Winflip: Automaattinen ikkuna sulkemisjärjestelmää

Talvi on tulossa, päivät lyhenevät ja viileämpi ja murtojen määrä kasvaa merkittävästi. Jos tuntikausia päivittäin paitsi talon, onko liike-tai lomamatkalla, ja et halua päättää välillä turvallisuutta kotiisi tai terveydelle jatkuvasti antaa sitten automaattisen Ikkuna sulkujärjestelmä Winflip Liuokseen. Automaattisesti säätyvä ilmanvaihto kertaa, voi sekä estää murtovarkaat on helppoa aikaa ja myös varten säännöllinen ilmanvaihto Sen huoneet toimitettava estää homeen kasvu.

Winflip aihe Yleiskatsaus

 • Winflip: Automaattinen ikkuna sulkemisjärjestelmää
 • Winflip aihe Yleiskatsaus
 • Winflip kaikille yleisille ikkunan mallit
 • Edut Winflip
 • Winflip mallit
 • Winflip varten kattoikkunoiden
 • Winflip ikkunan sulkeminen asennus
 • WinFlip ikkuna sulkujärjestelmä opetusohjelmavideot
 • Winflip Tuotevideo
 • Winflip hälytys uudistussarjoja
 • Ikkuna automaatio HomeMatic Winmatic uudistussarjoja

Winflip kaikille yleisille ikkunan mallit

Win flip ikkuna sulkemisjärjestelmää voidaan integroida tahansa tavanomainen Kippfenstermodell, olipa se on puurunko, alumiini runko tai muovinen runko on.

 

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Muoto: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/651157 "17861, '');

Winflip: Automaattinen ikkuna sulkemisjärjestelmää

Edut Winflip

automaattinen Ikkuna lukitusjärjestelmä tarjoaa ostajalle jonkinlaisen hyötyjä. Ensinnäkin se auttaa sen automaattisesti säädettävällä sulkemisjärjestelmää energiakustannusten vähentämiseksi. Aikaa, joka voidaan ohjelmoida on välillä 5 minuuttia ja 5 tuntia. Sinun täytyy luottaa joko paristoilla tai verkkovirralla. 

Lisäksi Winflip tarjoukset Suoja murtovarkaat, koska kallistettu ikkuna on nopeasti ymmärretään kutsun murron. Kun lukitusjärjestelmä voi olla talon hyvä tunne lähteä ilman jatkuvasti huolta turvallisuudesta omaisuudestaan. Millä varmistetaan 1mm paksu hampaat huipputekniikan muovista, että ikkuna pysyy suljettuna sulkemisen jälkeen, ikkunan kahva voi jäädä kallistetussa asennossa.

Varustettu Winflip ikkuna voidaan käyttää childproof harkita. Pienokaiset ei voi avata itsenäisesti tällainen ikkuna.

Winflip: Automaattinen ikkuna sulkemisjärjestelmää

Winflip mallit

Onko kattoluukku tai säännöllistä puolestaan ​​ikkunat, Winflip tarjoaa useita malleja:

Winflip standardi on saatavilla vuodesta 2008 ja sopii koottavia olettaa, ilman tietoa. Se on yhdistetty johto käyttää vetokahvalla. Tuuletusajan voidaan säädellä säätöruuvi ja on pois päältä ennalta määrätyn ajan kuluttua, jonka avulla puristusvoima itse. Ikkuna pidetään suljettuna omalla lukko, ikkunan kahva voi jäädä kippiasentoon. Avaamiseksi ja sulkemiseksi ikkuna ilman sähköä ja ilman paristoja sijaan.

 

Winflip ammattilainen Saatavana syyskuussa 2010, ja eroaa tavallisesta mallista visuaalisesti ja teknisesti läpi joukon osaksi taittosalpausjärjestelyn.

 


// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/651157 "16464, '');

Winflip: Automaattinen ikkuna sulkemisjärjestelmää

Winflip: Automaattinen ikkuna sulkemisjärjestelmää

Winflip varten kattoikkunoiden

Winflip Comfort: Tarjoaa täysin integroitu versio, ja se poikkeaa sekä visuaalisesti että teknisesti päässä jälkiasennus versioista. Sen avulla sivuaukon ilman sulkumekanismi pitää estää ennen ikkunan.

 

Winflip katto VELUX ripustaa ikkunan: Syyskuusta 2010 oman version asiakkaalle kattoikkunat ovat käytettävissä joka sopii koottavien ja kokoonpanoon palveluun.

Winflip ikkunan sulkeminen asennus

Asentamiseksi WinFlip ikkunan sulkeminen järjestelmän on nopeasti ja helposti käyttäen vastaavaa kokoonpano ohjeet voivat olla bewerkstelligen.Montiert Winflip sekä vasemmalla puolella ja oikealla puolella, lisäksi sitä voidaan helposti käyttää kaksi-lehtiä ikkuna. Se sopii kallistus ikkunat 50cm ikkunan leveys, jossa on aukko leveys on enintään 230 mm. Välttämällä sähkö ohjauspaneelin käytöstä helppoa lapsille ja vanhuksille.

Täältä löydät asennusohjeet:

Asennus Standardimalli

Asennus Pikaopas Malli Standard

Kokoonpano malli kattoikkuna

 

WinFlip ikkuna sulkujärjestelmä opetusohjelmavideot

Seuraavassa videon näet automaattisen Winflip ikkunan sulkeminen ja voi olla henkilökohtaisesti vakuuttuneita sen eduista.

Winflip hälytys uudistussarjoja

Jos sinulla on jo yksi Winflip malleista, kannattaa myös käyttää muita toimintoja käyttöön. Ottaen huomioon break-riskien voi automaattinen hälytysjärjestelmä varten paremman turvallisuuden care kotona. Se voidaan helposti integroida olemassa oleviin Winflip ikkunan sulkeminen järjestelmän aktivoituu automaattisesti uunit ja sulje ikkuna. Jos joku yrittää avata turvalliseksi Winflip ikkuna väkivaltaisesti, hälytysjärjestelmä aktivoituu ja laukaisee hälytyksen.

 Winflip hälytysjärjestelmä toimitetaan (tyyppi 392A) kanssa 4 paristoa, joiden käyttöikä on noin 5 vuotta. 

Käytettävissä on Winflip hälytysjärjestelmä Amazon.


Ikkuna automaatio HomeMatic Winmatic uudistussarjoja

Sinulla on mahdollisuus varustaa ikkuna HomeMatic Winmatic ikkunan asemaan. Tämä asema Unstrung lähes äänettömän avaamiseksi ja sulkemiseksi ikkunan avulla ajastintoiminto. molemmat Kallistus nopeus ja kallistamalla ikkunan sijainnin voidaan asettaa halutuksi. Tätä varten voit joko ottaa ohjauspainikkeita itse laitteessa auttaa tai käyttää mitään HomeMatic kaukosäätimellä.

 HomeMatic Winmatic ikkuna ajomatkan on Amazon käytettävissä.