Yhteinen uusiminen kylpyhuoneet ja keittiöt

naarmu silikoniliitos suihkussa

uudistaa vanhoja nivelet - uusi laasti Bad

Vanha liitokset kylpyhuoneessa ja keittiössä eivät vain näytä ruma, mutta voi olla todella vaarallista. Jos vesi roiskuu tai vuotaa läpi liitosten takana suihkuallas pilanneet tiivistesulku keittiössä muottiin, ovat kalliita ja joskus haitallisia seurauksia taloon.

Korvaamisesta ja uusiminen liitosten on melko yksinkertainen - jos tuo taitoa ja on oikeat välineet.

Tämä opas antaa myös maallikolle miten uudistaa nivelet kylpyhuoneessa ja keittiössä.

Sisältö: Korvaa nivelet

 • Silikoniliitos: perusteet
 • Pii yhteinen uusimista askel askeleelta
 • Materiaalit ja työkalut
 • poistaa silikoniliitos ja puhdas liitokset
 • Uusi häätö silikoniliitos ja sileä

Silikoniliitos: perusteet

irroittamista seinä yhteys kylpyynJossa eri elementit toisiaan vasten - tässä kylpyamme ja seinä - altistetaan joustavan liitoksen huomattavia paineita. Trotdzem on pysyvästi suljettu.

Silikoni saumausmassat saniteettialalla korkeat vaatimukset tehdään. Sinun täytyy tuoda hyvää käsittelyä ja tiivistysominaisuudet, sekä nämä tiivistysmassat tarvitse olla jatkuvasti elastinen, jotta ne voivat imeä liikkeet maahan ilman yhteisiä taukoja.

Näin ollen, esimerkiksi, voidaan usein havaita, että yhteinen repeämä seinä kerroksen risteykseen liian aikaisin käytettävissä. Voit estää tämän, jos saumausta tällä alueella tapahtuu vasta tietyn odotusajan, ja - vielä tärkeämpää pitkän aikavälin menestykseen - Silikonitiivisteiden käytetään joilla on erityisen suuri joustavuus.

Kriittisellä kaupat, kuten terassit, parvekkeet tai kylpyhuoneet, suuren liikkeen kapasiteettia edellytetään saumausmassat. Tässä Silikoni Tiivisteet käytetään joilla on erityisen suuri joustavuus, niin että siten soveltaa nivelet pysyvästi elastinen myös alle lisääntyneen kuormituksen ja rakennuksen vaurioilta, esimerkiksi tunkeutuva vesi voi säilyttää.

Tekniset vaatimukset

Kehittämisessä saumausmassat silikonikumipohjaisen erityistä huomiota kiinnitetään murtovenymä, mitattuna standardin DIN 53504, joka on noin 400-600%. Lisäksi korkea liike tallennus on tarpeen, niin että edellä mainittu käyttö kriittisissä liikenteessä, kuten terassien ja parvekkeet, on mahdollista.

Koska suuri lämpötilan vaihtelut suorassa auringonvalossa ja pakkasta ovat talon ulkopuolella, koskevien vaatimusten mukainen tiiviste, jota käytetään alalla venyttää ja liikuntasaumojen valtavasti. Korkealaatuisia Silikonitiivisteiden on siis kehittää niin, että ne ovat lämmönkesto -60 ° C: sta +180 ° C: seen ja ovat resistenttejä sään ja ikääntymisen. Koska UV-säteilyn kestävyys tällaisia ​​silikoneja ovat myös sopivia tähän sovellukseen.

Käytettäväksi keittiössä ja kylpyhuoneessa, koska usein käytetty siellä pesuaineet korkea kemiallinen kestävyys elastinen tiivistysaine tarpeen.

Lisäksi silikoni on liuotinvapaa ja ympäristöystävällinen, uhkaavat jonka höyryt käsittelyn aikana ja sen jälkeen ei ole terveydelle.

Silikoni käytännön käytössä

Isä ja poika kun saumaustaKosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneissa, on olemassa lisääntynyt riski muottiin. Silikoni Tiivisteet anti-sieni aineet voivat vähentää tätä riskiä.

Erityisen yleistä ovat acetatvernetzende Silikonitiivisteiden. Ristisidoksia, joten kun liittyminen molekyylien toisiinsa elastisen rakenteen, etikkahappo poistetaan - näin tulee tyypillinen haju etikkaa kovettumisen silikoni.

Näiden etuna asetaatti-järjestelmät on erityisen hyvä tarttuvuus kaikkien keraamisten päällysteiden seinät ja lattiat - tiivistykseen nivelet yhteyden keraamiset laatat, pesuallasta, kylpyammeet, suihku tarjottimet, ovien ja ikkunoiden kehyksiä sekä käytettäväksi liikuntasaumojen. Jopa saumaukseen lasi rakenteiden korkea-silikonista käytetään. Toinen Näiden järjestelmien etuna on nopea kovettuminen ja korkea kulutuskestävyys.

Vaatimuksista Silikonitiivisteiden mutta eivät rajoitu niiden mekaanisia ominaisuuksia. Useimmat terveys silikonit asetetaan myös sienten ja bakteerien kestävä. Suihkut ja kylpyhuoneet ovat kuitenkin erityisen alttiita muottiin, ja kontaminaatioriski voidaan merkittävästi hillitsi tätä ylimääräistä kemiallista suojausta. Jossa asianmukainen puhdistus ja huolto halutun ulkonäön liitos on pysyvä.

Onko suojauksen hometta halutaan, kuitenkin, riippuu sovelluksesta. Kylpyhuoneissa, käyttö on sientä estävä tiivistysmassat yleensä keittiöissä, mutta sinun tulisi pidättäytyä kaikkialla silikoneja fungisidisesti lisäaineita, jossa tiiviste koskettaa juomavettä. Syy: Sienihävitteet voidaan osittain pestä pois vedellä.

Ei ongelmia sovelluksesta riippumatta optiikan: Silikonitiivisteiden ovat saatavilla monissa väreissä - myös sekä klassisia ja nykyisiä saniteetti- värejä ja joitakin erittäin värikäs värimaailma voi antaa oman panoksensa suunnitteluun tiloihin.

Pii yhteinen uusimista askel askeleelta

Ensinnäkin, sinun pitäisi olla tietoinen siitä, miten uuden yhteisen pitäisi näyttää, joten kuinka leveä se on. Se riippuu paitsi optista, vaan myös tekniseltä kannalta. Ja tietysti myös luonnonvarojen käyttö määritellään.

Tarvittavan sauman leveys tiheä Sanitärfuge aina riippuu materiaalin luonteesta ja käytetyn tiivisteen. viereen yhteisen laatat tai keraamisia kappaleita voi täysin suora, mutta epäsäännöllinen reunat on, ne voivat olla yhdensuuntaisia, vaan myös asentaa jonkin verran epätarkka. Yksinkertaisia ​​sääntöjä peukalon ei ole siis varmaa on vain se, että näkyvä sauman leveyden tulee olla jonkin verran suurempi kuin täytettävän aukon leveys. 

Useimmissa tapauksissa, noin kaksi ja puoli kertaa liitosrakoon pitäisi riittää. Rako 5 mm, tämä olisi siis 12,5 mm. Ulkona tai muu termisesti kovassa rasituksessa ympäristöjä voidaan odottaa kolme-neljä kertaa. Täällä, 5 mm: n rako on raon leveys on noin 20 mm, olisi riittävä. Tämä on riittävä kompensoimaan lämpödeformaatio ja pysyvästi liitoksen tiivistämiseksi.

Uusittaessa liitoksia voidaan helposti suuntautunut äskettäin tekemään yhteiseen yhden myös. Yksi tai kaksi millimetriä lisäksi voi satuttaa, koska silikoni vuosien hieman haalistuu. Jos vanha liitos abgerisssen pidempiä matkoja ja pylväät ovat muodostaneet viereen materiaalia, sinun tulee olla varma puhelun mutta toimivat paljon väljempi.

Materiaalit ja työkalut

 • Fugenhai
 • silikoni
 • muotti
 • Sienellä tai liinalla
 • maalarinteippi
 • liimauslaitteella
 • Fugenglätter
 • kumihanskat
 • terveys silikoni

poistaa silikoniliitos ja puhdas liitokset

Poistaa vanha silikoni on ns Fugenhai on vaihdettavia, kiinteät terät ruostumattomasta teräksestä erittäin hyvä. Terävä pää terän, ensimmäinen kiinni silikoni ja sitten leikata silikonikoostumus viereisen maa, ja ulos saumasta.

Työ huolellisesti kiinni sen ja enemmän poistat silikonia ja lyhyissä vaiheissa, koska tässä vaiheessa tarttuvat vähemmän jää, sitä vähemmän muokata myöhemmin - yhteensä tahallinen lähestymistapa säästää aikaa niin.

Fugenhai leikkaa, koska sen terävyys sulavasti tiiviste. Jos työ niin työlästä, mikä voi johtua tylsä ​​terä. ei yksinkertaisesti painostaa enemmän, koska se vain lisää loukkaantumisriskiä. Tylsä terä on vaihdettava.

Raaputa vanha silikoniliitosTerävä terä Fugenhais niin paljon poistetaan vanha silikoni yhteistä kuin mahdollista. Älä laita liikaa voimaa, muuten voit loukata luistamisen.levitä silikoniSilikoni on sovellettu patruunan määräysten mukaisesti. Useimmissa tapauksissa siten, että enintään 2 mm voi liueta paksuja kerroksia.

Ilman ruoantähteet voit monissa tapauksissa vanha silikoni voi poistaa tällä tavalla. Sitten auttaa käyttämällä kemiallisia silikoni. Se levitetään tiivistysaine jää jälkeen valmistajan ohjeita ja toimii myös mukaisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Ennen hakemuksensa voit peittää irti maasta molemmin puolin vanhan silikoni yhteinen maalarinteipillä. Tämä estää vierekkäisten nivelten liuotetaan, joka ei pitäisi uusia. Lisäksi, ei ole liuennut pii voidaan sitten vahingossa sotkee ​​alueella.

Valotuksen jälkeen liuennut tähteet ja tähteet poisto ovat perusteellisesti sienellä tai liinalla poistettu. Jos olet teipattu liitoksen, poista maalarinteipillä aiemmin.

Silikoni sovelletaan (yksityiskohta)Silikoni on saatavilla myös pienissä astioissa - kätevää, jos vain noin tiivistys yksi pesuallas on vaihdettava.Silikoni pyyhkiä levityksen jälkeenAltistuksen jälkeen pyyhkiä pois liuenneen piin jäännökset ja jäämät poistoaine perusteellisesti sienellä tai liinalla nivelet.

Tarkastele nyt puhdistettu yhteinen perusteellisesti uudelleen. Tutustu tähän muottiin, se on poistettava ennen kuin poistat liitoksen uudelleen. Nämä ovat valinta rakennusmarkkinat lukuisia tuotteita. Kun ostat Schimmelentferners että se on yhteensopiva käsitellyt pinnat ja soveltaa sitä juuri niin kuin valmistajan ilmoittamat.

Paras tapa, jolla voit työskennellä ikkunat auki kotitalouksien käsineet ja kirurgiset naamio.

Uusi häätö silikoniliitos ja sileä

Varsinkin kun käsitellään ensimmäistä kertaa Silikonitiivisteiden voit, kattaa aukko aiotun leveyden jälleen maalarinteipillä.

Nyt Valmista tiiviste kasetti. Se leikataan sitten pultattu käyttämätön nokan päälle. Aseta kasetti liimauslaitteella ja leikkaa suuttimen kulmassa. Kuinka pitkälle on oltava aukko, riippuu myös sauman leveyden. Useimmilla on aukko on 2-3 mm pitäisi riittää - voit pilkottiin uudelleen myöhemmin, jos tarvitaan vielä.

Push vipu liimauslaitteella jälkeen käytetään useita kertoja, kunnes vastus tuntuu. Nyt voit poistaa liitoksen. Tämän pitäisi tapahtua sujuvasti ja mahdollisuuksien junassa. Leveän liitokset voit käyttää silikoni yhdiste tiukka, tuo lähekkäin valehtelee silmukoita. Tämä on joskus helpompaa kuin gleichgmäßig ruiskuttaa paksu säie.

irroittamista yhteinen silikonillaPistää yhteinen tasaisesti ja junalla. Aloittelijoille, se voi olla helpompi työskennellä tällaisen annostelijan caulking aseen.pistämällä silikoni aseenKlassinen menetelmä on häädetään kasetin aseen. jopa niin tasaisesti pysähtymättä junassa Muoti.

Haluatko asettua patruunan kerran, paina pientä vapautusvipua liipaisinta. Muuten on edelleen painetta patruunan, ja silikoni voi hallitsematon vuoto ympäristöön.

sileä silikoni yhteinenKanssa Fugenglätter vedä silikoni nyt tasaisesti ja junalla. Tarvittaessa voit käyttää miedolla pesuaineliuoksella irrotusaineena.Pii yhteinen sileä (yksityiskohta)Tässä prosessissa lähietäisyydeltä: Muista pitää lastaa aikana strippaus aina samassa kulmassa liitoksen.

On yhteinen valmiina ulos, se tasoittaa. Näin noudattaa väline, jota käytetään tähän tarkoitukseen niin vähän silikoni, voidaan kostuttaa silikoni irrotusaineella. Tässä esimerkissä, heikko pesuaine suihkutetaan pumpun pullo on. Tämän pitäisi tehdä vain, mutta jos tiiviste tuotiin todellakin tasaisesti ja riittävässä määrin, koska irrotusaine tekee myös paljon vaikeampaa lisättävää tai silikonin vikoja tarvittaessa.

Tasoittamiseksi on parasta käyttää Fugenglätter joustavasta muovista. Sen avulla ajaa yhteisiä tasaisesti, kun partikkeleita liikaa tiiviste. Tuloksena on paras, kun litistää sauman pysähtymättä junassa. Varmista myös pitää lastaa aina samassa kulmassa. Tarttuu sitten silikonia tasaisempia, voit pyyhkiä kuivalla liinalla sitä.

Alle yourselfers on varsin suosittu on tapa tasoittaa silikoni liitoksen spülmittelbenetzten sormella. Mutta harvoin saada tarkkoja tuloksia kanssa muovi tasoitusta, ja kaikki eivät halua olla tiivistejäänteet sormin. Joten muutaman euron joukolle useiden tasoittimia hyvin käytettyä rahaa.

Kun työ sinun täytyy antaa silikoni aikaa silloittamiseksi ennen liitoksen voidaan ladata tai voi joutua kosketuksiin veden kanssa. Todisteita löytyy kasetin. Ne voivat siten myös luottaa nenä: Niin kauan kuin tiiviste vielä huokuu sen ominainen haju, hän ei pysty kantamaan painoa.

Osta kohteita Amazon