Wicker havemøbler

Rattan er kendt af mange som flettet materiale ud af kurven af ​​varer eller møbler. Det er lavet af roden af ​​Rattan håndflade og kan let bøjes under indflydelse af varme og behandles. På den måde er det nemt at producere muligt ergonomiske møbler for eksempel. Da Rattan er et naturmateriale, kan det bruges kun betinget til udendørs brug, fordi vejret er til materialet og gør det muligt at være hurtigt smuldre i brug.

Indhold på flet havemøbler

  • Fremkomsten af ​​kurvemøbler
  • Egenskaber af polyrattan
  • Pas på efterligninger Polyrattan!
  • Youtube Video: urtepotter lavet af polyrattan
  • Produkt mangfoldighed Polyrattanprodukten
  • Rengøring af flet havemøbler
  • Så rengøring værker

Fremkomsten af ​​kurvemøbler

I 80'erne, den tidligere professionelle fodboldspiller Robert Dekeyser kom op med ideen om at producere rattan møbler baseret på syntetisk Rattanfasern. Han udviklede den yderligere, polyethylen formulering af sin bedstefar, hvilken af ​​dem, der tidligere anvendt til Henkel detergent tromler. Den såkaldte "flet" er i forhold til naturlig rattan vejr-bevis og UV-bestandig al slags vejr kurvefletning, som er designet til at efterligne den naturlige Rattanfaser perfekt. Hovedidéen er at forene den hyggelige og varme udseende af naturlige kurvemøbler med vejret modstand af syntetiske stoffer. Hertil kommer, den bygger på et innovativt design, der giver møblerne sin helt egen charme.

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Format: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278908 '17.861, '');

Wicker havemøbler

Egenskaber af polyrattan

Kurvemøbler anses for meget stabil og særlig robust, med polyethylen fibre allerede har gennemgået en lang udviklingsproces. Fibre førende producent testes grundigt og er under konstant udvikling proces. Formålet med denne proces er at føre tættere og mere naturligt produkt, det kunstige fibre og at holde kvaliteten på en høj standard. Ikke kun med hensyn til vejrbestandighed, men også i de områder af udseende og meget fremskridt der er gjort. Ud over en bred vifte af farver i høj kvalitet polyrattan har nu en overfladestruktur, der føles fantastisk blød og let ru. I modsætning hertil er de fleste billige efterligninger stadig bruger glatte og ustrukturerede overflader, de forråder hurtigt som sådan.

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/278908 '16464 '');

Wicker havemøbler

Pas på efterligninger Polyrattan!

Antallet af efterlignere og forfalskning er stigende år for år. De fleste plagiat fra Kina, hvor de er lavet af lav kvalitet fibre og sælges derefter til en brøkdel af den oprindelige pris kommer. Hvem køber hans havemøbler på disken Ydre, men bør være forberedt på det faktum, at livet for efterligning er omkring 3-4 år. Hvem ønsker at sætte på lang sigt på møbler i en smart design, som bør have direkte adgang til produkter fra velrenommerede producenter. 

Youtube Video: urtepotter lavet af polyrattan

Produkt mangfoldighed Polyrattanprodukten

flet stue

Ud over standard havemøbler såsom flettede siddepladser mest velrenommerede producent som Dedon tilbud til yderligere produkter. Produktsortimentet går fra flettede plantageejere på flet lounge at kurvestol. Derudover er der den kurvemøbler i forskellige former og farver. Ofte kendte designere er hyret til design af møbler, som så giver kollektionerne en meget personlige touch.

Rengøring af flet havemøbler

Wicker havemøbler

Den trendy og elegante havemøbler lavet af polyrattan fundet i flere og flere haver et sted, men efter en lang haven sæson, de er ikke immune over for slid. For at den høje kvalitet og dyre møbler Bondex også skinne i tide til den nye sæson igen på sin sædvanlige glans udviklet en ny Polyrattan renere. Med alt dette i Kuststoffmöbel fletning optik effektivt kan rengøre og vedligeholde. Forureninger såsom rester af solcreme eller grimme vandmærker er for Polyrettan renere ikke et problem, fordi han har en intens og schonened samme tid. Det er ligegyldigt, om du anvender det i lunge møbler, spiseborde, stole, havestole eller liggestole. Farven af ​​møblerne er klart opdateres og derudover renere forhindrer langsigtede ældning af havemøbler foran.

Så rengøring værker

første  sprøjte Bondex Polyrattan renere ren på overfladen og lad for en kort tid.

For det andet  afhente den løsnede snavs med en svamp eller klud og skyl med vand.

tredje  Til særligt genstridige indbetalinger med en svamp eller en blød børste efterbehandlet og skylles med vand.