Wanden kalk: kalkpleister en kalkverf tegen schimmels

Kalk natuurlijke bescherming tegen schimmels

Wanden kalk: kalkpleister en kalkverf tegen schimmels

Helaas, nog steeds moeite met schimmel veel huurders en verhuurders - en de Proliferatie van schimmel in het huis stijgt en stijgt. Het risico is hoofdzakelijk gebaseerd op de schimmelsporen.

Niet alleen onze huid en de slijmvliezen zijn moeilijk te worden beïnvloed, kunnen ze longontsteking en zelfs schade aan organen zoals het hart of de nieren in ernstige gevallen.

De belangrijkste redenen voor de stijging van dit probleem zijn de hermetische afsluiting van moderne gebouwen, terwijl Verwaarlozing van de ventilatie, het wijdverbreide gebruik van pleisterwerk en muurverven dat de vorm begunstigen of penetratie van Water en vocht in het metselwerk.

Inhoud: kalkpleister en kalkverf tegen schimmels

  • Home remedies helpen slechts tijdelijk
  • Kalkpleister en kalkverf tegen schimmels
  • Kleurvariant in kalkpleister
  • Walls kalk - met structuur

Home remedies helpen slechts tijdelijk

De bekende fenomeen van schimmel in woningen, deze katoenachtige laag in werkelijkheid slechts de drager van de schimmelsporen. de vegen deze laag brengt slechts een op korte termijn verbetering, aangezien de matrijs zich gewoonlijk in de grond en dus niet verwijderd. behandeling met Home remedies zoals azijn brengt ook slechts een tijdelijke oplossing, omdat het effect verdwijnt na een paar uur weer. Hoewel chemische middelen werken, maar ze zijn niet helemaal ongevaarlijk kunnen ook van toepassing op de mens. En helaas, de gewone ramen en luchten van de kamer in kwestie brengt geen verlichting.

Kalkpleister en kalkverf tegen schimmels

Wanden kalk: kalkpleister en kalkverf tegen schimmelsHet gebruik van kalk verf voorkomt schimmel-

De eenvoudigste, meest natuurlijke en meest effectieve manier om schimmel permanent uit het appartement te houden, is het gebruik van pure kalkpleisters en pure whitewash. Het is al lang door erkende professionals in de bouw en wetenschappers geaccepteerd. Omdat mallen kunnen niet overleven op natuurlijke kalkpleister, zoals het sterk basische is. Ongebluste kalk staat bekend als een effectief bouwmateriaal sinds de oudheid. Zonder kalk is er noch de Grote Muur van China of de piramide van Cheops. Zelfs in de Romeinse architectonische cultuur nemen kalkpleister en kalkverf een belangrijke positie. Uit de Romeinse villa en prachtige fresco's. En de Romeinen wisten dat Kalkpleister en kalkverf zijn de meest natuurlijke en beste methoden om mal van woonkamers te houden. Deze voordelen van kalk kwam in de middeleeuwen in de vergetelheid. Wordt alleen gebruikt boeren vaker de whitewash met kalk te desinfecteren en schimmelpreventie in commerciële gebouwen en woningen. Alleen in onze tijd kalkpleister werd herontdekt als een ideale en uitstekende decoratieve vormgeving.

Kalkpleister enigszins langzaam proces, maar beter bestand, ontsmettingsmiddel en ideale aanvulling voor decoratieve oppervlakken. Maar kalkpleister is niet hetzelfde kalkpleister en Witten is niet hetzelfde kalkverf. Het is cruciaal dat geen chemische supplementen gebruikt en de ingrediënten zijn volledig verklaard.

Een goede ecologische kalkverf is doorzichtig als het nat is en ontvangt de dekking na het drogen. In het algemeen echter, moet tenminste tweede graad zijn om het kalkverf eindelijk onthuld. Voor een matte verf de muur te schilderen over meerdere malen.

Wanden kalk: kalkpleister en kalkverf tegen schimmelsKleurenpalet van kalkverf

Kleurvariant in kalkpleister

Het kleurenpalet van de renders aangeboden bijna elke kleur kan worden bereikt in de natuurlijke spectrum. Omdat de kleurpigmenten zijn een integraal onderdeel van het bouwmateriaal in deze reiniging, de kleuren lijken authentiek en natuurlijk; rustgevende, stimulerende of harmonisatie afhankelijk van de lichtinval.

Mineral interieur pleisters met natuurlijke bindmiddelen kalk kenmerken zich niet alleen door hun verscheidenheid van kleuren uit, maar hun doorlaatbare oppervlak laat de muren ademen. Een ander voordeel: pleisterwerk op basis van kalk desinfecterende werking door hun natuurlijke alkaliteit en te beschermen tegen schimmel en meeldauw.

Walls kalk - met structuur

Wanden kalk: kalkpleister en kalkverf tegen schimmelsstructuren creëren met kalkpleister

structuren die individuele accentenMinerale binnenpleisters basis van kalk naar platte wanden kan veranderen in atmosferische ruimte. De verschillende granen en diverse mogelijkheden voor verwerking zijn specifiek geïnstalleerd om het effect van de ruimte beïnvloeden. In principe, hoe fijner het oppervlak, de edele indruk. Hoe grover anderzijds, de structuur, de waardigere de sfeer.

Gladde afwerkingslaag, bijvoorbeeld een klassiek onder de pleisters ondergaat zelfs een renaissance. Het bestaat uit zeer fijnkorrelig mortel en structuurloze verhoogd - ideaal voor een rustige, elegante look. Over spuiten gips, geschraapt gips, ontpit, free-style naar kattenbakschepje: Met fantasie en experimenten kan heel individuele gezichten of zelfs kunstwerken te maken in elke natuurlijke kleur. Mineral interieur pleisters met natuurlijke bindmiddelen kalk verfraaien niet alleen uw muren doorlaatbaar oppervlak kan ook ademen de muren. Een beslissende bijdrage aan een comfortabel en gezond binnenklimaat.