Waterdicht - seal structuren - Sealants

Waterdicht - seal structuren - Sealants

Bouwwerkafdichtingen is zeer belangrijk om te beschermen tegen water of vocht. U kunt variabele kit gebruiken beschikbaar is, is er nog geen universele kit nog steeds de ideale ondergrond voor. Om hechting van een afdichtmiddel op de ondergrondse optimaliseren zijn er extra hechtmiddel.

Hier kan controleren afdichten en verschillende dichtingsproducten: de verschillende soorten siliconen gewrichten dichten op verschillende gebieden, dan Dichtschlämme, PU-schuimen, afdichtingsmiddelen en bitumineuze Imrägnierungen.

Voor een overzicht van verschillende methoden op ons onderwerp pagina's voor wand drainage en metselwerk waterdicht.

Lees meer over het verzegelen en kit:

Gewrichten abdichtenFugenabdichtung: In wezen zijn er kit op basis van silicone, polyurethaan, polysulfide en acrylaat hybride. Twee groepen hebben vooral gemarkeerd in de doe-het-sector: Siliconenkitten en Acrylatdichtstoffe. Dichtschlämme auftragenDichtschlämme toepassing: minerale afdichting slurries vochtige wanden en vloeren te verzegelen met de instructies heimwerker.deBauschaum / PU het schuim op basis van polyurethaan kan direct uit het blik worden verwerkt en maakt zich verdienstelijk bij het monteren, vullen, isoleren, bevestigen en lijmen. We leggen de belangrijkste eigenschappen van polyurethaanschuim en uitleggen hoe makkelijk het is können.BitumenAbdichtungen gebruiken op basis van bitumen zijn bewezen voor eeuwen. Door de afdichting en waterafstotende werking, gecombineerd met een hoge chemische weerstand, is bitumineuze afdichtmiddelen zijn bijzonder geschikt voor Bautenschutz.ImprägnierungEine relatief eenvoudige maar zeer doeltreffende maatregel van de vochtbescherming van een gebouw is het toepassen van beschermende bekledingen, bijvoorbeeld in de vorm van impregnatie. Ze kunnen snel en eenvoudig worden toegepast, zelfs door onervaren DIYers.