Wall väri: väri paikkoja seinät ja katot

Wall väri: väri paikkoja seinät ja katotSeinä ja katto maali on saatavilla eri lajikkeita

Carateristics

Värit kaupoissa ja rautakaupat perustuvat uusimpiin innovatiivisia teknologioita. Rohkea kahva lompakko on suositeltavaa kitsastella maali, aivan liian helposti voi olla erittäin "totuttelua" tuo lopputuloksen. Mitä eri seinien värit ovat ja mitä väriä on, jolle huone oikea? Jos seinä väri on pestävä ja kulutusta kestävä niinkuin omiaan kylpyhuoneet ja keittiöt? Vai onko pääpaino ympäristön kestävyyttä? Muista ennen peruskorjausta, tärkeimmät asiat oikeiden kattomaalilla ja seinä maali.

suunnittelu vinkkejä

Seinän väri ei ole sama seinän väri - tämä pätee kaikenlaisia ​​värejä. On suuria laatueroja ja työstettävyys. Puhdista optiset jokaisen tulee itse päättää, mitä väriä tarpeisiin ja mieltymyksiin osumia. Ympäristöä ei saa unohtaa: paitsi turvallisuuteen ja terveellisyyteen seinävärit käyttäjälle ja käyttäjän on painopiste, ympäristöystävällistä tuotantoa ja ekologinen myyntiä. Vaihtoehtona perinteisille emulsiomaalien luonnolliset värit tarjotaan - liuottimia, jotka soveltuvat hyvä sisäilmasto ja allergikoille.

Seinään väri, voit suunnitella tilat haluamallasi ja vaikuttaa mielialaan - mikä väri on virkistävää, että rauhoittavaa. Usein koettu Huoneen koko muuttuu yksin taitava oikeiden varjossa seinän väri.

Sisältö noin Wall väreillä lajikkeet

 • emulsiomaalien
 • Värit, liuotinpohjaiset
 • Koriste- maalit ja lakat
 • Kalkki maalit ja kalkki
 • silikaatti maali
 • Kaseiini ja maito väri
 • lateksi maali
 • lasitteet
 • Rakenne värejä ja nestettä hake
 • videotykki Väri
 • magneettimaalia
 • Ominaisuudet ja laatukriteereitä sisustusmaali

emulsiomaalien

Nämä maalit ovat yleisnimitys erityyppisiä maalien, jotka eroavat toisistaan ​​niiden koostumuksissa. emulsiomaali on vesipohjainen ja on enemmän vakaa ja korkea laatu, sitä enemmän sideaineen se sisältää. Se on saada niin ulkokäyttöön uloväri sekä sisäkäyttöön kuin seinään maali. Huone väri on likaa hylkiväksi ja pestävä, voidaan sujuvasti ja tasaisesti, ja se kattaa hyvin. Siten emulsiomaalit ovat ihanteellisia seinämaalaus, koska heillä on vähän hajua ja kuivuvat nopeasti. Kunnostettu tila voidaan heti käyttää uudelleen riittävä tuuletus ja asutusta. kanssa Abtönfarbe, -tai liitä yksivärinen voi värittää emulsiomaaleissa niin paljon koriste vaihtoehtoja ja tilaa mallit ovat mahdollisia, esimerkiksi kanssa peittämistekniikka, seinään kaavaimia tai muita alkuperäinen maalaus tekniikoita.

Seinä värit ovat yleensä valmistettu muovista dispersioiden, sideaineita ja liuottimia. Latinan sanasta dispertio tarkoittaa pirstoutuminen ja osoittaa, että komponentit ovat värit hajallaan ja ei liuennut. Sideaineena pigmentit alkydihartsien tai lateksia käytetään. Liuottimena, pääasiassa käytetään vettä.

yksivärinen

Väri käytännön kepponen pannu on erittäin helppo työskennellä. Kautta luja rakenne pistetään eikä tippua niitä. Joten rajaaminen ja puhdistuksen pitkälti välttämään. Lisäksi, yksivärinen kattaa erityisen hyvin, koska niiden korkea pigmentin pitoisuus, yleensä on maalikerros. Yksivärinen on saatavana matta ja kiiltävä silkki, kaikki valkoiset ja monet valmisbetonin värejä.

kermainen väri

Erityisen helppo ja siisti käyttää tippua-inhiboi kermamainen. Se on hyvä kattavuus ja korkeita alueita.

neste Väri

Hieno johdonmukaisuus Nestemäiset dispersiot helpottaa yksinkertainen pyyhkäisemällä. Voimakkaan opasiteetti sallii korkeita alueita. Näin ollen, neste värit ovat erityisen sopivia suuria alueita.

Värit, liuotinpohjaiset

Lisäksi värit, jotka ovat vesipohjaisia, on myös niitä, jotka perustuvat liuottimia. Öljyä tai alkydihartsi ovat sen tärkeimmät ainesosat. Ne ovat yleensä löytyy joukosta maaleja ja niitä käytetään esimerkiksi maalaus huonekalut. Saatu pinnalle, kun maali on pehmeämpi, kovempi ja kestävämpi kuin vesiliukoinen emulsiomaalien. Kiiltomaaleissa enimmäkseen kuuluvat liuotinpohjaisia ​​maaleja. Kun käsitellään näitä maali värit ovat vähemmän ympäristöystävällisiä ja ottaa kuivumisaika ja Ausdünstungsphase pidempi kuin vesiohenteisia maaleja on syytä pitää mielessä. Riittävästä ilmanvaihdosta ja kun maali on siis kiinnitettävä erityistä huomiota.

Koriste- maalit ja lakat

Koska lasite kutsutaan läpinäkyvä maali, joka voi paistaa läpi alla olevaan materiaaliin tai värin ja muodostaa ohuen kerroksen alukkeena. Käyttämällä erilaisia ​​tekniikoita, esimerkiksi vaikutusta käsineen pyyhkiminen tai sienet sienellä tekniikka, Huoneet voidaan suunnitella erityisen tehokkaasti loihtia Välimeren tai antiikki tunnelma. Olisiko herkkä väri kuvio, on Stupftechnik.
Riippuen koostumuksessa yksi erottaa lasite värit (perustuen polymeerin dispersio) ja pintamaalilla (perustuen maalit).

Kalkki maalit ja kalkki

Kalkki päällysteet ovat mineraaliväriaineita ja sideaineita, jotka liukenevat veteen. Nämä värit olivat yleisiä aikaisemmin, sekä sisällä että ulkona, mutta on joutunut siirtymään helpommin käsiteltävän emulsio maalata yhä. on historiallisia rakennuksia ja palautuksia rakennusten kaunistellaan, myös kalkki kutsutaan, käytetään edelleen. Koska lämmin, matta valkoinen väri on hyvin erityinen luonne ja ei voida saavuttaa muilla maalilla.

silikaatti maali

silikaatti maalit lomake lisäksi kalkin maalata toinen suuri ryhmä mineraali värit. Kaikki nämä värit sisältävät mineraali sideainetta, toisin kuin emulsiomaali. BEIR silikaatti maalit tätä kalium silikaattisideainetta, joka reagoi vaikutuksesta hiilidioksidin huoneen ilmassa mineraalialustoille ja käy läpi erittäin vakaa kemiallisen sidoksen kanssa. Tässä ovat silikaatti maalit erittäin säänkestävää ja UV-kestävä, mutta samalla hyvin läpäisevä, minkä vuoksi he valitsevat Ulkoa maalit ja pinnoitteet kosteisiin tiloihin erinomaisesti.

Kaseiini ja maito väri

Jos ympäristönsuojelun ja yhteensopivuus on tärkeä rooli oikeiden seinävärin, kaseiini - myös maito väri kutsutaan - hyvä vaihtoehto. Se ei ole säilöntäainetta ja myrkkyjä ja hyvin läpäisevä. Kaseiini ei ole seinän väri, joka on saatavilla rautakaupasta. Ne sekoitettiin itse, joka perustuu pääainesosat kalkin rahka ja booraksia öljy. Mikä tekee tästä väri on - sen lisäksi, että ympäristönsuojelun tason ekologinen ainesosat - erinomainen peitto valkoisilla; yleensä kerralla riittää tässä.

Lisäämällä öljy, väri saa märkä hankauslujuus luokan 3, ja on näin ollen pesua. Jos käytetään auringonkukkaöljyä sijasta pellavaöljy myöhemmin keltaisuus seinän vältetään. Käytetyt on kaseiini maali kaikkien normaalien imukykyinen alustoille, kuten haketta, kipsilevyjen, kipsi seinät ja kivi seinät. Erittäin imukykyinen alustat pohjustetaan ja pohjamaalattu, joten väri kestää. Sileällä, ei-imukykyinen tai kostealla seinät, z. Kuten kellareihin, kaseiini on hyödytön, koska he saavat homehtunut nopeasti täältä.

maito väri viittaa väri, jolla pigmentit maitoa tai kirnupiimää sekoitetaan. Se soveltuu pohja- ja yksinkertaisia ​​maalauksia. Kuivumisaika on melko pitkä ja koska luonnollisia ainesosia vain niin paljon maalia on sekoitettu, kuten käytetään myös. Samoin ei varastoinnin on mahdollista, koska maito pilaantuu nopeasti väri.

Lisää kaseiini, maito maalit ja muut orgaaniset vaihtoehtoja seuraavalla sivulla luonnon värejä.

lateksi maali

Lateksi maali on erityinen väri raskaiden seinäpinnat. Se on vedenkestävä, kulutusta kestävä, hyvin kestävä ja hankausta kestävä. Näin ollen, tahrat ja Spitzer voidaan helposti poistaa vedellä tai pesuaineita. Huolimatta näistä ominaisuuksista, lateksimaaleja voi olla melko hengitys seinistä, että ne ovat diffundoituvia, seinät ovat siis ole täysin suljettu, kuten on usein pelätään. on usein käytetty lateksi maali portaikkoihin ja käytävillä. Kylpyhuoneisiin, keittiöt ja muut märkätiloissa ovat rautakaupasta tietyt värit (kylpyhuone ja keittiö väri) sienilääkkeiden ominaisuuksia, jotka estävät homeen muodostumista. Useimmat lateksimaalit voi pyyhkäistä kanssa seinämän normaali tai lateksiin maali, koska sen sileä pinta, kun se vierii pois helposti tällä pinnalla. Tämä tekee myös poistamisen musteen tai maalattu lateksi maali tapetti hyvin vaikeaa, koska maali tai tapetti tuskin liota. Koska vain mühseelige kuorimisen muurin yli edelleen.

Lisäksi on olemassa myös lateksimaaleja jotka ovat kiiltävät. Näillä on suuri opasiteetti, kiilto ovat vakaita ja kellastumaton. Ne ovat erittäin puhdistettavia ja kestävät vesipitoiseen desinfiointi- ja puhdistusaineita. Ne ovat erityisen hyvin päällysteen lasin kangastapetit, koska niiden ilmaiseva tekstiili rakenne tulee läpi päällysteen kiiltävän lateksi niiden parhaalla mahdollisella tavalla. Ainoa haitta on, että tällainen maali voi maalata uudelleen vain lateksi maali, valitettavasti, niin että huoneen johtuva muutos väri voi olla joko mahdotonta tai hyvin kallista. Lateksi maali kodeissa voi aiheuttaa ärsytystä, siksi uudelleen leasing, jos uusi asukas voi tehdä vapaasti minkä huonetta.

lasitteet

Lasitteet hetkellä muotia, ne antavat seinälle elävästi sävyjä. Lasitteet käyttäytyvät eri tavalla valoa läpinäkymätön maalit. pienimpiinkin Muuttamalla valaistus vaikuttaa värin vaikutuksen. Lisäksi hitaasti kuivaus aineen tilaa kaikenlaisia ​​luovia ideoita voi. Useimmat levitetään alukkeen tai sävy vaalenee, lasite työkaluja, kuten harjat, telat, pahvia tai sieni voidaan käsitellä yksittäisiä kuvioita. Yhdistelmä koordinoitua, yksiväriset on toinen tapa muotoilun. Tässäkin voi olla kaunis käsityötaitoa sisustus vaikutus saavutetaan käyttämällä stensiilit, vaikutus skootterit tai muita apuvälineitä.

Rakenne värejä ja nestettä hake

Koska rakenne maalausvärien viitataan, joka on rikastunut hiekan jyvien (kvartsihiekkaa), tai pienten helmien, mikä antaa kuvio ja rakenne, pinnoittamalla. Käytetyt nämä erityiset seinä värit ovat kaikilla huokoisille pinnoille, kuten sileä kipsi seinät, kipsilevy ja sementti puukuitulevy. Lisäksi hienovarainen elävyys niiden rakenne, nämä seinä maaleja ominaista se, että ne kattavat pieniä kuoppia tai halkeamia lähetetty. Jolla on vahva tilauskanta kanssa karitsannahka rulla, väri voi myöhemmin silti olla kuin Erbslochwalze, työskenteli rakenteellisia rooleja. Jotta ei paperia maalata haketta rakenne seinään tai kattoon, yleismies voi käyttää välissä on puu- tai paperi- hiukkasten pikseliä seinä maali, kuten neste hake on kaupallisesti saatavilla.
Tässä väri on kuitenkin huomattava, että jakelu puuta tai paperille lopussa tuloksena on usein hyvin epätasainen, tekemällä levoton ja huonoa vaikutelman. On varmistettava, prosessoinnin aikana, siis, jakaa maali tekniikalla (maalaus Kunnanpalatsi), kun käytetään hyvin. Rakenne värit (erityisesti asukkaille vuokra-asuntojen) se haitta, että niitä on usein vaikea puhdistaa ja voidaan poistaa vain hyvin monimutkainen. Usein vain käyttö jauhatuslaitteiden saada seinät sileä uudelleen auttaa.

videotykki Väri

Wall väri: väri paikkoja seinät ja katot

kotitekoinen Beamerleinwand olohuoneessa mitään erikoista on enemmän. Videotykki ovat nyt tarjotaan hämmästyttävän alhaiset hinnat ja voidaan asentaa huomaamattomasti. Tämä on oma projektori todelliseksi vaihtoehdoksi rönsyilevä valkokankaalla.

Projektorin näyttö voi olla Videotykki seinän väri toteuttaa mahdollisimman tyylikäs. Tällä tavalla ei vain TV, vaan myös yhtä suuri vieviä kankaalle säästää. Erityiset projektio väri voi ostaa kaupoista tai internetissä. on olemassa Kaksikomponenttiset järjestelmät levitetään pohjakerros heijastamaton tiiviste, mutta myös helppo nyt Yksikomponenttijärjestelmiin. Riippuen tehdä tarpeeksi litra noin 7 neliön kankaalle.

Maali - päällystetty sileä seinä, telalla tai ruiskuttamalla ja sen jälkeen nopeasti kuivuva ensimmäisen elokuvan yön voidaan aloittaa jo - riippuen järjestelmän yhtenä tai useampana kerroksena. Laatu värit ovat hyvin helppo työskennellä ja ilman päästöjä. Valmistajat takaavat väri-neutraali, suuren kontrastin lisääntymisen kuvat.

Toinen etu Projektori väri, että näyttö voidaan puhdistaa helposti kostealla liinalla. On jopa Outdoor valkokankaalla väri kesäksi puutarha ulkoilmaelokuvateatterin.

Kuitenkin säästää tilaa ja eleganssia täytäntöönpano on hintansa: Yksi litra väri maksaa keskimäärin noin 40 euroa.

magneettimaalia

Magneettimaalia on järkevä vaihtoehto ruuveja, nauloja ja nastat. On seinä maalattu magneettimaalia kuvia yksinkertaisilla magneetit voidaan kiinnittää siihen.

Lisäksi magneettimaalia sopii myös vuokrattavissa: Jos lopetat eniten kohteita kodin ja haluaa kunnostaa kerran, näyttää normaalia nastoja seinään pian sveitsiläinen juusto. Magnetic Paint Voit siirtää käyttämällä tavanomaisia ​​magneetteja niiden julisteita mielentilaan kuitenkin vahvempi magneetteja vielä pienempiä kuvia voidaan keskeyttää.

Magneettinen maali ei ole magneettinen itse: on väri vain Raudan sekoitetaan ollut, että sallivat kiinnittymisen magneetin. Rauta hiukkaset liuotetaan musteen ja sovelletaan yhdessä sen seinään. on MagnetPaint hyvin sekoitettu olla sallimaan tasaisen jakautumisen magneettisten komponenttien.

Pyyhkäise magneettinen muste tuskin maalaus eroaa tavallisen väri: Vain olisi varmistettava, että väri on erityisen hyvin sekoittaen. Väri sovellus voidaan tehdään telalla tai siveltimellä, sen pitäisi olla mahdollisimman yhdenmukainen hyvän magneettisen vaikutus ja kattavuus. Magneettinen vaikutus on kasvanut useita kerroksia maali: alkaen kolme kerrosta jo saatu erittäin hyvä tartuntavoima; mutta enemmän kerroksia muutakin magneettinen voima, tietenkin enemmän musteenkulutus. Lopullinen magneettimaalia voi maalata tai peittää taustakuva on - sen jälkeen kun pinta on kuivunut vähintään 24 tuntia. tietenkin paksu tapetit vähentää magneettinen vaikutus: miksei päättää taustakuvan valinta tekstiili- tai kuitukankaiden tapetti.

Koska rauta hiukkasia käytetään vain kiinni magneettiin, herkkiä elektronisia laitteita, televisio tai kellot voidaan ripustaa maalattu magneettinen maali seinä. Myös ihmisiä vaaraa sammuu läpi toteutuneen seinä maalattu; sähkömagneettinen savusumun ei voi lähettää seinällä on lisäksi tavallista maalien, eivät sisällä haitallisia lisäaineita.

Mitä vahvempi magneetti, sitä voimakkaampi tarttuvuus: Uuteen "Magnetwand" käyttää, kannattaa ostaa voimakkaat magneetit, jotka pitävät julisteita ja kuvia. Voit voimistaa enemmän magneetteja kuvaa kohden. Periaatteessa vahvempi magneetti, sitä suurempi kuormitus - kyllä ​​voit vain kokeilla kertaa. Mutta älä lasiesineillä.

Sekoitetut magneettinen maalit ovat kaupallisesti, mutta ne voidaan myös helposti tuottaa itse. Näytämme mitä MagnetPaint miten käytetty ja miksi se on vaarallista.

tehdä magneettimaalia itse

tehdä magneettimaalia sinänsä kuulostaa monimutkaiselta, mutta se ei ole niin kova. Meidän opas, opit tekemään magneettinen väri perinteisen seinän väri ja hieno hieno rautajauhoa helposti itsekin.

ainekset

 • 1 litra tavanomainen maali
 • 1 sekoittamalla ämpäri
 • 250-300 grammaa hienoa rauta-ilmoitukset tai rautajauhetta Cut <150μ
 • pora
 • Bohrmaschinenquirl

Kaada maali osaksi sekoituksen ämpäri. Meidän resepti perustuu yhteen litra maalia on suurempi tai pienempi Voisit säätää myönnetty määrä. Sekoita nyt vähitellen kanssa Bohrmaschinenquirl rauta viilaus alla seinän väri. Jotta pitää saada mahdollisimman tasainen mahdollisen tuloksen, magneettinen maali hyvin sekoitettuun olla - olla niin hiljaa jonkin aikaa.

Kautta rauta viilaus, väri muuttui kohti harmaasta antrasiitti; valmiin väri on tietenkin, maalata tai alle taustakuva. Paksut tapetit kuitenkin magneettinen vaikutus heikkenee. Vahvempaa magneettista vetovoimaa voit lisätä rautajauhoa sisältöä tai väri yksinkertaisesti soveltaa useita kertoja.

Väri-, minkä jälkeen melko tavanomaisen tehtävän kanssa. Jos olet lisännyt liikaa rautajauhetta ja siksi vaikea roolit, kirjoita vielä väriä - 25 prosentin rautapitoisuus on enemmän suuntaa. Kuivauksen jälkeen voit lakaista kuin haluat tai pitää sen alkuperäisessä harmaaksi.

Ominaisuudet ja laatukriteereitä sisustusmaali

Laatu hyvä sisämaaleihin määrittää pääosin kolme kriteeriä: Ensinnäkin - sisältö laadukkaita sideaineita, Toiseksi - sisältö korkealaatuista valkoista pigmenttiä ja kolmanneksi - optimaalinen ympäristö-. Kahdesta ensimmäisestä resepti komponentteja, laatuominaisuudet puolestaan ​​johtaa siitä.

Märkä kulutuskestävyys: Yhtenäinen väri keittiö ja kylpyhuone

Monille alueille, kuten käytävä, kylpyhuone, keittiö tai taimitarhan kuuluvat kosteudenkestävyys ja hyvä puhdistus mahdollisuudet ominaisuuksia on rautakauppa pitäisi etsiä ostaessaan seinän väri. Tämä niin sanottu märkä kulutuskestävyys on jaettu DIN EN 13300 standardi vesipitoisia päällystysaineita viiteen eri luokkaan. Mitä pienempi numero on, sitä vakaampi on väri. Joten ostajat ovat usein houkutellaan halvalla tarjouksia seinä maali luokka 4 ja 5, mutta tämä väri kestää tuskin puhdistus kostealla liinalla ja mekaanista kulutusta oli (leikillään, luokka 5 kuin "looking yksivärinen" nimeltään). Yleensä yksi toteaa (kulutusta kestävä) kaupallisesti luokan 2 ja luokan 3 (pestävä).

Pesu ja hankauskestävyys varten emulsiomaalien

Todellinen pesu vastus sellaisenaan vaaditaan yleensä dispersiomaaleissa vain keittiössä ja kylpyhuoneessa. , Pesu vastus tarkoittaa sitä, että voi ei ainoastaan ​​sormenjälkien poistamiseksi tai valon merkkejä kostealla liinalla tässä tapauksessa. "rasvat"Binder-rikas, kiiltävä lateksi maalit ovat yleensä parempia kuin tylsää seinien värit tämän omaisuutta. Siksi tuote päätöksen tehdä etukäteen kuormituksesta riippuen luokan. Hyvä pestä vastus on kriteeri, joka liittyy suoraan sideainepitoisuus. Paljon sideaine on hyvä pestä vastus tai yleisesti vain hyvä väri, koska muut laatuvaatimukset riippuvat myös suuri sideainepitoisuus. Laatu lateksi maali on tunnettu siitä siten myös tunnettu siitä, että se tarttuu tiukasti eri substraatteja ilman, että aiheutetaan kuoriutumista tai hilseily (kynnellä näyte). Mukaan laadukas maalaus tasapainoinen seos oikea sideaineen ja pigmentin on hyvä vesihöyryn kyky maali on varmistettu kaikissa huoneissa ja suurelta osin välttää ongelma-alueilla, kuten märkätiloissa kondensaatio jälkeen.

Kangas tai tylsä ​​matto pintoja

Tuotetun pinnan, kun käytetään korkean laadun seinä maali rypäleen ehdottoman kankaalla tai matta niin, että kiilto vaikutus ei tapahdu kattoon edelleen seinään, kun se altistetaan valolle ylhäältä tai sivulta (ikkuna tai keinovalon). Kiilto vaikutukset johtavat "levoton" Pinta ja ruma näkyvissä mahdollisesti olemassa olevien puutteiden maanpinnan - etenkin huonosti tehty kipsi - ja näin ollen huonompaan maali tulos. Vain käyttäen tiettyjä Himmennysaineita, on mahdollista saavuttaa kangas ja tylsä ​​mattapintaa jopa kriittisten pintojen ja ongelmallinen valaistusolosuhteissa.

Sisustusmaali korkea peittokyky

Tärkeää käytäntö on myös kattavuus, on tarkoitus olla niin hyvä, että useimmissa tapauksissa oikea pinta voidaan saavuttaa yhden hakemuksen sisustusmaali, kaikki pinnanalainen viat - olipa se lika, pieniä vikoja, päällekkäisyydet hakkeen, tapetti sokki - tasaantunut yhdellä kertaa. Hyvä peitto voidaan taata maaliformula vain suuren prosenttiosuuden korkealaatuista valkoista pigmenttiä.

Hajonta sisustusmaali ilman säilöntäaineita

se sopii myös allergikoille - Alpina värit Viime vuosina monet ponnistelut ovat tehneet päästöjen vähentämiseksi päällystemateriaaleihin ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Yksi esimerkki on päästötöntä ja liuotteeton Sisämaaleissa joka saavutti maailmanlaajuisesti tuoteinnovaatioita yritys. Jotta varmistetaan riittävä kestävyys näiden tuotteiden, kuten monet kosmetiikassa, on myös säilöntäainetta tarpeen. Säilöntäaineet valmistaa terveet ihmiset yleensä ole ongelmia. Herkistyneet ihmiset voivat kuitenkin olla allerginen pieni määrä jo. Alpina tähän oli tilaisuus alpina Sensan kehittää ensimmäisen dispersion sisätila maali ilman säilöntäaineita.

Wall väri: väri paikkoja seinät ja katot

Ympäristön etiketti RAL-UZ-102 vähäpäästöisten seinämaalit

Terveys- ja ympäristökriteerit Remontoimme ja perustaa oman "neljän seinän" tärkeämpää. Myöntämällä "blue angel" vähäpäästöisten Seinämaalit yhdenmukaiset standardit myönteisiä ympäristöominaisuuksia sisätiloissa dispersioiden jotka on nyt korjattu. Seinämaalit jotka täyttävät tiukat hankintoja koskevien direktiivien tarran voi nyt "blue angel" kuljettaa.

"blue angel" terveys- ja ympäristölupien lempeä remontin ja maalaus. Värit kanssa "blue angel" varmistetaan mahdollisimman alhaiseksi saastuminen sisäilman aikana maalaustyöt. Kunnostettu huoneet voidaan käyttää turvallisesti uudelleen heti kuivumisen värejä. säilöntäaineet olivat vähennetään minimiin: seinävärit kanssa Ympäristömerkkihakemuksia voivat vain ns pot tai Gebindekonservierer voidaan lisätä suojaamaan vesidispersioiden aikaan käsittelyn pilaamasta.

Uuden ympäristömerkki luo myös avoimuutta: kaikki ainesosat on listattu säiliöön. Osoitus läsnäolosta säilöntäaineiden lisäksi asentaa. Palveluna isotiatsolinoni allergikoille valmistajat ovat perustaneet puhelinpalvelun, voit kysellä tietoja.

Väri ja hävitä ympäristöystävällisesti työkalu

Wall väri: väri paikkoja seinät ja katot

Erittäin helppo antaa panoksensa ympäristönsuojeluun: Hävitä määräysten mukaisesti Kun harjaamalla kaikki materiaalit!

 • V: Kuivatut ja tyhjät pakkaukset kuulu "keltainen bin",
 • B: karkaistu harjat, telat ja säiliö kuivataan musteen jäämiä esiintyy kotitalousjätteen mukana.
 • C: Nestemäinen tähteet on hävitettävä ongelmajätteenä kokoelma pistettä vanha maalit.

jäänne seinän väri edelleen pitkä käyttövalmis, kun kalvo sijoitetaan suoraan musteen pinta, ja kansi on tiiviisti suljettu. Tallentaa niin Viileässä pakkaselta.

maalijäämistä myös kuivassa, viileässä ja pakkaselta varastointi. Sitä ennen sulkeutuu tiiviisti tölkin ja muuntaa sen hetkeksi ympärille niin, että maali on suljettu ilmatiiviiksi.

Standardi vesipitoinen päällystysaineita

tärkeää: Uusi standardi vesipitoisia päällystysaineita DIN EN 13 300 korvasi vanhan DIN 53 778th

Paint - laatu on tärkeä

Ketään varten Maalata rapattu seinälle tai tapetti päättää säästää parempi olla laatua - ahneus voi olla kallista täällä.

Tuskin kukaan voi nauttia huonosti kattaa ja epätasainen maali ajoissa, jotta laadukkaita väri- vaan on hankittava vielä lopullisesti. Tämä voi olla pehmeästi ja tasaisesti, kattaa hyvin, on likaa hylkiväksi, pestävä ja voidaan pitää puhtaana helposti.

Sisätilojen vesipohjaisten maalien on sichmeist seinään värejä, joita yleisesti kutsutaan emulsiomaalien. Ne kuivuvat nopeasti, ovat ympäristöystävällisempiä kuin liuotinpohjaiset maalit ja haju vähemmän.

Tähän mennessä useimmat vesiohenteisia Seinämaalit on ympäristömerkki "blue angel"Mikä erottaa niitä päästöjä.

Keittiö ja kylpyhuone maalit sisältävät myös sienitautien estää homeen ja homeen muodostumista ja ovat, kuten lastentarha väri, erittäin helppo puhdistaa. "historiallinen" Värit - z. B. whitewash varten "antiikin" Ulkonäkö - sekin perustuu pääosin vesipohjaisia.

Wall väri: väri paikkoja seinät ja katotKuva 1 - Kuva: Casa Natura Wall väri: väri paikkoja seinät ja katotKuva 2 - Kuva: Farbqualitaet.deWall väri: väri paikkoja seinät ja katotPhoto 3 - Kuva: Glasurit
// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/651157 "16464, '');

Wall väri: väri paikkoja seinät ja katot

Kuvio 1: Marmori kipsi ja savi rappaus ovat paitsi erittäin houkutteleva, he toimivat säätelemällä kosteutta erittäin positiivinen vaikutus sisäilman. Ne voivat olla sileä tai karkea käsitelty.

Kuvio 2: Jatkuvan suuntauksen käyttää metallisia maaleja sisätiloissa, saadaan pääasiassa kultaa ja hopeaa yhdistelmiä. Laadukas metallinen vesiohenteisia maaleja soveltuvat seiniin ja huonekaluihin, ne kuivuvat nopeasti ja ovat erittäin helppo levittää.

Kuvio 3: Ilmeikäs aksentti kirkkaassa väriloisto: uusi "äärimmäinen Värit" - täällä "glamour Vihreä" - herättää puhdas halu väri.

Wall väri: väri paikkoja seinät ja katotKuva 4 - Kuva: BrilluxWall väri: väri paikkoja seinät ja katotKuva 5 - Kuva: Erfurt

Kuvio 4: Luova seinä suunnittelu voi yhdistää täydellinen kokonaiskuva maalit, tapetit ja puupanelointi, rakenteita ja malleja. 

Kuvio 5: Kuitukankaat tapetteja ovat vakiinnuttaneet asemansa varteenotettavana aluspeitemateriaalin värjätyille maalit ja kaikki mahdolliset harja, täyttö ja puhdistus tekniikoita. Nyt on aikaisemmin sileä suuntaus fleece kolme kevyesti kohokuviointikuvi-. Siten virkavapautta. Esimerkiksi yhdessä hohtavan kultaa tai hopeaa saavuttaa lasitteet hetkessä katseenvangitsija jalo teko.

Wall väri: väri paikkoja seinät ja katotKuva 6 - Kuva: Beautiful Living ColourWall väri: väri paikkoja seinät ja katotKuva 7 - Kuva: Farbqualität.de

Kuvio 6: sekä klassisia ja trendi: valkoinen on katettava täydellisesti. Kirkas, tyylikäs ja mukava työpaikka kalkittu huoneet - päästä "Polarweiss" - kirkkaat kalusteet ja tarvikkeet.

Kuvio 7: Tilkkutäkki Passion: Vain juhlii elinvoimainen, koriste muoti suunnittelussa seinät maalilla ja tapetti muotiin. Rohkeita kuvioita ja koristeellinen kalusteet ja tarvikkeet ovat com - annettuna yhdessä luoda uudenlaista sisustus, jossa suuntaus pikemminkin "lisää" sijasta "vähemmän" menee.