Video: To pollenfilter på Golf IV

Skift pollenfilter / kabine filter

Den pollen eller kabine luftfilter forhindrer luftforurening af nogen art, som gør føreren vejrtrækning vanskelig. Hvis filteret er gamle og meget beskidt, så ofte en ubehagelig lugt genereret i køretøjet og filterfunktionen er svækket. Derfor er det tilrådeligt at skifte filteret regelmæssigt.

Skift pollenfilter / kabine filter: Indhold

  • Vigtige funktioner i pollenfilter
  • Hvornår skal du ændre?
  • Ændringen pollenfilter
  • Video: To pollenfilter på Golf IV
  • Udskiftning af pollenfilter i Golf IV

Vigtige funktioner i pollenfilter

Aktivt kulfilter

 

En pollenfilter er nu monteret som standard i de fleste biler. Det er installeret foran afsnittet indtaget af ventilationen, svarende til luftfilteret for motoren.

Selv simple pollen filtre absorbere partikler som fint støv, svampesporer, diesel eller endda pollen og forhindre dem i at komme ind i kabinen af ​​køretøjet. Allergikere drage fordel af denne "beskyttelse"Fordi han gør dem i foråret livet lettere og sikrere. De allergiske reaktioner er ikke kun irriterende, men også farligt i trafikken. Så der er skøn at forudsige steget med 30% ulykkesrisikoen.

Yderligere beskyttelse tilvejebringes kombination filter, der kombinerer de sædvanlige papirfilter med et aktiveret carbon lag. Dette har den virkning, at ubehagelige lugte og skadelige gasser, såsom ozon og benzen, filtreres.

Hvornår skal du ændre?

Ifølge producenten, intervallerne skal ændre filteret på omkring 3000 mil. Ved den tid, man hører en muggen lugt, når luften er tændt, er det på høje tid at skifte filteret. 

Et tilstoppet filter vil medføre, at hele ventilation af interiøret er fattige og dugget vinduerne hurtigere. Især om efteråret og vinteren i skadelige bakterier og mug kan sætte sig på gamle filtre. En god tid til forandring er også foråret, fordi filteret er i denne tid over for den største byrde i år.

Ændringen pollenfilter

Ændringen af ​​filteret er en enkel sag i almindelighed og kræver ca. 15 minutter. Positionen af ​​pollen filter er over alt efter modellen igen. Oftest, men vi finder det pollenfilter i passagersiden fodrummet, eller den er monteret eksternt tilgængelig under forruden.

At komme tæt ind på filtrene kun en forklædning skal afvikles mest, som er fastgjort med skruer eller klippet. Selve filteret klemmes ind i en montageramme og kan fjernes let. Når du indsætter det nye filter, du skal være opmærksom nødvendigvis, at det er indsat i den rigtige retning (AIR FLOW seddel bogstaver!).

På hjemmesiden for BOSCH finder vi meget gode illustrerede instruktioner til mange typer af køretøjer, som skulle gøre det muligt installationen selv for brugere uden problemer.

Video: To pollenfilter på Golf IV

Bestil pollenfilter online