viljellä orkideat ja repot

Orkideat kuoret ja erityiset orkidea ruukkuja

viljellä orkideat ja repot

Scheurich tunnetaan sen laaja nimenomaan tätä jaloa kasviryhmään. kanssa orkideat kuoret ja Orchid ruukkuja yhtiö keksii uusia kohokohtia Phalaenopsis & Co on. Orkideat alukset, joilla on niiden yksinomainen muoto ja oikean yläreunan leveämpi ja esineitä. Sipulimaisen ruukkuja edustavat uuden muunnoksen menestyneimpiä malleja Scheurich on - tietysti osoittautunut vaiheen, joka pitää säiliön turvallisesti potissa. Mitä värejä, klassinen ja elegantti antrasiitti Panna ovat hillitty tarpeeksi herkkä kukkivat kasvit riittävästi. onko orkideakokoelma suuri tai pieni, järjestetään yksin tai ryhmissä - eri kokoja, värejä ja muotoja yhden ottelun toiseen.

Sillä kuoret ovat orkideat kanssa kukoistavan kukkaperä erityisen hyvin. Näihin kuuluvat Perhonen orkidea (Phalaenopsis), mutta myös Vuylstekeara, Oncidium sekä Dendrobium (Dendrobium).

Istutuskoneet kuitenkin ovat erinomaisia ​​kumppaneita pystyssä kasvavien lajien, kuten Venus kenkä (Paphiopedilum) ja Cattleya (Cattleya), pieni-kukallinen Lehden orkideat kuten Lusidia samoin kuin nykyisin trendikkäitä Mini perhonen orkidea (Phalaenopsis).

Ylläpitää Sisältö noin orkideat ja repot

 • viljellä orkideat ja repot
 • ostaa orkideat kukka-asetelmat
 • Trapetsitaiteilija intohimo valon ja ilman
 • Orchid hoito huone puutarhuri
 • Orkideat leikkokukkia: Hoito ja vinkkejä
 • Tapaus orkideat
 • orkidea eteneminen
 • Eri orkidealajia
 • Orchid: Phalaenopsis orkidea Butterfly
 • Orkideat: Miltonia Orchid
 • Orchid: Cymbidium orkidea
 • Orchid: Lady Slipper Orchid (Paphiopedilum)
 • Orchid: Cambria hybridit
 • Orchid Vanda orkideat

Tietenkin, laadukasta tekstiili orkideat sarjasta Evergreen ihannetapauksessa yhdistettynä tarjoavat Scheurich sekä kooltaan ja trendikkäässä midi-muodossa eri värejä.

Kuin mikään muu huonekasvi orkidea näyttää enemmän valenttinen, vahvempi esityksensä on räätälöity heille. Muodostavat siis ruukkuja, joissa korostetaan kauneus nämä kukat koru, täydellinen skenaario tyylikäs Living orkideoita.

Saatavana koot ja ohjeellisia hintasuosituksia:
orkidea kulho: 30 ja 42 cm € 13,00
kylvökone: 14 ja 17 cm € 3,50

ostaa orkideat kukka-asetelmat

viljellä orkideat ja repot

Orkideat leikkokukkia ovat jopa 4 viikkoa ja voi olla ihanan järjestää huoneen sisustus maljakossa. Erityisen hyvin korkeus lasitettu maljakot ovat. Tärkeää: orkidea aina leikata uudelleen ennen kuin ne laitetaan ainakin haalealla vedellä. Sen jälkeen joka toinen päivä leikata varret uudelleen.

Kukka vettä Rispenorchideen (eli esimerkiksi kukkia lajikkeen esitetyn Phalaenopsis, mutta myös Oncidium tai Dendrobium) olisi sisällytettävä myös lämpimämpää (noin 35 astetta) ja mahdollisesti myös virkistävä aine. Myös vesi, jonka kanssa nachgießt pitäisi olla mahdollisimman kuumaa.

Kun sijainti orkidea tulisi varmistaa, ettei lämmitys on lähellä ja ei ole vetoa.

 

viljellä orkideat ja repot

Asian Orchid oikeinkirjoituksen kanssa Seramis

Aivan erityinen lahja paketti faneille Kaukoidän kulttuuria ja elämäntapaa on Seramis. kunniakas orkidea suvun Phalaenopsis yhdessä ampullin vata aromaattista öljyä Maharishi Ayurveda.

Phalaenopsis on tunnetuin orkidealajeja. Se tarjoaa suhteellisen alhainen vaatimuksia ja näin tekee myös aloittelevat orkidea ystäviä pitkään. Yksinomainen tilaa järjestelyn Far Eastern Exotin tulee varustettu kanssa Seramis valkoinen pallo potin kaksitoista senttimetriä halkaisijaltaan. Huokoinen savi rakeet ja käytännön Gießanzeiger sisälsi myös tehdä orkideat hoito tuulta.

Voit häikäisevän kauniit ja orkidea, hauskan tuoksu Ayurvedic vata aromi öljy Maharishi Ayurveda kuuluu makeita appelsiini, basilika ja fenkoli liittynyt. Todellinen juhlaa aisteille!

Paketti voi tilata helposti verkosta www.seramis.de tai faksilla 0 26 23/60 84-10 ostohintaisen 23,90 euroa (sisältäen postikulut ja pakkaukset).

Orkideat kotimaan ikkunalaudalla

viljellä orkideat ja repot

Jos se kukkii talvella ...

(Seramis) Näytät ja hämmästymään: eksoottisia kuin kaunis orkidea ei liene muuta kukkiva kasvi. Monet orkidealajeja kiittää talvella hyvästä hoidosta kauniita kukkia. Niiden avulla meidät pimeään vuodenaikaan matkan maailmaan eksoottisia värejä. Huone puutarhurit arvostavat viettelevä eksoottisia ja niiden mahtava värejä ja muotoja. Epätavallinen kukka muotoja ja värejä houkutella enemmän ja enemmän kasvi ystäville sen oikeinkirjoituksen. Saksassa orkideat e.V. (BMA), Bonn, neljänneksi tappolista kukinnan ruukkukasveja on vallannut tänä vuonna, mukaan Keski Horticultural ry. Viime vuonna he silti miehitetty kymmenenneksi.

Orkidea kukat - puhdas estetiikka

Orkideat ovat pisimmällä niiden kehitystä kasveja. Sen hämmästyttävän monipuolinen, värikäs ja tuoksuvia kukkia ovat seurausta niiden erikoistuminen hyönteispölytystä. Ei ilman menestystä, koska niiden lajimäärä todistaa.

Orchid katsoja paljastaa maailman vaikuttava estetiikka: Ylelliset ovat symmetrisiä muotoja ja uskomaton väriyhdistelmiä usein hyvin rakennetun orkidea kukkia. Paras esimerkki on eksoottinen Malaiji kukka eli ns Phalaenopsis' niiden hauras kukkavarsi, joka voi olla yksivärinen riippuen, mutta myös raidallinen, täplikäs tai makrilli.

Menneinä vuosisatoina, orkidea pidettiin symboli kauneuden, vaurauden ja vallan. Kasvien ominaisuuksia antiikin kreikkalaisen jumalattaren Demeter sekä vanha germaaninen hedelmällisyyden jumalatar Freija oli orkidea varten hienostuneisuutta, sillä ilo symboli ja suuren jälkeläiset. Papisto oli kuitenkin symboloi puhtautta: Orchid nimiä kuten Marie jalkineet 'ja' Herra kenkä 'puhuvat puolestaan.

Trapetsitaiteilija intohimo valon ja ilman

viljellä orkideat ja repot

Monet orkideat ovat sademetsien maailmassa ja ovat ns päällyskasveina, The epifyyttejä. Ne eivät kasva maassa, vaan käyttää puun oksille kuin elinympäristö. Huolimatta pienikokoiset korkeus ne saavuttavat tällä tavoin niin niukasti tiheä sademetsä valoa.

Näin ollen lähes kaikki orkidealajeja mieluummin kirkas kanta, edullisesti ilman suoraa auringonvaloa. Suhteellisen vähäinen valo tulee orkideat suvun, Paphiodelium 'kuten naisen tohveli' päässä. Useimmat lajit viihtyvät huoneenlämmössä.

Orkidea juuret roikkuu niiden alkuperäisessä kotimaassaan osittain vapaasti ilmassa ja imeä ravinteita ja vettä. Korkea ilmankosteus on välttämätöntä optimaalisen kasvun. Tämä antaa tietty luonne orkidea: Kutsutaan myös viljelty kasvi ei viihdy perinteisessä maa. Ovat niiden juuret peitettiin maalla, ne alkavat mädäntyä pian.

Trooppinen orkideat olivat Euroopassa perin aarre. Ne kerättiin sademetsien oli hengissä pitkiä matkoja oli vaikeaa ylläpitää ja kalliita. Nykyaikaisen viljelymenetelmiä, orkidea on nykyään yhtä edullista kuin kukkakimpun ja viihtyy kun heidän erityistarpeensa valoa, vettä ja ravinteita täyttyvät, vaikka kotimaan ikkunalaudalla.

Orchid hoito huone puutarhuri

Valo, ilma - ja oikea istutus väliaine

Jo sata vuotta, yritykset tuottaa kasvialustat, samanlainen kuin luonnollisen orkidea sijainti. Orkidea juuret tarvitsevat runsaasti ilmaa ja on pidettävä kosteana, kun vettyminen on vältettävä. Istutus maaperässä on näin ollen erityisen ilmaa läpäisevä, jotta hyvinvointia kasvi.

Ostaessaan kasvit ovat erityisessä orkidea substraattia turpeen, kuoren, polystyreeni ja muita lisäaineita, jotka pitävät niiden yhdistelmä vettä ja vielä ilmaa läpäisevä. Ei vain esteettisistä syistä, on järkevää, mutta viimeistään ensimmäisenä repot luonnollisiin savirakeet vaihtaa Seramis.

Koska sen erityisiä ominaisuuksia Seramis toimittaa hauras eksoottisia luonnon Closer ympäristön maaperän tai hydroponics voi. Rakeet voivat tallentaa enemmän kuin 100 prosenttia sen oman painonsa verran vettä. Mätänee ja tiivistämistä ei, sen huokoinen rakenne - ja näin ollen jatkuvasti hyvän ilmankierron juurien - on pysyvä. Suuri tallennuskapasiteetti varmistaa riittävä saatavuus happea, vettä ja ravinteita pitkällä aikavälillä, joka tarjoaa peruselinolosuhteita vaativien orkideoita.

Jopa kokeneet puutarhurit huonetta usein tohdi ostaa kallista orkidea koska hoidosta herkkiä kasveja pidetään monimutkaista ja vaikeaa. Virhe, joka on tehty uudestaan ​​ja uudestaan ​​on liian usein kastelua. Oikealla tasolla johdonmukainen kosteutta hukuttaa ilman kasvi on vaikea määrittää. Seramis tarjoaa erityisen Gießanzeiger että mittaa kosteus juuripaakun ja osoittaa värinmuutos sinisestä punaiseen tarkka valun aikana.

Orkideat ovat nälkä taiteilija. Latvustoissa viidakon puiden, kun he saavat tarpeeksi valoa, ravinteiden saanti on täällä, mutta melko vaatimaton. Siksi orkideat tarvitsevat useimmiten vähemmän lannoitteita kuin muut huonekasvit. On suositeltavaa käyttää Seramis nestemäistä lannoitetta kukkivat kasvit vain puoli keskittymän tai lisätä joka toinen kastelua.

Orkideat leikkokukkia: Hoito ja vinkkejä

viljellä orkideat ja repot

Orkideat olisi samalla lailla kuin kaikki muut leikkokukkien myös, joka puhdas maljakko kanssa haaleaa vettä tarjotaan. Jotta varret voi absorboida tarpeeksi vettä, alempi varren päiden on oltava (edullisesti juoksevan veden alla) viistosti leikataan terävällä veitsellä ja sitten veistetty käyttöliittymän kautta. Leikkaaminen varret on toistettava joka viides päivä.

Jos orkideat toimitettu ja on kukkia putkia alapäässä kahvan, ne olisi luonnollisesti poistettava ennen! Jos se on Rispenorchideen tällaista. B. Phalaenopsis - niin varret useita orkidea kukat se - voidaan käyttää myös lämpimämpää vettä.

Monissa kukkakaupat tai kukka paketteja kukkalähetyspalvelu jos tilaat siellä orkideat, on pussi tuoreet kukat ilmaiseksi. Jos annat tämän kukka vettä lisätään, orkideat säily.

sijainti Orkideat eivät saisi olla suorassa auringonpaisteessa. Vältä vetoa tai lämmittämiseen ja korkeita lämpötiloja. Kaada tai vesi korvataan tuoreella. Säännöllisesti haihdutetaan vesi jälleen: Täytä aina kuumaa vettä! jos kuihtuvat orchideenrispe olisi, niin se voidaan sijoittaa lähes 35 astetta lämmintä vettä, jotta se toipuu.

näyttely: "Primadonnia kasvin maailma - Lue lisää orkideoita"

viljellä orkideat ja repot

"Voi, miten kaunis orkidea ..."Usein kuulee, kun ihmiset joutuvat erityisen silmiinpistävää, outoja kukkia. Vaativat miksi olisi orkidea, sitten käsiteltiin lähinnä edelleen syyllinen.

Näyttelyn "Primadonnia kasvin maailma - Lue lisää orkideoita" Huomaavainen vierailija voisi täyttää tämän tiedon puute. Näyttelyssä orkideat esiteltiin niiden ominaisuuksissa ja monimuotoisuuden Debunking myyttejä. Orkidea näyttely pidettiin vuonna 2007 kasvitieteellinen puutarha Munich-Nymphenburg.

viljellä orkideat ja repot

Orkideat - yksi lajeista rikkaimpien kasvisuvuille

Orkidea perhe on yksi rikkaimmista -heimoista ollenkaan, on yli 25000 lajikkeiden orkideoita. Niinpä joka kymmenes kukkiva kasvi maapallolla on orkidea. Jos tarkastellaan meillä Saksassa luonnossa, voi löytää vain hieman yli 50 eri lajia.

Mutta missä on nyt löytyy koko valikoima orkideoita? Tämä salaisuus paljastuu tässä: tihein lajeja ei löydy, kuten voisi olettaa, että alanko sademetsien, mutta vuoren sademetsissä tropiikissa.


viljellä orkideat ja repot

Tapaus orkideat

Petokset ja hienostuneisuutta kulkevat käsi kädessä outoja pölytys prosesseja orkideoita. Joten haparoiden mies mehiläisten Sexfalle - Orkideat käyttää häpeämättömästi kokematon eläimiä kuljettamiseen niiden siitepölyä massoja.

Toiset sarvipäinen kanssa siitepölyä massoja; he saavat ne liimattu päähän, koska heillä on houkutteleva kukkia maahan vastustajia. Jopa Darwin laajasti käsitelty ehtymätön teema temppuja, jotka kehitettiin orkidea on pölyttää.

viljellä orkideat ja repot

Kodissamme löysimme yksinomaan maahan (maanpäällinen) kasvaa orkideoita tropiikissa mutta useimmat orkideat ovat vallanneet harjannealueella, ne kasvavat päällyskasveina. Mutta heillä oli lukuisia tarkistusmekanismeja hankkia, juuret ja versot ovat erityisen järjesteli.

Orkideat ovat kasveja superlatiiveja, sen siemenet ovat pienimpiä kasvi siemenensä määrät ovat vertaansa vailla. Yksittäisten kukkia voi painaa yli 100 g, kukka halkaisija voi olla jopa yli 30 cm.

Orkidea näyttely famd kahdessa alueilla kasvitieteellinen puutarha. Talvella sali tietojen näyttely tohtori oli Stefan Schneckenburger esittelyyn, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Palm Garden Frankfurt. Hän toi vierailija kaikki omituisuuksia orkideat tekstin ja kuvan yksityiskohdat. Suurikokoiset valokuvat tutkimusmatkan etelään Venezuelan ja linoleumi tulostaa Corina Gerlach täydensi tietoja näyttelyn esteettinen tavalla.

Toinen osa näyttelyä oli orkidea näyttely talon kasvihuoneessa alueella. Tässä eläviä kasveja näkyi oikeissa ilmasto-olosuhteissa lähietäisyydeltä. Orkideat kartoitus kasvitieteellisen puutarhan Munich-Nymphenburg on yksi rikkaimmista Euroopassa, jos ei maailman.

orkidea eteneminen

viljellä orkideat ja repot

Silmissä orkidea on juhlaa aisteille. Ne ovat olemassa erilaisia ​​värejä, hulluin muotoja ja jossa manieriertesten piirustuksiin. Mutta näiden lisäksi puhtaasti ulkoisten, biologinen vivahteet orkideat ovat erityisen yllättävä ja jännittävä.

Orkideat nimittäin on varsin hienostunut temppuja hihassaan valjastaa hyönteisten siitepölyä kuriirit varmistaa oman selviytymisen.

Jotkut orkidealajeja on esimerkiksi, Muistuta naaraat tiettyjen mehiläisen tai ampiaisen lajien ja vietellä rakkauden nälkäinen hyönteiset miehet seksiä. Tämä haluavat aina sopimaan oletetun kumppaneiden ja liimaa klo kukkii samanarvoisia koko siitepölyä paketteja.

Uudella Kopulationsvorhaben toisessa kukinnan ne vaeltavat siitepölyä sieltä ja siten varmistaa tarvittavat leviämistä orkideat pölytyksen. Missä houkutella muita kasveja nektaria, orkideat siis tarjota heille sukupuoleen tai ainakin illuusio.

viljellä orkideat ja repot

Toinen tapa "pieni orkidea", Vannoo viettelevä hajuvettä ja tuo lähes rikollista energiaa, eli väliaikainen vankeutta. Etsitkö upea tuoksu lähde mehiläisiä kaverit istuvat rennosti reunalla kukka kenkä ja slip - Jupp heidi - kömpelösti osaksi Bloom.

Mutta sileät sisäseinät estää helposti takaisin vapauteen ja vain yksi merkitty hiukset kiertotietä lopulta saavuttaa mehiläiset Miesten varten Irrlauf ulos.

Kuitenkaan ole ilman vaeltaa arpi ja voidaan kuormittaa siitepölyä sopimuksia. Sitten kun täydessä lastissa siitepölyä kuriirit he lähtevät "kattilan tapaus" ja usein heittäytyvät seuraavaan seikkailuun orkideoita naapuri. Voi opettaa ylös.

Me ihmiset periksi kauneus orkideoita onneksi hyvin eri tavalla. Meille ne ovat, riippuen lajista ja tyypistä, joko ilmaista hienostunutta ja ylevää kauneutta, herkkä elävyys tai henkeäsalpaava ainutlaatuisuus, rehevä into tai kiehtova kirkkaimmillaan, herkkä huimaus tai eksoottisten kaipausta.

Lista jatkuu loputtomiin jatkaa, jos ei koko ajan kasvava halu luovuttaa niin pian kuin mahdollista puutarhamyymälä tai kukkakauppias klo temptresses iholle ja hiuksiin. Kasa Orkidea - annamme hänelle tulevaisuuden kotiin.

Lähde: BBH
Lisätietoja: www.i-love-orchids.de

Eri orkidealajia

Eri orkidealajia yhdellä silmäykselläKatsaus eri orkideat perheen.

Orchid: Phalaenopsis orkidea Butterfly

viljellä orkideat ja repot

Phalaenopsis, Saksan Nachtfalterorchidee, on vihjeemme aloittelija orkidea faneja.

Niiden nimet ovat nämä kaunottaret erityisten muoto Kiitos, koska se todella muistuttaa trooppisia perhosia.

Muut nimet, joilla nämä orkideat paikoissa olivat tiedossa, "malays kukka" tai "Malaiji kukka"

Siro ja herkkä kuin harso pilvi leijuu koristeellinen kukkia perhonen yhtäläiset korkeintaan 30 senttimetriä pitkä varret.

Nämä orkideat ovat erityisen floriferous ja kestävä, mikä tekee niistä ihanteellisia Kokemattomienkin (orkideat) -lover. jo valoa, kokoonnuttava suorassa auringonpaisteessa satunnaista ruiskutuksen tai upottamalla ja Nachtfalterorchidee esitettävän kukinnan kuukausia ja kestää niin paljon kuuma kesä rakkautta.

Niin monia Kukka värit ja muodot - herkkä pastelli tai kirkkaita Candy värit, raidallinen, pilkullinen ja huomasi UNI monivärinen, - tekee jo valinneet iloa. Sen trooppinen helppous huoli Phalaenopsis heti hyvällä tuulella.

 

viljellä orkideat ja repot

Orkideat ovat yli 750 sukujen ja 20 000 lajia suurimman perheen kasvikunnan. Lisääntymiskauden tavoitteena on kiittää, että olemme onnellisessa asemassa sisustaa huoneita näillä eksoottiset kaunottaret. Monet orkideat kuitenkin erittäin vaativa.

Helppohoitoinen ovat Phalaenopsis orkideoita. Kaikki mitä tarvitset lämpötila on 18 ja 22 ° C, jossa ne ainakin saanut mitään suoraa aurinko kesällä valoisa paikka. Riippuen sijainnista, Phalaenopsis on sisällön kerran viikossa brandy lasi vettä.

On markkinoilla hyvin eri lajikkeiden perhonen orkideat.

valkoinen Phalaenopsis esim. tuo Zen tunnelmaa kylpyhuoneeseen ja balilaistyylinen mahtuu monenlaisia ​​intensiivinen vaaleanpunainen Phalaenopsis tungosta täydellisesti karkeaksi kudottu kori. Myös nykyisessä muotiväreissä olemassa vaihtoehtoja: kanssa  violetti Phalaenopsis voi korostaa nykyaikaisen kodin sisustamiseen. 

Phalaenopsis voit ihan mukavasti tällä kukkalähetyspalvelu tilata verkossa!
Useimmat kukkalähetyspalvelu lähettää orkidean leikkokukkien yksittäisissä määrinä ja erityisesti suunnitellut kukka paketteja. Yksittäiset Orchideenrispen liimata pakkaukseen, jotta herkkä kukkii Phalaenopsis eivät vaurioidu. Lisäksi yksittäiset varret on varustettu kukka putki, niin että orkideat on riittävästi vettä kuljetuksen aikana.

Phalaenopsis järjestys verkossa on kätevä erityisesti tapahtumia, häitä tai suuria tilauksia ja erittäin mukava mahdollisuus ostaa orkideoita. Ja koska online kukkalähetyspalvelu tuoretuotteet ostettujen Phalaenopsis samana päivänä tukku kukka markkinoilla, ne ovat myös tuoreempaa kuin kukkakaupan nurkan takana!

Orkideat: Miltonia Orchid

viljellä orkideat ja repot

Andien lumihuippuiset huippuja, vilkas pääkaupungissa Bogotassa, valtava Amazonin alueella, trooppisten sademetsien ja savanni tasangoilla, Emerald kaupan kahvia ja banaaniplantaasien kaikki putoavat spontaani Kolumbia yksi, yksi kiehtovimmista maissa Etelä-Amerikassa. Mutta maassa on paljon enemmän tarjottavaa. Suurin rikkaus on monipuolinen ja epätavallinen kasvistoa. Noin 55000 kasvilajeja Kolumbia on yksi rikkaimmista maista maailmassa, yksin 3500 lajikkeiden orkideat kotona täällä. Näin Kolumbia on suurin orkidea monimuotoisuus maailman.

Yksi niistä on miltonia. Luonnossa tämä vaikuttava orkidea kasvaa sammaloitunut oksille seistä joen pengerrys lähellä ja harva vuoristometsät. koska Kukat Miltonia paljon violetti Muista, se on myös Veilchenorchidee nimeltään.

Mutta toisin kuin orvokit, kukinnan nöyrä ja vaatimaton salassa, on vaikuttavaa, että hieno Latina kauneutta. Huomiota herättävää on heidän värikylläisyyttä, että keltainen ja valkoinen että violetti, tulipunainen, karmiininpunainen ja ruskea alueet ja niiden upeita kukka piirustukset, jolloin puhdistettu tutkimus, kuohuviini linjat ja leikkisä pilkkuja näyttää.

Miltonia on myös yksi harvoista orkideat, jossa jotkut lajit tuoksuva eksoottisia.

viljellä orkideat ja repot

 

miltonia Orchid oli suorasanainen Suosikki kukka Prinzessin Diana, kun kopio on nimetty vaaleanpunainen sydän. mutta sinun on oltava edelleen matkustaa Etelä-Amerikkaan ei prinsessa päästä tämän orkidea olohuoneeseen.

Huolto Miltonia Orchid:

Kekseliäs puutarhurit ovat onnistuneet mukauttamaan Miltonia meidän ilmasto-olosuhteet. Hän tarvitsee kirkas sijainti, mutta kuten - kuinka moni heidän sisarensa Orchid - ei suoraa auringonvaloa.

viikoittain laskut, niin että alusta ei kuivu, ja satunnaiset spray tyydyttää heidän hyvinvointiaan.

Ne, jotka haluavat tyypillistä ilmapiiriä Etelä-Amerikassa korostaa, että tarjoaa Miltonia helposti matching värin kukkaruukun tai maalaismainen värikäs kudottu kori. 

Orchid: Cymbidium orkidea

viljellä orkideat ja repot

Tyylikkään ja ovat aivan erityinen taika Cymbidium Orchid. Niitä pidetään ihanteellinen lähtötasona monille arka kehittää rakkaussuhde orkideat. Ne ovat unohtumaton lahja ystäviä tai tuttavia, ja aivan henkeäsalpaava silmä talossa.

Cymbidium keskuudessa huonekasveja, että hymyilet yksi ja mielekkäästi tarkoittaa: "Tulkaa, istu kanssani!" Useimmat orkideat tämän suvun ovat woody juurakko Joustavia lyhyitä, pystyssä Pseudobulben kanssa raidallinen lehdet. kukkia kasvaa racemose päälle pitkät varret ja esittää enintään kolme kuukautta, hänen häikäisevän kaunis.

Cymbidium ovat helppo viljellä ja yleensä ole ikkunaa muodossa, mutta haluamme avaruudessa täytyy seistä ja leviämistä. Cymbidium joukossa maanpäällinen orkideat, toisin sanoen ne juuret maaperässä eivätkä muodosta antenni juuret kuten monet muutkin orkideat.

Kasvit ovat kotoisin trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla Etelä-Aasiassa.


viljellä orkideat ja repot

Lahjakas esiintyjät ovat tietenkin ystäviä valon ja tarvitsevat hellen Platz. Noin Toukokuusta syyskuuhun lomailijoille ulkona paikkaan, jossa on diffuusi valo-olosuhteissa.

Cymbidium erityisesti arvostavat yöllisen lämpötilan lasku. Luonteensa sivustoissa he altistuvat usein vaihtelut jopa 23 ° C kesällä.

Kasvukauden aikana keväällä ja kesällä pitäisi ei istutus puolikuiva. Talvella vesi kysyntä on vähemmän, mutta silloinkin täydellinen kuivuus on vältettävä.

Cymbidium kuten tapa kapea ruukut ja tarvitsee vain uuden aluksen, kun uusia versoja kasvaa yli potin vanteen. Sitten yleensä riittää poistamaan vanhan alustan hieman laittaa tehtaan suuremman potin ja täytä tuoretta alustaan.

Siirryttäessä uuteen kotiin voi unbelaubte sipulit pois ja erittäin suuret kasvit ovat yhteisiä. Huoleen kuitenkin aina jää: rehevä, upea ja cantilevered kasvi, sitä suurempi ihailua vieraillesi ja heidän salaiset kateus. Joten mega vihreä peukalo olisi joista yksinkertaisesti kukaan uskonut teille. Mennä eteenpäin, koska jopa teidän unesta showmanship!

Orchid: Lady Slipper Orchid (Paphiopedilum)

viljellä orkideat ja repot

Joten orkideat ystävä voi riskeerata paksu huuli aivan ihana a Paphiopedilum tai saksaksi: Lady slipper Orchid. Mikä tekee tästä epätavallinen orkidea on todella niiden paksu huuli, jonka muoto voimakkaasti, jotta naisen Slipper muistuttaa - idea nerokas luontoa houkutella hyönteisiä pölytystä.

nimi Paphiopedilum on johdettu toisaalta on paphia, yhteinen saarella Kyproksen epiteetti jumalatar aphrodite alkaen (tarinan jälkeen, jumalalliseen kauneutta lähellä kaupungin paphos toisaalta kreikan sanasta ovat menneet rantaan) Pepilon, niin paljon kuin kengän tai sandaali keinoin.

Lisäksi nimeämäni naisen Slipper tulee myös nimi venus Shoe aiemmin, koska Venus - Roman rakkauden jumalatar, erotiikan ja kauneus - rinnastetaan usein Aphrodite.

Rouvan tohveli on mielenkiintoinen kasvi, ihmisille, jotka arvostavat jotain erityistä ja Fancy.

viljellä orkideat ja repot

Kotimaassaan Burmassa, Thaimaassa, Intiassa, Malesiassa ja lähialueilla se kasvaa avoimissa metsissä jopa korkeudessa 1000 m. Puutarhurit ovat jo kauan sitten oikaistu täyteläinen kauneus ilmasto-olot kodeissa.

se sietää no täynnä aurinkoa, mutta tulee sen kanssa vähän valoa ulos. Kuten kaikki orkideat hän tykkää kosteuden lisääntyessä ja satunnaiseen spray kiitollinen. seuraava päälle ja terttuneilikoiden PaphiopedilumKopiot on yksivärinen, täplikäs ja saastatoinna kukkia joissakin vaikuttavia koon.

Rouvan tohveli on mielenkiintoinen kasvi, ihmisille, jotka arvostavat jotain erityistä ja Fancy. mutta se on myös liioiteltu lahja paras ystäväsi, kun taas ristiriidassa niiden kauneuden. Sivuvaikutuksia? Viehättävä hymy, taattu!

Orchid: Cambria hybridit

viljellä orkideat ja repot

Missä tahansa ympäristössä, Cambria orkidea sen oikukas muotoinen kukkia on kohokohta mahtavalle kirkkaita värejä. Joten tämä nuori hybridi tyyli on valloittanut orkidea ystäviä myrskyn sichin vain vuosisadan kansainväliseksi tähti orkidea kehittyy. Hoitotyössä mutta hän tuo mitään olevinaan päivä, vaan osoittaa sen runsas ja mutkaton puolella.

Cambria on todella eksoottinen ulkonäkö: sen herkkä kukkia tulinen hehkuvan punainen sävyjä epäillään peräisin sellaisesta trooppiseen viidakkoon tai asumaton ihmiset tasanne, mutta näyttää voi pettää. Cambria on moderni kosmopoliittinen - se on seurausta kulkevista Orchideengattungen ympäri maailmaa.

Kansainvälinen ura Cambria alkoi vasta äskettäin. Vaikka monet orkidealajeja jo kunnioitettavan ollut useiden vuosisatojen tai jopa vuosituhansien takanaan, näki ensimmäisen Cambria alkuun saakka 20. vuosisadan päivänvalon. mutta niiden lumoava kauneus johti nopeaan popularisoinnin tämän orkidea.

Lisäksi älykäs Cambria orkidea on erittäin helppo kumppani. Tämä kasvi tarvitsee valoisa sijainti poissa suorasta auringonvalosta ja joskus vettä - kuten useimmat orkideat kestää Cambria vettyminen. Vastineeksi vähän hoitoa ryöstivät omistajilleen heidän epätavallinen kukkia ja siro, vihreät lehtivihannekset versoja.

Lisätietoja Cambria siellä www.meinepflanzeundich.de.

Orchid Vanda orkideat

viljellä orkideat ja repot

Aarteen orkideakokoelma on Vanda. Jesuiitta nimeltä Alvin Semedo löysi tämän ylimääräisen kauneutta vuonna 1613, kun jotkut kasvit ovat erityisen huomannut häntä matkallaan halki Kiinan. Ne kasvoivat ja kukoistivat tavallaan hän ei ollut koskaan nähnyt sitä: mullattomasti puihin, paljain juuret, jotka osittain kääritty ympärille puu itse. Yläpuolella tämä antenni juuret, kasvien kosteuttaa. Huoneistoissa Vanda tarvitsee valoisa paikka, ei täynnä aurinkoa ja riittävä kosteus säännöllisesti ruiskuttamalla tai kastamalla juuret haalealla vedellä.

Live on ilmaa ja valoa - Topflos hyvä kuva

He rakastavat ilman päälle potin, eivät halua maapallon, joskus jotkut vesisumua ja kuitenkin ovat omistettu upeita ja samettinen, tuoksuva kukkii osittain. Lasiastioissa, lanka tai kudottu koreja koriste antenni juuret näyttävät erityisen näyttäviä. Ne nopeasti oppia Vanda ei ole tyttö baarissa, joskus tapahtuu jotain diiva jo ja haluaa olla paitsi ihailla myös erityisen huolta. Orkideat aloittelijoille aloittaa kokoelma siis mieluummin Phalaenopsis joka on kiehtova värejä ja muotoja, mutta on kaiken kaikkiaan paremmin ylläpidettävissä.

Orkideat omat foorumit Vanda

Vanda omistajat säännöllisesti tietoja internetissä erityisissä foorumeilla, näyttelyiden ja messujen orkideoita. Joitakin jo yhdistyvät vuoden kasvanut intohimoinen suhde hänen Vanda orkidea. Yksi asia on varma, kuka tahansa, joka on koskaan omistanut Vanda orkidea, ei palannut menee. Sen intensiivisen kirkkaat värit - syvän sininen ja violetti vaaleanpunainen, punainen, oranssi, keltainen ja valkoinen voi vaihdella - ovat balsamia sielulle. Kiehtova Vandas ovat pääosin myös koska ne tuottavat kukkia sininen väri, joka esiintyy vain muutamassa orkideat ja hienoa: potti tekee paljon roikkuu hyvä kuva ja ei tarvitse koskaan repotted.

viljellä orkideat ja repotviljellä orkideat ja repotviljellä orkideat ja repot

Lähde: BBH
Lisätietoja: www.I-love-orchids.de

ostaa orkideoita Amazon