Wicker tuinmeubelen

Rattan is bij velen bekend als gevlochten materiaal uit de mand van goederen of meubilair. Het wordt gemaakt van de wortel rotan palm en kan gemakkelijk worden gebogen onder invloed van warmte en verwerkt. Op deze manier is het gemakkelijk om mogelijk ergonomisch meubilair produceren bijvoorbeeld. Sinds Rattan is een natuurlijk materiaal, kan het alleen voorwaardelijk voor gebruik buitenshuis worden gebruikt, omdat het weer is aan het materiaal en maakt het mogelijk om snel desintegreren in gebruik.

Inhoud op rieten tuinmeubelen

  • De opkomst van rieten meubels
  • Eigenschappen van poly rotan
  • Pas op voor imitaties Polyrattan!
  • Youtube Video: bloempotten gemaakt van poly rotan
  • Product diversiteit Polyrattanprodukten
  • Reiniging van rieten terrasmeubilair
  • Dus de schoonmaak werken

De opkomst van rieten meubels

In de jaren '80, de voormalige profvoetballer Robert Dekeyser kwam met het idee om rotan meubels te produceren op basis van synthetische Rattanfasern. Hij ontwikkelde verder het formuleren van polyethyleen zijn grootvader die van de vroeger voor Henkel detergent drums. De zogenaamde "wicker" wordt vergeleken met natuurlijke rotan weerbestendig en UV-bestendig all-weather wicker, die is ontworpen om na te bootsen de natuurlijke Rattanfaser perfect. Belangrijkste idee is om de gezellige en warme uitstraling van de natuurlijke rieten meubels met het weer weerstand van synthetische stoffen met elkaar te verzoenen. Daarnaast beroept zij zich op een innovatief ontwerp dat het meubilair geeft een heel eigen charme.

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Formaat: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer ( '37381/278908' 17861, '');

Wicker tuinmeubelen

Eigenschappen van poly rotan

De rieten meubels worden beschouwd als zeer stabiel en bijzonder robuust, met de polyethyleen vezels reeds een lange ontwikkeling hebben ondergaan. Vezels toonaangevende fabrikant worden grondig getest en worden voortdurend ontwikkelingsproces. Het doel van dit proces is om dichter en meer natuurlijke product, de kunstmatige vezels te leiden en om de kwaliteit op een hoog niveau te houden. Niet alleen op het gebied van weersbestendigheid, maar ook op het gebied van look en feel veel vooruitgang is geboekt. In aanvulling op een brede waaier van kleuren heeft een hoge kwaliteit poly rotan nu een oppervlaktestructuur die geweldig zacht en licht ruw aanvoelt. In tegenstelling tot de meeste goedkope imitaties steeds met behulp van gladde en ongestructureerde oppervlakken die ze snel verraden als zodanig.

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Formaat: Standard Banner (onder thema) 468x60
SmartAdServer ( '37381/278908' 16464, '');

Wicker tuinmeubelen

Pas op voor imitaties Polyrattan!

Het aantal imitators en namaak stijgt van jaar tot jaar. De meeste plagiaat uit China, waar ze zijn gemaakt van lage kwaliteit vezels en worden vervolgens verkocht voor een fractie van de oorspronkelijke prijs komen. Wie koopt zijn tuinmeubelen op de schijf Outer, maar moet worden voorbereid op het feit dat het leven van imitatie is ongeveer 3-4 jaar. Wie wil op de lange termijn te zetten op het meubilair in een chique design, die directe toegang tot producten van gerenommeerde fabrikanten zou moeten hebben. 

Youtube Video: bloempotten gemaakt van poly rotan

Product diversiteit Polyrattanprodukten

rieten lounge

Naast de standaard tuinmeubilair, zoals rieten stoelen gebieden die het meest gerenommeerde fabrikant, zoals Dedon bieden om extra producten. Het assortiment gaat van rieten plantenbakken op rieten lounge stoel rieten. Daarnaast is er de rieten meubels in verschillende vormen en kleuren. Vaak bekende ontwerpers worden ingehuurd voor het ontwerpen van meubels, die vervolgens een zeer persoonlijke touch geven de collecties.

Reiniging van rieten terrasmeubilair

Wicker tuinmeubelen

De trendy en elegante tuinmeubelen gemaakt van poly rotan vinden in meer en meer tuinen een plek, maar na een lange tuinseizoen ze zijn niet immuun tegen slijtage. Om de hoge kwaliteit en dure meubels Bondex ook schitteren in de tijd voor het nieuwe seizoen weer in zijn gebruikelijke glans ontwikkelde een nieuwe Polyrattan schoner. Met dit alles in Kuststoffmöbel vlecht optiek kan effectief reinigen en te onderhouden. Verontreinigingen zoals resten van zonnebrandcrème of lelijke water merken zijn voor de Polyrettan stofzuiger geen probleem, want hij heeft een intense en schonened hetzelfde moment. Het maakt niet uit of je het toepassen in lunge meubels, eettafels, stoelen, tuinstoelen of strandstoelen. De kleur van het meubilair is duidelijk vernieuwd en bovendien de stofzuiger voorkomt lange termijn veroudering van tuinmeubelen aan de voorkant.

Dus de schoonmaak werken

eerste  spray de Bondex Polyrattan schoner puur op het oppervlak en laat voor een korte tijd.

tweede  pick-up het losgemaakte vuil met een spons of doek en spoel af met water.

derde  Voor zeer hardnekkig vuil met een spons of zachte borstel nabehandeld en spoelen met water.