Vejskilte - tyske vejskilte

Vejskilte - tyske vejskilte

Uden et reguleret vej ville der være hver dag tusindvis af ulykker i hvilken dagens trafik. Derfor er der generelle principper, såsom "lige før venstre"Hvilket regulere trafikken. Hvis disse ikke kommer fra vejskilte og skilte, tags ind i billedet. De foregiver ret, der har retten til vejen, hvor han får lov til at køre bil eller advare af farer.

Derfor er betydningen af ​​trafikskilt i hver omfatter uddannelse af førere. Alligevel er der selvfølgelig så mange, at de kan læres dårligt hjerte. Dette er nogle gange ikke engang nødvendigt. Vejskilte er underlagt en vis klassificering, og kan tolkes fra selve den billedlige repræsentation.

Hvordan til at bestemme form og farve, selv om det er en farlig, Vorschrifts- eller yderligere tegn. Lige Yderligere tegn er designet ganske individuelt og ofte forklare sig.

Indhold: Vejskilte

  • Trafik tegn eller vejskilte?
  • Oversigt over vejskilte
  • tegn fare
  • regulatorisk tegn
  • retningsbestemt tegn
  • ekstra tegn
  • transport faciliteter
  • Privat brug af vejskilte

Trafik tegn eller vejskilte?

Hvad er et trafikskilt, og hvad er et trafikskilt? Begge udtryk er blevet almindelige og ofte de samme ting der menes. Ikke desto mindre, er der naturligvis en lille forskel. Betydningen af ​​ordet trafik tegn er allerede i navnet. Dette er et tegn, der påvirker vejen, bestemt eller endda informeret. Betød så alle tegn, der står eller hvor som helst vejene ellers sikret er.

Men et vejskilt er det tegn, der regulerer trafikken. Det behøver ikke altid være placeret på et skilt. Vejskilte kan trækkes på kørebanen. Således er en vejskilt er ikke altid en vejskilt eller placeres på et vejskilt. Desuden gør et trafikskilt ikke altid at inddrage et trafikskilt. For eksempel, militære skilte, selv om trafikskilte, men indeholder ingen generelle tegn.

Oversigt over vejskilte

Vejskilte - tyske vejskilteFare og regulatoriske skilte

tegn fare

Faresignaler angiver farer og mane til særlig agtpågivenhed. De er designet specielt mærkbar ved en trekantet form med røde trim. En sort grafik på hvid baggrund viser tydeligt at der særligt er det.

Eventuelle yderligere tegn under faresignaler kan give yderligere oplysninger om afstanden eller længde retning og at begrænse risikoen for mærkning eller tættere.

regulatorisk tegn

Regulatory tegn er ikke særlig form eller farve og anvendes til generel trafikstyring. udover forkørselsret og parkering tegn, det indeholder også oplysninger om jernbaneoverskæringer og busstoppesteder.

Vejskilte - tyske vejskilteOpretning og ekstra tegn

retningsbestemt tegn

Retningsbestemt tegn er beregnet til at informere og påvirke trafikken routing så kun indirekte. Men de er undertiden forbundet med en tilpasset køreegenskaberne. Som et vejskilt til orientering, men så også etableret en foreskrevet maksimal hastighed på 50 km / t.

Da de regulatoriske skilte, kan retningsbestemt tegn have forskellige former. De omfatter kendte og mindeværdige former, der automatisk er forbundet med en særlig vejskilt. Denne alle allerede anerkender en ret måde på formen af ​​skjoldet.

ekstra tegn

Hvide rektangulære skilte med en sort kant med yderligere tegn. Disse kan fastgøres enkeltvis eller forklare eller andre vejskilte tættere grænse. De forklarer forløbet af en Vorfahrtsschtraße, der giver bekendtgørelser afstand og retning eller forklare en tekst særlige omstændigheder til forkørselsret.

transport faciliteter

Som forklaret i spørgsmålet om forskellen mellem vejskilte og trafikskilte, vejskilte måske ikke altid kan få plads på et skilt. Også indlæg, Advarsel Trailere og barrierer er blandt de tegn og er klassificeret i kategori transport faciliteter.

Privat brug af vejskilte

På en privat grund selvfølgelig, alle kan gøre, hvad han ønsker. Mindst lige så længe det ikke påvirker den offentlige transport. Enhver, der tror, ​​han kan knytte til sin husmur et stop eller ingen parkering tegn er forkert. Dette skilt kan påvirke vejen ved bedrag og prøv ulykker. Inden for vores eget land, men cykling kan forbydes fra bofæller. Kun, bør alle være opmærksomme på, at en tilsidesættelse selvfølgelig ikke trækker trafik lov konsekvenser, da den ikke vedrører officielt etablerede vejskilte.

Det er generelt ikke tilladt vejskilte på offentlige veje eller deres indflydelse område at installere eller konfigurere. Når advarselsskilte til Bauabsperrungen eller midlertidige parkeringsrestriktioner dette er kun muligt med tilladelse.

købe vejskilte til fødselsdage online