Voetbal kussen vaartuig voor de tuin banken en stoelen

tinker voetbal pads

Of themafeest, verjaardag of voor het EK en WK: kom op een voetbal partij alleen met een intieme decoratie echt gek op. Bedek saaie bier tafels met gras begroeide groene tafellopers of tafelkleden op voetbal look. Voor een lange en aangename zitten aan de BBQ of op hete kolen de games bieden comfortabel kussen. Deze voetbal Pillow Tinker geheel zonder naai-vaardigheden, in plaats daarvan, je hoeft alleen maar een tacker, een ambacht mes, een potlood en foam board, hardboard en dikke, stevige stof of fleece die past in een heldere schaduw van groen voor het voetbal partij.

U kunt ook sleutelen aan deze instructies ook comfortabel stoelkussens of zitkussens voor de tuin. Gebruik elastieken en klittenbandsluitingen, het kussen kan gemakkelijk op banken en stoelen zonder continu vallen van de zitting aangebracht. Laat u inspireren en maak je eigen kussens voor voetbal of andere themafeesten.

Inhoud: tinker voetbal pads

 • Instructies voor het maken van een voetbal pads
 • Ideeën voor voetbal meubels en decoraties
 • Video: bouwen voetbal-zitkist

Instructies voor het maken van een voetbal pads

Materialen en gereedschappen

 • Groen geweven stof of uitgebreide
 • foam pad
 • Hardboard in de breedte van de zitting voor. Breedte van de bank B.
 • elastiekjes
 • Indien nodig, klittenband
 • tacker
 • schaar
 • Cutter of stanleymes
 • potlood

Tip: 3 mm dik hardboard kan worden gesneden met zowel een snijmes met een scherp mes en een duik en decoupeerzaag naar het gewenste formaat. Besteed aandacht aan een stevige fixatie van de plaat.

cut stoffering, stof en hardboard

snijschuimMet een mes trimmen het schuim.festtackern nonwoven op het schuimfesttackern het gazon groene mat op het schuim en het hardboard.

De eerste stap is de grootte van het kussen, het meten van de breedte van de bank of vast - bij een stoel - het formaat van de zitting. Breng de metingen hardboard, repareren voordat het wordt gesneden.

Plaats vervolgens de maat hardboard op het schuimkussen en snijd het dezelfde grootte. Vervolgens wordt op het web geplaatst en hun contouren ondertekend. Voeg een rand toe van 5 cm aan elke kant en moet ook markeren met een potlood.

Tip: Als de webpagina heeft een mooie en minder respectabele kant, zijn de markeringen die op de minder mooie kant.

festtackern fleece kussen

Na het snijden positie op de groene fleece het schuim in het potlood lijnen en lag op hem hardboard. Nu de uitstekende rand van het weefsel is gevouwen over de randen en geniet. Voor rechthoekige voetbal kussen is het gemakkelijker om te nieten de lange zijden als eerste. Herhaal deze stap met de korte kant. In ronde vormen tot stoffenschroot overlappen, afgesneden in dit geval teveel ruwe randen.

attach elastiekjes

fix elastiekjesBevestig de elastiekjes met nietjes.

Om het voetbal pads niet te glijden van de bank, kunt u één of twee elastiekjes bevestigen. Afhankelijk van de grootte van het zitkussen worden geniet op een afstand van 5-10 cm van de buitenrand aangebracht dat zij punt binnen in plaats van naar de rand van het kussen.

Tip: Als een klittenband aan de onderkant van de Football kussen en aan de ene kant van de rubberen band bevestigd dient festtackern alleen de twee tape-end en kan het gemakkelijk hechten zelfs in het midden van de tuinbank.

Dit kussen zit ook op het voetbalveld tribune bij het openbare bekijken, comfortabel in het stadion en op zelfgemaakte voetbal ontlasting kratten.

Geprutst voetbal padsDaar gaat je voetbal kussen.Bevestig zitkussenDoor elastiekjes, blijft veilig liggen op de banken.Football pads en tafelvoetbalOp het gras groen zitkussen past met groene stof beklede tafelvoetbal of een tafelloper in het voetbal kijken.

producten kopen om dit voorbeeld te volgen bij Amazon

Ideeën voor voetbal meubels en decoraties

Met een robuuste groene stof of fleece ook stoel dozen, tafels of doel wanden kunnen spannen. Als u een bouwen Torwand, markeren de opening van de stof en knip ze zigzagvorm. trek de stof strak over de houten plaat en nieten stapel op de rug vast.

bij conventionele biertafels het ontwerp is nog eenvoudiger: De dikke stof wordt geniet over de tafel en gespannen op de bodem. Maar als je wilt verwijderen voor het wassen van hem zou de buitenste randen naar binnen vouwen en idealiter missen - als alternatief zonder Naai een naad ijzeren band of zoom fleece aan. Tenslotte wordt klittenband aan de gevouwen rand en de tafelpoot verbonden, zodat het tafellaken aan de onderzijde van de plaat kan worden bevestigd met Velcro-verbinding.

Voor een kleine tafelvoetbal rijgen een houten bord met de groene stof en verf met een witte stof pen vlekken op het voetbalveld. kleine voetbal doelen worden gesleuteld dan bestaat uit drie blokken, die worden vastgesteld met korte nagels op het veld. een stuk mandarijn netwerk het netwerk wordt bijvoorbeeld toegepast. Immers, hoeft u alleen een mini-voetbal en zelfs het spel kan beginnen.

Video: bouwen voetbal-zitkist