Winflip: Den automatiske vindue lukkesystem

Vinteren er på vej, dagene bliver kortere og køligere, og antallet af indbrud stiger markant. Hvis du i timevis hver dag undtagen hus, uanset om forretning eller fornøjelse, og du ikke ønsker at vælge mellem sikkerheden i dit hjem eller dit helbred konstant, så giver det automatisk Vindue lukkesystem Winflip en opløsning. De automatisk justerbare ventilation gange, kan du både forhindre indbrudstyve har en nem tid og også for en regelmæssig ventilation Dets værelser giver til forhindre skimmelvækst.

Winflip Emne Oversigt

 • Winflip: Den automatiske vindue lukkesystem
 • Winflip Emne Oversigt
 • Winflip til alle gængse vindue modeller
 • Fordele ved Winflip
 • Winflip modeller
 • Winflip til ovenlysvinduer
 • Winflip installation vindue lukkesystem
 • WinFlip vindue lukkesystem Video Tutorial
 • Winflip Produkt Video
 • Winflip alarm til eftermontering
 • Vindue automatisering HomeMatic Winmatic til eftermontering

Winflip til alle gængse vindue modeller

den Vind flip vindue lukkesystem kan integreres i enhver konventionel Kippfenstermodell, uanset om det er til træramme, aluminiumsramme eller Plastic ramme er.

 

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Format: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/651157 '17.861, '');

Winflip: Den automatiske vindue lukkesystem

Fordele ved Winflip

den automatisk Vindue låsesystem tilbyder køberen nogle fordele. For én, det hjælper med sin automatisk justerbar lukkesystem at reducere energiomkostningerne. Den tid, der kan programmeres er mellem 5 minutter og 5 timer. Du er nødt til at stole på enten batterier eller på lysnettet. 

Ud Winflip tilbud Beskyttelse mod indbrudstyve, eftersom en skråtstillet vindue hurtigt forstås som en invitation til indbrud. Med låsesystemet kan være i huset med en god følelse at forlade uden konstant at bekymre sig om sikkerheden af ​​dine ejendele. Dermed sikre 1mm tyk tænder fra højteknologisk plast, at vinduet forbliver lukket efter lukning, kan vinduet håndtaget forbliver i vippet position.

En udstyret med Winflip vindue kan anvendes som børnesikret overvejes. Dine små vil ikke være i stand til at åbne selvstændigt sådan et vindue.

Winflip: Den automatiske vindue lukkesystem

Winflip modeller

Hvad enten tagvindue eller regelmæssige turn vinduer, Winflip tilbyder flere modeller:

Winflip standard er tilgængelig siden 2008, og er velegnet til selv-samling for at antage, uden forudgående kendskab. Det er forbundet med en ledning til brug med pull håndtag. Ventilationen tid kan reguleres ved hjælp af en justeringsskrue og deaktiveres efter en forudbestemt tid ved hjælp af en klemkraft af sig selv. Vinduet holdes lukket af sin egen lås, kan vinduet håndtag forblive i den skrå stilling. Til åbning og lukning af vinduet uden elektricitet og uden batterier i stedet.

 

Winflip professionel Fås i september 2010, og adskiller sig fra standardmodellen visuelt og teknisk gennem sættet ind i folden låsen.

 


// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/651157 '16464 '');

Winflip: Den automatiske vindue lukkesystem

Winflip: Den automatiske vindue lukkesystem

Winflip til ovenlysvinduer

Winflip Comfort: Tilbyder en fuldt integreret version, og adskiller sig både visuelt og teknisk fra eftermontering versioner. Den tillader sideåbning uden lukkemekanismen skal deaktiveres, før vinduet.

 

Winflip tag til VELUX hang vindue: Fra September 2010, sin egen version af kunden for ovenlys er tilgængelige som er egnet til selv-samling, og til samling tjeneste.

Winflip installation vindue lukkesystem

den Montering af WinFlip vinduet lukkesystem er hurtigt og nemt at bruge de respektive montagevejledning kan være at bewerkstelligen.Montiert Winflip både venstre og højre side, udover den let kan bruges i vinduet to-blad. Den er velegnet til tilt vinduer fra 50cm vinduesbredde med en åbning bredde på op til 230 mm. Ved at undgå elektrisk kontrolpanel, betjening let for børn og ældre.

Her finder du installationsvejledningen til:

Montering Standardmodellen

Installation Hurtig reference Model Standard

Montering model tagvindue

 

WinFlip vindue lukkesystem Video Tutorial

I den følgende video kan du se den automatiske Winflip vinduet lukkesystem og kan personligt overbevist om sine fordele.

Winflip alarm til eftermontering

Hvis du allerede har en af ​​de Winflip modeller, kan du også gøre brug af de yderligere aktiviteter til at bruge. I betragtning af indbrud risiko kan automatiske alarm til højere sikkerhed pleje i hjemmet. Det kan nemt integreres i en eksisterende Winflip vindue lukkesystem og aktiveres automatisk, når ovne og lukke dit vindue. Skulle nogen forsøger at åbne den sikre med Winflip vindue voldsomt, er alarmsystemet aktiveres og udløser alarmen.

den Winflip alarmsystem leveres (type 392A) med 4 batterier, som har en levetid på omkring 5 år. 

Tilgængelige er den Winflip alarmsystem på Amazon.


Vindue automatisering HomeMatic Winmatic til eftermontering

Du har mulighed for at udstyre dit vindue med en HomeMatic Winmatic vindue drev. Dette drev afspændt en næsten lydløse åbning og lukning af vinduet ved hjælp af timerfunktion. begge Tilt hastighed og vippe position af vinduet kan indstilles som ønsket. For dette, kan du enten tage knapperne på selve enheden kontrol til at hjælpe eller bruge nogen HomeMatic fjernbetjening.

den HomeMatic Winmatic vindue drev er Amazon tilgængelig.