til fyldning, for eksempel med en kød sauce eller en urteblanding. Desuden kan denne svamp har en grill. For at gøre dette, placerer det enten helt, halveret eller med en velsmagende fyld på grillen.

grillet ost: feta, mozzarella og halloumi

Vegetarisk grill: grøntsager, ost, frugt og tofu som grillet madGrill ost: Grillet Halloumi ostVegetarisk grill: grøntsager, ost, frugt og tofu som grillet madfyldt med ost, hakket kød og urter peber

En anden delikatesse er grill ost. frem for alt halvfaste sorter, f.eks Halloumit, feta eller mozzarella egnet til at grille, da de ikke så hurtigt smelte af varmen. Til dette skal du sætte osten én, panerede eller krydre det med lidt olie, friske urter og krydderier.

Der lægges særlig vægt på den cypriotiske Halloumit. Denne halvfast grill ost er fremstillet af komælk, gedemælk eller fåremælk og reserver på grillen sin faste form. Også kan være feta-Stykker grill. ved mozzarella mere modne og faste sorter bør anvendes fra bøffelmælk.

Ost som fyld til vegetarisk mad, der skal grillet

Ud over at give blød ost som fyld til Portobello svampe, tomater, peberfrugter eller zucchini vegetarisk mad der skal grilles en fin aroma. Selvfølgelig kan du forberede en fyldning også af fast ost, for eksempel en Feta ost creme. Bland dine små feta stykker med flødeost og tilsæt fyldet i at blive grillede peberfrugter, aubergine eller zucchini halvdele. Hvis du kan lide, stadig sætter til bruning en tynd skive feta over fyldet. Nu så længe grill grøntsagerne indtil osten blødninger og fyldet er kogt.

grillet ost, ost spyd og ost poser

De, der stadig ønsker grill blød ost, der smelter hurtigt, udtrykker det bedst i en grillpande eller alufolie. Ellers bløder han og drypper ind i gløderne. Disse sorter er grillet kun kortvarigt.

Ud over ren Grill ost smager det i kombination med grøntsager eller kød på spyd. spidde simpelthen vekslende lille Feta-, Halloumi- eller mozzarella skiver med stykker af zucchini, peberfrugter eller løg og kog de vegetabilske spyddene med at dreje regelmæssigt. At smage en hvidløg og tomat og frisk pitabrød og grønne salater.

For finger mad til grill af aromatiseret ost er grillet og diskene derefter placeret i en lille salat blade med en tomat skive. dette ost lomme er fast med en tandstikker, og du har lækre, hurtige snacks.

grillede grøntsager

Vegetarisk grill: grøntsager, ost, frugt og tofu som grillet madGrill grøntsager på spyd: majs, peberfrugter, tomater, løg og Zucchnini

Hovedsageligt store grøntsager, såsom peberfrugter, squash eller tomater er ofte grillet. Som diske, fyldte halvdele eller i en velsmagende marinade smager grillet grøntsager både vegetarer som grill venner også gerne ændringen fra kødet. Ligeledes er svampe, løg eller kolber blev placeret på nettet.

Fordelen: Grillede grøntsager kan grilles oftest rå uden forkogning. For endnu grille tid, er det tilrådeligt at skære skiver eller klumper omtrent samme størrelse. Forud for madlavning grøntsagerne er belagt med lidt olie og placeret med den størst mulige overflade. I en marinade eller bejdsning bør placeres i flere timer. Som med kød til grill marineret grøntsager ideelt i en grillpande eller pak den ind i alufolie for at undgå udtørring eller brændende.

grill Kart Open, kålrabi og gulerod: Grøntsager med en lang kogetid

Vegetarisk grill: grøntsager, ost, frugt og tofu som grillet madSmå rosmarin kartofler på grillen

Med større indsats grille grøntsager er forbundet, der har en længere tilberedningstid, såsom kartofler, gulerødder eller kålrabi. Dette skal kort før stegning blancher, d. h. det skrælles ned i et par minutter i kraftigt kogende vand og derefter skyllet under koldt vand. Så det bevarer sine vitaminer og forbliver sprøde.

Så de grøntsager som de andre sorter halveres, skæres i skiver eller stykker og koges. Sun blegnede kartoffel og gulerod kan stykker med andre grøntsager som vegetar grill spyd fremstilles. De er jævnligt børstet med lidt olie, så de ikke tørrer ud.

for hurtig kålrabi escalope man skærer en roe i store skiver og panerede dem med æg, salt, knuste cornflakes og havregryn eller revet nødder. Så sauter i panden og på grillen til de er gyldenbrune på grillen.

Bemærk: svampe eller svampe er ikke Grøntsager i botanisk betydning, men ofte tælles i køkkenet med dem.

Soja og tofu grill: Andre vegetarisk mad skal grilles

Vegetarisk grill: grøntsager, ost, frugt og tofu som grillet madGrillet tofuVegetarisk grill: grøntsager, ost, frugt og tofu som grillet madTofu og ferskner på grillen

Udover grøntsager hovedsageligt vegetarisk udvej at grille tofu eller soja, der kommer i forskellige varianter. Så kaldte "tofu" Sojabønnemasse blev presset til blokke. er imod tekstureret soja eller soja kød industrielt fremstillede kød erstatninger, også kendt som tofu pølser er tilgængelig. Denne soja kød består af biprodukter, der fremkommer fra produktion af soja. Desuden tofu er meget sundt, fordi det indeholder en masse af protein og mineraler såsom jern, magnesium, kalium, calcium, zink, folinsyre, phosphor, kobber og zink. Desuden forsyner kroppen med vitamin B1, B2 og B6 og er cholesterol.

Øjet er kendt med og så der er paneret vegetariske bøffer, Schnitzel og pølse, som udelukkende består af soja. Hvis du kan lide naturlige det kan sætte tofu direkte på risten. For sprøde snacks man skærer ham i stykker, gøre det til verquirrlten æg og rasp eller cornflakes og steg dem i panden kortvarigt før den placeres på grillen.

For flere krydderi brikker er placeret i en marinade af soya, ingefær, citron og. den marineret tofu det spidder på med ananas stykker og kan derefter grill det i en aluminium fad.

Selv for fyldninger til tofu kan bruge. Ved iblødsætning ud årstider og opvarmet, kan være en velsmagende grov Tofu Påfyldning fremstilling af fyldte grillede grøntsager eller patties.

Hvem kan ikke lide tofu, men stadig ønsker barbecue vegetar, adgang vegetabilsk Grillgut fra hvedeprotein eller grøn kerne.

Sød dessert: frugt grille

Vegetarisk grill: grøntsager, ost, frugt og tofu som grillet madFor en sød dessert lov til at caramelize sukker på grillet fersken halvdeleVegetarisk grill: grøntsager, ost, frugt og tofu som grillet madLækre BBQ ideer: Ananas skiver

Næsten alle frugter med fast kød egnet til grillen. Grillet frugt gør den vellykkede gennemførelse af en grill og kan serveres som dessert. Hvis det stadig ikke er sød nok grilning frugt og stænkede det så med lidt granuleret sukker, karameliseret af varmen. Dette smager på, for eksempel grillet Pfirsischhälften og æbler lækker.

Et andet højdepunkt er grillede bananer. Til dette skal du sætte uskrællede bananer på grillen. Når skallen er brun, er frugten kogte og kan skrælles og spises. Baby bananer Du kan grille skrællet det eller klippe. ananas skal skrælles før og skæres i skiver.

til Grill sød frugt spyd du skære frugten af ​​forskellige sorter, såsom æbler, bananer, pærer, ferskner, abrikoser eller blommer fastsat i lige store stykker og skubber dem på et spyd. Især god de smager, når de tidligere var beskæftiget med frugtsaft. Så sæson spyddene med kanel, vanilje, ingefær eller chili og nelliker.

Dybest set, frugt er bedst grill i aluminium bakker. Så frugtsaft ikke drypper ind i ilden, og frugterne ikke holde sig til grillen.

En anden lækker idé er at frugt i en Honning chili marinade at grille. Ved Bland olivenolie og honning og lidt rød chili og drys frugten. Efter to til tre minutter pr side marinerede frugt er klar.

For en alkoholiker dessert grillet du forberede Rum frugter til. Til dette skal du sætte enhver frugt til omkring tre til fire timer i sukkersød rom. kan så dræne frugt og grill i aluminiumfolie. Alternativt kan du også bananblade brug, der giver vegetarisk grillmad, en te-lignende note.

Grill retter til vegetarisk mad, der skal grillet