Verwerking van katoen gips en muuroverdrukplaatjes

Verwerking van katoen gips

De wand is één van de belangrijke onderwerpen die uw welzijn kunnen stimuleren thuis. Hier, in aanvulling op de kleur ontwerp, evenals de mogelijkheid om het binnenklimaat positieve beslissing te beïnvloeden. Veel stoffen hebben ontvangen en afvoeren in droge lucht de capaciteit verhoogde luchtvochtigheid. Dit gedrag helpt om vocht te reguleren en daarmee verbetering van de leefomgeving.

Katoen gips - ook wel vloeibare wallpaper - is een zuiver natuurproduct doorlaatbare en helpt reguleren vochtigheid. Er zijn ook speciale voordelen in de verwerking. Katoen gips kan anders dan behang naadloos toegepast en het is daardoor eenvoudig hoeken en rond de onderdelen kleden. Dit vereist geen speciale vaardigheden of kennis zijn vereist. Met een beetje vaardigheid, kan elke katoen gips te behandelen en zelfs retoucheren later of reparatie van beschadigde gebieden.

Inhoud: Verwerking van katoen gips en muuroverdrukplaatjes

 • Inhoud: Verwerking van katoen gips en muuroverdrukplaatjes
 • Wat zijn de voordelen katoen gips
 • 1. Bereid oppervlak
 • kan mengen 2. katoen gips en golfslag
 • 3. Breng katoen gips en glad
 • 4. Snij dicht bij het werk
 • nemen muuroverdrukplaatjes in katoen gips

Wat zijn de voordelen katoen gips

Katoen pleisters zijn gemaakt van katoen, verschillende vezels, cellulose, minerale toevoegsels en plakken. Afhankelijk van de fabrikant, ze zijn meestal 100% biologisch, waardoor de ecologische karakter van katoen gips hoogtepunten. Zonder chemische toevoegingen, kunnen de katoen gips ook omgaan met de ramen dicht en geeft geen geurhinder, andere stoornissen. U hoeft zich geen zorgen te maken, kan de reiniging met de hand te doen, en vervolgens de ruimte direct gebruiken (droogtijd uur).

Er zijn ook voordelen die nauwelijks biedt een andere wand design. Als minerale gips kunnen kleine scheurtjes worden overbrugd, ongelijk en naadloos versieren hoeken en randen. Hier, is de toepassing geen speciale ervaring of veel oefening nodig. In overeenstemming met de instructies gegeven iedereen te behandelen met enige vaardigheid katoen gips en al bij het eerste gebruik een optimaal resultaat bereikt.

Als een ademend wandbekleding katoen kan absorberen, uitstoten, waardoor een uitgebalanceerd binnenklimaat veel vochtigheid. De zachte structuur niet alleen straalt warmte uit, ze zelfs opgenomen en in een positie geluid kan worden geabsorbeerd. Samengevat katoen gips is een natuurlijk gips dat vele voordelen biedt en zal zeker steeds belangrijker geworden.

1. Bereid oppervlak

Aangezien katoen gips is zuiver natuurlijk en bevat geen oplosmiddelen, kan in theorie alle oppervlakken bedekt met het. Alles kan dan plakken met behang, kan ook versieren met katoen gips en jurk.

Bereiding van de wand met een primerBereiding van de wand met een primer

Voordat de pleister kan worden toegepast, moet oud behang, schroeven, pluggen en spijkers worden verwijderd in de muur. Het vocht schroeven en spijkers om roest, wat ontstaat door middel van bruine vlekken. Kleine gaten of krassen in het gips moet echter niet worden overdreven behandeld of voorbehandeld zoals katoen gips vult deze onregelmatigheden en verzacht. Voor een betere verwerking van de ondergrond moet - worden voorbereid om een ​​losse ondergrond binden en reguleren de zuig- gedrag - zoals bij vrijwel alle pleisters. De primer kan worden gemaakt door van speciale primers voor katoen gips of een andere primer. Raadpleeg de instructies en premier van de fabrikant van de wand volgens de specificaties. Een ontwerp met een in water oplosbare kleur is ook mogelijk.

Katoen gips kan niet rolformaat of hadden alleen de rand en derhalve optimaal gecombineerd met muur stickers of muurstickers. Echter, Plan deze al op de muur voorbereiding. Muur stickers met een glanzende afwerking zal een absoluut glad oppervlak nodig. Mark derhalve vóór het grove kleefvlak met krijt of potlood en glad hier zeer intens. Gips kan direct worden gemalen met de hand met een schuurblok.

kan mengen 2. katoen gips en golfslag

Katoen gips is meestal gemengd afwerking verkocht in zakken en hoeft alleen te worden gemengd met water. Afhankelijk van de samenstelling, de mengverhouding en de dekking is anders. Beide zijn echter gespecificeerd en de hoeveelheid water die moet strikt worden nageleefd. In het gespecificeerde bereik van mogelijke schema iets meer. Het bereik verwijst maatregel van een vooraf bepaalde dikte, die enige oefening vereist en wordt niet altijd bereikt.

Alle ingrediënten geen schadelijke stoffen bevatten en kan / moet worden gemengd met de hand. Toegang tot moedig in en druk op de katoen gips door je vingers. Net als bij natuurlijke behangplaksel, elimineer je als klonten en kan vervolgens worden gemengd katoen gips deining voor enkele uren. Te vullen terug in de zakken, sluit ze en laat ze een nacht staan. Deze variant maakt het mogelijk het mengvat te reinigen en maakt het katoen gips zonder verdamping van waterbronnen. U kunt ook gebruik maken van de mengvaten, echter, moeten ze goed af te sluiten, zodat het gips niet droog.

materiële eisenmateriële eisenGebruik schone containersGebruik schone containersMeng met de handMeng met de handdeininglaat een nacht opzwellen

3. Breng katoen gips en glad

Meng de totale benodigde hoeveelheid weerMeng de totale benodigde hoeveelheid weer

Voordat de katoen gips kan worden toegepast, alle gemengde zakken moeten weer in een vat gemengd om kleurverschillen te voorkomen. Voer de gehele katoen gips in een grotere schoon blik en meng krachtig. wat water kan worden toegevoegd.

Voor het aanbrengen van een spaan uit kunststof en een troffel of dergelijke van kunststof nodig voor het portioneren. Nuttig is tevens een tweede troffel waarmee de katoen gips absorberen goed en past goed portioned en lässt.Auch het opstellen hoeken een tweede troffel gunstig.

Neem wat katoen gips van het schip naar uw troffel en distribueren naar de muur op een vlakke hoek op de muur trekken van de troffel. Draag in eerste instantie alleen kleine hoeveelheden en gelijkmatig te verdelen hen. Zorg ervoor dat de grond niet meer zichtbaar is en gelijkmatig bedekt met ongeveer 2 mm. Ongelijkmatig en te dik verlaagde het gespecificeerde bereik, maar kan vlot door herhaalde glad zijn. Te dik orde is in principe, maar niet opdringerig en het resultaat is niet in het gedrang.

Met de praktijk, kunnen ze grote hoeveelheden van de troffel te absorberen en sneller vooruit te gaan. Denk echter altijd onthouden om het gelijkmatig op verdeelt het bedrag. Echter, de ondergrondse put primed en niet-absorberend, kunt u voldoende tijd beschikbaar hebben en ze kunnen altijd verspreid te dik in opdracht van lichtjes poetsen met de troffel.

Kleine hoeveelheden katoen gipsKleine hoeveelheden katoen gipsabsorbeert grotere hoeveelhedenabsorbeert grotere hoeveelhedenBreng katoen gipsBreng katoen gipsclean hoeken te bereidenclean hoeken te bereiden

4. Snij dicht bij het werk

Ontbrekende in hoeken te bereidenOntbrekende in hoeken te bereiden

Als een gehele wand van de rand verwerkt met katoenen bekleding, een maskerend beperkt. Hiertoe moet worden bedekt met een afstand van ongeveer 2 mm met plakband, de aangrijpende muur, om te voorkomen dat de afgewerkte pleister beschadigd tijdens het verwijderen. Het kan ook zeer schoon werken zonder lijm maatregelen en nauwkeurig edge werk echter. Dit gebeurt natuurlijk dat kleine gebieden moeten worden ingevuld aan de rand. Dit kan als een smalle strook katoen reiniging is alleen aan de rand van de spaan. Hoe dit snel en gemakkelijk te bereiken, na twee varianten zijn bedoeld om te laten zien.

1. vormen van een streep op de tweede spaan

Met behulp van twee troffels is gewoon een troffel slechts op één kant met een gipsen. Hiertoe katoen gips toegevoerd aan een spaan, en de tweede een smalle strook "tikte", Het bedrag genomen kan dan toch zijn of schimmels of zelfs te verlagen.

2. Voeg een smalle strook van de wand

Met alleen een troffel, of is het op de ladder, is het makkelijker om al rekening toegepaste gips met de troffel telkens te doseren in de gewenste hoeveelheid alleen aan de rand van de spaan. Hiervoor wordt de troffel schuin gedrukt tegen de toegepaste gips en opgeheven door de gewenste hoeveelheid van de wand. Het gat gemaakt is snel vullen en glad.

meter katoen gips met twee troffelsmeter katoen gips met twee troffelsPush afstrijkbare pleister tegenPush afstrijkbare pleister tegenShine alleen aan de rand van de troffelShine alleen aan de rand van de troffelVul openingen aan de randVul openingen aan de rand

nemen muuroverdrukplaatjes in katoen gips

Muur stickers of muurstickers breken grote gebieden en zet unieke accenten. Aangezien katoen gips worden zonder volle lijn kan worden toegepast, de combinatie van beide is zeer goed voor een speciale wandbekleding. Toch kan muuroverdrukplaatjes niet worden toegepast op een afgewerkt katoen gips. Hiervoor zou de grond te ongelijkmatig zijn. De muurstickers moeten de katoen gips, waarbij het 3D-effect verder te verhogen worden opgenomen.

De voorbereiding begint vóór het aanbrengen van de katoen gips. Hiertoe het hechtoppervlak is ruim potlood en bijzonder glad. Elke kleine paragraaf of krassen moet worden verwijderd, omdat deze later te voorschijn zou komen onder het label. Om het label geen vlekken tijdens het aanbrengen van de pleister, is het niet raadzaam om dit eerder te plakken. Zinvol is een nauwkeurige markering van het gewenste oppervlak. Hiervoor wordt het beeld uitgesneden uit het gehele draagfolie en geniet de rest van de wand. Langs de snijrand nu het hechtoppervlak vereiste kan Mark.

Optimaal, kan het katoen gips van beneden naar boven van toepassing zijn op het verzorgen van de muur tattoo die per ongeluk geen vlekken, echter, is het raadzaam om te werken van boven naar beneden in dit geval. Hier wordt de pleister aangebracht aan het plafond tot ongeveer de helft van het gemarkeerde oppervlak en vervolgens aan de sticker.

schetsen Markschetsen Markattach stickers op één zijdeattach stickers op één zijdegladgladGips toegepast flushGips toegepast flush

Het is bijzonder belangrijk dat het label niet is gelijmd aan de eerder aangebrachte pleister. Om nauwkeurig af te stemmen wordt aanbevolen volgende methode die vrij gemakkelijk kan worden uitgevoerd met een extra assistent:

 1. Zijdelings oplossen van een smalle strook van het papier van de sticker en scherpe vouwen.
 2. houdt de gehele sticker met het rugpapier aan de wand, maar niet lijmen de zijstrook weg het rugpapier.
 3. Nu zet het etiket exact in zijn eindpositie en druk op de strook zonder rugpapier kreukels op de muur.
 4. Van de gelijmde strook van de papierdrager kan worden afgepeld nu langzaam, terwijl een vriend met verticale handbewegingen en een zachte doek of washandje drukt de sticker op de muur.
 5. Besteed aandacht aan het feit dat het label niet mag worden verstoord. Hij moet los en is uitsluitend gedrukt door de verticale beweging met een doek op de muur.

Als de etiketten zijn aangebracht zorgvuldig kan worden ingevuld in de lege randen katoen gips. Altijd werken uit de buurt van het beeld met de troffel. Krijgt wat glans op de afbeelding spreekt hen om dit te doen, het creëren van een naadloze overgang. Als dezelfde kleur katoen gips verkozen rand van het beeld, de overgangen nauwelijks zichtbaar later.

Kleuraanpassing overgangenKleuraanpassing overgangenKatoen gips met MuurstickerKatoen gips met MuurstickerSilkplaster

We willen heel erg bedankt voor het bedrijf SILK GIPS die de katoen gips te maken voor deze begeleiding.

katoen reinigen Zuid 941 werd gebruikt en x 3,1 m nodig was voor een muur van 2,4 m is twee pakketten, die overeenkomt met de specificaties van 7 m² de fabrikant.

Koop katoen gips / vloeibaar behang online