Verwijderen cementresten

Verwijder Zementschleider

Cementresten geproduceerd tijdens het voegen tegels. Hier wordt de tegel specie aangebracht op het te bewerken oppervlak en gesuspendeerd met een rubberen rakel. In de regel kan de resterende mortel gewoon afvegen met een vochtige doek, maar blijft een lichte grijze waas zichtbaar vooral in de lichtere tegels en platen.

In dit geval helpen cement remover, die beschikbaar zijn als chemische reinigingsmiddelen zijn. Voor een effectieve verwijdering is ook een aantal huismiddeltjes zijn.

Die geschikt zijn voor de specifieke verdieping en wat u moet overwegen bij de sluier weg, laten we u op deze pagina.

Inhoud af te geven cement residuverwijdering

  • Belangrijke opmerking voor tegels
  • Met huismiddeltjes verwijder het cement resten van tegels
  • Verwijder cement residu op natuursteen
  • Chemische cement verwijderaar

Belangrijke opmerking voor tegels

Begin met het schoonmaken van de tegels altijd alleen wanneer de grout volledig uitgehard. Dit zal een week duren. Als een andere van de tegellijm worden wazig in bepaalde omstandigheden delen en een nieuwe gordijn wordt gevormd op de tegels. In verse mortel, is het zelfs mogelijk dat agressieve schoonmaakmiddelen mengen met hem en aantasting hechting. Het is beter om de tegels eerst reinigen met een vochtige spons te verwijderen als de ergste mortelresten. Zodra de specie volledig is uitgehard, kan worden verwijderd, de overblijvende cement sluier met conventionele huismiddeltjes of speciale schoonmaakmiddelen.

Met huismiddeltjes verwijder het cement resten van tegels

Verwijderen cementrestenTegels met cementresten cementsluier-Verwijderen cementrestenNa het reinigen van de tegels zijn hersteld in zijn oude glorie

Om de sluier van de fijnste vuildeeltjes en cement van de tegels te verwijderen, zijn er een paar huismiddeltjes die beschikbaar zijn in elk huishouden:

  • Citroensap als natuurlijke schoonmakers: Voer pure citroensap op de tegels, laat hem kort en veeg het oppervlak met warm water. Tegen hardnekkig vuil, een citroensap concentraat, die gemakkelijk wordt toegevoegd verdund om de tegels en grondig gewreven met een spons helpt.
  • Azijn warm water mengsel: Voor het mengsel in te voeren 1.4 l Essig in 5 liter warm water en de behandeling van de tegels. De oplossing inwerken minstens 5 minuten. Was vervolgens het mengsel met schoon water en een spons. Afhankelijk van de dikte van de sluier meerdere reinigingscycli nodig.
  • Poetsen met detergent: Hiervoor wordt een kleine poeder opgelost in water en bevochtig een kleine draadborstel met het mengsel. Hierdoor creëert vervolgens een haakse slijper en borstel van het cement stof.

Verwijder cement residu op natuursteen

Verwijderen cementrestenClean marmeren vloer

Voor natuurstenen vloeren zijn voornamelijk marmeren platen, maar ook tegels uit gegoten steen of travertijn. Dit moet je nooit te werken met conventionele cement ontvlekkingsmiddelen omdat het zuur bevatte zou het oppervlak van de tegels te verbranden. Toegang maar liever een iets zuur reinigingsmiddel fosfor zuur-base, - maar alleen op de begane granieten aanrecht. Er zijn ook speciale cement remover voor natuursteen. Hier, echter, de steen en de textuur van het oppervlak is bekend om. B. mag niet worden behandeld met een zure oplossing kalksteen.
Als alternatief kunt u normaal draagt Steinöl op de platen en veeg met een reinigingspad haar sluier. Na een aantal passages van de natuurstenen vloer is weer schoon.

Chemische cement verwijderaar

De meest voorkomende remedie voor de grijze sluier is een cement remover. Echter, deze bestaat uit een zure oplossing en mag niet worden toegepast op natuursteen. In principe moet je altijd controleren op voorhand de compatibiliteit oppervlak, om beschadiging te voorkomen. In tegenstelling tot huismiddeltjes te verwijderen chemische reinigingsmiddelen bovendien mortelresten, kalkaanslag, verwering en anorganische verontreinigingen. 

toepassing: 
Afhankelijk van de sterkte van het cement sluier dragen u rechtstreeks of tot 01:10 op de natte ondergrond en verspreid het met een spons. De oplossing reageren. De opgeloste residuen kunnen worden afvegen met een spons en absorberen met een doekje. Na de behandeling, is het raadzaam nachzuwaschen grondig met water om volledig te eventuele resten te verwijderen.

Koop cement residu remover op Amazon