WinFlip: De automatische venster sluitsysteem

De winter komt eraan, de dagen korter en koeler en het aantal inbraken stijgt aanzienlijk. Als u voor het uur per dag, behalve huis, of het nu voor zaken of plezier, en je wilt niet te kiezen tussen de veiligheid van uw huis of uw gezondheid voortdurend, dan biedt de automatische Window sluitsysteem WinFlip een oplossing. De automatisch verstelbare ventilatie tijden, kunt u beide voorkomen dat inbrekers hebben een gemakkelijke tijd en ook voor een regelmatige ventilatie De kamers bieden aan voorkomen schimmelgroei.

WinFlip Topic Overzicht

 • WinFlip: De automatische venster sluitsysteem
 • WinFlip Topic Overzicht
 • WinFlip voor alle gangbare venster modellen
 • Voordelen van WinFlip
 • WinFlip modellen
 • WinFlip voor dakvensters
 • WinFlip instalraam sluitsysteem
 • WinFlip venster sluitsysteem Video Tutorial
 • WinFlip Product Video
 • WinFlip alarm voor retrofit
 • Window automation HomeMatic Winmatic voor retrofit

WinFlip voor alle gangbare venster modellen

de Win flip venster sluitsysteem kan worden geïntegreerd in elke gebruikelijke Kippfenstermodell, ongeacht of het moet houten frame, aluminiumframe of kunststof frame is.

 

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Formaat: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer ( '37381/651157' 17861, '');

WinFlip: De automatische venster sluitsysteem

Voordelen van WinFlip

de automatisch Window sluitsysteem biedt de koper een aantal voordelen. Voor één, het helpt bij het automatisch instelbaar sluitsysteem om de energiekosten te verlagen. De hoeveelheid tijd die kan worden geprogrammeerd tussen 5 minuten en 5 uren. Je moet afgaan op batterijen of op het lichtnet. 

Daarnaast WinFlip aanbiedingen Bescherming tegen inbrekers, aangezien een gekantelde venster snel wordt opgevat als een uitnodiging tot inbraak. Met het sluitsysteem kan het huis met een goed gevoel te vertrekken zonder voortdurend zorgen te maken over de veiligheid van uw bezittingen. Waardoor wordt gewaarborgd de 1 mm dikke tanden van high-tech plastic, dat het raam gesloten blijft na het sluiten, kan het venster hendel in de gekantelde positie blijven.

Een voorzien WinFlip raam kan als kindveilige worden overwogen. Uw kleintjes zullen niet in staat zijn om zelfstandig een dergelijk raam te openen.

WinFlip: De automatische venster sluitsysteem

WinFlip modellen

Of het dakraam of regelmatige kiepramen, WinFlip biedt verschillende modellen:

WinFlip standaard is sinds 2008 en is geschikt voor zelfassemblage te nemen, zonder voorkennis. Het is verbonden door een koord te gebruiken trekstang. De ventilatietijd kan worden geregeld door middel van een stelschroef en gedeactiveerd na een voorafbepaalde tijd via een klemkracht op zich. Het venster wordt gesloten gehouden door zijn eigen slot, kan het venster hendel in de gekantelde stand blijven. Voor het openen en sluiten van het raam zonder elektriciteit en zonder batterijen in plaats daarvan.

 

WinFlip professional Verkrijgbaar in september 2010, en verschilt van de standaard model visueel en technisch door de set in de plooi grendel.

 


// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Formaat: Standard Banner (onder thema) 468x60
SmartAdServer ( '37381/651157' 16464, '');

WinFlip: De automatische venster sluitsysteem

WinFlip: De automatische venster sluitsysteem

WinFlip voor dakvensters

WinFlip Comfort: Biedt een volledig geïntegreerde versie en verschilt zowel visueel als technisch uit de retrofit-versies. Het laat de zijopening zonder het sluitmechanisme moet worden uitgeschakeld voordat het venster.

 

WinFlip dak VELUX uitzetzakraam: Vanaf september 2010 zijn eigen versie van de klant voor de dakramen zijn beschikbaar die geschikt is voor zelf-assemblage en voor de montage service.

WinFlip instalraam sluitsysteem

de Montage van de WinFlip venster sluitsysteem snel en eenvoudig met de respectievelijke montage-instructies kunnen zijn bewerkstelligen.Montiert WinFlip zowel links en rechts naast het gemakkelijk kan worden gebruikt tweebladige venster. Het is geschikt voor kipramen van 50cm vensterbreedte met een openingswijdte van maximaal 230 mm. Door het vermijden elektrisch bord, bediening eenvoudig voor kinderen en ouderen.

Hier vindt u de installatie-instructies te vinden:

Montage Standaard Model

Installatie Quick Reference Model Standard

Assembly model dakraam

 

WinFlip venster sluitsysteem Video Tutorial

In de volgende video kunt u de automatische WinFlip venster sluitsysteem zien en persoonlijk kan worden overtuigd van de voordelen ervan.

WinFlip alarm voor retrofit

Als u al een van de WinFlip modellen, kunt u ook gebruik maken van de extra activiteiten te gebruiken. In het licht van de inbraak risico kan automatisch alarmsysteem voor hogere veiligheid zorg in uw huis. Het kan gemakkelijk worden geïntegreerd in een bestaande WinFlip venster sluitsysteem en wordt automatisch geactiveerd wanneer ovens en sluit uw raam. Mocht iemand proberen om de beveiligde met WinFlip venster met geweld te openen, wordt het alarmsysteem geactiveerd en activeert het alarm.

de WinFlip alarmsysteem wordt toegevoerd (type 392A) met 4 batterijen, die een levensduur van ongeveer 5 jaar. 

Beschikbaar is de WinFlip alarmsysteem op Amazon.


Window automation HomeMatic Winmatic voor retrofit

Je hebt de mogelijkheid om uw raam te rusten met een HomeMatic Winmatic venster drive. Deze aandrijving unstrung een geluidsarm openen en sluiten van het raam door middel van timerfunctie. beide Kantelsnelheid en kantelstand van het venster kan worden naar wens. Hiervoor kunt u kiezen tussen de knoppen op het apparaat zelf te helpen of te gebruiken HomeMatic afstandsbediening.

de HomeMatic Winmatic venster rijden is Amazone beschikbaar.